Hesabım
    Şahane Hayatım
    1. Sezon
    Şahane Hayatım

    Özet

    Hayata büyük haksızlıklarla gelmiş, bunları aşmak için çok çalışmış, bu yolda gerekenleri yapmış, şimdi ise şahane bir hayat yaşarken gelip onu bulan suç dolu geçmişinden kurtulmaya çalışan Şebnem’in sarsıcı hikayesini konu alıyor.

    Sezon bilgisi:

    25 Bölüm
    orijinal kanal: NOW
    İlk yayın tarihi: 1 Kasım 2023
    170 Fotoğraf | 21 Video
    Hilal Altınbilek
    Hilal Altınbilek
    Onur Tuna
    Onur Tuna
    Yiğit Özşener
    Yiğit Özşener
    Serkan Kesin
    Serkan Kesin
    Şahane Hayatım 24.Bölüm Fragman VCRH STCRH 0:53
    Şahane Hayatım 24.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    Şahane Hayatım 23.Bölüm Fragman VCRH STCRH 0:53
    Şahane Hayatım 23.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    Şahane Hayatım 22.Bölüm Fragman VCRH STCRH 0:44
    Şahane Hayatım 22.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    • Fotoğraf Şahane Hayatım
    • Fotoğraf Şahane Hayatım
    • Fotoğraf Şahane Hayatım
    • Fotoğraf Şahane Hayatım
    • Fotoğraf Şahane Hayatım
    • Fotoğraf Şahane Hayatım
    • Fotoğraf Şahane Hayatım
    • Fotoğraf Şahane Hayatım
    • Fotoğraf Şahane Hayatım
    1. sezon bölümleri
    Şahane Hayatım 1.Bölüm
    S01E01 - Şahane Hayatım 1.Bölüm
    Derin uçurumların ve ayrıcalıklı insanların dünyasında başarılı bir genç kız var. Burslu, matematik şampiyonu olan bu genç kız, etrafındaki ilgisizlik, sevgisizlik ve hoyratlıkla başa çıkmaya çalışıyor. Adaletsizlik, hayatın her köşesine işlemiş durumda ve bu genç kızı büyük bir seçim yapmaya ve haydut olmaya zorluyor.
    Şahane Hayatım 2.Bölüm
    S01E02 - Şahane Hayatım 2.Bölüm
    Başına gelen sorunlar yetmezmiş gibi, yaklaşan dernek seçimleri için lobi çalışmalarına da girişmek zorunda kalan Şebnem, cemiyet hayatının en önemli isimlerinden biri olma fırsatını kaçırmak istememektedir. Kendi etki alanını genişletirken, Aysel'i zor durumda bırakmaya ve onunla arasını daha da açmaya başlar. Peki, uzun süre Aysel'in hoşgörüyle karşıladığı bu durum, artık Şebnem'in sık sık tahammül edilen biri olmaktan çıkma yolunda mı ilerliyor?
    Şahane Hayatım 3.Bölüm
    S01E03 - Şahane Hayatım 3.Bölüm
    Onur’un eski sevgilisi olan Melisa yıllar sonra çıkageliyor. Hem de baya iddialı bir şekilde… Amacı ise çok belli: Uzun zaman önce Onur’u elinden alan Şebnem’den, onu geri almak. Elbette ki arkası boş değildir.
    Şahane Hayatım 4.Bölüm
    S01E04 - Şahane Hayatım 4.Bölüm
    Melisa, Aysel’in sözünü dinlemeyip Şebnem’e meydan okudu. Onu defalarca kendi sözünden çıkmaması için uyaran Aysel, gözde gelin adayının cüretkar tavırları karşısında ne yapacağını bilemiyor. Diğer yandan Melisa’nın dönüşüyle Onur’un kafası karıştı mı, hisleri ondan yana döndü mü anlamaya çalışır.
    Şahane Hayatım 5.Bölüm
    S01E05 - Şahane Hayatım 5.Bölüm
    Melisa, Onur’u elde etmeye kararlı! Ancak karşısında Şebnem gibi dişli bir rakip varken işi çok zor. Madem öyle el arttırsın, ortalığı biraz daha karıştırsın, Şebnem’in dibine kadar girip ona kendi evinde meydan okusun! Hem de yanında yepyeni ve gizemli bir oyuncuyla… Peki kim bu tehlikeli oyunun yeni ve şaşırtıcı üyesi?
