Hesabım
    Ateş Kuşları
    2. Sezon
    Puanım :
    Ateş Kuşları

    Sezon bilgisi:

    35 Bölüm
    orijinal kanal: Atv
    197 Fotoğraf | 26 Video
    Ateş Kuşları 54.Bölüm Final Fragman VCRH STCRH 1:06
    Ateş Kuşları 54.Bölüm Final Fragman VCRH STCRH
    Ateş Kuşları 53.Bölüm Fragman (2) VCRH STCRH 1:06
    Ateş Kuşları 53.Bölüm Fragman (2) VCRH STCRH
    Ateş Kuşları 52.Bölüm Fragman VCRH STCRH 1:06
    Ateş Kuşları 52.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    • Fotoğraf Ateş Kuşları
    • Fotoğraf Ateş Kuşları
    • Fotoğraf Ateş Kuşları
    • Fotoğraf Ateş Kuşları
    • Fotoğraf Ateş Kuşları
    • Fotoğraf Ateş Kuşları
    • Fotoğraf Ateş Kuşları
    • Fotoğraf Ateş Kuşları
    • Fotoğraf Ateş Kuşları
    2. sezon bölümleri
    Ateş Kuşları 22.Bölüm
    S02E01 - Ateş Kuşları 22.Bölüm
    Ateş kuşları Gülayşe’ye söyledikleri yalanların ortaya çıkmasıyla darmadağın olurlar. Ve Gülayşe onu ziyaret etmek istediklerinde hastaneden içeri girmelerine dahi izin vermez. Ateş Kuşları kendilerini Gülayşe’ye affettirebilecek mi?
    Ateş Kuşları 23.Bölüm
    S02E02 - Ateş Kuşları 23.Bölüm
    Nizam yoğun bakımda uyandığı gibi Lara'dan Ateş Kuşları'nı Mola Yeri'nden atmasını ister. Gülayşe ölüm döşeğindeki babasının isteğini ezip geçecek mi yoksa kardeşlerini sokağa mı atacak?
    Ateş Kuşları 24.Bölüm
    S02E03 - Ateş Kuşları 24.Bölüm
    Nazmiye, Gülayşe’yi hem şirketten hem de evden kovar. Ancak Gülayşe yenilgiyi bu kadar çabuk kabul etmez. Babasının emanetine sahip çıkmak için diploma almaya karar verir. Peki ama Gülayşe diplomayı alana kadar, geriye bir şirket kalacak mıdır?
    Ateş Kuşları 25.Bölüm
    S02E04 - Ateş Kuşları 25.Bölüm
    Hacı Hafız ve Hacer, Barbaros’a Gülayşe’nin koruması olmasını teklif ettiğinde bir yandan Gülayşe’ye kendini unutturmak diğer yandan onu her gün görmek isteyen Barbaros bu teklife ne diyecek?
    Ateş Kuşları 26.Bölüm
    S02E05 - Ateş Kuşları 26.Bölüm
    Gülayşe, Feza’yı yakalamak için yem olacaktır. Ama onun için dünyayı yakmaya hazır Barbar, Gülayşe’nin tehlikeye girmesine nasıl izin verecek? Gülayşe bunu gizleyerek yapabilecek mi? Üstelik Barbar, Hacer’le Hacı Hafız’ın korumalık teklifini kabul etmişken!
    Ateş Kuşları 27.Bölüm
    S02E06 - Ateş Kuşları 27.Bölüm
    Zıpkın’ın, Sare’ye sarılmaları ama bir yandan da Hüma’nın peşinden koşması soru işaretleri yaratır. Zıpkın bir an önce kararını vermelidir çünkü sevgiye ihanet sokak çocuğu raconuna aykırıdır!
    Ateş Kuşları 28.Bölüm
    S02E07 - Ateş Kuşları 28.Bölüm
    Hüma; Kara'dan, Zıpkın da hapishaneden kurtulunca artık aralarında hiçbir engel kalmaz. Onlar birbirlerine kavuşurken, Sare hissettiği bu kırgınlığa bir ad koyabilecek mi? Peki Zıpkın, Sare'yle paylaştıklarını bir anda unutabilecek mi?
    Ateş Kuşları 29.Bölüm
    S02E08 - Ateş Kuşları 29.Bölüm
    Çatal tehdidinden kurtulduktan sonra, Ali ve Mercan arasındaki tek engel, kimliklerinin eksikliğidir. Ali, sevdiği kadın Mercan için, onu beş yaşındayken Çatal'a sattıran babasını aramak için yola çıkar. Bu arayış, Ali'nin geçmişin kapılarını aralamasına yol açar, ancak orada hiç beklemediği sürprizlerle karşılaşacaktır!
    Ateş Kuşları 30.Bölüm
    S02E09 - Ateş Kuşları 30.Bölüm
    Tam Ali sonunda kimliğine kavuşacak derken hiç beklemediği bir şey öğrenir: Bir kız kardeşi vardır! Ali'nin kimliğine kavuşması için Ragıp'ın tek şartı onu bulmasıdır.
