Hesabım
    Kül Masalı
    1. Sezon
    Kül Masalı

    Sezon bilgisi:

    11 Bölüm
    orijinal kanal: Trt 1
    İlk yayın tarihi: 15 Şubat 2024
    22 Fotoğraf | 7 Video
    Gökhan Alkan
    Gökhan Alkan
    Sevda Erginci
    Sevda Erginci
    Başak Gümülcinelioğlu
    Başak Gümülcinelioğlu
    Hülya Darcan
    Hülya Darcan
    Kül Masalı 10.Bölüm Final Fragman VCRH STCRH
    Kül Masalı 10.Bölüm Final Fragman VCRH STCRH
    Kül Masalı 9.Bölüm Fragman 1:07
    Kül Masalı 9.Bölüm Fragman
    4 gösterim
    Kül Masalı 7.Bölüm Fragman VCRH STCRH 1:06
    Kül Masalı 7.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    • Fotoğraf Kül Masalı
    • Fotoğraf Kül Masalı
    • Fotoğraf Kül Masalı
    • Fotoğraf Kül Masalı
    • Fotoğraf Kül Masalı
    • Fotoğraf Kül Masalı
    • Fotoğraf Kül Masalı
    • Fotoğraf Kül Masalı
    • Fotoğraf Kül Masalı
    1. sezon bölümleri
    Kül Masalı 1.Bölüm
    S01E01 - Kül Masalı 1.Bölüm
    Arat, İstanbul’un köklü, soyu saraya dayanan Giraylı ailesinin tek oğludur. İş için gittiği Bursa’da, orada yaşayan Özge Günay ile tanışır. Özge bir aşçıdır. Annesini babasını genç yaşta kaybetmiştir. Kardeşi Behiye ile yaşamaktadır. Özge ve Arat bambaşka kültürlerden gelmelerine, birbirlerine taban tabana zıt olmalarına rağmen aşık olurlar. Kısa süre içinde evlenirler. Çok mutlu olan çift, İstanbul’daki köşke geldiklerinde, Özge duvara çarpmış gibi olur.
    Kül Masalı 2.Bölüm
    S01E02 - Kül Masalı 2.Bölüm
    Jale'nin köşkteki manevi varlığı ve Arat'ın üzerindeki etkilerini görmek, Özge'yi derinden sarsar. Bu durum, Neveser'in Özge ve Arat'ı ayırmak için planlar yapmasına neden olur. Neveser, aynı zamanda Behiye'yi de bu konuya karıştıracak bir plan peşindedir. Ancak, Behiye'nin ablasını zor durumda bırakacak bir hata yapması, olayları daha da karmaşık hale getirir.
    Kül Masalı 3.Bölüm
    S01E03 - Kül Masalı 3.Bölüm
    Süreyya aile geçmişlerine ait elindeki büyük kozla Özge’yi tehdit eder. Özge evliliğini daha da önemlisi kardeşi Behiye’yi kaybetme tehlikesi ile karşı karşıyadır. Jale’nin ölümünü araştıran Cemil ise olanları açığa kavuşturmak için büyük bir hamle yapar.
    Kül Masalı 4.Bölüm
    S01E04 - Kül Masalı 4.Bölüm
    Arat’ın öldü bilinen karısı Jale’nin ortaya çıkmasıyla Özge evde yeri olmadığını düşünerek gitmek ister. Fakat karısının hamile olduğunu öğrenen ve onu çok seven Arat buna asla izin vermeyecektir.
    Kül Masalı 5.Bölüm
    S01E05 - Kül Masalı 5.Bölüm
    Erhan, Arat’tan habersiz Tufan’a gider; Jale’yi alıkoyduğu için gözaltına alınan Tufan’ın masum olduğuna inandığını söyler. Erhan’ın Tufan’a gittiğini öğrenen Arat öfkeden delirir, kardeşim dediği en yakın arkadaşı neden böyle bir şey yapmıştır?
    Kül Masalı 6.Bölüm
    S01E06 - Kül Masalı 6.Bölüm
    Tufan Arat’ı kaçırıp Jale’yi alıkoyan kişi olduğunu itiraf etmesini ister. Tufan, Arat’tan beklediği itirafı alamasa da Jale’nin geçmişi ile ilgili sarsıcı bir gerçeği öğrenir. Neveser ise Jale ve Arat’ın evliliğini kurtarmak için akıl almaz bir yol izlemeye karar verir.
    Kül Masalı 7.Bölüm
    S01E07 - Kül Masalı 7.Bölüm
    Tufan’ın söylediklerinden etkilenen Behiye ablasını Arat’a karşı uyarmak ister. Son yaşadığı olayın etkisiyle Arat’a güvenmeyi seçen Özge Behiye’nin uyarılarını ciddiye almaz. Jale’nin sakladığı korkunç sırrı öğrenen Neveser büyük hayal kırıklığı yaşar. Artık Jale’ye olan bakış açısı tamamen değişmiştir. Evdeki en büyük müttefiğini kaybeden Jale ise iyice köşeye sıkışmıştır.
    Kül Masalı 8.Bölüm
    S01E08 - Kül Masalı 8.Bölüm
    Arat’ın gelişiyle birlikte Ferman Akdağ’ın ani ziyaretinin sebebini anlaşılır. Ferman’ın amacı Özge’nin annesini bulmak değil, gözdağı vererek şantajla Arat’tan para kopartmaktır.
    Kül Masalı 9.Bölüm
    S01E09 - Kül Masalı 9.Bölüm
    Gülcan’ın ortaya çıkışı herkes üzerinde sarsıcı bir etkiye neden olur. Annesiyle ilgili gerçekleri kendisinden sakladığı için ablasına kızan Behiye ortalıktan kaybolur. Arat Özge’ye kendini affettirmenin yolunu ararken Jale ve Özge arasında büyük bir kavga kopar.
    Kül Masalı 10.Bölüm Final
    S01E10 - Kül Masalı 10.Bölüm Final
    Arat ve Cemil, Arat’ın Erhan’a olan şüphelerini kanıtlamak üzere harekete geçerler. Diğer taraftan Taylan’ın köşke yaptığı beklenmedik bir ziyaret neticesinde Özge’nin eline önemli bir fırsat geçer. Ancak bunu değerlendirmek için hızlı hareket etmesi gerekmektedir.

    Hayran tepkileri

    Back to Top