Hesabım
    Kızılcık Şerbeti
    2. Sezon
    Kızılcık Şerbeti

    Sezon bilgisi:

    33 Bölüm
    orijinal kanal: Show Tv
    İlk yayın tarihi: 15 Eylül 2023
    237 Fotoğraf | 28 Video
    Kızılcık Şerbeti 62.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    Kızılcık Şerbeti 62.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    Kızılcık Şerbeti 61.Bölüm Fragman VCRH STCRH 1:22
    Kızılcık Şerbeti 61.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    Kızılcık Şerbeti 60.Bölüm Fragman VCRH STCRH 1:36
    Kızılcık Şerbeti 60.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    • Fotoğraf Kızılcık Şerbeti
    • Fotoğraf Kızılcık Şerbeti
    • Fotoğraf Kızılcık Şerbeti
    • Fotoğraf Kızılcık Şerbeti
    • Fotoğraf Kızılcık Şerbeti
    • Fotoğraf Kızılcık Şerbeti
    • Fotoğraf Kızılcık Şerbeti
    • Fotoğraf Kızılcık Şerbeti
    • Fotoğraf Kızılcık Şerbeti
    2. sezon bölümleri
    Kızılcık Şerbeti 30.Bölüm
    S02E01 - Kızılcık Şerbeti 30.Bölüm
    Ömer ve Kıvılcım’ın büyük bir trafik kazası geçirmesi, Doğa’nın beklenmedik doğumu ve doğumda bir çocuğunu kaybetmesi her iki aile için de geri dönülmez sonuçlara yol açacaktır. Doğa bebeklerinden birini kaybetmesi nedeniyle Fatih’i suçlayacak, Ünal ailesi ise oğullarının arkasında duracaktır.
    Kızılcık Şerbeti 31.Bölüm
    S02E02 - Kızılcık Şerbeti 31.Bölüm
    Kızılcık Şerbeti 32.Bölüm
    S02E03 - Kızılcık Şerbeti 32.Bölüm
    Bir süreliğine bebeğini Nursema’ya emanet eden Doğa, onun bunu fırsat bilerek çocuğunu görsün diye Fatih’i çağırması nedeniyle ikilinin arası açılacaktır. Nursema ve Umut’un, Abdullah’ın evine geçici olarak gelmesi, ikilinin ilişkisini olumsuz etkilerken Pembe kızının yanında olmasından dolayı çok mutludur.
    Kızılcık Şerbeti 33.Bölüm
    S02E04 - Kızılcık Şerbeti 33.Bölüm
    Ömer ve Ertuğrul iş yaptıkları için tanışacak, sonrasında birlikte yapacakları Almanya gezisi sonucu yakınlaşacaklardır. Nilay’ın ısrarıyla Pembe ve Nursema ona tesettür kutlaması düzenleyecekler, Lokanta’da yapılan parti Alev’in de gelmesiyle farklılıkların bir kez daha göz önüne serilmesine neden olacaktır. Doğa’nın avukatının gerçek yüzünü anlayan Kıvılcım, bu işi düzeltmek için Doğa’yla birlikte Ünallar’ın kapısına dayanacaktır.
    Kızılcık Şerbeti 34.Bölüm
    S02E05 - Kızılcık Şerbeti 34.Bölüm
    Bebeğiyle birlikte olmak için Ünallar’ın evine dönmek zorunda kalan Doğa, hem Fatih’e hem de onun ailesine çok kızgındır. Kızına kavuşmuş ama kendi ailesinden uzaklaştırılmıştır. Fatih’i sağduyuya çeken kişi Abdullah olacaktır.
    Kızılcık Şerbeti 35.Bölüm
    S02E06 - Kızılcık Şerbeti 35.Bölüm
    Ertuğrul’un davetine katılan Ünal ailesinin İbrahim’le karşılaşması herkes için kötü bir sürpriz olurken, Ertuğrul ne yapacağını şaşırmış bir haldedir. Önce Abdullah Bey ve Ömer’den olayı dinleyecek, daha sonra Nursema ile konuşup kesin olarak ikna olsa da kızına söz geçirmesi hiç de kolay olmayacaktır.
