Hesabım
    Benim Güzel Ailem
    1. Sezon
    Puanım :
    Benim Güzel Ailem

    Özet

    Dört çocuklarının üçünü evlendirilen aile, son çocuklarının düğününe de hazırlık yapmaktadır. Tüm çocuklarının yuvadan uçacağı için ise büyük bir üzüntü duyarlar. Fakat düğün hazırlığı yaparken diğer üç kardeş ellerinde bavullarla çıkıp gelir. Üç çocuk da eşinden ayrılıp baba evine dönmüştür. Üstelik düğüne hazırlanan evin küçük kızı da evlenmekten vazgeçer. Hal böyle olunca dört çocuklu konakta yepyeni bir macera başlar

    Sezon bilgisi:

    23 Bölüm
    orijinal kanal: Trt 1
    İlk yayın tarihi: 21 Haziran 2023
    205 Fotoğraf | 22 Video
    Erdal Özyağcılar
    Erdal Özyağcılar
    Seray Gözler
    Seray Gözler
    Onur Buldu
    Onur Buldu
    Melis Babadağ
    Melis Babadağ
    Benim Güzel Ailem 22.Bölüm Fragmanı 0:53
    Benim Güzel Ailem 22.Bölüm Fragmanı
    5 gösterim
    Benim Güzel Ailem 21.Bölüm Fragmanı 0:51
    Benim Güzel Ailem 21.Bölüm Fragmanı
    6 gösterim
    Benim Güzel Ailem 20.Bölüm Fragmanı 0:52
    Benim Güzel Ailem 20.Bölüm Fragmanı
    13 gösterim
    • Fotoğraf Benim Güzel Ailem
    • Fotoğraf Benim Güzel Ailem
    • Fotoğraf Benim Güzel Ailem
    • Fotoğraf Benim Güzel Ailem
    • Fotoğraf Benim Güzel Ailem
    • Fotoğraf Benim Güzel Ailem
    • Fotoğraf Benim Güzel Ailem
    • Fotoğraf Benim Güzel Ailem
    • Fotoğraf Benim Güzel Ailem
    1. sezon bölümleri
    Benim Güzel Ailem 1.Bölüm
    S01E01 - Benim Güzel Ailem 1.Bölüm
    Canan Rasim’i aile fertlerinin gül gibi geçinip gittiğine ve hiçbir sorunlarının olmadığına ikna etmeye çalışmaktadır. Akyol ailesinde ise durumlar hiçte öyle değildir. Derya ışık hızıyla Nedim’den ayrılmaya karar verir. Öznur evin satılmasını hazmedemeyip soluğu baba ocağında alırken, iki terapist Kaan ve Öznur gitgide kendileri terapist desteğine ihtiyaç duyacak duruma gelmiştir.
    Benim Güzel Ailem 2.Bölüm
    S01E02 - Benim Güzel Ailem 2.Bölüm
    Akyol ailesinin büyükleri, çocuklarının evlilikleriyle ilgili birçok sorunla uğraşırken bir de evin küçük kızı Damla’nın evlilik telaşına girer. Aile büyükleri bir yandan tüm çocuklarının evliliklerindeki pürüzleri çözmeye çalışırken, Damla’nın düğün günü evlilikten vazgeçtiğini söylemesi ile büyük bir şok yaşar. Aile bireyleri Damla’yı bu kararından vazgeçirmek için uğraşırken bir yandan da durumun sebebini çözmeye çalışır.
    Benim Güzel Ailem 3.Bölüm
    S01E03 - Benim Güzel Ailem 3.Bölüm
    Canan Damla’ya karşı katı kurallar sergilerken Rasim Canan’ı sakin olması konusunda uyarır ve onunla Damla’’nın evlilik sürecinde yaşadıkları konusunda konuşmak ister. Canan’ı bir köşeye çeker ve olanları dinler. Rasim dinledikleri karşısında adeta sinirden deliye döner. Deniz’i üzdüğü için pişman olan Kaan, karısına barışma mesajları yazarken Deniz acil bir durum olduğunu ve birlikte annesine gitmelerini gerektiğini söyler.
    Benim Güzel Ailem 4.Bölüm
    S01E04 - Benim Güzel Ailem 4.Bölüm
    Deniz ve Kaan birbirlerine karşı inat havuzunun içinde mücadele vermektedir. Aslında biri geri adım atsa belki de her şey süt liman olacaktır. Kaan, Denizle yaşadıklarını anlatmak ve içini dökmek için Oğuz’la buluşur. Oğuz, Deniz’in gerçekten temiz yürekli olduğunu birini anlatıp Kaan’ı yumuşatmak ister. Canan, yolda Feryal’e yakalanır ve onun cafe’sinde bir kahve içmeye mecbur kalır.
    Benim Güzel Ailem 5.Bölüm
    S01E05 - Benim Güzel Ailem 5.Bölüm
