Hesabım
    Yalı Çapkını
    2. Sezon
    Yalı Çapkını

    Sezon bilgisi:

    33 Bölüm
    orijinal kanal: STAR
    İlk yayın tarihi: 15 Eylül 2023
    230 Fotoğraf | 30 Video
    Yalı Çapkını 69.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    Yalı Çapkını 69.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    Yalı Çapkını 68.Bölüm Fragman VCRH STCRH 1:03
    Yalı Çapkını 68.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    Yalı Çapkını 67.Bölüm Fragman VCRH STCRH 1:24
    Yalı Çapkını 67.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    • Fotoğraf Yalı Çapkını
    • Fotoğraf Yalı Çapkını
    • Fotoğraf Yalı Çapkını
    • Fotoğraf Yalı Çapkını
    • Fotoğraf Yalı Çapkını
    • Fotoğraf Yalı Çapkını
    • Fotoğraf Yalı Çapkını
    • Fotoğraf Yalı Çapkını
    • Fotoğraf Yalı Çapkını
    2. sezon bölümleri
    Yalı Çapkını 37.Bölüm
    S02E01 - Yalı Çapkını 37.Bölüm
    Ferit vurulduktan sonra acil İstanbul’a getirilir. Seyran, Ferit’in yanından ayrılmazken, başta Gülgün olmak üzere herkes Seyran’a çok kızgındır. Ferit’in gireceği ameliyat da risklidir. Suna ise o arbedede Saffet Ağaların evinden kaçmış, Seyran’ın yanındadır ve ona destek olmaktadır. Hatice, Saffet ve Halis Ağa’yla görüşerek daha fazla kaosun çıkmasını engeller ve Saffet Ağa konusunun kapanmasını sağlar.
    Yalı Çapkını 38.Bölüm
    S02E02 - Yalı Çapkını 38.Bölüm
    Nükhet ve Kaya’nın gelişi yalıda hem rekabeti hem de tartışmaları artırır. Nükhet, Halis’e beklenmedik bir açıklama yaparken; Ferit de Nükhet ve Kaya’dan kurtulmak için çareyi Kazım’da arar. Seyran ise ortalığı sakinleştirmeye çalışır. Yalıda Nükhet kontrolü kolaylıkla ele almış gibidir. Tüm olanların ardından Orhan; yepyeni bir arayışa girer.
    Yalı Çapkını 39.Bölüm
    S02E03 - Yalı Çapkını 39.Bölüm
    Ferit, yalıda olanlardan sonra Seyran’la Kazımlara gider ve orada kalmaya karar verir. Kazımlarda olmanın keyfini çıkaran Ferit, Seyran’a istediklerini yaptırmanın da yolunu bulmuştur. Seyran ise Ferit’in Kazım’a uymasından endişelenir. Nükhet, yaşananlardan sonra Kaya’yla konuşur ve onu da alıp Kazımlara gider. Ferit’in Talih’le ilk seansı beklenmedik bir gelişmeye sahne olur. Ferit, bundan sonra kuracağı hayatı düşünerek Halis ile konuşmaya yalıya gider. Halis’in net tavrı karşısında Ferit de tüm yalıyı şaşırtan başka bir hamlede bulunur.
    Yalı Çapkını 40.Bölüm
    S02E04 - Yalı Çapkını 40.Bölüm
    Marmaris’te yeni bir mağaza açmak üzere harekete geçen Halis Ağa, Nükhet’in de isteğiyle bu iş için Ferit ve Kaya’yı görevlendirir. Seyran, Suna, Asuman ve Abidin’in de plana dahil olmasıyla birlikte ekip soluğu Marmaris’te alır. Yalıda ise Nükhet, Kazım Ağa’yı idare etmeye çalışır ancak Kazım’ın talepleri gitgide artmaktadır.
    Yalı Çapkını 41.Bölüm
    S02E05 - Yalı Çapkını 41.Bölüm
    Kaya’nın Seyran’a üniversite konusunda yardım etmesi Ferit’i çok sinirlendirir ve Seyran’la olan tartışması yalıya dönünce de bitmez. Kazım Ağa çocuk kararını desteklerken; evdekiler de Seyran’ın okumasını desteklemektedir. Gülgün de kendiyle ilgili yeni kararlar alır. Sultan ise gördüklerinden sonra Dicle’yi odasına kilitler.
