Hesabım
    Güzel Günler
    1. Sezon
    Puanım :
    Güzel Günler

    Sezon bilgisi:

    26 Bölüm
    orijinal kanal: Show Tv
    İlk yayın tarihi: 6 Kasım 2022
    255 Fotoğraf | 26 Video
    Binnur Kaya
    Binnur Kaya
    Ecem Erkek
    Ecem Erkek
    Leyla Tanlar
    Leyla Tanlar
    Zeynep Çamcı
    Zeynep Çamcı
    Güzel Günler 25.Bölüm Fragmanı 1:18
    Güzel Günler 25.Bölüm Fragmanı
    41 gösterim
    Güzel Günler 26.Bölüm Fragmanı 1:19
    Güzel Günler 26.Bölüm Fragmanı
    38 gösterim
    Güzel Günler 24.Bölüm Fragmanı 1:16
    Güzel Günler 24.Bölüm Fragmanı
    13 gösterim
    • Fotoğraf Güzel Günler
    • Fotoğraf Güzel Günler
    • Fotoğraf Güzel Günler
    • Fotoğraf Güzel Günler
    • Fotoğraf Güzel Günler
    • Fotoğraf Güzel Günler
    • Fotoğraf Güzel Günler
    • Fotoğraf Güzel Günler
    • Fotoğraf Güzel Günler
    1. sezon bölümleri
    Güzel Günler 1.Bölüm
    S01E01 - Güzel Günler 1.Bölüm
    Çocukluk aşkının peşindeki Selma, İstanbul’da Mihran’ın kuzeni Atakan ve Altan’a ulaşır. Bu sırada Mihran’ın annesi Saliha (Seray Gözler), teyzesi Kıymet, teyze kızı Füsun büyük bir heyecanla Mihran’ın nişanı için son hazırlıkları tamamlamaktadır.
    Güzel Günler 2.Bölüm
    S01E02 - Güzel Günler 2.Bölüm
    Selma’nın kolyesini teyzesinin çantasında bulan Füsun, Saliha’nın sırrını ortaya çıkarmak isterken akla hayale gelmeyecek yöntemlere başvurur. Bir yandan ailesinin tüm dertlerine koşturan Kıymet, diğer yandan karşısına açılan ‘Öz Menemenci Hakim’le uğraşmak zorunda kalır.
    Güzel Günler 3.Bölüm
    S01E03 - Güzel Günler 3.Bölüm
    İstanbul’da umduğunu bulamayan Selma, kardeşiyle ayakta kalabilmenin yollarını arar. Bu sırada arkadaş olduğu Altan’ın başının derde girmesiyle İstanbul’un karanlık yüzüyle tanışır. Evin ortanca kızı Füsun da iki arkadaşa yardım edip, Leylim’i saklamaya çalışırken evin içinde komik bir köşe kapmaca yaşanacaktır.
    Güzel Günler 4.Bölüm
    S01E04 - Güzel Günler 4.Bölüm
    Selma, İstanbul’da yeniden ayaklarının üzerinde durmaya çabalarken, Kıymet, Hakim’i belediyeye şikâyet ederek hem kendisinin, hem de Hakim’in başına iş açacak komik olaylar zincirinin başlamasına neden olur. Minik Leylim’in ortadan kaybolmasıyla Altan, Atakan, Füsun, Feyyaz, Kıymet ve hatta Hakim’in yolları kesişir.
    Güzel Günler 5.Bölüm
    S01E05 - Güzel Günler 5.Bölüm
    Selma ve Mihran ayrı durmaya çalışsa da miras konusu onları bir araya getirmektedir. Atakan, Altan için gemileri yakmaya hazırlanırken; bir yandan Ayşim bir yandan da Hakim’le uğraşmak zorunda kalan Kıymet dükkânı Füsun’a emanet eder.
    Güzel Günler 6.Bölüm
    S01E06 - Güzel Günler 6.Bölüm
    Kıymet Hakim’in konser davetinin, Füsun ise eski nişanlısıyla yeniden iletişime geçmenin heyecanını yaşar. Dış görünüşlerinde değişime gitmeye karar veren Kıymet ve Füsun güzellik merkezinde komik bir macera yaşayacak
    Güzel Günler 7.Bölüm
    S01E07 - Güzel Günler 7.Bölüm
    Atakan’ın yaptığı büyük sakarlık işleri karıştırır. Bu sırada Hakim’in kendisini ihbar edeni bulmaya yaklaşması Kıymet’in dükkanında tatlı bir telaşa yol açacak, Füsun’un beyaz güllerin Feyyaz’dan geldiğini öğrenmesi, ikili arasında yeni başlayacak bir dönemin habercisi olacaktır.
