Hesabım
    Taçsız Prenses
    1. Sezon
    Taçsız Prenses

    Sezon bilgisi:

    10 Bölüm
    orijinal kanal: NOW
    İlk yayın tarihi: 10 Ocak 2023
    52 Fotoğraf | 11 Video
    İsmail Hacıoğlu
    İsmail Hacıoğlu
    Sümeyye Aydoğan
    Sümeyye Aydoğan
    Tolga Tekin
    Tolga Tekin
    Elif Kurtuaran
    Elif Kurtuaran
    Taçsız Prenses 10.Bölüm Fragmanı 1:08
    Taçsız Prenses 10.Bölüm Fragmanı
    15 gösterim
    Taçsız Prenses 9.Bölüm Fragmanı 0:48
    Taçsız Prenses 9.Bölüm Fragmanı
    28 gösterim
    Taçsız Prenses 8.Bölüm Fragmanı 0:47
    Taçsız Prenses 8.Bölüm Fragmanı
    11 gösterim
    • Fotoğraf Taçsız Prenses
    • Fotoğraf Taçsız Prenses
    • Fotoğraf Taçsız Prenses
    • Fotoğraf Taçsız Prenses
    • Fotoğraf Taçsız Prenses
    • Fotoğraf Taçsız Prenses
    • Fotoğraf Taçsız Prenses
    • Fotoğraf Taçsız Prenses
    • Fotoğraf Taçsız Prenses
    1. sezon bölümleri
    Taçsız Prenses 1.Bölüm
    S01E01 - Taçsız Prenses 1.Bölüm
    Yeni sınıf öğretmeni Evgin hariç koca dünya ona karşı birlik olmuş gibi dursa da Masal yılmaz. Annesi için mücadeleye devam eder. Sonunda Şirin taburcu olur ve Fuat intikam için geri döner. Bir küçük kız annesine kavuşabilecek mi? Masallar gerçek olabilecek mi?
    Taçsız Prenses 2.Bölüm
    S01E02 - Taçsız Prenses 2.Bölüm
    Dayısı Şahin’in yanında yaşamaya başlayan Masal, sevgisiz yengesi Zehra ve fesat kuzeni Hilal’in işkence ve oklarına göğüs germeye çalışır. Ama bu hiç de kolay olmayacaktır çünkü Masal dayısının ailesinde bir canavar gizlendiğine emindir. Diğer taraftan ilişkileri daha başlamadan çıkmaza giren Evgin ve Yağmur beklenmedik bir barışma fırsatı bulurlar. İştar, Yağmur’u kontrol etmek için Neşe’yi acımasızca sıkıştırır. Ve sonunda Şahin’in evinde gizlenen canavar hiç beklenmedik biri çıkacaktır.
    Taçsız Prenses 3.Bölüm
    S01E03 - Taçsız Prenses 3.Bölüm
    Annesini güvenli bir eve getirmek isteyen Masal, Şahin’in iyi mi kötü mü olduğundan emin olmak ve restorandaki canavarlı kapıyı artık açmak zorundadır. Ama Şirin’in abisine olan sarsılmaz güveni kafasını karıştırır. Diğer yandan büyük konseri gelip çatan Yağmur uyuyakalmamak için ekstrem bir çözüme sarılır.
    Taçsız Prenses 4.Bölüm
    S01E04 - Taçsız Prenses 4.Bölüm
    Masal yaptıklarını geri almaya çabalarken Yağmur yeni bir yol ayrımına gelir. Fuat, Evgin’den istediğini almak için bastırır. İştar kızının kalbini çalan öğretmenin kim olduğunu anlamak için kolları sıvar. Ama Evgin her ikisi için de dişli bir rakip çıkar. Sonunda geçmiş günahlar ortaya dökülürken Masal’a son darbeyi vuran yine en yakınlarından biri olacaktır.
    Taçsız Prenses 5.Bölüm
    S01E05 - Taçsız Prenses 5.Bölüm
    Taçsız Prenses 6.Bölüm
    S01E06 - Taçsız Prenses 6.Bölüm
    Dünyası başına yıkılan Şirin, Masal’a tutması neredeyse imkansız bir söz verdirir. Ama Masal sözünün altında ezilir ve çareyi Cüneyt’i tehlikeli bir yolculuğa çıkarmakta bulur. Diğer taraftan Fuat ve Şirin hayati bir kararın eşiğine sürüklenirken Yağmur’un Evgin’in geçmişiyle ilgili merakı genç aşıkların arasında uçurumlar açar. İştar fırsatını kaçırmaz ve sürpriz bir teklifle Evgin’in aklına girmeyi dener. Ama sonunda herkesi şaşırtan, öfkeden deliye dönmüş Zehra’nın bir kararı olacaktır.
    Taçsız Prenses 7.Bölüm
    S01E07 - Taçsız Prenses 7.Bölüm
    Şirin ve Masal kararlıdır. Ama korkunç bir tehditle ikisini de dehşete düşüren Fuat derhal harekete geçer. En büyük ikinci hayaline kavuşmak için kolları sıvayan Masal, Evgin ve Yağmur’dan yardım isteyince bir anda Zehra, Hilal, Şahin… herkes aynı dev girdabın içine çekiliverir. Diğer taraftan istediğini bir türlü alamayan İştar, Evgin’den sonsuza dek kurtulmak için harekete geçer.
    Taçsız Prenses 8.Bölüm
    S01E08 - Taçsız Prenses 8.Bölüm
    Mahkemeyi etkilemeyi başaran Fuat beklenmedik bir teklifle Şirin’in aklını karıştırır. Diğer taraftan tuzağa düşen ve vicdan azabıyla kavrulan Evgin her şeyi bitirmeye kalkar. Masal ve Şirin yeni hayatlarına hazırlanırken ipliği pazara çıkan Zehra’ysa kendini tahayyül bile edemediği bir uçurumun kıyısında bulur.
    Taçsız Prenses 9.Bölüm
    S01E09 - Taçsız Prenses 9.Bölüm
    Beklenmedik bir gelişme Evgin’in evlilik teklifini yarıda keser ve İştar’la ikisi artık bıçakları tamamen çekerler. Ama İştar’ın sırrını öğrenen Masal, Evgin’le Yağmur’un eline her şeyi değiştirebilecek bir koz verir. Diğer taraftan kızına istediği hayatı bir türlü sunamayan Şirin gözünü karartır ve Fuat’ı acı bir gerçekle yüzleştirir. Yağmur hayatında ilk kez annesini köşeye sıkıştırır. Ama sonunda barışmaz denenler barışır ve yeni aileler kurulurken bütün hayatı alt üst olan Masal olacaktır.
    Taçsız Prenses 10.Bölüm Sezon Finali
    S01E10 - Taçsız Prenses 10.Bölüm Sezon Finali
    Masal, Fuat’ı babası olarak kabul etmemekte kararlıdır. Ama Fuat hayatında ilk kez kızına sahip çıkmak için kolları sıvar. Diğer taraftan Evgin her ne kadar göz açtırmamaya çalışsa da İştar, Yağmur’un gözünü boyamak için elinden geleni yapar. Şirin’in sağlık durumundaki beklenmedik bir gelişme Masal’ın kimle kalacağı sorusunu herkesin gündemine ansızın oturtur. Sonunda Fuat, Masal ve Evgin’in için karar anı gelip çatarken dünyası başına yıkılan İştar olacaktır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top