    Yalı Çapkını 42.Bölüm
    S02E06 - Yalı Çapkını 42.Bölüm
    Seyran’ın okula Kaya ile geldiğini gören Ferit hayal kırıklığına uğrasa da onu yalıda Kazım’a ve diğerlerine ezdirmez. Seyran ise Ferit’in gönlünü almayı başarır. Orhan, Sultan’ın Dicle’ye yaptıklarının önüne geçmek için yeni bir hamle yapar.
    Yalı Çapkını 43.Bölüm
    S02E07 - Yalı Çapkını 43.Bölüm
    Pelin'in beklenmedik bebek sürprizi, Ferit'i şaşkına çevirir ve kafasını karıştırır. Aynı zamanda, Kazım, duyduklarından sonra büyük bir öfke içindedir ve Sultan'la hesaplaşmak için onun yalıya getirilmesini talep eder. Ferit de İfakat'ten Sultan'ı yalıya getirmesini ister. Tüm bu karmaşayla başa çıkamayan Ferit, Abidin'i yanına alır ve dışarı çıkar. Bu gece, beklenmedik gelişmelere sahne olurken, Seyran'a en büyük destek Gülgün'den gelir. Sultan'ın yaptıklarını öğrenen Halis Ağa, bunun hesabını İfakat'ten sormak ister.
    Yalı Çapkını 44.Bölüm
    S02E08 - Yalı Çapkını 44.Bölüm
    Sultan'ın anlattıkları üzerine Ferit'le yüzleşen Seyran, şaşkına döner. Ferit ise Seyran'a tüm gerçekleri açıklar. Kaza sonucu Suna ve Kaya'yı öpüşürken yakalayan Kazım, öfkeyle dolu bir şekilde tepki gösterir ve acısını ikisinden de çıkarır. Seyran ve Ferit, eve döndüklerinde Suna ve Kaya arasındaki gelişmeleri anlamlandıramazlar. Kaya, Suna ile evlenmek istediğini açıklar. Seyran, İfakat'i suçlarken, Ferit ise Suna'ya kızar.
    Yalı Çapkını 45.Bölüm
    S02E09 - Yalı Çapkını 45.Bölüm
    Nükhet, üzerine atılan suçlamalardan kurtulmanın bir yolunu bulur ve sürpriz bir adım atarak evi terk eder. Ferit ve Abidin, Taylan'ı gözlerinin önünden ayırmaya devam ederler. Kazım ise Suna ve Kaya konusunda baskı yapmaya devam eder, tüm çevresini sıkıştırır. Halis Ağa, Kaya'nın olumlu tavrı üzerine Suna ve Kaya'yı sözlendirme kararı alır. Seyran, fotoğrafların hesabını Ferit'ten sorar. Ferit, bu işte Pelin'in parmağı olduğundan şüphelenir ve gerçeği öğrenmek için adımlar atmaya başlar.
    Yalı Çapkını 46.Bölüm
    S02E10 - Yalı Çapkını 46.Bölüm
    Ferit, Şehmuz’un şartları karşısında köşeye sıkışmıştır ve çareyi İfakat’ten yardım istemekte bulur. İfakat her şeyi Halis Ağa’ya anlatmaları gerektiği konusunda Ferit’i ikna ederken, Halis Ağa durumu öğrenince Ferit'i de alarak Şehmuz’un kapısına gider.
    Yalı Çapkını 47.Bölüm
    S02E11 - Yalı Çapkını 47.Bölüm
    Seyran, Pırıl'ın Pelin'in kuzeni olduğunu öğrenir ve kendilerine tuzak kuranın Pelin olduğu konusundaki şüphesi güçlenir. Ferit ise kendini çok sıkışmış ve çıkışsız hissetmektedir. Seyran; tüm bu olayların üzerine çocuk yapma düşüncesine sıcak bakmaya başlar.