    Güzel Günler 8.Bölüm
    S01E08 - Güzel Günler 8.Bölüm
    Dünürlerini en iyi şekilde ağırlamak isteyen Kıymet, evde seferberlik ilan ederken sıkıştığı her an yardımına Hakim yetişir. Feyyaz’ın yaptıklarından sonra kafası karışan Füsun, en iyi arkadaşını kaybetme korkusu yaşar.
    Güzel Günler 9.Bölüm
    S01E09 - Güzel Günler 9.Bölüm
    Mihran ve Alya arasında ipler gerilirken, Atakan’ın düğün planlarından habersiz Kıymet, Feyyaz’ı evlendirmeye karar verir. Selma Leylim’in velayetini kaybetmemek için elinden geleni yapacak ancak Leylim’in başını derde sokması işleri iyice karıştıracaktır.
    Güzel Günler 10.Bölüm
    S01E10 - Güzel Günler 10.Bölüm
    Altan ve Atakan’ı usulünce evlendirmeye çalışan Kıymet, iyilik yapmak isterken Altan’ın başını büyük bir derde sokar.Selma kardeşini kaybetmemek için bütün kapıları zorlar. Leylim’in tiyatro gösterisinde bir araya gelen aile, velayet davasının seyrini tersine çevirmeye çalışacak.
    Güzel Günler 11.Bölüm
    S01E11 - Güzel Günler 11.Bölüm
    Altan’ın peşindeki Selma ve Mihran aşkı yeniden alevlenirken Cihangir’in de Selma’ya olan ilgisi artmaya başlar. Aile bir yandan anne babaya Altan’ın kayıp olduğunu söylemenin yollarını ararken, bir yandan da onu Urfa’ya götürmek isteyen babasını ikna etmeye çalışır. Altan’ı babasından istemek için planlar yaparken Altan’ın bulunmasıyla ortalık fena karışır.
    Güzel Günler 12.Bölüm
    S01E12 - Güzel Günler 12.Bölüm
    Altan’ın babası söz için bir liste hazırlamış ve akşama kadar tamamlanmasını istemiştir. Bütün aile bu listeyi tamamlamak için kolları sıvar. Bu sırada Altan ve Atakan arasında ipler kopma noktasına gelip törende ortalık hiç beklenmedik bir şekilde karışacaktır.
    Güzel Günler 13.Bölüm
    S01E13 - Güzel Günler 13.Bölüm
    Selma’nın gönlünü almak için çabalayan Mihran, Füsun’dan yardım ister. Akşam yapılacak mücevherciler balosuna katılmak isteyen Füsun, Selma’yı birlikte gitmeye ikna edebilirse kendi de baloya katılacaktır.
    Güzel Günler 14.Bölüm
    S01E14 - Güzel Günler 14.Bölüm
    Dükkana davet edilen şarkıcı, Altan ve Atakan’ın arasında kıskançlık rüzgarı estirirken, şans Füsun’dan yana olacak ve uzun zamandır hayalini kurduğu başarıya şarkıcıyla yaptığı bir düet sayesinde kavuşacaktır.
    Güzel Günler 15.Bölüm
    S01E15 - Güzel Günler 15.Bölüm
    Kıymet, Hâkim ve Feyyaz, sosyal medyada ünlenen Füsun’un yeni bestesine yardımcı olurken, Altan ve Atakan evlilik sürecini hızlandırır. Bu sırada Derin’in Ayşim için hazırladığı sürpriz doğum günü partisi, iki ailenin bir kez daha karşı karşıya gelmesine neden olacaktır.
    Güzel Günler 16.Bölüm
    S01E16 - Güzel Günler 16.Bölüm
    Parayı kendisinin almadığını kanıtlamaya çalışan Füsun bu esnada bambaşka bir gerçekle yüzleşir. Ailesine atılan iftirayı kendisi için bir şeref meselesi haline getiren Kıymet çok sevdiği arabasını satıp kaybı karşılamaya karar verir.
