Hesabım
    Aldatmak
    1. Sezon
    Aldatmak

    Özet

    Güzide, saygıdeğer bir aile mahkemesi hakimidir. Pek çok evliliği yıkımdan kurtarmış, birçok çocuğun hak ettikleri şefkat ve sevgiyi görmesini sağlamış, her zaman adaletin yanında olmuş dürüst ve prensipli bir kadındır. Kocası ve iki çocuğuyla örnek bir aile olduklarını, onurlu bir hayat yaşadıklarını, evliliklerinin bundan sonrasının alışılmış bir sevgi, mutluluk ve huzur içinde geçeceğini sanmaktadır. Bir gün Güzide'nin tesadüfen çektiği bir ilmek çorap söküğü gibi ilerler ve mutlu sandığı ailesinin sıcak bir yuva değil, kumdan bir kale olduğunu anlamaya başlar.

    Sezon bilgisi:

    35 Bölüm
    orijinal kanal: Atv
    İlk yayın tarihi: 22 Eylül 2022
    318 Fotoğraf | 35 Video
    Vahide Perçin
    Vahide Perçin
    Ercan Kesal
    Ercan Kesal
    Mustafa Uğurlu
    Mustafa Uğurlu
    Cem Bender
    Cem Bender
    Aldatmak 35.Bölüm Fragmanı 0:54
    Aldatmak 35.Bölüm Fragmanı
    14.807 gösterim
    Aldatmak 34.Bölüm Fragmanı 0:49
    Aldatmak 34.Bölüm Fragmanı
    23.335 gösterim
    Aldatmak 33.Bölüm Fragmanı 0:40
    Aldatmak 33.Bölüm Fragmanı
    19.120 gösterim
    • Fotoğraf Aldatmak
    • Fotoğraf Aldatmak
    • Fotoğraf Aldatmak
    • Fotoğraf Aldatmak
    • Fotoğraf Aldatmak
    • Fotoğraf Aldatmak
    • Fotoğraf Aldatmak
    • Fotoğraf Aldatmak
    • Fotoğraf Aldatmak
    1. sezon bölümleri
    Aldatmak 1.Bölüm
    S01E01 - Aldatmak 1.Bölüm
    Yenersoy Ailesi'nin okumuş ve iyi yetişmiş çocukları, güçlü bir kadın olan ve hakimlik yapan bir anne. Ve bu anne bir anda rotasını geri dönülmez yollara çevirir. Hayat bu olmaz dediklerin bir bir olur.
    Aldatmak 2.Bölüm
    S01E02 - Aldatmak 2.Bölüm
    Tim'in Oylum'u olay yerinde bırakıp kaçması, Oylum'u suçlu konuma düşürür. Nüfuzlu bir aileden gelen Tim, gerçekler ortaya çıkmadan önce yurt dışına kaçabilmek için uğraşmaktadır. Ancak Güzide, kızının işlemediği bir cinayetten hüküm giymemesi için elinden geleni yapacaktır.
    Aldatmak 3.Bölüm
    S01E03 - Aldatmak 3.Bölüm
    Tim'in ailesi, tüm nüfuzunu kullanarak Oylum'un masumiyetinin kanıtlarını ortadan kaldırmaya çalışmaktadır. Ozan, yediği vurgundan sonra bir çıkış yolu aramakta, türlü bahanelerle Oltan'ın parasını kaybettiğini saklamaya çalışmaktadır.
    Aldatmak 4.Bölüm
    S01E04 - Aldatmak 4.Bölüm
    Oylum'u kurtarmak için karşı cepheyle savaş halinde olan Güzide için, yaptığı cesur hamlenin bedeli çok ağır olacaktır. Kaan'ı kazayla bıçaklayan Ozan işlemediği bir cinayetin vicdani yüküyle Oltan'ın eline düşer. Oltan, bir yandan Yenersoy Ailesi'ne dostluk ederken diğer yandan aileye karşı kozlarını biriktirmektedir.
    Aldatmak 5.Bölüm
    S01E05 - Aldatmak 5.Bölüm
    Tolga ile yaşadığı duygu yüklü bir andan sonra duygularına hakim olmaya çalışan Oylum için her şey daha da karmaşık hale gelir. Bütün bunların arasında, Oylum bir dikkatsizliği sonucu foyasının ortaya çıkması tehlikesi ile karşı karşıya kalır.