    Yalı Çapkını 48.Bölüm
    S02E12 - Yalı Çapkını 48.Bölüm
    Düğünde yaşananlardan sonra Seyran; içindekileri herkese dökerek yalıdan ayrılır. Ferit, onu durdurmaya ve geri döndürmeye çalışır ama çabası sonuçsuz kalır. Kazım ve Halis Ağa arasındaki gerilim tırmanırken; Nükhet; Şehmuz'un evinde ve planının işlemesinden dolayı çok mutludur. Orhan ve Gülgün arasındaki ipler tamamen kopma noktasına gelir.
    Yalı Çapkını 49.Bölüm
    S02E13 - Yalı Çapkını 49.Bölüm
    Kazım, sokağa atılışının ardından yaşadığı şaşkınlık ve hezimetin etkisiyle geçmişe gider ve Hattuç'la yıllar sonra bir hesaplaşmaya girer. Seyran ise yeni bir dünyanın kapısını aralar. İfakat'i ayağa kaldıran konuşma beklemediği birinden gelirken, Orhan'ı Dicle'nin evinde yakalamak Gülgün için son nokta olur ve verdiği karar herkesi şaşırtır.
    Yalı Çapkını 50.Bölüm
    S02E14 - Yalı Çapkını 50.Bölüm
    Halis'in Pelin'i eve getirmesi ve Ferit'in Pelin ile olan fotoğraflarının yayınlanması, Seyran'ı daha da çok üzerek, Ferit'i çıkışsız bir durumda bırakır. Ferit, zor bir durumda kalırken, Suna, İfakat'in etkisi altında kalmaya devam eder ve Kaya'yı yönlendirmeye devam eder. Gülgün'ün evi terk etme kararı alan Orhan, beklenmedik bir hamle yaparak herkesi şaşırtır.
    Yalı Çapkını 51.Bölüm
    S02E15 - Yalı Çapkını 51.Bölüm
    Ferit, Kazım'ın Seyran'ı kaçırdığını öğrenince deliye dönse de evdekilere ayrılık kararının arkasında olduğunu söyler ama yine de gizlice Seyran'ın peşine düşmekte gecikmez. Pelin, Sacide'nin her şeyi anlatmasından korkmaktadır. Suna, Seyran için endişelenince evde duramaz ve Ferit'le beraber Seyran'ı bulmak için harekete geçer
    Yalı Çapkını 52.Bölüm
    S02E16 - Yalı Çapkını 52.Bölüm
    Seyran'ın televizyon programında anlattıkları büyük bir kaosa sebep olur ve başta Ferit ile Suna olmak üzere herkesi yaralar. Program Korhanlar için büyük bir tahribat yaratırken evin içindeki tartışmalar da büyür.
    Yalı Çapkını 53.Bölüm
    S02E17 - Yalı Çapkını 53.Bölüm
    Ferit'in kurduğu tuzağa düşen Seyran yaşananlara üzülüp öfkelense de kendi hayatı için aldığı kararların arkasında durması gerektiğini daha iyi fark eder. Halis Ağa ise soyadlarını temize çıkarmak için büyük bir adım atan Ferit ile gurur duyar. Dedesinin desteğini yeniden kazanan Ferit kendi markasını oluşturmak için çalışmalara başlarken, hayal ettiklerine ulaşmak için sıra dışı bir hamle hazırlığına girişir. Fakat işler umduğundan daha farklı ilerler.
    Yalı Çapkını 54.Bölüm
    S02E18 - Yalı Çapkını 54.Bölüm
    Seyran ve Gülgün, Latif Bey'e dair öğrendikleri gerçeklerin şokunu yaşarken, nasıl bir hamle yapacaklarına karar vermeye çalışırlar. Kendi ayakları üzerinde durmak için bir yerden başlamak isteyen Seyran kolları sıvar. Fakat bu mücadelesini önemsiz gören Gülgün ile karşı karşıya gelir. Yeni bir başlangıç yaparak kendi markasını yaratmak isteyen Ferit, Nevra'yı ikna etmek çabalamayı sürdürürken, Ferit'ten yeterince sevgi ve ilgi göremediğini düşünen Pelin bu duruma isyan eder.