    Güzel Günler 17.Bölüm
    S01E17 - Güzel Günler 17.Bölüm
    Balayı odası, Altan ve Atakan için komik ve romantik bir maceraya dönüşür. Bu sırada Selma’nın kafeden ayrılışıyla birlikte, ekip yeni bir garson arayışına girer. Gelen garson ise herkes için sürpriz olacaktır. Füsun’un imaj çalışması beklediği gibi gitmeyince yardımına koşan yine Feyyaz olur.
    Güzel Günler 18.Bölüm
    S01E18 - Güzel Günler 18.Bölüm
    Sahte evlilik protokolünün ortadan kayboluşu Altan ve Atakan’ı alarma geçirir. Otelde geçen romantik geceden sonra Atakan’dan bir işaret bekleyen Altan, umduğunu bulamayınca Selma ile bir plan yapar.
    Güzel Günler 19.Bölüm
    S01E19 - Güzel Günler 19.Bölüm
    Güzel Günler 20.Bölüm
    S01E20 - Güzel Günler 20.Bölüm
    Yemekte yaşanan yakınlaşmadan sonra Atakan’da hiçbir değişiklik göremeyen Altan, romantik bir plan yapıp Atakan’a aşkını itiraf ettirmeyi kafaya koyar.
    Güzel Günler 21.Bölüm
    S01E21 - Güzel Günler 21.Bölüm
    Atakan annesinin gönlünü almak için var gücüyle çalışırken Kıymet’in bir sözüyle alarma geçen Hakim açılmak için kolları sıvar. Aleyna’nın teklifiyle birlikte Feyyaz’ı sonsuza dek kaybettiğini düşünen Füsun gerçek hisleriyle yüzleşir. Sürpriz misafir Makalele, Leylim’in gönlünde taht kuracak, Mihran ve Selma’nın geçmiş sırları açığa çıkacaktır.
    Güzel Günler 22.Bölüm
    S01E22 - Güzel Günler 22.Bölüm
    Kafede çıkan yangın sonrası Mihran her şeyi göze alarak Selma ve Leylim’i eve getirir. Bu durumu hoş karşılamayan Saliha, dönüşü olmayan bir adım atacaktır. Bu sırada Füsun’un sevdasını fark eden Hakim, durumu Kıymet’e nasıl söyleyeceğinin derdine düşer.
    Güzel Günler 23.Bölüm
    S01E23 - Güzel Günler 23.Bölüm
    Saliha’nın evden ayrılışı ailede bomba etkisi yaratır. Selma ile evlenmeyi kafasına koyan Mihran annesinin rızasını almak için her şeyi yapmaya hazırdır. Ailenin krizlerle başlayan günü, kına gecesi ve damat tarafının kendini içinde bulduğu bir kostüm partisiyle sonlanır.
    Güzel Günler 24.Bölüm
    S01E24 - Güzel Günler 24.Bölüm
    Feyyaz’ın Aleyna ile bir başkası için ayrıldığı iddiası evin ortasına bomba gibi düşer. Kıymet bu kızın kim olduğunu bulmaya karar verir. Füsun ve Feyyaz gizli gizli buluşurken, Mihran evlenme teklifi için Selma’ya büyük bir sürpriz hazırlamaya koyulur.
    Güzel Günler 25.Bölüm
    S01E25 - Güzel Günler 25.Bölüm
    Füsun ile Feyyaz aşkının ortaya çıkması evde bomba etkisi yaratır. Atakan’ın Feyyaz’ın üstüne yürümesi iplerin iyice kopmasına sebep olurken Hakim tarafları barıştırmak için meseleye el atacaktır. Bu sırada Mihran ve Selma evlilik kararı vermiş, onlara miras kalan konak meselesi yeniden gündeme gelmiştir.
    Güzel Günler 26.Bölüm Final
    S01E26 - Güzel Günler 26.Bölüm Final
    Füsun ve Feyyaz’ın dönüşüyle evi saran şenlik havası, Altan’ın rahatsızlığıyla gölgelenir. Selma ve Mihran, Kıymet’e duyurmadan sade bir nikâh yapmaya hazırlanmaktadır. Kızı Eylül’ün tayin haberini alan Hakim bir karar vermek zorundadır:

    Hayran tepkileri

    Back to Top