Hesabım
    Dilek Taşı
    1. Sezon
    Puanım :
    Dilek Taşı

    Özet

    Etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla ekrana gelmeye hazırlanan dizi 1980’li yıllarda geçen bir hikayeyi konu alıyor.

    Sezon bilgisi:

    20 Bölüm
    orijinal kanal: Kanal D
    İlk yayın tarihi: 7 Eylül 2023
    167 Fotoğraf | 18 Video
    Salih Bademci
    Salih Bademci
    Özge Özberk
    Özge Özberk
    Hazal Subaşı
    Hazal Subaşı
    Ozan Dolunay
    Ozan Dolunay
    Dilek Taşı 20.Bölüm Fragmanı 0:53
    Dilek Taşı 20.Bölüm Fragmanı
    1 gösterim
    Dilek Taşı 19.Bölüm Fragmanı 0:55
    Dilek Taşı 19.Bölüm Fragmanı
    1 gösterim
    Dilek Taşı 18.Bölüm Fragmanı 0:54
    Dilek Taşı 18.Bölüm Fragmanı
    922 gösterim
    • Fotoğraf Dilek Taşı
    • Fotoğraf Dilek Taşı
    • Fotoğraf Dilek Taşı
    • Fotoğraf Dilek Taşı
    • Fotoğraf Dilek Taşı
    • Fotoğraf Dilek Taşı
    • Fotoğraf Dilek Taşı
    • Fotoğraf Dilek Taşı
    • Fotoğraf Dilek Taşı
    1. sezon bölümleri
    Dilek Taşı 1.Bölüm
    S01E01 - Dilek Taşı 1.Bölüm
    Mustafa, karısı Canan ve kızı Cemre’yle İstanbul’un gecekondu mahallesinde hayatını sürdürmeye çalışan otuzlu yaşlarının başında bir adamdır. Karısı Canan amansız bir hastalığın pençesindedir. İyileşmesi için acilen ameliyat olması gerekmektedir. Mustafa ise parayı nasıl bulacağını bilemiyordur. Çalıştığı fabrika lokavttan dolayı uzun süredir kapalıdır. Fakat Mustafa ameliyat için gereken parayı bir şekilde bulmak zorundadır.
    Dilek Taşı 2.Bölüm
    S01E02 - Dilek Taşı 2.Bölüm
    12 Eylül 1980 darbesi gerçekleşmiş, ülkede sıkı yönetim ilan edilmiştir. Mustafa adım adım idama gidiyordur. Cemre babasının ölüm haberinin gelebileceğini Ronalardan duyar. Acı içindeki küçük kız gözyaşları içinde kalmıştır. Ronaların küçük oğlu Sinan, Cemre’nin bu haline çok üzülür.
    Dilek Taşı 3.Bölüm
    S01E03 - Dilek Taşı 3.Bölüm
    Mustafa ve Cemre sonunda kavuşmuştur. Sıkı sıkı sarılıp uzun bir süre kalırlar öylece. Figen, baba kızın bu anını buğulu gözlerle izler. Derken sesler duyar Figen. Kenan ve Sevda onlara doğru yaklaşmaktadır. Figen, Mustafa’yı saklamak zorundadır.
    Dilek Taşı 4.Bölüm
    S01E04 - Dilek Taşı 4.Bölüm
    Mustafa, Figen’in bütün çabalarına rağmen Cemre’yle birlikte köşkten ayrılmıştır. Kızıyla birlikte özgürce yaşayabileceği bir hayat kurmaktır amacı. Fakat işler planladığı gibi gitmez. Türlü tehlikelerle dolu bir gece atlatırlar. Figen’in de gece boyunca gözüne uyku girmemiştir. Mustafa ve Cemre’yi bulmak için yola koyulmaya başlar.
    Dilek Taşı 5.Bölüm
    S01E05 - Dilek Taşı 5.Bölüm