    Yalı Çapkını 55.Bölüm
    S02E19 - Yalı Çapkını 55.Bölüm
    Kazım'ın hayati tehlikesi olduğunu öğrenen Orhan büyük bir telaşa kapılırken, durumun Halis Ağa'nın kulağına gitmemesi için İfakat'tan yardım ister. Babasını kaybetmenin eşiğine gelen Seyran ise ona bunu yaşatanlara hak ettikleri cezayı vermeye kararlıdır. Geçmişte babasının ona destek olduğu zor zamanları hatırlayan Ferit, bir yandan gerçeği Seyran'dan saklamaya çalışırken, bir yandan da babasının hapishaneye girmesini engellemek için yoğun çaba harcar.
    Yalı Çapkını 56.Bölüm
    S02E20 - Yalı Çapkını 56.Bölüm
    Orhan'ın son anda yakalanması baba ve oğul için büyük bir yıkım yaratırken, çok üzgün ve öfkeli olan Ferit, bunu yaptığı için Seyran'a isyan eder. Yaşananları öğrenen Halis Ağa ise hiç olmadığı kadar sert konuşarak Orhan'a sorumsuzluğunun bedelini ödemesi gerektiğini söyler
    Yalı Çapkını 57.Bölüm
    S02E21 - Yalı Çapkını 57.Bölüm
    Çocuğun Serter'den olma ihtimaline inanmak istemeyen Ferit, içine düşen şüpheyi yok etmek için Pelin'den gerçeği öğrenmeye çalışır. Çocuğunu kucağına almaya hazırlanan Pelin'in böyle bir baskıya maruz kalmasına gönlü razı olmayan Seyran, tüm yaşanılanlara rağmen yine de ona destek olmaya çalışır.
    Yalı Çapkını 58.Bölüm
    S02E22 - Yalı Çapkını 58.Bölüm
    Fenalaşan Pelin apar topar hastaneye kaldırılırken, yaşananlardan Serter'i sorumlu tutan Ferit, ona çok öfkelidir. Pelin ve bebeği yaşam mücadelesi verirken, çocuğun kimden olduğunun ortaya çıkmasını isteyen Halis Ağa babalık testinin yaptırılması için talimat verir. Ferit'e destek olmak için tüm kötü bakışlara rağmen hastaneye gelen Seyran, Pelin'in hayata tutunabilmesi için elinden gelen çabayı gösterir.
    Yalı Çapkını 59.Bölüm
    S02E23 - Yalı Çapkını 59.Bölüm
    Fikriye'nin sözlerinden etkilenen Suna, Ferit ile Seyran arasındaki ilişkinin gidişatını değiştirebilecek önemli adımlar atar. Babasının baskılarına karşı çıkan Seyran, Kazım'ın hazırladığı sürprizle şaşkına döner. Orhan'ın hapisten çıkması için çaba sarf eden Seyran, bu konuyu çözmek adına içindeki duyguları bastırmayı göze alırken, Ferit ise onunla yeni bir başlangıç hayali kurarken, şok edici bir gelişme ile karşılaşır.
    Yalı Çapkını 60.Bölüm
    S02E24 - Yalı Çapkını 60.Bölüm
    Hapishanede zor günler geçiren Orhan, Halis Ağa'dan beklediği desteği göremediği için yalnız bırakılmış hisseder. Babasına yardım etmek isteyen Ferit çareler aramayı sürdürür. Ökkeş tarafından tehdit edilen Seyran, Orhan'ın hayatını kurtarmanın tek bir yolu olduğu gerçeğiyle yüz yüze gelir ve Ferit'i kendinden uzaklaştırabilmek için Suna'dan yardım ister. Seyran ile yeni bir sayfa açmak isteyen Ferit, tüm hayallerini yıkacak bir an yaşar.
    Yalı Çapkını 61.Bölüm
    S02E25 - Yalı Çapkını 61.Bölüm
    Seyran'ın Akın ile gitmeyi seçmesi Ferit için büyük bir hayal kırıklığı yaratır ve sinir krizi geçirir. Seyran bu seçimi Orhan'ı kurtarmak için yapmış olsa da Ferit'i böyle bir durumla baş başa bıraktığı için acı çeker. Dedesinin baskısıyla kendi markasını kurma fikrinden vazgeçmek zorunda kalan Ferit, Nevra'dan hiç beklemediği bir teklif alır.