    Deniz ile Kaan’ın arasındaki buzlar nihayet erimeye başlar. Ferdi’ye ise yıllardır beklediği oyunculuk teklifi gelir ve heyecandan içi içine sığmaz. Damla cephesinde ise işler yine iyi gitmez. Evin küçük kızı işi bıraktığını ve okuluna devam edeceğini söyler
    Benim Güzel Ailem 6.Bölüm
    S01E06 - Benim Güzel Ailem 6.Bölüm
    Deniz ile Kaan’ın arasındaki buzlar nihayet erir. Sözde evlilik yıldönümü için dışarda bir mekanda yemeğe gitmek üzere kapıdan çıkan Deniz ve Kaan karşılarında Kaan’ın annesi Feryal ile karşılaşırlar. Feryal hayalet görmüş gibi bembeyaz bir yüzle on senedir görmediği oğlu Oğuz’u gördüğünü söyler. Kaan ise annesine yalan söylemeye devam ederken, gördüğü kişinin eve sipariş getiren kurye olduğunu söyler.
    Benim Güzel Ailem 7.Bölüm
    S01E07 - Benim Güzel Ailem 7.Bölüm
    Feryal Oğuz’un ortadan kaybolması üzerine dokuz doğurur ve etrafına oğluyla ilgili sitemlerde bulunur. Oğuz ise Feryal’in oğlu olduğunu Damla’nın öğrenecek olmasından dolayı panik halindedir. Ferdi kendini iyice oyunculuk dünyasına kaptırır ve bir star edasıyla dolaşır. Öznur bu değişim karşısında şaşkın bir şekilde durumu sorgulamaktadır.
    Benim Güzel Ailem 8.Bölüm
    S01E08 - Benim Güzel Ailem 8.Bölüm
    Ferdi’nin yıllardır hayalini kurduğu hayatı artık yaşayacağına olan inancı tamdır. Mahalleli de artık Ferdi’nin star olduğunu düşünür. Feryal yıllar sonra Oğuz’a kavuşmuştur ve yanından bir an olsun ayrılmaz. Oğuz ise annesinin bu durumdan şikayetçidir.
    Benim Güzel Ailem 9.Bölüm
    S01E09 - Benim Güzel Ailem 9.Bölüm
    Rasim, kayınçosu Adnan’ın dükkan ve ev konusundaki tahriklerine dayanamaz ve Adnan’a haddini bildirmek ister. Mahalleli araya girer. Evleri ellerinden gideceği için panik halinde olan Canan bazı şeyleri satmaya karar verir. Yaşanan esrarengiz gelişme tüm planları alt üst eder.
    Benim Güzel Ailem 10.Bölüm
    S01E10 - Benim Güzel Ailem 10.Bölüm
    Canan ve Rasim’in evdeki tüm eşyaların aileden kalma olduğunu polise anlatmaya çalışır. Adnan ise yangına körükle gider. Ev ile ilgili yarattığı sorunlar yetmezmiş gibi bir de evin eşyalarına göz diker. Feryal, Rasim ve Canan’ın evinde ne olup bittiğini merak ederken Ferdi ağzındaki baklayı çıkarır.
    Benim Güzel Ailem 11.Bölüm
    S01E11 - Benim Güzel Ailem 11.Bölüm
    Rasim Canan ve Adnan arasında buzlar şimdilik erir. Mahmut Feryal’e Canan ve Adnan’ın hayat hikayesini yumurtlarken, Nedim şehir dışındaki yeni bir iş hikayesi için kolları sıvar.
    Benim Güzel Ailem 12.Bölüm
    S01E12 - Benim Güzel Ailem 12.Bölüm
    Rasim Adnan’ın gerçekten aile olma yolunda ilerlediğine günden güne inanırken Emre’nin telefonu Rasim’i kendine getirir. Rasim ev halkını toplar ve Adnan’ın kendilerine bir oyun oynadığını söyler. Canan Adnan’ın masum olduğunu savunurken Rasim iş birlikçisi dediği Banu’nun kaçarken düşürdüğü telefonunu çıkarır.
    Benim Güzel Ailem 13.Bölüm
    S01E13 - Benim Güzel Ailem 13.Bölüm
    Rasim Adnan’ın ne yapmaya çalıştığını anlayabilmek için Adnan’ı adım adım takip eder. Soluğu inşaat şirketinde alan Adnan, Rasim’i karşısında görünce buz kesilir. Ferdi artık iyice semtinin göz bebeği olmuştur. Herkes Ferdi’yle fotoğraf çekmek için yarış içine girerken, ev halkı bu tablo karşısında mutluluğunu gizleyemez.
    Benim Güzel Ailem 14.Bölüm
    S01E14 - Benim Güzel Ailem 14.Bölüm
