Hesabım
    Maviye Sürgün
    1. Sezon
    Puanım :
    Maviye Sürgün

    Özet

    Çamlıkıyı'da; Ali, Defne ve Ozan üçgeninde; çevredeki herkesi de içine alarak sürükleyecek, geri dönüşü olmayan hareketli günlerin ve tutkulu aşkların yaşanması, sırların ve aile ilişkilerinin ortalığa dökülmesi artık kaçınılmazdır.

    Sezon bilgisi:

    13 Bölüm
    orijinal kanal: Show Tv
    İlk yayın tarihi: 12 Haziran 2023
    103 Fotoğraf | 13 Video
    Damla Sönmez
    Damla Sönmez
    Serkan Altunorak
    Serkan Altunorak
    Caner Cindoruk
    Caner Cindoruk
    Bülent Şakrak
    Bülent Şakrak
    Maviye Sürgün 13.Bölüm Fragmanı 0:53
    Maviye Sürgün 13.Bölüm Fragmanı
    85 gösterim
    Maviye Sürgün 12.Bölüm Fragmanı 0:51
    Maviye Sürgün 12.Bölüm Fragmanı
    126 gösterim
    Maviye Sürgün 11.Bölüm Fragmanı 0:56
    Maviye Sürgün 11.Bölüm Fragmanı
    302 gösterim
    • Fotoğraf Maviye Sürgün
    • Fotoğraf Maviye Sürgün
    • Fotoğraf Maviye Sürgün
    • Fotoğraf Maviye Sürgün
    • Fotoğraf Maviye Sürgün
    • Fotoğraf Maviye Sürgün
    • Fotoğraf Maviye Sürgün
    • Fotoğraf Maviye Sürgün
    • Fotoğraf Maviye Sürgün
    1. sezon bölümleri
    Maviye Sürgün 1.Bölüm
    S01E01 - Maviye Sürgün 1.Bölüm
    Ali, tekneyle denize açıldığı fırtınalı bir gece de, kendinden geçmiş bir şekilde bulduğu Defne’yi dalgaların arasından kurtarır. Defne sırlarıyla Ali’nin hayatına girerken, büyük bir belayı, Ozan’ı da onlara doğru peşinden sürükleyecektir.
    Maviye Sürgün 2.Bölüm
    S01E02 - Maviye Sürgün 2.Bölüm
    Ozan, Defne ile sevgili olduklarını söyledikten sonra Defne’nin korkulu tavırları Ali’nin dikkatinden kaçmaz. Salih ise Defne’yi sahiplenmiş ve onun kendisine gelene kadar yanlarında kalmasının doğru olacağına karar vermiştir.
    Maviye Sürgün 3.Bölüm
    S01E03 - Maviye Sürgün 3.Bölüm
    Defne’nin bir şeyler saklayıp, çevirdiğine inanan Ali, Defne’nin Murat’la olan bağını çözmüştür. Onların neyin peşinde olduğunu anlamaya çalışır. Defne denizin içinde belli bir noktada sabitlediği altınları alabilmek için Murat’la planlar yapar ancak Ozan’ın gözleri hep üzerlerindedir.
    Maviye Sürgün 4.Bölüm
    S01E04 - Maviye Sürgün 4.Bölüm
    Ali hem Defne’yi hem Ozan’ı ters köşeye yatırarak kendi davasında kilit bir rol oynayabileceği altın çantasını almıştır. Defne ise artık Ozan’ın tehdidiyle bu çantayı Ali’den alıp Ozan’a götürme mecburiyetindedir.
    Maviye Sürgün 5.Bölüm
    S01E05 - Maviye Sürgün 5.Bölüm
    Kasabada oteli olan ve Ozan’ın ortağı gibi davranan Serhat, Salih’in borçlarını üzerine almış ve bu borçları Salih’e karşı koz olarak kullanmaya başlamıştır. Ozan’ın tavsiyesi üzerine aileyi zora sokan Serhat, Salih’e borcunu ödemesi için zaman verir. Ancak Salih’in banka hesabındaki paralar çekilmiştir!
    Maviye Sürgün 6.Bölüm
    S01E06 - Maviye Sürgün 6.Bölüm
    Ali’nin göz altında olması Defne’yi üzer. Ali’nin suçsuz olduğuna birebir şahittir ancak Ozan’ın ısrarı Defne’nin istemediği bir adımı atmasına sebep olacaktır.
    Maviye Sürgün 7.Bölüm
    S01E07 - Maviye Sürgün 7.Bölüm
    Ali ve Defne birbirlerine olan hislerini reddederek bir gece önce yaşadıklarını unutma sözü verirler. Defne, Ali’nin ardından iş çevirdiği için kendini suçlarken; Ozan, Defne konusunda hayati bir karar verir. Artık Defne’ye ihtiyacı yoktur! Ozan’ın planlarını yürüteceği ortaklarından Ricardo’nun kasabaya gelişi dikkatlerin üzerlerinde toplanmasına sebep olur.
    Maviye Sürgün 8.Bölüm Fotoğrafları
    S01E08 - Maviye Sürgün 8.Bölüm Fotoğrafları
    Ozan, Defne’nin gözünün önünde Ricordo’yu zehirleyerek içinde olduğu durumun ciddiyetini anlaması istemiştir. Ali Defne’nin tehlikede olduğunu anladığı için peşlerini bırakmamıştır. Ricardo’nun komaya girmesi Ozan ve Defne’yi birer şüpheli haline getirir. Ozan’ın geçmişinden gelen Seval, tüm dengesini alt üst eder.
    Maviye Sürgün 9.Bölüm
    S01E09 - Maviye Sürgün 9.Bölüm
    Seval’in gelişi Ozan’ın dengesini bozmuştur. Üstelik Seval, Ayda’m Otel’de kalmaktadır. Komada olan Ricardo’nunölümü Ozan ve Defne’nin hakim karşısına çıkmasına neden olur. Ali, Ricardo’nun uyuşturucu şebekesinde çalıştığını öğrenince bu işlerde parmağı olduğunu düşündüğü Ozan’ın peşine düşer.
    Maviye Sürgün 10.Bölüm
    S01E10 - Maviye Sürgün 10.Bölüm
    Ali, Ozan’la restleşmeye karar verir. Kendisinde olan çantayı Ozan’a verecek ve karşılığında davasıyla ilgili gereken bilgileri alacaktır. Ancak altınların saklandığı arabayı Azra ve arkadaşları eğlenmek için gizlice alır ve arabayla çıktıkları bu yolculukta bilmeden kendilerini büyük bir maceranın içinde bulurlar.
    Maviye Sürgün 11.Bölüm
    S01E11 - Maviye Sürgün 11.Bölüm
    Ali ise Defne’nin kendisini sırtından bıçakladığını görmüştür. Ancak Ali’nin hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını anlaması uzun sürmez. Defne çantayı Ozan’a vermiş, Ali’nin davasında yardımı dokunacak bir çipi kopyalamıştır.
    Maviye Sürgün 12.Bölüm
    S01E12 - Maviye Sürgün 12.Bölüm
    Ozan, kendisine bildirilen liste dahilinde ölümcül adımını atar. Ali, Ozan’ın yazışmalarını kaçırmış olduğunu öğrenir; ancak Ali yakaladığı bir ipucunun peşine düşerek sır kapısını aralamaya çalışır.
    Maviye Sürgün 13.Bölüm Final
    S01E13 - Maviye Sürgün 13.Bölüm Final

    Hayran tepkileri

    Back to Top