Hesabım
    Sandık Kokusu
    1. Sezon
    Sandık Kokusu

    Özet

    Zorluklara karşı direnç gösteren güçlü bir kadının hikayesini, aile olma çabasını ve geçmişin getirdiği yüklerle baş etmeye çalışmanın zorlu yolculuğunu içeren bu dizi, derinlikli karakterleriyle izleyicilere dokunacak. Anne ve kızların öykülerinin anlatılacağı bu dizi, zaman zaman güldürecek, zaman zaman hüzünlendirecek, ancak her zaman izleyicinin kendi hayatından bir şeyler bulabileceği bir deneyim sunacak.

    Sezon bilgisi:

    20 Bölüm
    orijinal kanal: Show Tv
    İlk yayın tarihi: 6 Aralık 2023
    139 Fotoğraf | 16 Video
    Özge Özpirinçci
    Özge Özpirinçci
    Demet Akbağ
    Demet Akbağ
    Metin Akdülger
    Metin Akdülger
    Necip Memili
    Necip Memili
    Sandık Kokusu 19.Bölüm Fragman VCRH STCRH 1:01
    Sandık Kokusu 19.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    Sandık Kokusu 18.Bölüm Fragman VCRH STCRH 0:39
    Sandık Kokusu 18.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    Sandık Kokusu 17.Bölüm Fragman VCRH STCRH 1:01
    Sandık Kokusu 17.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    13 gösterim
    • Fotoğraf Sandık Kokusu
    • Fotoğraf Sandık Kokusu
    • Fotoğraf Sandık Kokusu
    • Fotoğraf Sandık Kokusu
    • Fotoğraf Sandık Kokusu
    • Fotoğraf Sandık Kokusu
    • Fotoğraf Sandık Kokusu
    • Fotoğraf Sandık Kokusu
    • Fotoğraf Sandık Kokusu
    1. sezon bölümleri
    Sandık Kokusu 1.Bölüm
    S01E01 - Sandık Kokusu 1.Bölüm
    Karsu üçüncü çocuğunu yeni doğurmuş, annesi Filiz ona yardıma gelmiştir. Filiz, kızı biraz rahat etsin diye Karsu’nun oğlu Kuzey’i İstanbul’a götürürken talihsiz bir olay olur ve Kuzey kaybolur. Kuzey’in kaybolması Karsu’nun hayatını mahvederken, Karsu ve Filiz bir daha görüşmemek üzere ayrılırlar.
    Sandık Kokusu 2.Bölüm
    S01E02 - Sandık Kokusu 2.Bölüm
    Kuzey yeni ailesine alışamıyor ve onları istemiyordur. Evdeki gerginlik Karsu ve Reha’ya sıçrar. Büyük tartışma sonrası Karsu hayatının en radikal kararını vermek zorunda kalacaktır.
    Sandık Kokusu 3.Bölüm
    S01E03 - Sandık Kokusu 3.Bölüm
    Filiz ve Karsu yıllar sonra Cennet Sitesi'nde karşılaşır. Karsu'nun annesinin yanına taşınmaktan başka bir çaresi yoktur, Filiz onu bir süreliğine de olsa birlikte yaşamak için ikna edecektir. Karısının dönmeyeceğini anlamaya başlayan Reha da İstanbul'a gidip Karsu'yu dönmesi için ikna etmeye çalışır.
    Sandık Kokusu 4.Bölüm
    S01E04 - Sandık Kokusu 4.Bölüm
    Baskında eli yaralanan Atilla, eve dönerken Karsu ile karşılaşır. Köpek ısırdı dese de Karsu’nun içi rahat etmez ve birlikte hastaneye giderler.
    Sandık Kokusu 5.Bölüm
    S01E05 - Sandık Kokusu 5.Bölüm
    Atilla, hırsızdan korkup saklandığını söyleyince ev ahalisi ikna olur. Karsu, Tılsım’ı devlet okulu konusunda ikna etmek adına küçük bir kutlama organize eder. Kutlamaya gelen Atilla, herkes gittikten sonra Deniz’le oynama bahanesiyle dolapta kalan silahını alır.
    Sandık Kokusu 6.Bölüm
    S01E06 - Sandık Kokusu 6.Bölüm
    Filiz sürekli Selin’le ilgilenmekten yorulunca, Karsu anaokulu bakmaya karar verir. Parası anaokuluna yetmeyince karşılığında bazı günler gelip temizlik yapacaktır ve bu durumdan Filiz’e bahsetmeyecektir.
    Sandık Kokusu 7.Bölüm
    S01E07 - Sandık Kokusu 7.Bölüm
    Irmak ve Filiz yıllar sonra ilk defa karşılaşır. Filiz alelacele oradan uzaklaşır. Unutmaya çalıştığı geçmişle yüzleşen Filiz kendisini toparlamakta zorlanır.
