Hesabım
    Sipahi
    1. Sezon
    Puanım :
    Sipahi

    Sezon bilgisi:

    8 Bölüm
    orijinal kanal: Show Tv
    İlk yayın tarihi: 12 Aralık 2022
    67 Fotoğraf | 7 Video
    Sinan Tuzcu
    Sinan Tuzcu
    Başak Gümülcinelioğlu
    Başak Gümülcinelioğlu
    Erkan Bektaş
    Erkan Bektaş
    Nurettin Sönmez
    Nurettin Sönmez
    Sipahi 7.Bölüm Fragmanı 1:06
    Sipahi 7.Bölüm Fragmanı
    93 gösterim
    Sipahi 6.Bölüm Fragmanı 1:07
    Sipahi 6.Bölüm Fragmanı
    162 gösterim
    Sipahi 5.Bölüm Fragmanı 1:06
    Sipahi 5.Bölüm Fragmanı
    4 gösterim
    • Fotoğraf Sipahi
    • Fotoğraf Sipahi
    • Fotoğraf Sipahi
    • Fotoğraf Sipahi
    • Fotoğraf Sipahi
    • Fotoğraf Sipahi
    • Fotoğraf Sipahi
    • Fotoğraf Sipahi
    • Fotoğraf Sipahi
    1. sezon bölümleri
    Sipahi 1.Bölüm
    S01E01 - Sipahi 1.Bölüm
    Kendini sürekli tehlikeye atmaktan geri durmayan Ali, yeni görevinde Türkiye üzerine büyük bir komplonun planlandığını ortaya çıkarır. Bunun üzerine MİT içerisinde bir efsane olarak anılan eski istihbaratçı Yıldırım Bozok göreve geri döner. Ancak bu geri dönüş ile Yıldırım’ın geçmişi de onun peşinden gelecektir.
    Sipahi 2.Bölüm
    S01E02 - Sipahi 2.Bölüm
    Habtor’un yaşadığını öğrenen Yıldırım, onu yakalamanın hesaplarını yapmaktadır. Sipahi ekibi çözmeye çalıştıkları gizli oyunu tam olarak öğrenmeye çalışmaktadır.
    Sipahi 3.Bölüm
    S01E03 - Sipahi 3.Bölüm
    Ekip için her geçen saniye tansiyon yükselirken, tehlikenin boyutu büyümektedir. Ali’nin öncelikle Habtor’un planını öğrenmesi ve sonra da Canan ile kendisini Suriye’den kurtarması gerekmektedir.Ekip ise ellerindeki tüm imkanları kullanarak Ali’ye ulaşmaya çalışmaktadır.
    Sipahi 4.Bölüm
    S01E04 - Sipahi 4.Bölüm
    Ali Canan’a deşifre olmamak için elinden geleni yapar. Ancak Canan’ın elde ettiği bilgilere de ihtiyacı vardır. Bu yüzden Ali ve Canan arasında tam bir köşe kapmaca oyunu başlar. Ali ve Yıldırım ise Habtor’un planını engellemeye çalışmaktadır. Bu sırada Yıldırım kendi geçmişi ile ilgili yeni detaylar öğrenir. Bir davet ile olayların seyri tüm ekip için hız kazanır.
    Sipahi 5.Bölüm
    S01E05 - Sipahi 5.Bölüm
    Hartman Vakfı’ndaki saldırıyı araştıran Canan, militanı alnından vuran Yıldırım’ın kim olduğunu merak eder ve Narin’den Yıldırım Tunalı ismine ulaşır. Sıradan bir adam azılı bir militanı nasıl alnının ortasından vurmuştur. Canan bu gizemi çözebilecek midir?
    Sipahi 6.Bölüm
    S01E06 - Sipahi 6.Bölüm
    Canan, Jasmin ve Dora’yı kurtarmak için Türk istihbaratı ile iletişime geçer. Ali’nin kim olduğunu anlamasına ramak kalmıştır. Ekip, Habtor’un karısını ve kızını Türkiye’ye getirir. Habtor artık pimi çekilmiş bir bomba gibidir; üstelik bu bombanın elinde tehlikeli bombalar vardır. Fahrettin de artık sahnede.
    Sipahi 7.Bölüm
    S01E07 - Sipahi 7.Bölüm
    Ekip, kalabalığın içinde üzeri bomba dolu genç kızı oradan alır ve saniyeler içinde üzerindeki bombayı imha etmeye çalışacaktır. Yıldırım Bozok ölüm pahasına kızın elini bırakmayacaktır. Çünkü o kendi kızına hasret, vatanı için savaşan bir kahramandır. Büyük darbe alan kötü taraf, Goran ve Habtor yeni bir plan peşindedir.
    Sipahi 8.Bölüm Final
    S01E08 - Sipahi 8.Bölüm Final

    Hayran tepkileri

    Back to Top