    Aldatmak 6.Bölüm
    S01E06 - Aldatmak 6.Bölüm
    Güzide, adaletsizliğe karşı güçlü duruşundan taviz vermediği takdirde Oltan'ın bu meseleyi kolay kolay kapatmayacağının farkındadır. Borç içindeki Ozan hem tefecinin, hem de Lara ve Kaan'ın zorlamaları yüzünden iyice köşeye sıkışmıştır.
    Aldatmak 7.Bölüm
    S01E07 - Aldatmak 7.Bölüm
    Oylum'un dava sürecinin sona ermesinin ardından Güzide beklenen hamleyi yapar ve Tarık'tan boşanmak için avukat tutar. Tarık'a ihanetinin bedelini ağır ödetmeye kararlıdır.
    Aldatmak 8.Bölüm
    S01E08 - Aldatmak 8.Bölüm
    Oylum, olanlardan sonra hala kendisine karşı soğuk davranan Tolga'nın gönlünü almak için harekete geçer. Boşanmaktan vazgeçtiği için protokolü yırtıp atan Güzide, hafife aldığı Yeşim'le kolayca mücadele edebileceğini düşünse de rakibinin yalan söyleme kabiliyeti ve kurduğu oyunlar gittikçe daha çok canını sıkmaktadır.
    Aldatmak 9.Bölüm
    S01E09 - Aldatmak 9.Bölüm
    Ozan hayatını düzene koyup hak ettiği konumu elde ederek herkese kendini ispatlasa da başına konan talih kuşu, çok sürmeden ona sorunlar yaratmaya başlayacaktır. Her şeyi geride bırakan Güzide işine odaklanır. Bu süreçte en büyük desteği Sezai’den görürken aralarındaki bu duygusal bağ bir başkası tarafından daha fark edilince eski defterler yeniden açılacaktır.
    Aldatmak 10.Bölüm
    S01E10 - Aldatmak 10.Bölüm
    Güzide geçirdiği kaza sonrası yoğun bakımda yaşam mücadelesi vermektedir. Tarık, Ozan ve Oylum, gelecek iyi haberi beklerken annelerine yaşattıklarının vicdan azabıyla yüzleşir.
    Aldatmak 11.Bölüm
    S01E11 - Aldatmak 11.Bölüm
    Oylum onu çok mutlu edecek bir haber alırken aynı zamanda hayal kırıklığıyla karşı karşıya kalır. Annesine gerçekleri itiraf etmekten korkarken, Tolga'nın bu yalanların gölgesinde yaşamaya tahammülü gittikçe azalmaktadır.
    Aldatmak 12.Bölüm
    S01E12 - Aldatmak 12.Bölüm
    Aylardır başına gelenlerin verdiği dolmuşlukla, üstelik gerçekleri ifşa eden Yeşim olunca, Tarık'a bile göstermediği tepkiyi Oylum'a gösterir. Oylum gerçekleri itiraf etmemesinin pişmanlığını yaşarken her şeye sebep olan Yeşim'e olan öfkesi gittikçe büyür. Öyle ki Yeşim'e vereceği ders en yakınlarını bile şaşırtır.
    Aldatmak 13.Bölüm
    S01E13 - Aldatmak 13.Bölüm
    Annesinin yüz çevirmesine rağmen Oylum yalnız değildir. Aile bireyleri, Selin ve özellikle Tolga ona hem maddi, hem manevi destek olur. Etrafındakilere daha fazla yük olmak istemeyen Oylum hayatında yeni bir başlangıç yapmak için bir adım atmaya karar verir. Bütün bunlar olurken hayatına yeni giren insanın planlarından bihaberdir.
    Aldatmak 14.Bölüm
    S01E14 - Aldatmak 14.Bölüm
    Güzide Tarık'ın çocuklarına bile sırtını dönmesiyle bir kez daha onun gerçek yüzüyle karşılaşır. Tüm kırgınlıklarını geride bırakıp çocuklarını kanatlarının altına alması gerektiğini anlar.
    Aldatmak 15.Bölüm
    S01E15 - Aldatmak 15.Bölüm
    Tarık ve Yeşim cephesine karşı yaptığı cesur hamle Güzide'nin bir kez daha hedef haline gelmesine sebep olur. Güzide, mesleğini kaybetmesi üzerine iyiden iyiye dağılan hayatını toplamanın yolunu, ailesini yeniden bir araya getirmekte bulur.