    Kızılcık Şerbeti 36.Bölüm
    S02E07 - Kızılcık Şerbeti 36.Bölüm
    Ömer’in Kıvılcım’ın evine taşınmış olması Abdullah ve ailesi tarafından çok tuhaf bulunsa da Ömer’i mutlu görmek herkesi memnun eder. Ancak Ömer ve Kıvılcım arasında sorun, Kıvılcım’ın televizyonda program yapmasıyla baş gösterecektir.
    Kızılcık Şerbeti 37.Bölüm
    S02E08 - Kızılcık Şerbeti 37.Bölüm
    Umut'un kız arkadaşının Nursemalar'a yatılı misafir olarak gelmesi ve Pembe'nin bu durumu fark ettiğinde verdiği tepki, Nursema ve Umut arasında yeni bir soruna yol açar.
    Kızılcık Şerbeti 38.Bölüm
    S02E09 - Kızılcık Şerbeti 38.Bölüm
    Ömer ve Kıvılcım’ın ayrılık haberi iki aileye de bomba gibi düşer. Hiç kimse bu duruma bir anlam veremez ancak yapacak bir şeyleri de yoktur. Yine de Alev boş durmayacak, Ömer’i sıkıştırarak mantıklı bir neden arayacaksa da hiçbir sonuç elde edemeyecektir. Mihri ve Çimen’in arkadaşlığı günden güne ilerlemektedir.
    Kızılcık Şerbeti 39.Bölüm
    S02E10 - Kızılcık Şerbeti 39.Bölüm
    Ömer ve Kıvılcım resmi olarak boşanırlar. Her ikisi de çok mutsuzdur. Ömer kafasını dağıtmak için hayatında yapmadığı aktivitelere yönelirken, Kıvılcım işine dört elle sarılır.
    Kızılcık Şerbeti 40.Bölüm
    S02E11 - Kızılcık Şerbeti 40.Bölüm
    atih ve Doğa ilişkisi görünürde sakinleşmiş gibi dursa da ikisi de farklı hesaplar peşindedir ve eteklerindeki taşları dökmeleri yakındır.
    Kızılcık Şerbeti 41.Bölüm
    S02E12 - Kızılcık Şerbeti 41.Bölüm
    Ömer’i kadın arkadaşıyla gören Kıvılcım bu durumdan çok etkilenmiştir. Ömer ise kafasındaki sorulara cevap arıyor, abisi ile dertleşiyordur. Bebek Abdullah’ın hastalığı aileyi panik yapsa da bebeğin sarılık olduğu anlaşılacak ve Nilay bebeğiyle bir gün hastanede kalacaktır.
    Kızılcık Şerbeti 42.Bölüm
    S02E13 - Kızılcık Şerbeti 42.Bölüm
    Fatih, Doğa'ya karşı büyük bir ilgi beslemekte ve karısını yeniden kazanabilmek için her türlü çareye başvurmaktadır. Kıvılcım ve Ertuğrul'un arkadaşlığı iyice derinleşmiş, aileler arasındaki ilişki daha da sıklaşmıştır. Alev'in nikahına bir gün kala Abdullah'ın aldığı karar, her iki aileyi de geri dönüşü olmayan bir yola sürükleyecektir.
    Kızılcık Şerbeti 43.Bölüm
    S02E14 - Kızılcık Şerbeti 43.Bölüm
    Sönmez en az Pembe kadar kızına kızgın ve kırgındır. Annesinin bu tavrını gören Kıvılcım her ne kadar onun gibi düşünüyorsa da ortamı yumuşatmak çabası içine mecburen girer. Nilay’ın canlı yayına bağlanarak olayı konuşması, kimilerini mutlu edecek, kimilerinin ise daha çok gerilmesine neden olacak, ancak böylece olayı duymayan kalmayacaktır.
