Hesabım
    Adım Farah
    1. Sezon
    Adım Farah

    Sezon bilgisi:

    14 Bölüm
    orijinal kanal: NOW
    İlk yayın tarihi: 1 Mart 2023
    101 Fotoğraf | 14 Video
    Demet Özdemir
    Demet Özdemir
    Engin Akyürek
    Engin Akyürek
    Fırat Tanış
    Fırat Tanış
    Senan Kara
    Senan Kara
    Adım Farah 14.Bölüm Fragmanı 1:01
    Adım Farah 14.Bölüm Fragmanı
    248 gösterim
    Adım Farah 13.Bölüm Fragmanı 0:45
    Adım Farah 13.Bölüm Fragmanı
    94 gösterim
    Adım Farah 12.Bölüm Fragmanı 1:01
    Adım Farah 12.Bölüm Fragmanı
    134 gösterim
    • Fotoğraf Adım Farah
    • Fotoğraf Adım Farah
    • Fotoğraf Adım Farah
    • Fotoğraf Adım Farah
    • Fotoğraf Adım Farah
    • Fotoğraf Adım Farah
    • Fotoğraf Adım Farah
    • Fotoğraf Adım Farah
    • Fotoğraf Adım Farah
    1. sezon bölümleri
    Adım Farah 1.Bölüm
    S01E01 - Adım Farah 1.Bölüm
    Bir gece, temizlik yaptığı bir mekanda, istemeden şahit olduğu trajik olay vesilesi ile Tahir Lekesiz ile karşı karşıya gelir. Tahir; yasadışı işlerle uğraşan bir aile şirketinin tepe elemanlarından biridir ve hayatını kurtarmış, küçük yaşta onu yanına alıp yetiştirmiş patronuna sadakatle bağlı bir adamdır. Fakat o gece kendini ilk defa beklemediği bir durumda bulur.
    Adım Farah 2.Bölüm
    S01E02 - Adım Farah 2.Bölüm
    Zaman azalırken Mehmet de adım adım cinayet gecesi Tahir’in arabasındaki kadının kim olduğunu çözmeye yaklaşır. Gönül ise çocukluk arkadaşının katiliyle yakın bir ilişki kurmak üzere olduğunu farkında bile değildir.
    Adım Farah 3.Bölüm
    S01E03 - Adım Farah 3.Bölüm
    Mehmet, Farah'a adım adım yaklaşırken, Farah'ın Mehmet'ten kaçabilmesi iyice zorlaşacaktır. Emekli amir Orhan kendisini hiç beklemediği bir şekilde yaşanan olayların tam ortasında bulur; Vera'yı mahallesinde görmek ise Perihan için tatsız anıların anımsanması demektir.
    Adım Farah 4.Bölüm
    S01E04 - Adım Farah 4.Bölüm
    Tahir’in Farah’ın yerine tetiği çekmesi Aga ve Tahir arasında çok yeni bir soruna yol açar. Hısımlık bitmiş, hasımlık mı başlamıştır? Aga, Tahir’e emrine karşı gelmenin bedelini ağır ödetecektir. Farah’ın hayatta kalmak için Tahir’den başka güvenecek kimsesi kalmamıştır. Tahir, Farah’ı ve Kerimşah’ı korurken, Kerimşah’ın Mehmet’e her şeyi anlattığından ikisinin de haberi yoktur.
    Adım Farah 5.Bölüm
    S01E05 - Adım Farah 5.Bölüm
    Tahir'den gelen donör müjdesi ile Farah, Mehmet'e tanıklık yapmaktan vazgeçer. Mehmet'in Farah'ın peşini bırakmaya hiç niyeti yoktur. Olayların ardından Aga ile Tahir büyük restleşirler ve Tahir için hem Farah'ı hem de kendisini koruması gereken belirsiz bir süreç başlar. Farah'ın inadını güzellikle kıramayacağını anlayınca; Mehmet oyunu daha sert oynamaya karar verir.
    Adım Farah 6.Bölüm
    S01E06 - Adım Farah 6.Bölüm
    Farah'ın yalan söylediğini öğrenen Tahir büyük bir hayal kırıklığı yaşamaktadır. Artık Tahir'in evinde kalamayacağını düşünüp, eve dönmek için hazırlanan Farah, Tahiri karşısında bulur. Tahir ona bir şans daha verse de, Farah kendi doğrusundan vazgeçemez ve yüzleşmeleri kaçınılmaz olur. İfade vermekten başka bir çaresi kalmayan Farah'ın kapısını ise tüm problemlerini çözüme kavuşturmak için hiç beklenmedik sürpriz bir misafir çalar.