    Sandık Kokusu 8.Bölüm
    S01E08 - Sandık Kokusu 8.Bölüm
    Veysel, dükkânı kapatma kararı alınca Karsu (Özge Özpirinçci) işsiz kalır. Mahkemeden önce acil iş bulması gerekmektedir.
    Sandık Kokusu 9.Bölüm
    S01E09 - Sandık Kokusu 9.Bölüm
    Lale, Atilla’yı arayıp işi neden iptal ettiğini sorar. Bir sorun olmadığını öğrenince yemek teklifi yapar. Lale ve Atilla cephesinde neler yaşanacaktır? Akşam tüm site konser etkinliğine gider. O sırada Atilla operasyondadır. Ozan davet için gelirken Reha’nın tuttuğu adamlar tarafından darp edilir.
    Sandık Kokusu 10.Bölüm
    S01E10 - Sandık Kokusu 10.Bölüm
    Atilla Ozan’ın ölmesine neden olduğu için deliye dönmüş bir haldedir ve ne yapacağını bilemez. Diğer yandan Ozan’ın bir anda ortadan kaybolmasını fark eden Karsu, Ozan’ı arayışa geçer.
    Sandık Kokusu 11.Bölüm
    S01E11 - Sandık Kokusu 11.Bölüm
    Atilla, yıllar önce babasının verdiği görevi başaramayarak, kardeşine herkesten gizli bir hayat sunmuştur. Ancak yıllar sonra, Atilla'nın kardeşi Mert, beklenmedik bir şekilde karşısına çıkar.
    Sandık Kokusu 12.Bölüm
    S01E12 - Sandık Kokusu 12.Bölüm
    Hande, Reha’yı eve götürür, Karsu ise Atilla’nın evine gider. Karsu, Atilla’dan özür dileyecekken Atilla, Karsu’yu tekrar öper. Bunun bir oyun değil, gerçek olmasını istiyordur. Karsu’nun ise düşünmeye ihtiyacı vardır.
    Sandık Kokusu 13.Bölüm
    S01E13 - Sandık Kokusu 13.Bölüm
    Atilla’nın Ozan adına Karsu’ya mesaj attığı ortaya çıkınca Karsu sinirlenir ve Atilla bir açıklama yapmak zorunda kalır. Lale evine döndüğünde Atilla ile arasında olanları düşünür. Atilla’nın gerçek kimliğini öğrenmek Lale’yi nasıl etkileyecektir? Bildiklerini saklayabilecek midir?
    Sandık Kokusu 14.Bölüm
    S01E14 - Sandık Kokusu 14.Bölüm
    Hasan’ın hapisten çıkışıyla tüm dengelerin değişeceğinin sinyallerinin verildiği bölüme Filiz’in Adnan’ı başka biriyle yatakta basması damgasını vurdu.
    Sandık Kokusu 15.Bölüm
    S01E15 - Sandık Kokusu 15.Bölüm
    Adnan’ı bir kadınla sarmaş dolaş yakalayan Filiz, koşarak evden çıkar ve gördüklerini Türkan’a anlatır. Irmak ve bebeği için endişelidir. Adnan, Filiz’le durumu konuşmak ister. Gizli telefonlaşmaları duyan Irmak, Adnan ve Filiz’i bir kafede yakalar. Bu durumdan nasıl kurtulacaklardır?
    Sandık Kokusu 16.Bölüm
    S01E16 - Sandık Kokusu 16.Bölüm
    Şirkete Adnan’ı ziyarete giden Irmak, Selvi’nin Adnan’a olan yakınlığından hoşlanmaz. Adnan’a güvense de içine kurt düşünce Karsu’ya anlatır. Karsu ise Irmak için Adnan ile buluşup konuşur ve tüm gerçekleri öğrenir.
    Sandık Kokusu 17.Bölüm
    S01E17 - Sandık Kokusu 17.Bölüm
    Cevdet’in de yardımıyla Karsu’yu kaçıran Atilla, ona her şeyi anlatacaktır. Peki bütün gerçekleri öğrendiğinde Karsu’nun Atilla’ya tepkisi ne olacaktır? Atilla’nın artık babasını ikna etmek için bir planı vardır ve konuşmak için çiftliğe doğru yola çıkar.
    Sandık Kokusu 18.Bölüm
    S01E18 - Sandık Kokusu 18.Bölüm
    Atilla, Lale’ye boşanma işlemlerine başlayacağını söyler. Lale pek istekli olmasa da kabul etmiş gibi görünür. Bakalım sonrasında neler yapacaktır? Hasan, Atilla’nın geri adım atmayacağını anlayınca Mert ile konuşmaya gider.
    Sandık Kokusu 19.Bölüm
    S01E19 - Sandık Kokusu 19.Bölüm
    Hasan’ı tanımayan Karsu, yeni gelen esnafı sıcak karşılarken Atilla ise şok içindedir. Babasını yalnız yakalayıp Karsu’dan uzak durmasını ister.

    Hayran tepkileri

    Back to Top