    Cemre götürülmüştür. Mustafa oldukça öfkeli bir halde Figen’in gelmesini beklemektedir. Kızının nereye götürüldüğünün hesabını soracaktır. Derken Figen gelir. Mustafa kor kor olmuş gözlerle geçer onun karşısına. Cemre’nin ağlayarak götürüldüğünü söyler.
    Dilek Taşı 6.Bölüm
    S01E06 - Dilek Taşı 6.Bölüm
    Kenan, Figen ve Mustafa’yı görmüştür. Aklında bir sürü soru vardır. Bu adam kimdir? Nişanlısının yanında ne arıyordur? Kenan, Figen ve Mustafa’dan hesap sorarken onların imdadına Ömer yetişir. Rüçhan, Cemre’nin köşkte olmasından çok rahatsızdır ve ondan kurtulmaya karar verir.
    Dilek Taşı 7.Bölüm
    S01E07 - Dilek Taşı 7.Bölüm
    Ömer, Figen’e Cemre’nin böbreği için köşke getirildiği gerçeğini anlatır. Figen bu gerçeğin arkasından ne yapacağını bilemez haldedir. Macide ile yüzleşmeye karar verir… Figen Cemre’yi kurtarabilmek için ne yapacak? Macide ise ortaya çıkan bu sırrın ardından Sinan’ı nasıl kurtaracaktır? Diğer taraftan Kenan ve Sevda’nın öpüştüğüne şahit olan Asuman bu gerçeği Figen’e söyleyecek mi?
    Dilek Taşı 8.Bölüm
    S01E08 - Dilek Taşı 8.Bölüm
    Figen, oldukça şüpheli konuşmaları duyarak kendi hakkındaki gerçeği öğrenmeye karar verir ve bu şüpheleri araştırmak için anne ve babasını sorguya çeker. Ömer ve Asuman, Figen'i sakinleştirmeye çalışsalar da, Figen ikna olmaz. Figen kimdir ve gerçekte kimin kızıdır? Macide'nin gizlediği doğum belgesine ulaşmayı başaracak mı? Kendi hakkındaki sırrı açığa çıkaracak mı?
    Dilek Taşı 9.Bölüm
    S01E09 - Dilek Taşı 9.Bölüm
    Rüçhan, Sevda'yı ziyaret etmek için ajansa gittiğinde korkunç bir gerçeği öğrenir: Kızı Efkan tarafından şiddete maruz kalmıştır. Çocuklarının güvende olmaları için her şeyi yapmaya hazır olan Rüçhan, Dündar ve Efkan ile yüzleşmek üzere harekete geçer. Bu olayların ortasında, köşkte gizlenen bir sır da gün yüzüne çıkarak her şeyi daha da karmaşık hale getirir.
    Dilek Taşı 10.Bölüm
    S01E10 - Dilek Taşı 10.Bölüm
    Rona’ların yıllardır herkesten gizlediği sırrı sonunda ortaya çıkınca köşkte yer yerinden oynar. Figen, Aras Rona’nın kızı olduğunu öğrenince hem Rona’larla hem de Ömer ve Asuman’la geçmiş ile ilgili hesaplaşır. Aras, Figen’in kızı olması ile ilgili ne yapacak?
    Dilek Taşı 11.Bölüm
    S01E11 - Dilek Taşı 11.Bölüm
    Ömer'in ölümüyle yıkılan Figen ve ailesini zor zamanlar bekliyor. Hiç beklenmeyen bir anda Figen’in en çok güvendiği insan olan Ömer’in yokluğu herkes üzerinde etkisini hissettiriyor. Öte yandan Sevda’nın davet ettiği Bolatlı’lar köşkte büyük bir şok etkisi yaratıyor.
    Dilek Taşı 12.Bölüm
    S01E12 - Dilek Taşı 12.Bölüm
    Rüçhan, Efkan’ın köşke ziyarete gelişini onunla konuşmak için bir fırsat olarak değerlendiriyor. Rüçhan’ın çocukları için her şeyi yapabilecek bir kadın olduğunu Efkan’ın da anlamasını sağlıyor.