    Şahane Hayatım 6.Bölüm
    S01E06 - Şahane Hayatım 6.Bölüm
    Aksiyonlu akşam yemeğinde Mesut’la nişanlanacakları bombasını ortaya atan Melisa, Şebnem’in eline düşüyor. Şebnem ise bu fırsatı kaçırmayıp Melisa’yı kendi oyun arenasına çekiyor! Rakibine nefes bile aldırmayan Şebnem hem İstanbul’a hem Melisa’ya hem de Aysel’e gerçek kraliçenin kim olduğunu gösteriyor! Melisa ise boş durmayacak, Şebnem’e karşılık vermek için harekete geçecektir.
    Şahane Hayatım 7.Bölüm
    S01E07 - Şahane Hayatım 7.Bölüm
    Mesut, Melisa’yla çevirdiği oyun yüzünden Şebnem’e karşı kendini sorumlu hissediyor. Onur’u karşısında alıp konuşmaya karar veriyor! Ancak bu konuşma hiç beklemediği bir yere gidiyor ve sürpriz bir gelişmeyle, dördü kendini tatil yolunda buluyor.
    Şahane Hayatım 8.Bölüm
    S01E08 - Şahane Hayatım 8.Bölüm
    Mesut mesleğiyle Şebnem arasında sıkıştı kaldı! Bir tarafı en küçük ipucunun peşine düşmek isterken diğer tarafı Şebnem’in suçsuz olmasını istiyor. Fakat Şebnem’in hamleleri onu hiç beklemediği bir yere savuruyor. Acaba Mesut, Şebnem’e olan aşkı için mesleğini feda etmek zorunda mı kalacak?
    Şahane Hayatım 9.Bölüm
    S01E09 - Şahane Hayatım 9.Bölüm
    Şebnem beş parasız kalmış bir şekilde düştüğü durumdan kurtulmaya çalışırken Aysel’in kendisi hakkında yaptırdığı haberle iyice deliye döner.
    Şahane Hayatım 10.Bölüm
    S01E10 - Şahane Hayatım 10.Bölüm
    Ece ve Emre’nin kaybolması ise gündeme bomba gibi düşer. Onur, çocukların kaybolmasından Şebnem’i sorumlu tutarken Şebnem ise kaçırılmış olabileceğinden şüphelenir
    Şahane Hayatım 11.Bölüm
    S01E11 - Şahane Hayatım 11.Bölüm
    Aysel ise Şebnem’in bütün kirli çamaşırlarını ortaya dökmeye kararlıdır. Bu yüzden Şebnem’in ailesiyle tehlikeli bir oyun oynamaya karar verir. Melisa, Şebnem’in kendisine olan öfkesini kullanarak Onur’u kendi tarafına çeker ve şirkette önemli bir görev alır.
    Şahane Hayatım 12.Bölüm
    S01E12 - Şahane Hayatım 12.Bölüm
    Mesut ve Şebnem yakınlaşmasının farkında olan Onur kıskançlıktan deliye döner. Bu durumun fakında olan Melisa’nın ise Onur’u dize getirecek planı hazırdır.
    Şahane Hayatım 13.Bölüm
    S01E13 - Şahane Hayatım 13.Bölüm
    Aysel ve Ece arasındaki çekişme, Aysel’in öğrendiği sır ile yeni bir boyut kazanır. Aysel’in öğrendiği bu bilgiyle köşeye sıkışan Ece, önemli bir kararın eşiğine gelir.
    Şahane Hayatım 14.Bölüm
    S01E14 - Şahane Hayatım 14.Bölüm
    Mesut Şebnem’i korumak ve ölen arkadaşının intikamını almak için Selo ve İzzet’i susturmanın yollarını arar. Yaşananlar sonrasında önemli bir karar alan Mesut için yeni bir dönem başlayacaktır.
    Şahane Hayatım 15.Bölüm
    S01E15 - Şahane Hayatım 15.Bölüm
    Aysel’in büyük sırrını öğrenen Şebnem ona bir anlaşma teklif eder. Melisa, Şebnem hakkındaki gerçeği ifşa etmeye karar verir. Beklenmedik birinin desteği ile işler Şebnem için bir kez daha içinden çıkılmaz bir hal alır. Polislikten ayrılan Mesut için yeni hayatına başlar. Bu değişim Onur ile Mesut arasında yeni bir kavgaya sebep olur!
    Şahane Hayatım 16.Bölüm
    S01E16 - Şahane Hayatım 16.Bölüm
    Şebnem’in hastaneye yatırılışı gündeme bomba gibi düşer. Kamuoyu bu haberle çalkalanırken Mesut, Şebnem’i bu durumdan kurtarmak için harekete geçer. Onur ve Aysel arasındaki gerilim, Aysel’in Demir’i eve getirmesiyle artar.
