Hesabım
    Kader Bağları
    1. Sezon
    Kader Bağları

    Özet

    Yolları bir üzüm bağında kesişen iki gencin tutkulu, deli dolu sevdalarının öyküsünü; iki ayrı dünyanın insanı Sevda ve Kerem’in aşk ve mücadele sınavını konu alıyor.

    Sezon bilgisi:

    10 Bölüm
    orijinal kanal: NOW
    İlk yayın tarihi: 30 Eylül 2023
    41 Fotoğraf | 5 Video
    Ayça Ayşin Turan
    Ayça Ayşin Turan
    Serkan Çayoğlu
    Serkan Çayoğlu
    Arzu Gamze Kılınç
    Arzu Gamze Kılınç
    Alptekin Serdengeçti
    Alptekin Serdengeçti
    Kader Bağları 5.Bölüm Fragmanı 0:43
    Kader Bağları 5.Bölüm Fragmanı
    20 gösterim
    Kader Bağları 4.Bölüm Fragmanı 0:44
    Kader Bağları 4.Bölüm Fragmanı
    163 gösterim
    Kader Bağları 3.Bölüm Fragmanı 0:59
    Kader Bağları 3.Bölüm Fragmanı
    82 gösterim
    • Fotoğraf Kader Bağları
    • Fotoğraf Kader Bağları
    • Fotoğraf Kader Bağları
    • Fotoğraf Kader Bağları
    • Fotoğraf Kader Bağları
    • Fotoğraf Kader Bağları
    • Fotoğraf Kader Bağları
    • Fotoğraf Kader Bağları
    • Fotoğraf Kader Bağları
    1. sezon bölümleri
    Kader Bağları 1.Bölüm
    S01E01 - Kader Bağları 1.Bölüm
    Karadağ’da tanışan Sevda ve Kerem, hayatlarını değiştiren mucizevi bir gün geçirir ve bir sene sonra buluşmak üzere ayrılırlar. Kerem, Osmanlı’ya şehzade yetiştiren bir aileye mensup varlıklı bir gençtir. Sevda ise balıkçılık yapan bir annenin hayatı dolu dolu yaşayan genç kızıdır. Kerem’in halası, babası ve kız kardeşleriyle örülü dünyasında onun üzerine kurulan büyük hayaller vardır. Sevda ise annesi ve küçük kardeşinden oluşan mütevazi küçük dünyasında hayati sorunlarla boğuşmaktadır.
    Kader Bağları 2.Bölüm
    S01E02 - Kader Bağları 2.Bölüm
    Nişanlanmak üzereyken Sevda’yla karşılaşan Kerem zorlu bir eşiktedir. Sevda’nın beklenmedik talebi Kerem’i zor durumda bırakırken, Nüzhet ve Rana’yı karşısına almak hiç kolay olmaz. Memo yüzünden kovulmak istenen Perihan kocasıyla ilgili korkunç haberi aldığında tehlike çanları çalmaya başlar.
    Kader Bağları 3.Bölüm
    S01E03 - Kader Bağları 3.Bölüm
    Kerem’i kaybetmenin eşiğinde olan Rana, Nüzhet’e karşı ilk defa dişlerini gösterirken, Hayatını alt üst edecek sırların ortaya çıkma korkusu Nüzhet’e büyük bir hata yaptırır. Bu hata Nüzhet’i ve Sipahioğulları ailesini dönüşü olmayan bir yola sürükler.
    Kader Bağları 4.Bölüm
    S01E04 - Kader Bağları 4.Bölüm
    Vedat’ın beklenmedik ölümüyle sarsılan Kerem, zor günlerden geçerken babasının acısını Sevda’ya tutunarak atlatmaya çalışır. Nüzhet, Kerem’i kaybetme pahasına da olsa Sevda’nın malikaneden gitmesi için elinden geleni yapar. Ancak Perihan’ın beklenmedik hamlesi Nüzhet’i zor durumda bırakır.
    Kader Bağları 5.Bölüm Final
    S01E05 - Kader Bağları 5.Bölüm Final
    Sevda ve Kerem'in büyük bir tutkuyla birbirlerine sarılarak evlilik yolunda ilerleyen aşkları, Perihan'ın onayını alır, ancak Nüzhet asla bu evliliği kabul etmeyeceğini net bir şekilde açıklar. Sevda ve Kerem'in aşklarına tahammül edemeyen Rana da tüm ilişkileri baltalar ve Nüzhet'e karşı bir savaş başlatır. Geçmişteki utançları sırlarıyla birlikte gömmeye çalışan ve köşeye sıkışan Nüzhet, Vedat'ın beklenmedik mesajıyla dünyası alt üst olur ve Kerem'le karşı karşıya gelir. Ana oğul arasında büyük bir hesaplaşma yaşanır. Bu yüzleşme, Sipahioğulları malikanesinde tüm dengelerin değişmesine yol açar ve Sevda ile Kerem'in kaderi de bu olayla birlikte belirlenir.

    Hayran tepkileri

    Back to Top