    Dilek Taşı 13.Bölüm
    S01E13 - Dilek Taşı 13.Bölüm
    Figen, Sinan için böbreğini verdikten sonra müştemilatta iyileşme sürecine giriyor. Ancak Figen’le artık işi kalmayan Macide’nin müştemilat ile ilgili başka planları var. Mustafa ve Kenan, Efkan’ın nikah tarihi alması yüzünden birbirine giriyor.
    Dilek Taşı 14.Bölüm
    S01E14 - Dilek Taşı 14.Bölüm
    Figen’in Rona ailesinin masasına oturması ve ailesine yapılan haksızlığın hesabını sorması herkesi şaşırtır. Figen’in emriyle masaya Asuman ve Ebru’nun da oturması Macide’yi çileden çıkartır. Figen Ronaların parasına tamah etmeyeceğini insanlık ders verircesine anlatır.
    Dilek Taşı 15.Bölüm
    S01E15 - Dilek Taşı 15.Bölüm
    Dündar, Figen’in annesi hakkında yaptığı araştırmayı ve elindeki bilgileri Rüçhan’la paylaşır. Dündar ve Rüçhan’ın bir arada olduğunu gören Kemal, Dündar’a silahlı saldırı düzenler. Saldırının nereden geldiğini bilmeyen Dündar’ın kurşun yarasını Rüçhan sarar.
    Dilek Taşı 16.Bölüm
    S01E16 - Dilek Taşı 16.Bölüm
    Figen, Mustafa’ya sorduğu sorunun yanıtını beklemektedir. Mustafa ise Figen’i korumak için gerçeklerden bahsedemez. Figen ve Mustafa arasında esen soğuk rüzgâr ikisini de çok üzmektedir.
    Dilek Taşı 17.Bölüm
    S01E17 - Dilek Taşı 17.Bölüm
    Rona köşküne gelen mektubun etkisi devam ederken, kapı yeniden çalar. Polislerin gelişi Rona ailesinden ziyade müştemilatı ilgilendirir. Figen ve Mustafa’dan gelen haber, Asuman’ı darmadağın eder. Figen ve Mustafa, kurşunlardan kurtulduktan sonra yaraları yabancı bir dost eli tarafından birlikte sarılır.
    Dilek Taşı 18.Bölüm
    S01E18 - Dilek Taşı 18.Bölüm
    Figen, Harun’un babası olduğunu öğrenince yıkılır. Mustafa’nın uzattığı elden güç almaya çalışır. Asuman, Ronaların çatısı altında yaşayamayacaklarını söyleyerek memlekete dönmek ister. Ebru’nun bu karara verdiği tepki dengeleri değiştirir.
    Dilek Taşı 19.Bölüm
    S01E19 - Dilek Taşı 19.Bölüm
    Mustafa, başından geçenleri Figen’e anlatır. Figen’in bugüne kadar cevapsız kalan tüm soruları yanıtlanmıştır. Şimdi soru sırası Mustafa’dadır. Figen, Mustafa’nın geçmişine rağmen hâlâ onu sevmeye devam edecek midir? Figen, Mustafa’yla her yola girmeye hazırdır ama Cemre’yi incitmekten çekinmektedir.
    Dilek Taşı 20.Bölüm Final
    S01E20 - Dilek Taşı 20.Bölüm Final
    Mustafa, hiç beklemediği bir anda Figen’i karşısında görünce şaşırır. Mustafa ve Figen, tüm engellere rağmen yeniden bir aradadır. Dündar’ın planından habersiz, kendilerini bekleyen sınavın Cemre’ye aile olacaklarını anlatmak olduğunu düşünürler.

    Hayran tepkileri

    Back to Top