    Şahane Hayatım 17.Bölüm
    S01E17 - Şahane Hayatım 17.Bölüm
    Şebnem’in hastaneye yatırılışı gündeme bomba gibi düşer. Kamuoyu bu haberle çalkalanırken Mesut, Şebnem’i bu durumdan kurtarmak için harekete geçer. Onur ve Aysel arasındaki gerilim, Aysel’in Demir’i eve getirmesiyle artar.
    Şahane Hayatım 18.Bölüm
    S01E18 - Şahane Hayatım 18.Bölüm
    Onur’un yolsuzluk iddiasıyla gözaltına alınması kamuoyunda geniş yankı uyandırırken, Şebnem, Gümüşçü ailesinde yeni bir savaşın fitilini ateşler. Gümüşçü Holding’de yönetim krizi ortaya çıkmıştır. Aysel’in kritik kararı sonrası Onur, Aysel ve Demir arasında büyük bir mücadele başlar.
    Şahane Hayatım 19.Bölüm
    S01E19 - Şahane Hayatım 19.Bölüm
    Mesut ve Elif ortak olur. Bu haber Nilgün ve Arzu’nun yüzünü güldürürken Şebnem de şok etkisi yaratır. Gümüşçü ailesindeyse işler içinden çıkılması zor bir hâl alır. Gündemde yönetim kurulu başkanlık seçimi vardır. Aysel, Onur’un tepkisine rağmen Demir’in başkan olmasını ister. Onur ise Aysel’in hamlesi karşısında köşeye sıkışır ve Şebnem’den yardım istemek zorunda kalır.
    Şahane Hayatım 20.Bölüm
    S01E20 - Şahane Hayatım 20.Bölüm
    Gümüşçü Vakfı, Şebnem’in başkanlığı şerefine geleneksel yemek davetini düzenler. Cemiyet ve iş dünyasının önde gelen isimlerinin davetli olduğu bu yemek, büyük bir skandala neden olur. Diğer yanda ise Onur cezaevinden çıkar.
    Şahane Hayatım 21.Bölüm
    S01E21 - Şahane Hayatım 21.Bölüm
    Cezaevine girmekten korkan Onur, Demir’in cesedinden kurtulmak için Şebnem’den yardım ister. Şebnem ise Onur’un bu teklifi karşısında şoke olur. Şebnem’in vereceği karar Gümüşçü ailesinin geleceğini belirleyecektir. Aysel, Şebnem’e yapılan suikastı, Demir’in yaptığı öğrenir. Demir’in öldüğünden habersiz olan Aysel, oğlunun kaçtığını düşünerek onu aramaya başlar.
    Şahane Hayatım 22.Bölüm
    S01E22 - Şahane Hayatım 22.Bölüm
    Mesut Elif’in kumpasından sonra göz altına alınır. Elif’le anlaşmanın yollarını arayan Mesut, Elif’in ona yaptığı teklif karşısında zor durumda kalır. Ama Mesut’un bir planı vardır. Onur ve Şebnem herkesi Demir’in kaçtığına ikna etmişken, Demir’in babası Macit’in gelişi her şeyi alt üst eder. Oğlunun başına kötü bir şey geldiğini düşünen Macit’in hedefinde ise Şebnem vardır.
    Şahane Hayatım 23.Bölüm
    S01E23 - Şahane Hayatım 23.Bölüm
    Demir cinayetinin tanığını bulmak için beraber hareket eden Şebnem ve Onur şantajcının Didem olduğunu öğrenince şoke olur. Şebnem en yakın arkadaşının kendisine ihanet etmeyeceğini düşünür fakat Onur aynı fikirde değildir.
    Şahane Hayatım 24.Bölüm
    S01E24 - Şahane Hayatım 24.Bölüm
    Cinayeti öğrenen Elif, polise gider. Demir’in öldüğünü öğrenen Aysel ve Macit yıkılır. Şebnem, Elif’in cinayet suçunu üstüne yıkmasıyla karşı karşıya kalır. Elif’i ezip geçmekten başka çaresi kalmamıştır! Demir’in mezarını kazan polisler hiç ummadıkları bir gerçekle karşılaşır. Diğer tarafta ise Onur, Melisa’nın düğün hazırlıklarına başlamasıyla birlikte kendini iyice köşeye sıkışmış hisseder ve Didem’le yakınlaşır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top