Hesabım
    Türk Malı
    2. Sezon
    Türk Malı

    Sezon bilgisi:

    6 Bölüm
    orijinal kanal: STAR
    52 Fotoğraf | 6 Video
    Türk Malı 6.Bölüm Fragmanı 0:49
    Türk Malı 6.Bölüm Fragmanı
    721 gösterim
    Türk Malı 5.Bölüm Fragmanı 0:49
    Türk Malı 5.Bölüm Fragmanı
    33 gösterim
    Türk Malı 4.Bölüm Fragmanı 0:50
    Türk Malı 4.Bölüm Fragmanı
    27 gösterim
    • Fotoğraf Türk Malı
    • Fotoğraf Türk Malı
    • Fotoğraf Türk Malı
    • Fotoğraf Türk Malı
    • Fotoğraf Türk Malı
    • Fotoğraf Türk Malı
    • Fotoğraf Türk Malı
    • Fotoğraf Türk Malı
    • Fotoğraf Türk Malı
    2. sezon bölümleri
    Türk Malı 1.Bölüm
    S02E01 - Türk Malı 1.Bölüm
    Erman Kuzu, postacılık görevinden zorunlu emekli olduktan sonra, özel halk otobüsü şöförü olarak çalışmaya başlamıştır. Abiye, Erman’ı boşayıp, evden gönderdikten sonra, çocuklarının da kendisine sırt çevirmesinden sonra yalnız başına kalan Erman, küçük bir motel odasında yaşamaya başlamıştır.
    Türk Malı 2.Bölüm
    S02E02 - Türk Malı 2.Bölüm
    Erman, bir yandan çocuklarla ilgilenmeye çalışırken; bir yandan da Bakiye dadı ile evde komik bir güç mücadelesine girişir. Bakalım kim galip gelecektir.
    Türk Malı 3.Bölüm
    S02E03 - Türk Malı 3.Bölüm
    Erman Kuzu, amcasının oğlu Eymen’den emanet aldığı “zengin hayatına” alışmakta büyük zorluk çekmektedir. Bir yandan problem çocuk yeğenleri ile uğraşırken, diğer yandan da çocukların çatlak dadısı Bakiye’ye karşı kıyasıya bir “otorite savaşı” vermektedir.
    Türk Malı 4.Bölüm
    S02E04 - Türk Malı 4.Bölüm
    Eymen Kuzu’nun kötü kalpli nişanlısı Şehnaz, Bakiye’yi evden göndermek için yeni bir plan yapıyor ve Bakiye’nin “sahte dadı” olduğunu söyleyerek, o’nu işten attırmaya çalışıyor. Bakiye, çocuklarla vedalaşırken; Erman, Bakiye’nin yardımına yetişiyor ve o’nun sevgilisi olduğunu söyleyerek o’nu kurtarıyor.
    Türk Malı 5.Bölüm
    S02E05 - Türk Malı 5.Bölüm
    Erman Kuzu ve çocukların dadısı Bakiye, dizinin kötü kalpli cadısı Şehnaz'a karşı evi ve çocukları koruma mücadelesine devam ediyorlar. Şehnaz'ın eve gizli kamera yerleştirmiş olabileceğinden korkan kahramanlarımız, Bakiye'nin işini kaybetmemesi için mecburen "sevgili rolü" oynamaya başlıyorlar.
    Türk Malı 6.Bölüm
    S02E06 - Türk Malı 6.Bölüm
    Evdeki çamaşır makinesi bozulunca; Erman, servis çağırmayı reddedip, makineyi kendisi tamir etmeye kalkışıyor. Ancak, kafası makinenin içindeyken, birden makine çalışmaya başlayınca, başı da makine ile birlikte uzun bir süre dönmek durumunda kalıyor.

    Hayran tepkileri

    Back to Top