    Ateş Kuşları 31.Bölüm
    S02E10 - Ateş Kuşları 31.Bölüm
    Barbar Ali'nin kardeşinin peşinde. Ancak adını sanını bilmedikleri bu kızı aramak samanlıkta iğne aramak gibi! Üstelik kızı peşindeki belalı tiplerden önce bulmaları gerekiyor! Ayrıca onlar bilmese de Nazmiye de kızı onlardan önce bulmaya kararlıdır.
    Ateş Kuşları 32.Bölüm
    S02E11 - Ateş Kuşları 32.Bölüm
    Ateş Kuşları 12.Bölüm
    S02E12 - Ateş Kuşları 12.Bölüm
    Gülayşe, Barbaros ile Gözde’yi romantik bir yemek yerken basar ve Barbaros’u terk eder! Ancak bu bir oyundur çünkü tüm engelleri yakıp yıkmış aşkları bir Gözde rüzgarıyla sarsılacak değildir. Barbaros’la Gülayşe’nin ellerini ayırmak hele hiç kolay değildir! Barbaros bir yandan da nasıl evlilik teklifi edeceğini düşünürken Nazmiye onların oyunlarına inanacak mıdır?
    Ateş Kuşları 34.Bölüm
    S02E13 - Ateş Kuşları 34.Bölüm
    Ali ve kız kardeşi Emine kavuşurlar, bir duygu seli yaşanır ancak kavuşma büyük bir hayal kırıklığı ile sonuçlanır. Çünkü Ali’nin gerçek kardeşi Emine değil Sultan’dır! Peki Sultan kimdir? Ya peşindeki adamlar, ondan ne istiyor? Sorun peşindeki adamlarda değil de, Sultan’da olabilir mi?
    Ateş Kuşları 35.Bölüm
    S02E14 - Ateş Kuşları 35.Bölüm
    Hüma'nın ayrılmasının ardından ne yapacağını bilemeyen Kara, Sultan'ı bulma görevine odaklanır. Sultan, ne kadar kaçabilir ve Ali'ler onu bulmadan evlenebilecekler mi? Hangi koşullar, Sultan'ı gözü kapalı bir şekilde insan dolandıracak kadar bencil birine dönüştürdü?
    Ateş Kuşları 36.Bölüm
    S02E15 - Ateş Kuşları 36.Bölüm
    Barbaros hastanede ölüm kalım savaşı verirken ona güç veren tek şey Gülayşe'nin hayalidir. Ancak bu Barbaros'un savaşı kazanmasına yetecek mi? Ateş Kuşları, can yoldaşları olan Barbaros'a veda mı edecek?
    Ateş Kuşları 37.Bölüm
    S02E16 - Ateş Kuşları 37.Bölüm
    Ateş Kuşları büyük bir seçimin eşiğinde. Gülayşe’yi almak için Sultan’ı verecekler mi? Zaten istemediği ailesi ona bu ihaneti yaparsa, Sultan yaptığı her şeyde haklı çıkmaz mı? Ateş Kuşları birini daha Kara gibi geride bırakabilirler mi?
    Ateş Kuşları 38.Bölüm
    S02E17 - Ateş Kuşları 38.Bölüm
    Yaşadıklarıyla daha da sarsılan Gülayşe bir kere daha ayağa kalkabilecek midir? Gülayşe’ye destek olmaya çalışan Barbaros ise uzun zamandır kaçtığı bir gerçekle yüzleşmek zorunda kalacaktır.
    Ateş Kuşları 39.Bölüm
    S02E18 - Ateş Kuşları 39.Bölüm
    Artık Ali ve Mercan ipleri eline alacaktır. Çatal’ın şüpheli durumu, Barbaros’u düşündürürken, gözler Sultan’a dönecektir. Sultan korkuyla saklanırken, Kara’nın yaptığı hata Ateş Kuşları’nı bir kez daha köşeye sıkıştıracaktır.
    Ateş Kuşları 40.Bölüm
    S02E19 - Ateş Kuşları 40.Bölüm
    Ateş Kuşları'na fırsat vererek hata ettiğini düşünen Çelik, ipleri koparacak ama bu yaptığıyla Hacer'i karşısında bulacak. Gülayşe, Barbar'la yeni hayatları arasında seçim yapmak zorunda kalacak.
    Ateş Kuşları 41.Bölüm
    S02E20 - Ateş Kuşları 41.Bölüm
    Seyfi'nin tüm çabalarına rağmen Hacı Hafız anlattığı hikayelerle giderek mahallelinin saygısını kazanmaktadır. Sultan, hayalini kurduğu zengin hayata adım adım yaklaştığını düşünürken onu büyük bir sürpriz beklemektedir.
    Ateş Kuşları 42.Bölüm
    S02E21 - Ateş Kuşları 42.Bölüm
    Barbar'ın Çelik'e verdiği söz yüzünden Gülayşe ve Barbar ikilisi arasında gerilen ipler kopma noktasındadır. Öfkeden gözü dönen Gülayşe, Barbar'ın ona olan aşkını görebilecek mi?