    Kızılcık Şerbeti 44.Bölüm
    S02E15 - Kızılcık Şerbeti 44.Bölüm
    Alev ve Abdullah, birlikteliklerinin aileleri tarafından sandıkları kadar kolay kabul görmeyeceğini anlasalar da çıktıkları yoldan dönmeye niyetleri yoktur.
    Kızılcık Şerbeti 45.Bölüm
    S02E16 - Kızılcık Şerbeti 45.Bölüm
    Ömer, Kıvılcım’a ondan neden ayrıldığını itiraf eder. Ancak bu itiraf Kıvılcım tarafından kabul görmez. Onun yerine karar vermiş olmasından dolayı Ömer’i affetmez ve Ertuğrul ile olan ilişkisine devam etme kararı alır.
    Kızılcık Şerbeti 46.Bölüm
    S02E17 - Kızılcık Şerbeti 46.Bölüm
    Doğa’nın Pembe’ye açıktan savaş ilan etmesi evdeki herkesi şoke ederken, Fatih ve Doğa arasında büyük gerilime neden olur. Doğa ilk hamle olarak Nilay’ı kendi yanına çekmeye çalışacak ancak Nilay Pembe annesinden vazgeçmeyecektir. Doğa yeni konumunu herkesin gözüne sokmak için Alev’i eve davet eder.
    Kızılcık Şerbeti 47.Bölüm
    S02E18 - Kızılcık Şerbeti 47.Bölüm
    Ömer, Görkem’i farklı şekillerde görmenin şaşkınlığını yaşarken onun tanımaya çalışır. Umut’un yeni açtığı iş yerinde her şey yolundadır, bol para kazanmaktadır. Bu yeni durumunu Nursema’nın ailesinin fark etmesi onun için önemlidir. Bu nedenle aileye bir yemek verir.
    Kızılcık Şerbeti 48.Bölüm
    S02E19 - Kızılcık Şerbeti 48.Bölüm
    Kızılcık Şerbeti 49.Bölüm
    S02E20 - Kızılcık Şerbeti 49.Bölüm
    Nilay’a, Sönmez yardım eder ve onu eve alır. Nilay tüm gerçekleri Sönmez’e anlatır. Bu arada Mustafa da kendi ailesine boşanmak istemesinin detaylarını söyler.
    Kızılcık Şerbeti 50.Bölüm
    S02E21 - Kızılcık Şerbeti 50.Bölüm
    Alev, Pembe’ye Abdullah’la olan ilişkilerinin bittiğini söyler. Pembe sonunda muradına ermiştir. Umut’un dolandırıcılıktan tutuklanması Nursema’yı yıkarken, onun yardımına koşan her zamanki gibi ailesi olacaktır.
    Kızılcık Şerbeti 51.Bölüm
    S02E22 - Kızılcık Şerbeti 51.Bölüm
    Nilay'ın eve dönüşü, Mustafa'yı o kadar mutlu etmiştir ki, karısının etrafında adeta pervane olmaktadır. Kıvılcım ve Ömer'in ilişkisi ise tüm hızıyla devam etmekte, Kıvılcım'ın ailesi de bu ilişkiye destek vermektedir.
    Kızılcık Şerbeti 52.Bölüm
    S02E23 - Kızılcık Şerbeti 52.Bölüm
    Doğa, hamile olduğunu itiraf ederek annesinden bir süre bu durumu sır olarak saklamasını ister. Kıvılcım, kızını kırmamak adına mecburen kabul eder. Abdullah'ın COVID-19 karantinası devam etmektedir. Umut'un başına gelenlerden sonra girdiği depresyon durumu devam etmekte, Nursema'nın bu konudaki rahatsızlığı da günden güne artmaktadır.
    Kızılcık Şerbeti 53.Bölüm
    S02E24 - Kızılcık Şerbeti 53.Bölüm
    Gerçekten hamile olan kişinin Alev olduğunu öğrenmek herkesi şoke etmiştir. Ünal ailesi konuyu kendi aralarında tartışarak Abdullah iyileşene kadar konuyu ona aksettirmemeye karar verirler. Bu kötü sürprizin etkisinden kurtulamayan Pembe, Alev ile yüzleşmek için onun karşısına çıkmaktan kendini alı koyamaz.
