Hesabım
    İnci Taneleri
    1. Sezon
    İnci Taneleri

    Sezon bilgisi:

    13 Bölüm
    orijinal kanal: Kanal D
    İlk yayın tarihi: 25 Ocak 2024
    79 Fotoğraf | 10 Video
    Yılmaz Erdoğan
    Yılmaz Erdoğan
    Hazar Ergüçlü
    Hazar Ergüçlü
    Selma Ergeç
    Selma Ergeç
    Kubilay Aka
    Kubilay Aka
    İnci Taneleri 12.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    İnci Taneleri 12.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    İnci Taneleri 11.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    İnci Taneleri 11.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    İnci Taneleri 10.Bölüm Fragman 1:19
    İnci Taneleri 10.Bölüm Fragman
    36 gösterim
    • Fotoğraf İnci Taneleri
    • Fotoğraf İnci Taneleri
    • Fotoğraf İnci Taneleri
    • Fotoğraf İnci Taneleri
    • Fotoğraf İnci Taneleri
    • Fotoğraf İnci Taneleri
    • Fotoğraf İnci Taneleri
    • Fotoğraf İnci Taneleri
    • Fotoğraf İnci Taneleri
    1. sezon bölümleri
    İnci Taneleri 1.Bölüm
    S01E01 - İnci Taneleri 1.Bölüm
    İnci Taneleri 2.Bölüm
    S01E02 - İnci Taneleri 2.Bölüm
    Zahir ve arkadaşları tarafından hırpalanan Azem bu işin peşini bırakmaz. Bu husumet Dilber ile Azem’i tehlikeye atmıştır. Azem yeni hayatına uyum sağlamaya çalışırken Kuyucak Mahallesi’nde de tüm mahalleli gibi Cihan da yaşanacak gelişmelere hazırlanıyordur.
    İnci Taneleri 3.Bölüm
    S01E03 - İnci Taneleri 3.Bölüm
    Dilber’in kendisinden sakladığı büyük sırrını öğrenen Azem, Dilber’in yalan söylemiş olmasından hiç hoşlanmamıştır. Bu esnada Cihan mahallede kendi gücünü kanıtlamanın yollarını arar. Piraye’nin ise hem işlerle hem de Ayça ile başı derttedir.
    İnci Taneleri 4.Bölüm
    S01E04 - İnci Taneleri 4.Bölüm
    Azem, Cihan'ı bulmanın sevincini yaşar, ancak maalesef ilk buluşmaları hayal ettiği gibi geçmez. Öte yandan Dilber, başı Zahir ile derttedir. Piraye ise heyecanlı günler geçirmektedir. Azem, dört bir yanından gelen karmaşanın içine sürüklenmektedir.
    İnci Taneleri 5.Bölüm
    S01E05 - İnci Taneleri 5.Bölüm
    Azem, Cihan ile aralarındaki buzları eritmek için onunla konuşmaya karar verir. Ancak Cihan, Azem'in uzattığı şefkat elini reddeder. Azem, yıllar sonra bulduğu oğlunu kazanma çabası içindeyken, bir yandan da Dilber'in baskılarına direnmeye çalışır. Dilber, kendisini ciddiye almayan Azem'e karşı tutumunu değiştirir.
    İnci Taneleri 6.Bölüm
    S01E06 - İnci Taneleri 6.Bölüm
    Azem, Cihan’la istediği gibi iletişim kuramamanın huzursuzluğu içindedir. Artık hayatında kimi nereye koyacağını da bilememektedir. Cihan, kurşunun hesabını sormanın peşindedir. Ama bir diğer yandan da Doktor Elif’le bir gönül macerasının başlangıcındadır.
    İnci Taneleri 7.Bölüm
    S01E07 - İnci Taneleri 7.Bölüm
    Azem Dilber’in başına gelenlerden derinden etkilenmiştir. Herkes olanların şokunu yaşamaktadır. Piraye’nin yaptığı iş teklifini kabul edip, etmemek de Azem’in aklını meşgul eder. Ama, Dilber’e destek olup toparlaması için çabalamakta, bir yandan da başına gelenlerin hesabını sormak için uğraşmaktadır.
    İnci Taneleri 8.Bölüm
    S01E08 - İnci Taneleri 8.Bölüm
    Dilber, oğlunun yanına gelmesiyle rahatlamıştır. Şimdi Zahir’den tamamen kurtulması gerekmektedir ve plan yapmaya başlar. Azem, Cihan’la doğru bir iletişim kurabilmek için çabalamaya devam etmektedir. Cihan’ın kafası ise aslında babası ile ilgili iyice karışmıştır. Azem, Piraye’nin ailesi ile aynı yerde çalışmak istemediğini ilettiğinde, Piraye ona reddedemeyeceği bir teklif ile döner.
    İnci Taneleri 9.Bölüm
    S01E09 - İnci Taneleri 9.Bölüm
    Azem, ailesini bir araya getirmek için elinden geleni yapmak için hazırdır. Artık tek çaresi iki evladına birden ulaşmaktır. Cihan isteyene kadar da onunla iletişim kurma ısrarından vazgeçecektir. Ancak Cihan’ın içine düştüğü tehlike kararını uygulamasına izin vermez.
    İnci Taneleri 10.Bölüm
    S01E10 - İnci Taneleri 10.Bölüm
    Kızının adresini resmi kaynaklardan bulmak için sonuna dek çabalayan Azem, çaresiz kalınca hiç istemediği bir yola başvurur. Ve bu yol onu kızına dair bir ipucuna ulaştırır. Ancak, öğrendikleriyle başka bir bilinmeze doğru savrulacaktır.
    İnci Taneleri 11.Bölüm
    S01E11 - İnci Taneleri 11.Bölüm
    Azem ve Cihan, Nehir’i birlikte aramaya karar verir. Gerçekten baba-oğul olabilmelerinin ve ailelerini dağıtan sırrın açığa çıkmasının tek yolu budur. Zahir hala kaçaktır ve Dilber’den vazgeçmeye niyeti yoktur. Piraye, Azem hakkında öğrendiklerini sindirmeye çalışıyordur.
    İnci Taneleri 12.Bölüm
    S01E12 - İnci Taneleri 12.Bölüm
    Piraye, Azem’in Dilber’le olan ilişkisini ve oteldeki yaşantısını öğrenince ikili için yüzleşme zamanı gelir. Azem, en azından aralarındaki bu tuhaf iletişimsizliğin bitmesi için Piraye’ye doğru bir adım atar. Azem’in telefonuna gelen gizemli mesaj ise herkesin kafasını karıştıracaktır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top