Hesabım
    Darmaduman
    1. Sezon
    Puanım :
    Darmaduman

    Sezon bilgisi:

    9 Bölüm
    orijinal kanal: NOW
    İlk yayın tarihi: 27 Ekim 2022
    54 Fotoğraf | 9 Video
    Hafsanur Sancaktutan
    Hafsanur Sancaktutan
    Mert Yazıcıoğlu
    Mert Yazıcıoğlu
    Aytaç Şaşmaz
    Aytaç Şaşmaz
    Aslıhan Malbora
    Aslıhan Malbora
    Darmaduman 9.Bölüm Fragmanı 0:51
    Darmaduman 9.Bölüm Fragmanı
    25 gösterim
    Darmaduman 8.Bölüm Fragmanı 0:50
    Darmaduman 8.Bölüm Fragmanı
    14 gösterim
    Darmaduman 7.Bölüm Fragmanı 1:06
    Darmaduman 7.Bölüm Fragmanı
    • Fotoğraf Darmaduman
    • Fotoğraf Darmaduman
    • Fotoğraf Darmaduman
    • Fotoğraf Darmaduman
    • Fotoğraf Darmaduman
    • Fotoğraf Darmaduman
    • Fotoğraf Darmaduman
    • Fotoğraf Darmaduman
    • Fotoğraf Darmaduman
    1. sezon bölümleri
    Darmaduman 1.Bölüm
    S01E01 - Darmaduman 1.Bölüm
    Ece ve Kerem, anneleri Beliz ve babaları Harun ile hayatlarında yeni bir başlangıç yapacakları İstanbul’a, Harun’un aile evine taşınırlar. Bir yandan babaanneleri Ayla ile birlikte yaşamanın zorluklarına alışmaya bir yandan yeni çevrelerine uyum sağlamaya çalışırken karşılaştıkları yeni insanlar Derin ve Evren, tek istediği okul hayatına olaysız bir başlangıç yapmak olan Ece ve Kerem’in başlarını ilk günden derde sokacaktır.
    Darmaduman 2.Bölüm
    S01E02 - Darmaduman 2.Bölüm
    Yağız’ın arabasına çarpmalarıyla birlikte kendilerini aniden karakolda bulan Kerem ve Ece bir yandan ortaya çıkan hasarı nasıl karşılayacaklarını düşünürken bir yandan da burslarını geri almak için bir yol aramaktadırlar. Bu macerada Derin, Evren, Görkem ve Simla’nın yardımına ihtiyaç duyarlar. Derin, kendisi ve Kerem arasında bir seçim yapar.
    Darmaduman 3.Bölüm
    S01E03 - Darmaduman 3.Bölüm
    Kerem ve Ece ile İstanbul’da tanıştığı arkadaşları Derin ve Evren arasında ilk flört rüzgarları eserken her karakter geçmişinden getirdiği duygusal engellerle yeniden yüzleşiyor. Arkadaşlığın aşka dönüştüğü yolda herkesi kendi sınavı bekliyor.
    Darmaduman 4.Bölüm
    S01E04 - Darmaduman 4.Bölüm
    Kerem Yağız’ın söyledikleriyle yıkılırken Ece ise kendisini kurtaran Evren’e karşı minnet duyguları beslemektedir. Bu sırada Evren, Ece’yi korumak için yaptıklarının cezasını ağır bir şekilde öder. Karışık duygularla eve dönen ikizler, yine dede evinin katı kurallarına takılırlar. Bu sefer onları şaşırtan, Harun’un verdiği tepki olur. Derin’in hatasını telafi etmek için yaptığı hamle, Yağız’ın gerilmesine sebep olur. Evren ise bu sırada kendini rahatlatacak ve mutlu edecek küçük ve tatlı bir gezintiye çıkar.
    Darmaduman 5.Bölüm
    S01E05 - Darmaduman 5.Bölüm
    Kerem ve Evren’in arabasına yaptığı sürprizle yıkılan Yağız, babasının verdiği cezayla ilk defa alışık olmadığı bir hayat yaşamaya başlar ve Evren’den intikam almak için ant içer. Derin, babasının gelişiyle zor anlar yaşar. Babasının kestiği ceza çok ağırdır. Yardım aradığı bu süreçte Evren’in tepkisiyle sarsılırken, her şeye rağmen Kerem’den gelen yardım eli onu şaşırtır. Hiç sahip olmadığı samimi aile ortamı, koruyup kollayan bir baba figürü ve ne olursa olsun yanında olan Kerem, Derin’de hiç tatmadığı yeni duygular uyandıracaktır.
    Darmaduman 6.Bölüm
    S01E06 - Darmaduman 6.Bölüm
    Ece yaşadığı unutulmaz gecenin etkisini üzerinden atamaz. Başta Harun ve Beliz olmak üzere tüm ev halkı Ece’nin bu hale gelmesinin nedeni merak etmektedir. Harun ve Kerem Ece’yi bu hale sokanın Yağız olduğundan emindir. Harun ve Kerem Yağız’la yüzleşmek için okula giderler. Evren derin bir pişmanlık içindedir. Ece’yle konuşmak istemektedir fakat Ece’nin Evren’in yüzünü bile görecek hali yoktur. Derin ise babasının isteğine boyun eğip yurt dışına gitme kararı alır.
    Darmaduman 7.Bölüm
    S01E07 - Darmaduman 7.Bölüm
    Yağız, bir zarfla aniden gelen gerçekleri sindirmeye çalışırken bir yandan da sorularına cevap arar. Derin, hayatını değiştirecek büyük bir adım atar fakat bu adım hiç beklemediği sonuçlar doğurur. Bu sefer zor anda yardıma koşan Ece olur fakat bu durum Evren’in hoşuna gitmez. Yağız amacına ulaşırken, Ece ve Evren bu ana şaşkınlıkla tanıklık ederler. Kerem ve Derin ise duyduklarıyla şok olur.
    Darmaduman 8.Bölüm
    S01E08 - Darmaduman 8.Bölüm
    Evren ve Yağız kendilerini, sorularına cevap aradıkları bir yüzleşmenin tam ortasında bulurlar. Evren öfkelenirken, Yağız bilinmezlik içine sürüklenmeye devam eder. Duyduklarıyla sarsılan Kerem bunun hesabını soracaktır. Derin ise bu yüzleşmede arada kalan olur.
    Darmaduman 9.Bölüm Final
    S01E09 - Darmaduman 9.Bölüm Final
    ldıkları cevapla ümitleri yerle bir olan Kerem, Ece, Derin, Evren ve Yağız hiç beklemedikleri bir davet haberiyle heyecanlanırlar. Aile masasına atılan taşın hesabını soran Harun kendini hiç de tanıdık olmayan bir yerde bulur. Bir yandan birbirleriyle yüzleşmeye devam ederken bir yandan planı sürdürmeye çalışan çocuklar, ansızın gelen bir yardımla ayağa kalkarlar. Planın sonucu herkesin hayatına süprizlerle dolu yeni kapılar açacaktır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top