Hesabım
    Kendi Düşen Ağlamaz
    1. Sezon
    Puanım :
    Kendi Düşen Ağlamaz

    Özet

    Sevginin gücüne, umuda, kıymetli dostluklara ve her şeye rağmen yeniden başlayabilmenin mümkün olduğunu samimi bir dille anlatıyor.
    Üyeler
    3,1 1 oy

    Sezon bilgisi:

    27 Bölüm
    orijinal kanal: Trt 1
    İlk yayın tarihi: 22 Haziran 2023
    233 Fotoğraf | 27 Video
    Berat Yenilmez
    Berat Yenilmez
    Hivda Zizan Alp
    Hivda Zizan Alp
    Yonca Şahinbaş
    Yonca Şahinbaş
    Serhan Onat
    Serhan Onat
    Kendi Düşen Ağlamaz 27.Bölüm Fragmanı 0:54
    Kendi Düşen Ağlamaz 27.Bölüm Fragmanı
    81 gösterim
    Kendi Düşen Ağlamaz 26.Bölüm Fragmanı 0:49
    Kendi Düşen Ağlamaz 26.Bölüm Fragmanı
    10 gösterim
    Kendi Düşen Ağlamaz 25.Bölüm Fragmanı 0:51
    Kendi Düşen Ağlamaz 25.Bölüm Fragmanı
    87 gösterim
    • Fotoğraf Kendi Düşen Ağlamaz
    • Fotoğraf Kendi Düşen Ağlamaz
    • Fotoğraf Kendi Düşen Ağlamaz
    • Fotoğraf Kendi Düşen Ağlamaz
    • Fotoğraf Kendi Düşen Ağlamaz
    • Fotoğraf Kendi Düşen Ağlamaz
    • Fotoğraf Kendi Düşen Ağlamaz
    • Fotoğraf Kendi Düşen Ağlamaz
    • Fotoğraf Kendi Düşen Ağlamaz
    1. sezon bölümleri
    Kendi Düşen Ağlamaz 1.Bölüm
    S01E01 - Kendi Düşen Ağlamaz 1.Bölüm
    Prensesler gibi büyüyen güzeller güzeli Alize ile hayatın her türlü çilesini çekmiş, hayalleri elinden alınmış bıçkın delikanlı Serkan’ın bir kaza sonucu tanışmasıyla başlar her şey… Alize’nin doğum gününde hayatına giren Serkan, Alize’ye hayatın bir armağanı mı olacak, yoksa onun en büyük sınavı mı olacak?
    Kendi Düşen Ağlamaz 2.Bölüm
    S01E02 - Kendi Düşen Ağlamaz 2.Bölüm
    Alize, babasına ve eski hayatına tekrar kavuşacağı umuduyla döndüğü evinde, büyük bir hayal kırıklığı yaşamıştır. Serkan ile babasının iş birliğinden habersiz büyük bir yıkıma uğrarken önünde birbirinden zor iki yol vardır. Alize, daha zorunu seçer. Evine dönüp, hem kendi ailesine, hem de yeni ailesine asla pes etmeyeceğini gösterecektir.
    Kendi Düşen Ağlamaz 3.Bölüm
    S01E03 - Kendi Düşen Ağlamaz 3.Bölüm
    Alize’nin arkadaşlarından sır gibi sakladığı evliliği ortaya çıkmak üzereyken hiç beklemediği bir şekilde durumun içinden sıyrılmayı başarır. Serkan’ın sürpriz desteğiyle, Alize şimdilik paçayı kurtarmıştır. Ama her geçen gün, bu sır saklanması daha zor hale gelmektedir.
    Kendi Düşen Ağlamaz 4.Bölüm
    S01E04 - Kendi Düşen Ağlamaz 4.Bölüm
    Serkan, Alize’yi kurtarmıştır ancak Bahattin’in boşboğazlığı nedeniyle şimdi yeni bir krizin ortasındadırlar. Alize, Bahattin’in kendisine yenge demesini arkadaşlarına bir türlü açıklayamazken kurtarıcı hamle yine Serkan’dan gelir. Serkan, kimse bir şeyden şüphelenmesin diye herkesin içinde Alize’ye aşık olduğunu söyler.
