Hesabım
    Ruhun Duymaz
    1. Sezon
    Puanım :
    Ruhun Duymaz

    Özet

    ‘Onur (Şükrü Özyıldız) gözü işinden başka bir şey görmeyen bir ajan; Ece (Burcu Özberk) ise binbir hüneri ile göz kamaştıran profesyonel bir hırsızdır.

    Sezon bilgisi:

    9 Bölüm
    orijinal kanal: NOW
    İlk yayın tarihi: 24 Temmuz 2023
    57 Fotoğraf | 9 Video
    Burcu Özberk
    Burcu Özberk
    Şükrü Özyıldız
    Şükrü Özyıldız
    Tuğrul Tülek
    Tuğrul Tülek
    Aslı Sümen
    Aslı Sümen
    Ruhun Duymaz 9.Bölüm Final Fragman 0:42
    Ruhun Duymaz 9.Bölüm Final Fragman
    358 gösterim
    Ruhun Duymaz 8.Bölüm Fragmanı 0:49
    Ruhun Duymaz 8.Bölüm Fragmanı
    718 gösterim
    Ruhun Duymaz 7.Bölüm Fragmanı 0:27
    Ruhun Duymaz 7.Bölüm Fragmanı
    164 gösterim
    • Fotoğraf Ruhun Duymaz
    • Fotoğraf Ruhun Duymaz
    • Fotoğraf Ruhun Duymaz
    • Fotoğraf Ruhun Duymaz
    • Fotoğraf Ruhun Duymaz
    • Fotoğraf Ruhun Duymaz
    • Fotoğraf Ruhun Duymaz
    • Fotoğraf Ruhun Duymaz
    • Fotoğraf Ruhun Duymaz
    1. sezon bölümleri
    Ruhun Duymaz 1.Bölüm
    S01E01 - Ruhun Duymaz 1.Bölüm
    Başarılı bir ajan olan Onur Karasu aylardır peşinde olduğu elmas kaçakçısı Civan Koral'ı yakalamak üzere peşindedir. Bu operasyon için Civan’ın kardeşi Hilal'i kendine aşık etmiş ve onunla mesafeli bir ilişki yürütmektedir. Planı tıkır tıkır ilerlemektedir. Ta ki hiç tanımadığı Ece adında bir kadın hayatına girene kadar.
    Ruhun Duymaz 2.Bölüm
    S01E02 - Ruhun Duymaz 2.Bölüm
    Ece'nin hırsız olduğu ortaya çıkar. Kime çalıştığını, amacının ne olduğunu anlatmaz. Onur ise onu hapse yollamaya karar vermiştir. Yalnız ufak bir sorun vardır. Civan Koral nişan fiyaskosundan sonra Onur ve ailesinin evlerine girmesini yasaklar. Eve girebilen ve teşkilata bilgi sızdırabilecek tek kişi Ece'dir. Ece sonunda işbirliğine yanaşır ama Onur’un operasyonunu mahveder.
    Ruhun Duymaz 3.Bölüm
    S01E03 - Ruhun Duymaz 3.Bölüm
    Onur Civan'ın organize ettiği müzayededen Kameryanların ünlü elmas kolyesini çalmaya karar verir. Amacı Civan'ı maddi olarak zora sokmak, prestijini yerle bir etmek ve yurtdışına kaçmasını engellemektir. Hırsızlığı yapabilmek için Ece'ye ihtiyacı vardır.
    Ruhun Duymaz 4.Bölüm
    S01E04 - Ruhun Duymaz 4.Bölüm
    Ece ve Onur, Kameryanlar'ın kolyesini çalmayı başarır. Fakat Ece servet değerinde kolyeyi düşürmüştür. Onur ve Ece için yepyeni bir kriz ortaya çıkar. Civan kolyenin çalınmasından sonra, ciddi anlamda köşeye sıkışır. Kolyeyi çalan hırsızın peşine düşerken ucu teşkilata değecek bir ipucu yakalar.
    Ruhun Duymaz 5.Bölüm
    S01E05 - Ruhun Duymaz 5.Bölüm
    Onur ifşa olacağını bilerek Ece'nin hayatını kurtarır. Civan ve Hilal Onur'dan şüphelenmeye başlar. Ayla ise Onur'un Ece için hem operasyonu hem de hayatını riske etmesinden rahatsızdır ve Onur'u uyarır. Onur, reddetse de Ece hayatına girdiğinden beri ilk kez duygularına hakim olamadığının farkındadır.
    Ruhun Duymaz 6.Bölüm
    S01E06 - Ruhun Duymaz 6.Bölüm
    Ece’ye söylediği yalanı telafi edebilmek için, Onur’un tek şansı, Civan Koral’ı bir an evvel yakalamaktır. Operasyon son gaz devam ederken, bir özel dedektif de Onur’la Ece’yi anbean fotoğraflar.
    Ruhun Duymaz 7.Bölüm
    S01E07 - Ruhun Duymaz 7.Bölüm
    Onur, operasyonun ortasında olmasına rağmen bir an duygularına yenilmiş ve Ece’nin öpücüğüne karşılık vermiştir ancak hemen kendine gelir. Ece’yi öylece bırakıp gider. Silahları ele geçirir, hatta Civan’ı yakalayacak kanıtı da elde ederler. Onur’un silahların teslim edileceği Hazarı yakalamak için Bulgaristan’a gitmesi gerekir.
    Ruhun Duymaz 8.Bölüm
    S01E08 - Ruhun Duymaz 8.Bölüm
    Onur, tutukladığı Hazar’ın kaçırıldığı yerde Ece’yi bulmuştur. Çılgına döner. Ece’yi alır, ilk önce kendi evine götürür ve ondan her şeyi anlatmasını ister. Ece, Hazar’ın elinde yetiştiğini, bunu ondan sakladığını. Her şeyi itiraf eder. Onur’un Ece’ye ne inancı kalır, ne güveni. Onu kelepçeler, teşkilata götürür.
    Ruhun Duymaz 9.Bölüm Final
    S01E09 - Ruhun Duymaz 9.Bölüm Final
    Soğuk hava deposunda Ece'nin ölümden dönmesi Onur ve Ece'yi tekrar yakınlaştırır. Ece ne pahasına olursa olsun Hazar'ı bulup hatasını telafi etme derdindedir. Ece yine kendini tehlikeye atar. Ece'nin Hazar tarafından rehine alınması Onur için bir aydınlanma anı olur. Ece'yi hayatında herkesten ve her şeyden çok sevmektedir. Artık aşkına sahip çıkmak için bütün engelleri aşmaya hazırdır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top