    Kızılcık Şerbeti 54.Bölüm
    S02E25 - Kızılcık Şerbeti 54.Bölüm
    Hamilelik konusunda Abdullah çocukları tarafından büyük tepki görmektedir. Görkem’le yalnız konuşmak için fırsat kollayan Fatih, Yusuf’u onun peşine takar ve istediği fırsatı yakalar. Görkem ve Fatih ertesi gün buluşarak çok eğlenceli bir gün geçirirler ve birbirlerinden kopamayacaklarına karar verirler.
    Kızılcık Şerbeti 55.Bölüm
    S02E26 - Kızılcık Şerbeti 55.Bölüm
    Hamilelik konusunda Abdullah çocukları tarafından da büyük tepki görmektedir. Görkem’le yalnız konuşmak için fırsat kollayan Fatih, Yusuf’u onun peşine takar ve istediği fırsatı yakalar. Görkem ve Fatih ertesi gün buluşarak çok eğlenceli bir gün geçirirler ve birbirlerinden kopamayacaklarına karar verirler.
    Kızılcık Şerbeti 56.Bölüm
    S02E27 - Kızılcık Şerbeti 56.Bölüm
    Aile geçmişini sorgularken evlatlık verildiğine inanan Nilay konuyu çözmek için Doğa’dan yardım ister.Nursema ve Umut, evliliklerini kurtarmak için herkesten uzaklaşmaya karar verirler.Alev ve Pembe’nin aynı evde yaşaması kısa bir sürede felaketle sonuçlanacaktır.
    Kızılcık Şerbeti 57.Bölüm
    S02E28 - Kızılcık Şerbeti 57.Bölüm
    Alev’le itişmeleri sonucu merdivenlerden düşen Pembe’yi, Alev’in bilerek ittiğini Mustafa’dan duyan Abdullah, Alev ile ilişkisine son verir. Alev kendi evine döner. Oysa Mustafa, Nilay’ın dolduruşuna gelmiş ve annesine yardım etmek için bu yalanı söylemeye mecbur kalmıştır.Çimen yeni hayatında zorlanmakta, alışık olmadığı bir düzene ayak uydurmakta güçlük çekmektedir.
    Kızılcık Şerbeti 58.Bölüm
    S02E29 - Kızılcık Şerbeti 58.Bölüm
    Fatih ile evlenmesi için çok uğraştığı Görkem’in bir anda değişmesiyle çok şaşıran Pembe, ne yapacağını bilemez. Bir süre durumu idare etmeye çalışsa da kısa sürede sesini yükseltmek zorunda kalacaktır.
    Kızılcık Şerbeti 59.Bölüm
    S02E30 - Kızılcık Şerbeti 59.Bölüm
    Nursema ve Umut’un evliliği bir türlü rayına oturamıyordur. Umut’un kendisinden utandığını düşünen Nursema baba evine döner. Umut gelişmelerden Rüzgar’ı sorumlu tutar.
    Kızılcık Şerbeti 60.Bölüm
    S02E31 - Kızılcık Şerbeti 60.Bölüm
    Abdullah ve Alev’in ilişkileri gözlerden uzak bir şekilde gayet iyi gitmektedir. Ancak bu ikili hayat, Abdullah’ı yer yer çok zorlamaktadır. Özellikle doğum gününün kutlanmak istemesi büyük sorun yaratacaktır.
    Kızılcık Şerbeti 61.Bölüm
    S02E32 - Kızılcık Şerbeti 61.Bölüm
    Kocasındaki değişikliği fark edip huzursuz olan Pembe, Alev’in peşine Zülkar’ı takar. Ama Alev bu takibi anlayıp Pembe’ye küçük de olsa bir ders verecektir.
    Kızılcık Şerbeti 62.Bölüm
    S02E33 - Kızılcık Şerbeti 62.Bölüm

    Hayran tepkileri

    Back to Top