Hesabım
    Al Sancak
    1. Sezon
    Al Sancak

    Sezon bilgisi:

    19 Bölüm
    orijinal kanal: Trt 1
    İlk yayın tarihi: 19 Ocak 2023
    158 Fotoğraf | 19 Video
    Uğur Güneş
    Uğur Güneş
    Gülsim Ali
    Gülsim Ali
    İdris Nebi Taşkan
    İdris Nebi Taşkan
    Ahmet Yenilmez
    Ahmet Yenilmez
    Al Sancak 19.Bölüm Fragmanı 0:34
    Al Sancak 19.Bölüm Fragmanı
    138 gösterim
    Al Sancak 18.Bölüm Fragmanı 0:46
    Al Sancak 18.Bölüm Fragmanı
    35 gösterim
    Al Sancak 17.Bölüm Fragmanı 0:44
    Al Sancak 17.Bölüm Fragmanı
    46 gösterim
    • Fotoğraf Al Sancak
    • Fotoğraf Al Sancak
    • Fotoğraf Al Sancak
    • Fotoğraf Al Sancak
    • Fotoğraf Al Sancak
    • Fotoğraf Al Sancak
    • Fotoğraf Al Sancak
    • Fotoğraf Al Sancak
    • Fotoğraf Al Sancak
    1. sezon bölümleri
    Al Sancak 1.Bölüm
    S01E01 - Al Sancak 1.Bölüm
    Al Sancak 2.Bölüm
    S01E02 - Al Sancak 2.Bölüm
    Al Sancak 3.Bölüm
    S01E03 - Al Sancak 3.Bölüm
    Ali Yüzbaşı ve Nadia bomba imha uzmanı Başçavuş Mustafa’nın desteğiyle kimyasal bombanın patlama tehlikesini bertaraf etmeyi başarmıştır. Ancak yine de Yüzbaşı Ali bu başarıdan Nadia’ya paye vermeye niyetli değildir. Öte yandan füze tehlikesi ise halen devam etmektedir ve bu büyük tehdidi ortadan kaldırmak için alınması gereken önemli kararlar, tamamlanması gereken riskli görevler vardır.
    Al Sancak 4.Bölüm
    S01E04 - Al Sancak 4.Bölüm
    Pençe Timi, Ali Yüzbaşı’ya yardıma gidebilecek midir? Füze rampasına operasyon gerçekleştiren Pençe Timi’ni Novak’ın hangarında bekleyen sürpriz tehlike nedir? Nadia, Pençe Timi’ne yardım mı edecek?
    Al Sancak 5.Bölüm
    S01E05 - Al Sancak 5.Bölüm
    Nadia; Ali’nin vicdanını sızlatmayı başarırken, Bahar ise Süleyman’ı ikna etmeye çalışmaktadır. Öte yandan Mithat, Nadia’nın yaşadığını öğrenir. Nadia, Ali’nin vicdanını sızlatıyor Nadia’nın ailesinin içine girmesine sinirlenen Ali onunla tartışmış ve hiç beklemediği bir cevap almıştır. Ali’ye değer verdiğini, onu önemsediğini söyleyen Nadia çekip giderken söyledikleriyle de Ali’nin vicdanını sızlatmayı da başarmıştır.
    Al Sancak 6.Bölüm
    S01E06 - Al Sancak 6.Bölüm
    Ali, Atilla’nın şehit düştüğü operasyonu ayrıntılarıyla hatırlamaya çalışır. Zihninde katilin bulanık silueti, kalbinde Atilla’nın hatırası vardır. Sedef ise savcının Mithat’ı salıvermek için dayandığı hukuki boşluğu tespit eder ve kararlılıkla üzerine gider. Savcı, ahtapot tarafından köşeye sıkıştırılmış durumdadır. Ahtapotun hedefinde binlerce masum var! Pençe Timi bu saldırının önüne geçebilecek mi?
    Al Sancak 7.Bölüm
    S01E07 - Al Sancak 7.Bölüm
    Güçlü prodüksiyonu, etkileyici hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla Al Sancak, 16 Mart Perşembe günü yeni bölümüyle TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Al Sancak’ta; Pençe Timi binlerce masum için canını feda etmeye hazırken, Mithat Sargon yeni planlar ve yeni hedefler peşindedir. Öte yandan; Ali, Nadia sayesinde Atilla’nın katilinin Mithat olduğunu öğrenecektir.
    Al Sancak 8.Bölüm
    S01E08 - Al Sancak 8.Bölüm
    Ali’nin Nadia’nın da dahil olduğu planı devreye girerken, Mithat ise Ahtapot’tan bir darbe yiyerek gücünü kaybetmeye başlar. Bir anda ortaya çıkan Boran Karadeli, Mithat’ın bölgesinde söz sahibi olmaya başlayarak büyük ve kanlı bir eylem gerçekleştirmek için adımlar atar. Ali’nin büyük planı! Thomas’ı kaçıran Amy ve Nadia, Pençe Timi’nin baskınına uğramış ve ortalık toz duman olmuştur.
    Al Sancak 9.Bölüm
    S01E09 - Al Sancak 9.Bölüm
    Pençe Timi operasyonda Ahtapot tarafından kaçırılan Milli Savunma Sanayi’nin kilit ismi Profesör Cihangir Yılmaz’ı taşıyan helikopterin sınır hattında zorunlu iniş yapması, Ahtapot için yeni bir kriz doğurur. Bu gelişme Pençe Timi için ise rehineyi kurtarmak adına büyük bir fırsattır.