    Sina, Mahmut'un ocağına düşmüştür ve yardım ister. Damla'ya aldığı hediyeyi verebilmek için Canan'ı kapı önünde lafa tutmasını, böylece kendisinin eve girip Damla'ya hediyesini vereceğini söyler. Ferdi, Nedim ve Kaan kendi içlerinde artık iyice Adnan'a güven duymaya başladıklarını konuşurken Rasim esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolur. Peki ama Rasim nerededir?
    Benim Güzel Ailem 15.Bölüm
    S01E15 - Benim Güzel Ailem 15.Bölüm
    Canan telefonunu açmayan Rasim’e sitem eder. Rasim küslüğü Canan’ın başlattığını eğer pes ederse kendisiyle konuşacağını söyler. Rasim Deniz’e tüm aileyi toplayıp geldiği için kızgındır. Deniz ise durumun öyle olmadığını ve yakalandığını söyler. Derya ve Öznur iş birliği yapar.
    Benim Güzel Ailem 16.Bölüm
    S01E16 - Benim Güzel Ailem 16.Bölüm
    Sina’yı savurarak evden atan Rasim, kargaşa sonrasında Canan’a gizli gizli eve görücü çağırdığı için kızar. Ferdi’nin derdi ise rol aldığı dizisinin yayın gecesinin mahvolmasıdır. Rasim, evden çıkıp Sina ile konuşur. Sina, mahcup bir şekilde masum olduğunu söyler.
    Benim Güzel Ailem 17.Bölüm
    S01E17 - Benim Güzel Ailem 17.Bölüm
    Sina, Damla'yı isteme merasimine gitmek için heyecanlıdır, ancak beklenmedik bir sürprizle karşılaşır. Gürdüz'ün adamlarıyla karşı karşıya gelerek kendini korumaya çalışır. Aynı anda, evde isteme töreni telaşı da devam etmektedir. Ferdi, Nedim ve Kaan, Sina için tuzlu kahve hazırlama planları yapmaktadır. Feryal ise kız isteme merasimine Oğuz'un katılması için oğlunu ikna etmeye çalışır. Sina, Gürdüz'ün adamlarıyla mücadele ederken, Mahmut ona yardım etmek için yetişir.
    Benim Güzel Ailem 18.Bölüm
    S01E18 - Benim Güzel Ailem 18.Bölüm
    Damla ve Sina, sonunda hayallerine ulaşmanın mutluluğunu yaşarken, Canan ve Fidan düğünde takılan altınları ve paraları saymaya başlarlar. Adnan ise evdeki paralara odaklanmıştır. Yeni evlenen çiftler, hayallerini süsleyen Budva'ya doğru yola çıkarlar. Ancak balayı planı Canan'ın hoşuna gitmez. Asıl sorun ise evlerine döndüklerinde başlar. Belediye evlerini mühürlemiştir.
    Benim Güzel Ailem 19.Bölüm
    S01E19 - Benim Güzel Ailem 19.Bölüm
    Adnan’ın mührü kırıp içeri girmesiyle Rasim, ne yapacağını bilemez. Canan da bu sırada her şeyden habersiz evde yemek hazırlarken kapıya resmi bir minibüs yanaşır.
    Benim Güzel Ailem 20.Bölüm
    S01E20 - Benim Güzel Ailem 20.Bölüm
    Gökçe’nin intikam planı sonucu yapımcıya 500 bin dolar ödemek zorunda olan Ferdi, Mahmut’u da çok öfkelendirir. Ancak bütün ailesinin kendisine güvendiğini öğrenen Ferdi, biraz rahat nefes alır. Evin etrafını gazeteciler sarmış, Ferdi’nin ihanet haberleri gündem olmuştur bile.
    Benim Güzel Ailem 21.Bölüm
    S01E21 - Benim Güzel Ailem 21.Bölüm
    Rasim, mahkemede çıkan kargaşa sonrasında nezarethaneye gönderilir. Rasim’in o andaki üzüntüsü ve çaresizliği başta Canan olmak üzere tüm aileyi derinden sarsar. Rasim ise kapısı yüzüne kapanan nezarette gözyaşlarına boğulur. Dedesinin başına gelenlere çok üzülen Tuğçe, teselliyi Oğuz’da bulur. Tuğçe’nin üzülmesine dayanamayan Oğuz, hislerini iyice açmaya başlar.
    Benim Güzel Ailem 22.Bölüm Final
    S01E22 - Benim Güzel Ailem 22.Bölüm Final
    Rasim, özgürlüğüne kavuşur kavuşmaz dükkanın mühürlemesinin şokunu yaşar. Canan, dükkanda at eti satıldığını öğrenince fenalaşır. Rasim ise Adnan’dan hesap sorar. Ferdi, kızının okul parası için gizlice taksicilik yaptığını ağzından kaçırır. Rasim her zamanki gibi oğluna kol kanat gererek parayı vermeyi teklif eder.

    Hayran tepkileri

    Back to Top