    Ateş Kuşları 43.Bölüm
    S02E22 - Ateş Kuşları 43.Bölüm
    Sare ile ayrı dünyalardan geldiklerini düşünen Zıpkın, Ankara yolundan geri dönmüştür. Gülayşe, Barbar'ın kendisini aldattığını düşündüğü için Zıpkın'dan ayrılmış, hamile Mercan ise bu karmaşanın içinde kalmıştır.
    Ateş Kuşları 44.Bölüm
    S02E23 - Ateş Kuşları 44.Bölüm
    Barbar'ın düğün telaşı içinde, Sultan'a dair artan şüpheleri onu endişelendirir ve kızını takibe almaya karar verir. Diğer tarafta Zıpkın ve Çelik, şaşırtıcı gelişmelerle sarsılacaktır. Birisi hayatının en büyük sevincini yaşarken, diğeri şüphe ve huzursuzluğun içine çekilecektir.
    Ateş Kuşları 45.Bölüm
    S02E24 - Ateş Kuşları 45.Bölüm
    Cemal’in takibiyle Sultan’a dair bazı gerçeklere vakıf olan Barbar’ı zor günler beklemektedir. Öyle ki Sultan meselesi Barbar ve Ali arasında büyük bir yıkıma sebep olacak, Ateş Kuşları arasında soğuk rüzgarlar estirecektir.
    Ateş Kuşları 46.Bölüm
    S02E25 - Ateş Kuşları 46.Bölüm
    Sultan’ın sakladığı sırrı ortaya çıkaran, Ateş Kuşları’na Çatal’ın katilinin Sultan olduğunu haykıran Barbar’ı büyük bir yol ayrımı beklemektedir. Sultan’ın akıbeti, ailesi ve mesleği arasında sıkışan Barbar’ın elindedir artık… Ateş Kuşları, verdiği kararı vicdanına sığdıramayan Barbar’ı yolundan döndürebilecek midir?
    Ateş Kuşları 47.Bölüm
    S02E26 - Ateş Kuşları 47.Bölüm
    Ali ve Barbaros başta olmak üzere, evin erkekleri vakıf himayesindeki kaçırılan çocuklar için iz peşine düşerken; henüz kimliğinden haberdar olmadıkları, av diye peşine düştükleri Çino için kendileri mi birer avdır yoksa?
    Ateş Kuşları 48.Bölüm
    S02E27 - Ateş Kuşları 48.Bölüm
    Barbar'ın ve kaçırılan çocukların hayatını kurtarmış gibi davranan Çino, Ateş Kuşları'nın güvenini kazanacak. Onun gerçek yüzünü bilen ve samimiyetine asla güvenmeyen Ali, Ateş Kuşları'yla büyük bir çatışma yaşayacak ve giderek yalnızlaşacaktır.
    Ateş Kuşları 49.Bölüm
    S02E28 - Ateş Kuşları 49.Bölüm
    Pamir'i Çino'nun yanında gören Ali için tek amaç, eski düşman Çino'nun gerçek yüzünü ortaya çıkarmaktır. Fevri ve hesapsız hamleleri Ali'yi zor duruma sokacak, onun bu haliyle asıl zorluğa düşen ise daha büyük bir amaca hizmet eden Barbar olacak.
    Ateş Kuşları 50.Bölüm
    S02E29 - Ateş Kuşları 50.Bölüm
    Çino tarafından kapana kıstırılan Ali, tıkıldığı sığınakta Çino'yu bitirmeye yarayacak bir delil bulacak ama hiç tahmin etmediği biri bu delili ortadan kaldırtacaktır.
    Ateş Kuşları 51.Bölüm
    S02E30 - Ateş Kuşları 51.Bölüm
    Barbar'ın gizli görevinden bihaber olan Ali, Barbar'a hiç olmadığı kadar yüklenecek ve Barbar kendisini hiç ummadığı bir çıkmazın içinde bulacak.
    Ateş Kuşları 52.Bölüm
    S02E31 - Ateş Kuşları 52.Bölüm
    Tedavinin parasını çıkarabilmek için yeni bir arayışa giren Ateş Kuşları, dükkânın satışlarını artırmak maksadıyla kendilerini yeni bir maceranın içinde bulacak. Çino’yla kaçıp Ali’yi yıkık bir halde ardında bırakan Sultan, Barbar ve gizli görevi için büyük bir tehlike arz edecek.
    Ateş Kuşları 53.Bölüm
    S02E32 - Ateş Kuşları 53.Bölüm
    Gurme, Ateş Kuşları'nın tahmininin aksine köfteyi hayli övmüş ve dükkânda müşteri seli yaşanmasına sebep olmuştur. Umudun her geçen gün yükseldiği Gülayşe – Barbar kanadında tedavi masrafları kaygısı bir nebze daha azalır.
    Ateş Kuşları 54.Bölüm Final
    S02E33 - Ateş Kuşları 54.Bölüm Final
    Sultan ve Yonca ölümle yüz yüzeyken Ali'nin müdahalesi işleri daha da zora sokmuştur, ateş çemberinden nasıl çıkacaklardır? Çocuk sahibi olma yolunda en büyük adımı atacak olan Gülayşe ve Barbar'ın heyecanlı bekleyişinin neticesi ne olacaktır?

    Hayran tepkileri

    Back to Top