Hesabım
    Ya Çok Seversen
    1. Sezon
    Puanım :
    Ya Çok Seversen

    Sezon bilgisi:

    13 Bölüm
    orijinal kanal: Kanal D
    İlk yayın tarihi: 6 Temmuz 2023
    117 Fotoğraf | 13 Video
    Kerem Bursin
    Kerem Bursin
    Hafsanur Sancaktutan
    Hafsanur Sancaktutan
    Hatice Aslan
    Hatice Aslan
    Şerif Erol
    Şerif Erol
    Ya Çok Seversen 13.Bölüm Final Fragmanı 0:59
    Ya Çok Seversen 13.Bölüm Final Fragmanı
    6 gösterim
    Ya Çok Seversen 12.Bölüm Fragmanı 0:58
    Ya Çok Seversen 12.Bölüm Fragmanı
    27 gösterim
    Ya Çok Seversen 11.Bölüm Fragmanı 1:05
    Ya Çok Seversen 11.Bölüm Fragmanı
    15 gösterim
    • Fotoğraf Ya Çok Seversen
    • Fotoğraf Ya Çok Seversen
    • Fotoğraf Ya Çok Seversen
    • Fotoğraf Ya Çok Seversen
    • Fotoğraf Ya Çok Seversen
    • Fotoğraf Ya Çok Seversen
    • Fotoğraf Ya Çok Seversen
    • Fotoğraf Ya Çok Seversen
    • Fotoğraf Ya Çok Seversen
    1. sezon bölümleri
    Ya Çok Seversen 1.Bölüm
    S01E01 - Ya Çok Seversen 1.Bölüm
    Hayatını yurt dışında geçiren Ateş, babasının ölümü sebebiyle yıllar önce terk ettiği İstanbul’a geri dönmek zorunda kalır. Yolu ailesini bulmak için dolandırıcılık yapan sahte gelin Leyla ile kesişir. Aralarındaki inkar edilemez çekime rağmen Leyla’nın attığı bir tokat ile ayrılırlar.
    Ya Çok Seversen 2.Bölüm
    S01E02 - Ya Çok Seversen 2.Bölüm
    Ateş’in eve gelişi Leyla ve çocukları şoke eder. Ateş evdeyken Leyla’nın dadılık yalanını sürdürebilmesi tehlikeye girer. Üstelik ekip her yerde dolandırılan damadın ailesi tarafından aranmaktadır. Leyla’nın bu çiftlikten başka gidecek yeri yoktur.
    Ya Çok Seversen 3.Bölüm
    S01E03 - Ya Çok Seversen 3.Bölüm
    Ateş, Berit’in kayboluşundan Leyla’yı sorumlu tutar. Kovulan Leyla ekibin yanına döner. Dolandırdıkları son aile peşlerine düşünce ekip tehlikeye girer. Ateş, çocukların bir bakıcısı olmadığı için onlarla zaman geçirmek zorunda kalır. Leyla’nın yokluğu Berit’te bir travmaya sebep olur.
    Ya Çok Seversen 4.Bölüm
    S01E04 - Ya Çok Seversen 4.Bölüm
    Leyla ve Ateş yakınlaşmalarının ardından bir yanlış anlaşılmanın içine düşer. Bu sırada Leyla ve ekip için tehlike çanları çalmaktadır. Kimliklerini açık edecekleri bir zarf evde dolaşmaktadır. Ateş, çocuklarla olan ilişkisinden bunalır ve bir karar alır. Bu kararı öğrenen Leyla, Ateş ile ilgili geri dönülmez bir yola girer.
    Ya Çok Seversen 5.Bölüm
    S01E05 - Ya Çok Seversen 5.Bölüm
    Ateş, Ilgaz’ın neden olduğu sorunlarla baş etmeye çalışır. Eski "eğlenceli" hayatını arar. Leyla, Ateş ve çocukların arasını düzeltmeye çalışırken yakınlaşan ikili birbirini kıskanmaya başlar. Leyla’nın sürprizi ise; Ateş’i şaşırtacaktır.
    Ya Çok Seversen 6.Bölüm
    S01E06 - Ya Çok Seversen 6.Bölüm
    Füsun tesadüfen Leyla’yla ilgili sürpriz bir bilgiyi öğrenir ve peşine düşer. Bu bilgi onun eline koz verir. Berit’in konuşması Ateş ve kardeşleri de yakınlaştırır. Bütün aileyi bir araya getirir.
    Ya Çok Seversen 7.Bölüm
    S01E07 - Ya Çok Seversen 7.Bölüm
    Umut ve Bige’nin iş birliği onları daha fazla yakınlaştırır. Ateş, Aydos’un sosyal anksiyetesini çözmeye çalışırken bütün aileyi hem eğlendirir ve yakınlaştırır. Bunlar olurken Füsun’da boş durmaz planlarına devam eder. Ateş ilişkilerini saklamaktan vazgeçer.
    Ya Çok Seversen 8.Bölüm
    S01E08 - Ya Çok Seversen 8.Bölüm
    Leyla duygularından dolayı çeteye planı iptal ettiğini söylese de Yakup buna pek yanaşmaz. İlişkileri çevrelerindeki bütün dengeleri değiştirir.
    Ya Çok Seversen 9.Bölüm
    S01E09 - Ya Çok Seversen 9.Bölüm
    Ateş, Leyla’ya evlilik teklifi eder ve Füsun yanlarına gelir. Kararlarını çocuklara açıklarlar. Ilgaz bu evliliğe tepki gösterirken Leyla’da ne yapacağını bilemez. Meryem Mert’e dolandırıcı olduklarını itiraf eder. Füsun kendini ele verecek tasarımları çetenin elinden almaya çalışır. Leyla’yı düğünde bir sürpriz bekler.
    Ya Çok Seversen 10.Bölüm
    S01E10 - Ya Çok Seversen 10.Bölüm
    Çetenin evdeki durumu büyük tehlikeye girer. Bütün düzen altüst olur. Çocuklar Leyla’ya çok alıştıkları için evde sorun yaşamaya başlarlar. Ateş velayet için bazı dengeleri yeniden korumak zorunda kalır.
    Ya Çok Seversen 11.Bölüm
    S01E11 - Ya Çok Seversen 11.Bölüm
    Ateş’in boşanmak istememesine Leyla çok şaşırır. Ne yapacağını bilemezken Ateş’le son bir oyun daha oynamayı kabul eder. Evdekileri evliliklerine ikna etmek için her şeyi yaparlar.
    Ya Çok Seversen 12.Bölüm
    S01E12 - Ya Çok Seversen 12.Bölüm
    Ateş ve Leyla çocuklara da iyi gelsin diye hep birlikte tatile çıkarlar. Otelde onları balayı için geldikleri düşünülür. Bu tatilde arkadaş olma kararı alırlar. Birbirlerine aşık oldukları için bu durum onları oldukça zorlar. Ateş, Firuze’nin Leyla’nın yıllardır aradığı annesi olduğunu öğrenir.
    Ya Çok Seversen 13.Bölüm Final
    S01E13 - Ya Çok Seversen 13.Bölüm Final
    Çocuklar Umut’un evine gider. Ateş onları ne kadar çok sevdiğini anlasa da tek başına gitmeye karar verir. Leyla Ateş’in güvenini yeniden sarsar ve artık yol ayrımına gelirler. Füsun’un yaptığı her şey artık ortaya çıkar. Çocukların vasilik davası sonuçlanır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top