    Kendi Düşen Ağlamaz 5.Bölüm
    S01E05 - Kendi Düşen Ağlamaz 5.Bölüm
    Alize’nin de Serkan’ın da hayal kırıklığı büyüktür. İkisi de gururlarına yenilmiş, yanlış hamleler yapmışlardır. Birbirlerine olan öfkeleri büyüdükçe bu ayrılık, kendilerine bile itiraf edemedikleri duygularını daha da mı güçlendirecek, yoksa gururlarına mı yenileceklerdir? Serap, Esma ve Bahar ise çok mutludur, çünkü planları tıkır tıkır işlemiştir.
    Kendi Düşen Ağlamaz 6.Bölüm
    S01E06 - Kendi Düşen Ağlamaz 6.Bölüm
    Alize, Tuğçe’nin oyununu görüp atağa geçmiş, Serkan ile evliliğini herkese ilan etmiştir. Her durumda dik durmaya çalışan Alize yaşananların ağırlığını yalnız kalınca anlayacak bu süreçte Serkan Alizenin yanında olacaktır. Alize’nin arkadaşları, şaşkındırlar.
    Kendi Düşen Ağlamaz 7.Bölüm
    S01E07 - Kendi Düşen Ağlamaz 7.Bölüm
    Kadir için düzenlenen törende öğrendikleri Alize’yi şüphelendirir. Çatalca’da çıkan yangında, halası Esma’yı kurtaran kişinin Kadir olduğunu anlamak üzeredir. İçini kemiren şüpheleri herkesin içinde sorduğunda oldukça şaşırtıcı bir yanıt alacaktır.
    Kendi Düşen Ağlamaz 8.Bölüm
    S01E08 - Kendi Düşen Ağlamaz 8.Bölüm
    Serkan’ın, Nurettin ve Sinem’in nişan organizasyonuna yardım etmesi Alize’yi oldukça üzer. Alize, Serkan’ın kendisinden uzaklaşmak ve hatta evliliklerini bitirmek istediğini sanmaktadır. Oysaki Serkan, hep birlikte oynadıkları oyundan ötürü Alize’ye karşı büyük bir vicdan azabı ve utanç duymaktadır. Üstüne bir de ortaya hiç hesapta olmayan en büyük sürpriz; yani aşk çıkınca bocalar.
    Kendi Düşen Ağlamaz 9.Bölüm
    S01E09 - Kendi Düşen Ağlamaz 9.Bölüm
    Alize ve Serkan’ın arasındaki buzlar nispeten erimeye başlamıştır. Serkan, Alize’den uzak kalamayacağını anlamıştır. Serkan, bunu Alize’ye olmasa bile babasına itiraf eder; Alize’den vazgeçemeyecektir. Bu yüzden ona oynadığı oyunu söyleyemeyecektir.
    Kendi Düşen Ağlamaz 10.Bölüm
    S01E10 - Kendi Düşen Ağlamaz 10.Bölüm
    Alize, Bahar’ın hamlesini, kendine yakışır bir şekilde savuşturur. Ona, istediği hazzı yaşatmamaya kararlıdır. Ancak bu, Serkan’ın burnundan getirmeyeceği anlamına gelmez. Serkan da hatasının farkındadır ve Nurettin’in de yardımıyla Alize’nin kalbine giden yolu bulmaya çalışır.
    Kendi Düşen Ağlamaz 11.Bölüm
    S01E11 - Kendi Düşen Ağlamaz 11.Bölüm
    Alize, Serkan’a tüm gerçekleri anlatacakken o gerçeğin ağırlığına dayanamayıp bayılır. Serkan ve arkadaşları tarafından hastaneye kaldırılan Alize’nin durumu iyidir ancak annesiyle ilgili gerçekleri Serkan’dan saklamak Alize’yi vicdani bir açmaza götürür.