    Adım Farah 7.Bölüm
    S01E07 - Adım Farah 7.Bölüm
    Mehmet zafer kazandığını, cinayeti çözdüğünü düşünmektedir. Böylece hem katili yakalamış, hem kız kardeşine kadar sokulan bu tehlikeyi bertaraf etmiştir. Ama unuttuğu bir şey vardır: Gerçek öyle veya böyle ortaya çıkar. Cinayeti gerçekten Kaan mı işlemiştir? Yoksa arkasında bambaşka bir komplo mu vardır? Akıncı ailesi içindeki dengeler Bekir’in bıçaklanması, Kaan’ın tutuklanması akabinde değişecek, sarsılacaktır. Bade, kendisini sahipsiz ve ihanete uğramış hissedecektir.
    Adım Farah 8.Bölüm
    S01E08 - Adım Farah 8.Bölüm
    Tahir ve Farah'ın Ali Galip'in evinde yapılacak nikahlarına, Gönül ve Perihan adresin kime ait olduğunu bilmeden, Farah'ın yanında olmak için yola çıkarlar. Ve hayatlarının en büyük sürpriziyle karşı karşıya kalırlar. O gün pek çok sır ortaya dökülürken, tam da imza anında eve silahlı baskın olur ve evlilik gerçekleşmez.
    Adım Farah 9.Bölüm
    S01E09 - Adım Farah 9.Bölüm
    Tahir hayatını temize çekmeye çalışırken Mehmet kafasını kaldırmasına izin vermeyecektir. Çünkü artık mesele kişiselleşmiştir. Tahir’in geçmişini kazdıkça Farah’ın da bilmediği bir gerçek su üzerine çıkacaktır. Nedir bu çocuğun bu şekilde hayatı ısırmasının sebebi? Gençliğinde başına ne gelmiştir? Farah bununla yüzleştiğinde ne hissedecektir?
    Adım Farah 10.Bölüm
    S01E10 - Adım Farah 10.Bölüm
    Gönül ve Kaan’ın balayından dönmesi Koşanerler’in ve Akıncılar’ın zorunlu olarak dünür olması sorunu, Gönül’ün Akıncılar’ın evine yerleşmesiyle Perihan için kabullenemeyeceği bir duruma dönüşür. Perihan kızını geri kazanma yolunda yapayalnızdır.
    Adım Farah 11.Bölüm
    S01E11 - Adım Farah 11.Bölüm
    Mehmet kara kuzu ak kuzunun ne olduğunu araştırırken emniyet içerindeki bir sızıntıdan artık emindir. Nedir bu kara kuzu ak kuzu şebekesi? Kimler vardır arkasında? Amcasının donörü öldürttüğünü öğrenen Bade’nin bu bilgiyi Mehmet başkomisere söylemesi doğru bir hareket midir? Ve Farah ne olursa olsun artık Tahir’e duyduğu aşktan saklanabilecek midir?
    Adım Farah 12.Bölüm
    S01E12 - Adım Farah 12.Bölüm
    Mehmet’in baskısıyla iş birliği yapmaya mecburen kalan Farah için, artık tek hedef vardır, bütün her şeyi geride bırakıp Tahir ve oğluyla uzaklara gitmek. Bu planına Tahir’in de sıcak bakmasıyla iki sevgili için umut dolu bir gelecek ufukta görünür. Ancak Tahir’in Kerimşah’ın kurtulmasıyla ilgili önceden attığı adımla ulaştığı bilgi, onu vicdani bir ikilemde bırakır.
    Adım Farah 13.Bölüm
    S01E13 - Adım Farah 13.Bölüm
    Farah, Behnam'ın hayatta olduğunu öğrendikten sonra diken üstünde olacaktır. Tahir'in iyi niyeti, Kerimşah'ın kurtulma ihtimali ile İran'daki bilinmeze çomak sokması uyuyan devi uyandırmıştır. Kimdir bu Behnam, gücü nedir? Bir erkek çocuğu, veliahtı olduğunu öğrenince ne yapacaktır? Yeni bir hayatın rüyasını kuran Tahir ve Farah'ı ise bundan sonra nasıl bir kader beklemektedir?
    Adım Farah 14.Bölüm
    S01E14 - Adım Farah 14.Bölüm
    Orhan ve Ali Galip büyük sevkiyatı halledip yer altına çekilme planını gerçekleştirmeye çok yaklaşmışlardır. Bilmedikleri şey ise artık karşılarında planlarını bilen bir ekip olduğudur. Farah Tahir'in sessizliğinden korksa da hala her şeyin bittiği; sevdiği adam ve oğlu Kerimşah ile beraber gittiği günün hayalini kurmaktadır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top