    Aldatmak 16.Bölüm
    S01E16 - Aldatmak 16.Bölüm
    Öykü'nün zehirlenmesi üzerine herkes hastaneye gider. Öykü'ye karşı büyük şefkat besleyen Güzide onu dengesiz anne-babasından korumak isterken bir kez daha Tarık ve Yeşim'in öfkesini üstüne çeker ve kendisini polisin karşısında bulur.
    Aldatmak 17.Bölüm
    S01E17 - Aldatmak 17.Bölüm
    Yeşim'in ifadesiyle büyük bir şok yaşayan Tarık bu ani değişimin peşine düşer. Tarık'ın öğreneceği gerçekler onu bir kez daha ailesiyle karşı karşıya getirirken Güzide'nin hayatının zorlaşması için ayrı bir çaba gösterir.
    Aldatmak 18.Bölüm
    S01E18 - Aldatmak 18.Bölüm
    Oylum ve Ozan, Elmas ile işbirliği yapar ve babalarına karşı harekete geçer. Tarık'ın kendini koruma hamlelerini savuşturmak için ondan birkaç adım önde olması gerektiğini bilen Elmas'ın büyük bir planı vardır.
    Aldatmak 19.Bölüm
    S01E19 - Aldatmak 19.Bölüm
    Tarık radikal hamlesiyle Güzide ve çocuklarının beş parasız ortada kalmalarına sebep olur. Bu çaresiz ortamda, Güzideler'in yardımına Behram koşar. Güzide böylelikle Tarık'ın onun kuyusunu kazmaya uzun zaman önce başladığını fark eder.
    Aldatmak 20.Bölüm
    S01E20 - Aldatmak 20.Bölüm
    Yeşim, Nihal’le yaptıklarının ortaya çıkması üzerine çok zor durumda kalır. Üstelik geçmişte söylediği başka bir yalanın Güzide sayesinde başına büyük tehlike açacağından habersizdir.
    Aldatmak 21.Bölüm
    S01E21 - Aldatmak 21.Bölüm
    Tolga ile olan ayrılığının üstesinden hala gelememiş olan Oylum pişman olsa da ilişkisini toparlaması mümkün gözükmemektedir. Ne var ki Tolga’nın Oylum’u Behram’la görmesi Tolga’nın ön yargılarını pekiştirir. Ozan ise Zeliş’le hayatında yeni bir sayfa açar.
    Aldatmak 22.Bölüm
    S01E22 - Aldatmak 22.Bölüm
    Oylum, Behram'ın kendisinin peşinden koşmasına rağmen Tolga'yı hala unutamamıştır. Yaşadığı pişmanlık ve vicdan azabını annesinden gizleyemez. Güzide ise tavsiye verirken geçmişte kızının da kendisiyle benzer hatalara düştüğünü fark eder.
    Aldatmak 23.Bölüm
    S01E23 - Aldatmak 23.Bölüm
    Behram'ın da yardımıyla işin faillerini bulmaya çalışırken karşılaştığı gerçekler Güzide'yi yıkar. Öğrendikleriyle birlikte sarsılan Güzide, Tarık'a karşı daha güçlü bir savaş başlatacaktır. Tarık ise servetini kaybetmemek uğruna her şeyi göze almaktadır.
    Aldatmak 24.Bölüm
    S01E24 - Aldatmak 24.Bölüm
    Atlattığı tehlikelerin üzerine daha da güçlenen Güzide, hayatını tehdit edecek kadar alçalmış olan Tarık’a karşı kendini beklenmedik bir ittifak içinde bulur. Oylum, duygusal karışıklığı yüzünden savrulurken Ozan, şok edici bir gerçek ile yüzleşecektir.
    Aldatmak 25.Bölüm
    S01E25 - Aldatmak 25.Bölüm
    Yeşim'in Tarık üzerinden kurduğu plan suya düşer. Hırsından gözü dönen Yeşim artık tehlikeli bir yola girip yeni hamlelerine hazırlanmaya başlamıştır. Tüm aile Tolga sayesinde öğrenilen gerçekler ile bir nebze de olsa rahatlamıştır.