    Yalı Çapkını 62.Bölüm
    S02E26 - Yalı Çapkını 62.Bölüm
    Ohan'ın hapisten çıkışı herkesi çok mutlu eder fakat Suna ile Kaya'nın boşanacaklarını söylemesi tüm moralleri bozar. Kaya'nın Suna'ya el kaldırması evde infial yaratırken, duruma çok öfkelenen Ferit onu durdurur. Kaya'nın Suna'ya el kaldırdığı haberi Seyran ve Kazım'ı çok öfkelendirir ve soluğu Korhan'ların evinde alırlar ancak Suna'dan hiç beklemedikleri bir tepki görürler.
    Yalı Çapkını 63.Bölüm
    S02E27 - Yalı Çapkını 63.Bölüm
    Ferit ve Seyran arasındaki buzlar erise de, Seyran çözmeleri gereken problemler olduğunu söyler. Halis Ağa'nın Hattuç ile evleneceğini açıklaması evde bomba etkisi yaratırken, ona en büyük destek torunu Ferit'ten gelir. Bu evlilik gerçekleşirse evdeki gücünü tamamen yitireceğini düşünen İfakat, kan donduran planları değerlendirmeye alır.
    Yalı Çapkını 64.Bölüm
    S02E28 - Yalı Çapkını 64.Bölüm
    Hattuç'un gelişi yalıdaki düzenin baştan aşağı değişeceğinin habercisidir. Halis Ağa'nın sonsuz desteğini arkasına alan Hattuç, otoritesini hissettirmeye başlarken, evdeki herkes diken üstündedir. Doktorundan öğrendiği bir gelişme İfakat'ı sarsarken, önemli bir karar için acele etmesi gerektiğini fark eder. Evde kına hazırlıkları sürerken, misilleme bir saldırının gelebileceğinden şüphelenen Ferit, güvenlik önlemlerinin artırılmasını ister ve şüphelerinde haklı çıkar
    Yalı Çapkını 65.Bölüm
    S02E29 - Yalı Çapkını 65.Bölüm
    Yataktaki manzara ev halkının kanını dondururken, güvenliğin işini yeterince iyi yapmadığına düşünen Ferit, Abidin'e çok öfkelenir. Hattuç ise geçmişteki bir anıyı anlatarak esas tehdit edilmek istenen kişinin kendisi olduğunu söyler. Yaşanan bu olaydan etkilenen Hattuç, kimsenin zarar görmemesi için evde sıkı yönetim ilan eder
    Yalı Çapkını 66.Bölüm
    S02E30 - Yalı Çapkını 66.Bölüm
    Seyran'ın kaçırılmasıyla büyük bir öfke ve panik yaşayan Ferit, bu işi kimin yaptığını bulmak için tüm ihtimallerin peşine düşer. Seyran'ın kaçırıldığını öğrenen Kazım, kızına sahip çıkamadıkları gerekçesiyle Korhan'ların evini basar. Yaşanan tüm bu gelişmeler Halis Ağa ve Ferit'in arasında büyük bir çatışma yaşanmasına neden olur.
    Yalı Çapkını 67.Bölüm
    S02E31 - Yalı Çapkını 67.Bölüm
    Ferit ve Seyran tehlikenin kıyısındayken, Akın ondan hiç beklenmeyecek bir şey yapar. Ölümle burun buruna gelen Seyran, ona yaşatılan travmatik acıların bıraktığı derin yaralarla mücadele etmeye çalışır. Evden kovulan ve zor duruma düşen İfakat ne yapacağına karar vermeye çalışırken, Halis Ağa'nın karşısına çıkıp yıllardır sakladığı bir gerçeği dile getirir.
    Yalı Çapkını 68.Bölüm
    S02E32 - Yalı Çapkını 68.Bölüm
    Gelen tehdit mesajıyla endişelenen Ferit, kimsenin zarar görmemesi için güvenlik önlemlerinin daha da artırılmasını ister. Asuman'ın Doruk'la olan uygunsuz görüntülerinin internete düşmesi aileyi sarsarken, Halis Ağa ortaya çıkan bu gerçeğe büyük tepki gösterir.
    Yalı Çapkını 69.Bölüm
    S02E33 - Yalı Çapkını 69.Bölüm

    Hayran tepkileri

    Back to Top