Hesabım
    Adım Farah
    2. Sezon
    Adım Farah

    Sezon bilgisi:

    13 Bölüm
    orijinal kanal: NOW
    İlk yayın tarihi: 27 Eylül 2023
    92 Fotoğraf | 14 Video
    Adım Farah 27.Bölüm Fragmanı 0:44
    Adım Farah 27.Bölüm Fragmanı
    232 gösterim
    Adım Farah 26.Bölüm Fragmanı 0:57
    Adım Farah 26.Bölüm Fragmanı
    12 gösterim
    Adım Farah 25.Bölüm Fragmanı 1:00
    Adım Farah 25.Bölüm Fragmanı
    46 gösterim
    • Fotoğraf Adım Farah
    • Fotoğraf Adım Farah
    • Fotoğraf Adım Farah
    • Fotoğraf Adım Farah
    • Fotoğraf Adım Farah
    • Fotoğraf Adım Farah
    • Fotoğraf Adım Farah
    • Fotoğraf Adım Farah
    • Fotoğraf Adım Farah
    2. sezon bölümleri
    Adım Farah 15.Bölüm
    S02E01 - Adım Farah 15.Bölüm
    Mehmet'in komaya girmesi sebebiyle hapise giren Tahir, özgürlüğüne kavuştuğunda bambaşka bir Farah'la karşılaşır. Behnam tarafından kıskıvrak yakalanan Farah, Behnam'dan ve yapabileceklerinden ölümüne korkarak Tahir'i boşanmak istediğine ikna etmeye çalışır. Çocukluğundan beri kendisine acımasız davranan, onu bir canavara çeviren hayat; Tahir için Farah ve oğlu sayesinde bir süreliğine iyi gitmiş, sanki bahtı yüzüne gülmüştür.
    Adım Farah 16.Bölüm
    S02E02 - Adım Farah 16.Bölüm
    Behnam'ın annesi Rahşan'sa Farah'ın varlığından rahatsızdır ve oğlunun bu genç kadına duyduğu hislerin gün be gün güçlendiğini büyük bir üzüntüyle görmektedir. Farah'tan kurtulmak için kurduğu bir plan ise sürpriz bir biçimde başarıya ulaşır.
    Adım Farah 17.Bölüm
    S02E03 - Adım Farah 17.Bölüm
    Vera kocası Ali Galip’in kaybının üzerinden bir yıl geçtiği için gaiplik davası açarak vasiyetini devreye sokmak isteyecektir. Ancak Ali Galip’in vasiyetinde tüm dengeleri değiştirecek iki sürpriz onları beklemektedir.
    Adım Farah 18.Bölüm
    S02E04 - Adım Farah 18.Bölüm
    Behnam’ın yokluğunda Farah ise Tahir ile bir araya gelmeye ve onu bu intikam planından vazgeçirmeye çalışır. Ancak Farah ile Tahir arasında gerçekleşen buluşma ve sonrasında yaşananlar sırların ortaya çıkmasına yol açar. Ali Galip’in vasiyeti açılır ve şirket hisselerini bıraktığı kişi herkesi çok şaşırtacaktır.
    Adım Farah 19.Bölüm
    S02E05 - Adım Farah 19.Bölüm
    İran'dan gelen büyük amca Mahmoud Azadi'nin varlığı, tüm dengeleri alt üst eder. Sadece Farah değil, Azadi ailesi de bu gelişmeden etkilenir ve Behnam, Mahmoud amcasına, ipin kendisinin elinde olduğunu kanıtlamak isteyecektir.
    Adım Farah 20.Bölüm
    S02E06 - Adım Farah 20.Bölüm
    Behnam ile imam nikahı kıyılma aşamasına gelmiş olan Farah, nikahın gerçekleşmesini engellemek için elinden geleni yapmaya karar verir. Behnam, Farah'a Tahir'i Türkiye-İran sınırına yakın bir gizli hücreye gönderdiğini açıklar. Farah, Tahir'in hayatının büyük bir tehlikede olduğunu anlamadan önce, onu kurtarmanın bir yolunu aramaya başlar.
    Adım Farah 21.Bölüm
    S02E07 - Adım Farah 21.Bölüm
    Annesinin yaşadığını öğrenen Farah, Tahir’le birlikte hayalini kurdukları aileyi bir araya getirmek için savaşmaya hazırdır. Mahmoud, Tahir’i yeni başlangıçlar yapmak üzere eve çağırır. Kardeşine kavuşmak için her şeyi yapmaya hazır olduğunu düşünen Mehmet büyük bir açmazın içindedir.
    Adım Farah 22.Bölüm
    S02E08 - Adım Farah 22.Bölüm
    Tahir ve Farah, Behnam'ın amcasıyla ilgili planını öğrendikten sonra Mahmod'u hastaneden kaçırırlar. Bu durum Behnam'ı öfkeyle doldurur ve Farah'a tehditler savurur. Farah'ın masumiyetini kanıtlayarak annesini kurtarabilmesi için, babasını öldüren adamı bir an önce iyileştirmekten başka çaresi yoktur.
    Adım Farah 23.Bölüm
    S02E09 - Adım Farah 23.Bölüm
    Mehmet üzerine atılan iftiradan sıyrılıp masumiyetini ispat etmek için kardeşi Tahir’le iş birliği yapar. Bu iş birliği sonrası Mehmet polisliğe geri döner fakat emniyette iki kardeşi kötü bir sürpriz beklemektedir.
    Adım Farah 24.Bölüm
    S02E10 - Adım Farah 24.Bölüm
    Perihan, kızı Gönül ile birlikte yeni bir başlangıç yapmayı planlarken, beklenmedik bir şekilde Orhan ortaya çıkar. Mehmet, yaşadıklarının hesabını sormak istemesinin ardından kısa sürede Orhan'ın hazırladığı bir planın içinde bulur kendini.
    Adım Farah 25.Bölüm
    S02E11 - Adım Farah 25.Bölüm
    Mehmet, Orhan’ın Ali Galip’in yerine kendine yeni bir ortak bulmaya çalışacağını düşünerek harekete geçer. Tahir, ağabeyinden gerçeği sakladığı için vicdanen rahat değildir ancak Farah’ın iyiliği için buna mecburdur.
    Adım Farah 26.Bölüm
    S02E12 - Adım Farah 26.Bölüm
    Orhan’ın kurduğu sistem sayesinde yakalanmaktan son anda kurtulan Farah, Behnam’ın kendini yakma pahasına kalkıştığı son büyük hamlesini öğrenir. Farah, Bade ve Gönül’le birlikte bunu engellemek için bir plan yapar.
    Adım Farah 27.Bölüm Final
    S02E13 - Adım Farah 27.Bölüm Final

    Hayran tepkileri

    Back to Top