    Al Sancak 10.Bölüm
    S01E10 - Al Sancak 10.Bölüm
    Boran, tüm timin hayatını tehdit eden tehlikeli bir eyleme kalkışırken, Yüzbaşı Ali ise kardeşi Sedef’i bulmak için büyük bir oyun kuracaktır. Pençe Timi’nin hayatı tehlikede! Nadia’nın Ali’yi tüm timin gözleri önünde vurması kuşkusuz ki timdekiler tarafından güvenilirliğinin sorgulanmasına neden olacaktır. Öte yandan Pençe Timi’yle hesabını henüz kapatmamış olan Boran, tüm timin hayatını bir kez daha tehdit edecek hatta Nadia’nın gözleri önünde hepsini öldürebilecek kadar büyük bir eyleme kalkışacaktır.
    Al Sancak 11.Bölüm
    S01E11 - Al Sancak 11.Bölüm
    Pençe Timi ve Ahtapot yeni bir çatışmaya girerken, Nadia ise büyük bir yol ayrımında karar vermek zorundadır. Boran’ın yepyeni oyunu! Pençe Timi, Lilith’in son anda gelip kurtardığı Boran’ı sağ olarak ele geçirmek için yeni bir plan yaparken Boran da boş durmaz ve çok tehlikeli bir oyun kurmaya başlar. Ali, kardeşi Sedef’le yüzleşiyor Tüm bunlar olurken Sedef ise Ahtapot’un esiri olduğu dönemde duydukları hakkında abisiyle yüzleşir.
    Al Sancak 12.Bölüm
    S01E12 - Al Sancak 12.Bölüm
    Köşeye sıkışan Pençe Timi, içinde bulundukları binanın vurulmasını talep ederken, Boran ise tutulduğu yerden kaçmayı başarır. Eylül Yüzbaşı atış yapmayı kabul edecek mi? “Kartal Dokuz. Bulunduğumuz binayı vurun!” Teröristlerin aniden binaya baskını sonucu köşeye sıkışan Pençe Timi ve Nadia bu orantısız saldırıya daha fazla karşı koyamaz ve tüm mühimmatları tükenir.
    Al Sancak 13.Bölüm
    S01E13 - Al Sancak 13.Bölüm
    Al Sancak 14.Bölüm
    S01E14 - Al Sancak 14.Bölüm
    Ali Yüzbaşı’nın hamlesi dengeleri alt üst ediyor Ali Yüzbaşı, Ahtapot’a karşı beklenmedik, yeni bir hamlede bulunur. Düşmana yaptığı teklif, dengeleri yerinden oynatacak türdendir. Operasyonun odağındaki kolyeden çıkan mikrofilmi teslim etmek karşılığında terör örgütünün elinde esir bulunan istihbarat personeli Emre’yi talep eder.
    Al Sancak 15.Bölüm
    S01E15 - Al Sancak 15.Bölüm
    Elizabeth ve Ali'nin aynı anda vurulmasıyla şok olan Nadia müthiş bir sıkılmışlık içinde kalır. Bir tarafta Ali, diğer tarafta Elizabeth vardır. Nadia ilk kime yardıma gidecektir? Boran için yolun sonu mu geliyor? Pençe Timi tarafından köşeye sıkıştırılan Boran ele geçirilir. Yakalandıktan sonra Türkiye'ye getirilen Boran, Sacit ile karşılaşır.
    Al Sancak 16.Bölüm
    S01E16 - Al Sancak 16.Bölüm
    Nadia, Ali’nin hayatını kurtarıyor Nadia, son anda Boran’ı atlatarak Ali’nin hayatını kurtarır. Ardından Boran’ın ekibine katılır. Elizabeth ve Boran, Ali’nin öldüğünden emindir. Bu durum karargâhın yeni kozu olur. Ali şehit olmuş gibi gösterilir. Böylelikle düşmanın rehavetinden faydalanılacaktır.
    Al Sancak 17.Bölüm
    S01E17 - Al Sancak 17.Bölüm
    Ali’nin üstü kapalı itirafı sonrasında Nadia ve Ali’nin ilişkisi boyut kazanacaktır. Nadia’dan hoşlandığını belirten Ali, görev ile sevgisi arasında kalırken, bundan sonraki süreçte ne kararlar verecektir? Elizabeth için ölüm çanları çalıyor! Sacit ve Ali ikilisi yaptıkları araştırma sonrasında Elizabeth’in Gülseren olmadığını öğrenirler. Nadia, Sacit ve Ali’nin şüphelerinin doğru olduğunu anlar.
    Al Sancak 18.Bölüm
    S01E18 - Al Sancak 18.Bölüm
    Ali Yüzbaşı ve Pençe Timi, Boran tarafından çok zor bir karar vermek zorunda bırakılır. Bir tarafta Nadia ve Süleyman’ın hayatı diğer tarafta ülke güvenliği söz konusudur. Eğer Ali Boran’ın şartlarını kabul ederse atom bombası geri dönüşsüz bir yola çıkacak, sonunda döne dolaşa Türkiye’yi vuracaktır.
    Al Sancak 19.Bölüm
    S01E19 - Al Sancak 19.Bölüm
    Pençe Timi aniden gelen bir istihbaratla Atmaca Timi’nin de desteği ile büyük bir operasyona gider. Ahtapot, bütün örgütleri etrafında toplamış büyük bir kaos peşindedir. Pençe ve Atmaca Timleri Ahtapot’un büyük eylemine engel olabilecek midir? Sacit ve Nadia yüzleşiyor Elizabeth’ten aldığı annesinin defteri ile Sacit’in karşına çıkan Nadia baştan sona her şeyi anlatır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top