    Kendi Düşen Ağlamaz 12.Bölüm
    S01E12 - Kendi Düşen Ağlamaz 12.Bölüm
    Hayri ve Kezban’ın Türkan’ı da yanlarına alarak yaptıkları baskın, herkesi şok etmiştir. Kadir, kız istemeye gelmişken Türkanla karşılaşmıştır. Ama yaşayacağı asıl şok, bu değildir. Öğrendiği gerçeğin ağırlığını taşıyamaz ve bir süre ortalardan kaybolur.
    Kendi Düşen Ağlamaz 13.Bölüm
    S01E13 - Kendi Düşen Ağlamaz 13.Bölüm
    Kadir, günler sonra, Alize’nin kına gecesinde ortaya çıkar. Herkes, Kadir’in gerçekleri Alize’ye söyleyeceğini düşünür ancak Kadir, kimsenin beklemediği bir hamle yapar. Sarp’ın kardeşi olduğunu öğrenen Serkan, annesiyle ilgili yaşadığı tüm hayal kırklığını Sarp’a yansıtınca Sarp çareyi evden kaçmakta bulur ancak giderken yazdığı mektup, Serkan’ın, Sarp’ın peşine düşmesini sağlar.
    Kendi Düşen Ağlamaz 14.Bölüm
    S01E14 - Kendi Düşen Ağlamaz 14.Bölüm
    Alize, büyük sırrı öğrenmiştir artık. Herkes, bu sırrın yemek masasında ortaya çıktığını sanmaktadır ama durum bambaşkadır. Alize zaten o masaya geldiğinde sırrı bilmektedir. Kendisine en başından beri kurulan bu oyuna oyunla karşılık verir ve evi terk eder.
    Kendi Düşen Ağlamaz 15.Bölüm
    S01E15 - Kendi Düşen Ağlamaz 15.Bölüm
    Alize, kendisine ulaşan tebligatla şok olmuştur. Şimdi uğraşması gereken bir başka sorun dava vardır; aynı tebligat Serkan’a da gidecek ve işler iyice karışacak, hatta Serkan’ı kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalacaktır.
    Kendi Düşen Ağlamaz 16.Bölüm
    S01E16 - Kendi Düşen Ağlamaz 16.Bölüm
    Serkan ve Alize’nin önlerinde onları bekleyen şahane bir düğün vardır. Tüm sevdiklerinin huzurunda ilk danslarını edecekler, oyunla başlayan evliliklerini gerçeğe dönüştüreceklerdir. Serkan üzerinde damatlığıyla yeni hayatının ilk gününe merhaba diyecekken kötü bir sürprize merhaba demiştir. İntikam saatini kuran Alize, en mutlu anlarında, tam düğünün ortasına öyle bir bomba bırakır ki bir infiale yol açar.
    Kendi Düşen Ağlamaz 17.Bölüm
    S01E17 - Kendi Düşen Ağlamaz 17.Bölüm
    Serkan’ın beklenmedik teklifi karşısında ne yapacağını bilemeyen Alize köşeye fena sıkışmıştır. Ama kararı ne olursa olsun Serkan’ı pişman etmeye de kararlıdır. Bu kez eli o kadar güçlü değildir. Alize ve Serkan bir savaşa girmiş olsalar da en büyük savaşı kendileriyle verecektir.
    Kendi Düşen Ağlamaz 18.Bölüm
    S01E18 - Kendi Düşen Ağlamaz 18.Bölüm
    Bir yalanın içinde daha fazla yaşamak istemeyen Alize, tüm gerçeği Kadir’e anlatıp ortadan kaybolur. Alize’den kimse haber alamaz. Serkan ise sırrı açık eden Alize’ye çok öfkeli olsa da aşkı öfkesinin önüne geçer ve onu aramaya başlar. Serkan, Alize’yi kimsenin tahmin edemeyeceği bir yerde bulur ve ondan evliliklerine bir şans daha vermesini ister. Bu seferki yalansız, gerçek bir evlilik olacaktır. Ancak Alize çıktığı eve geri dönmemekte kararlıdır.