    Aldatmak 26.Bölüm
    S01E26 - Aldatmak 26.Bölüm
    Babalarının ikiyüzlülüğüyle bir kez daha karşı karşıya gelmek üzere olan Oylum ve Ozan, aynı zamanda kendi sorunlarında boğulmaktadır. Hamile olduğunu öğrenen Oylum kendini hazır hissetmese de Behram'ın duyguları bambaşkadır.
    Aldatmak 27.Bölüm
    S01E27 - Aldatmak 27.Bölüm
    Tarık, Yeşim'i hayatından çıkarmaya çalışırken Yeşim ise fevri hareketleri yüzünden kendini bir kez daha tuzağa düşmüş halde bulmak üzeredir.
    Aldatmak 28.Bölüm
    S01E28 - Aldatmak 28.Bölüm
    Masumiyetini kanıtlamak için çaresiz kalan Zeliş, kendini Oltan ile ilgili tehlikeli bir görevin içinde bulur. Diyarbakır'dan tanıdık bir yüzün ortaya çıkışı Behram cephesinde şartların değişmesine sebep olacaktır. Oylum kendisini büyük bir tehlikenin içinde bulunca Behram, Oylum'un canı için kendininkini tehlikeye atar.
    Aldatmak 29.Bölüm
    S01E29 - Aldatmak 29.Bölüm
    Artık geri dönülmez bir yola giren Oylum ne yaparsa yapsın endişesini de mutsuzluğunu da saklayamaz. Tolga ve Selin’in birlikteliklerine şahit olurken aynı zamanda kendisinin bile inanamadığı aşkına ailesini de ikna etmek zorunda kalır.
    Aldatmak 30.Bölüm
    S01E30 - Aldatmak 30.Bölüm
    Mualla söyledikleriyle Güzide’nin bütün dünyasını alt üst eder. Kızını yalnız bırakmamaya kararlı olan Güzide bir çıkış yolu bulmak için harekete geçer. Oylum, annesinin desteğini arkasında hissetmesiyle birlikte ailesine sıkıca kenetlenir. Güzide ve çocukları çözüm arayışındayken, ailesini yeniden kazanmak isteyen Tarık’tan onlara büyük bir yardım gelir. Ancak bu yardım, Sezai’nin pek hoşuna gitmeyecektir.
    Aldatmak 31.Bölüm
    S01E31 - Aldatmak 31.Bölüm
    Oylum’un geleceği için ailecek planladıkları oyun beklenmedik sonuçlar doğurur. Annesi tarafından her koşulda korunan ve sahiplenilen Oylum, kendini hayatının en önemli kararının eşiğinde bulur.
    Aldatmak 32.Bölüm
    S01E32 - Aldatmak 32.Bölüm
    Nikah törenine son anda ailelerin gelmesiyle ortalık karışır. Behram da Güzide de Oylum’un kararını duymak için büyük bir sabırsızlıkla beklemektedir. Oylum’un söyledikleri ise iki tarafı da şaşırtır. Oylum’un havaalanında Güzide’nin yanından kaçıp Behram ile gitmesinin ardındaki sır perdesi aralanır.
    Aldatmak 33.Bölüm
    S01E33 - Aldatmak 33.Bölüm
    Mualla'nın gerçek yüzünü göstermesiyle içine girdiği aileyi bir kez daha tanıyan Oylum, bu kavganın sürpriz bir misafir tarafından bölünmesiyle kayınvalidesine karşı cesaretlenir.
    Aldatmak 34.Bölüm
    S01E34 - Aldatmak 34.Bölüm
    Öykü'nün haline üzülen Tarık, Yeşim'i denemeye karar verir ama Yeşim'in biriken öfkesinin farkında değildir. Tolga her ne kadar kendini mutlu olduğuna inandırsa da Selin artık gerçekleri görmezden gelemez.
    Aldatmak 35.Bölüm
    S01E35 - Aldatmak 35.Bölüm
    Yeşim'in çaresiz hamleleri Zeliş'le arasındaki gerilimi bir kez daha artırırken, oğlunun iyiliğini gözeten Güzide'nin bu birlikteliğe vereceği tepkiyi kestirmek kolay değildir. Tarık dostu olarak bildiği bir düşmanı ile karşı karşıya geldiğinde ani bir karar verip dönüşü olmayan bir hamle yapar.

    Hayran tepkileri

    Back to Top