    Kendi Düşen Ağlamaz 19.Bölüm
    S01E19 - Kendi Düşen Ağlamaz 19.Bölüm
    Genç çift, kapıları hiç beklemedikleri bir anda polis tarafından zorla açılır. Alize ve Serkan, tarihi eser kaçakçılığından dolayı gözaltına alınırlar ve bu nedenle geceyi nezarethanede geçirmek zorunda kalırlar. Ancak, bu olayın ardından Nurettin, kızı Alize'nin yaşam standartları konusunda endişelenmeye başlar. Nurettin, genç çiftle bir araya gelir ve onlara maddi destek teklif etmek ister. Ancak Serkan, bu teklifi kabul etmez.
    Kendi Düşen Ağlamaz 20.Bölüm
    S01E20 - Kendi Düşen Ağlamaz 20.Bölüm
    Alize’ye hak ettiği hayatı yaşatamadığı için kendini suçlayan Serkan, büyük bir karar verir. Bu karar ona yeni bir işin kapılarını açar. Anca Serkan, bu kapının ardında kimin olduğundan henüz habersizdir.
    Kendi Düşen Ağlamaz 21.Bölüm
    S01E21 - Kendi Düşen Ağlamaz 21.Bölüm
    Alize’nin, Serkan’ın motorunu satmasına karşılık yaptığı hamle, Serkan’ı incitir ve öfkelendirir. İkilinin yaptığı büyük tartışma, hayatlarıyla ilgili yeni ve ilginç kararlar alınmasına neden olur.
    Kendi Düşen Ağlamaz 22.Bölüm
    S01E22 - Kendi Düşen Ağlamaz 22.Bölüm
    Mesut’un planları tam da istediği gibi işlemektedir, Nurettin oteli satmak zorunda kalmıştır. Mesut, bizimkilerin hayatına parça parça sızarken ve herkesin sevgisini kazanırken ona sadece Alize güvenmemektedir.
    Kendi Düşen Ağlamaz 23.Bölüm
    S01E23 - Kendi Düşen Ağlamaz 23.Bölüm
    Alize, Serkan’ın Mesut’la sözleşme imzalamasına engel olamayınca gerçekleri açıklamaktan başka çaresi kalmamıştır. Alize, Serkan’a Mesut’un kim olduğunu söylediğinde ikinci şoku yaşar. Serkan, Alize’nin kendisini bu kadar saf zannetmesini hem hazmedememiş hem de Alize’nin gizli saklı iş çevirmesine çok öfkelenmiştir.
    Kendi Düşen Ağlamaz 24.Bölüm
    S01E24 - Kendi Düşen Ağlamaz 24.Bölüm
    Alize ve Serkan’ın evliliklerinde altıncı ay dolmuştur. Serkan, Alize’yle baş başa kalabilmek için bir balayı planı yapar. Alize’nin ise o balayına gitmemek ve Serkan’la baş başa kalmamak için kendince güçlü nedenleri vardır. Bu nedenleri ise sadece Sinem’le paylaşır.
    Kendi Düşen Ağlamaz 25.Bölüm
    S01E25 - Kendi Düşen Ağlamaz 25.Bölüm
    Alize, Serkan’ın odasından seslerin gelmesi üzerine Serkan’ın kapısını çalar. O sırada içeride olan Yeliz’i Alize görecek mi? Serkan, ne yapacağını şaşırmış durumdadır. Yeliz, Serkan ve Alize’nin arasını bozabilmek için onları yeni bir tuzağa çeker.
    Kendi Düşen Ağlamaz 26.Bölüm
    S01E26 - Kendi Düşen Ağlamaz 26.Bölüm
    Kendi Düşen Ağlamaz 27.Bölüm Final
    S01E27 - Kendi Düşen Ağlamaz 27.Bölüm Final

    Hayran tepkileri

    Back to Top