Hesabım
    Arka Sokaklar
    10. Sezon
    Arka Sokaklar

    Sezon bilgisi:

    39 Bölüm
    orijinal kanal: Kanal D
    146 Fotoğraf | 38 Video
    Arka Sokaklar 447.Bölüm Fragmanı 1:01
    Arka Sokaklar 447.Bölüm Fragmanı
    359 gösterim
    Arka Sokaklar 446.Bölüm Fragmanı 0:42
    Arka Sokaklar 446.Bölüm Fragmanı
    73 gösterim
    Arka Sokaklar 445.Bölüm Fragmanı 0:47
    Arka Sokaklar 445.Bölüm Fragmanı
    58 gösterim
    • Fotoğraf Arka Sokaklar
    • Fotoğraf Arka Sokaklar
    • Fotoğraf Arka Sokaklar
    • Fotoğraf Arka Sokaklar
    • Fotoğraf Arka Sokaklar
    • Fotoğraf Arka Sokaklar
    • Fotoğraf Arka Sokaklar
    • Fotoğraf Arka Sokaklar
    • Fotoğraf Arka Sokaklar
    10. sezon bölümleri
    Arka Sokaklar 409.Bölüm
    S10E01 - Arka Sokaklar 409.Bölüm
    Bavuldaki bombanın patlamasıyla hastane binası patlamıştır. Ekip molozlar arasında kalmış, ışıklar sönmüş ve herkes sarsılmıştır. Pınar patlayan bombanın etkisinden kurtulmaya çalışıp Ayla ile birlikte Rıza’nın yanına koşar.
    Arka Sokaklar 410.Bölüm
    S10E02 - Arka Sokaklar 410.Bölüm
    Albay Yörük’ün irtibatta olabileceği kişilerin listesi çıkartılır. Hepsi aranmakta olan isimlerdir. Son görev yerinde bağlantısı olduğu Asım Aydın’a ulaşmak üzere ekip kolları sıvar.
    Arka Sokaklar 411.Bölüm
    S10E03 - Arka Sokaklar 411.Bölüm
    Hakan, cezaevine tutuklu olarak gardiyanlar eşliğinde koğuşuna götürülür. Rıza, Mesut, Hüsnü, Ali ile beraber ne olacağını konuşurlar. Kimse bu duruma asla inanmak istemez.
    Arka Sokaklar 412.Bölüm
    S10E04 - Arka Sokaklar 412.Bölüm
    Rıza Soylu ve ailesi, Albay Yüksel tarafından tehdit edilmiş ve çok ciddi tehlikededir. Bu sırada, eş zamanlı olarak uyuşturucu bağımlısı Gamze’nin yüksek dozdan ölümü sonrasında Oktay nezarete alınır.
    Arka Sokaklar 413.Bölüm
    S10E05 - Arka Sokaklar 413.Bölüm
    Albay Yüksel, Ali'yi rehin alır. Kerim’i öldü sanmakta olan Yüksel, Rıza babaya evlat acısının ne olduğunu göstermeye yeminlidir.
    Arka Sokaklar 414.Bölüm
    S10E06 - Arka Sokaklar 414.Bölüm
    Tunç ve Ebru baygın halde Koray’ın adamlarının aracıyla depoya kaçırılır. Tunç'ların kaçırıldığını gören taksicinin ifadesine başvurulur. Koray şüpheli tek isimdir.
    Arka Sokaklar 415.Bölüm
    S10E07 - Arka Sokaklar 415.Bölüm
    Mesut çok üzgündür ve oğlu Tunç’u uyuşturucudan kurtarmak için savaş verir. Selin, yanındaki en büyük desteklerinden biridir. Psikoloğa gitmeye devam etmekte, ancak değişen çok bir şey olmamaktadır. Özellikle baba, oğul ilişkisi fazlasıyla kopmaya başlamıştır.
    Arka Sokaklar 416.Bölüm
    S10E08 - Arka Sokaklar 416.Bölüm
    Hastaneden çıkan Tunç, Ali ve Pınar’ın gözetimi altına alınır; Mesut ise, oğlunu kazanmanın yollarını arar.
    Arka Sokaklar 417.Bölüm
    S10E09 - Arka Sokaklar 417.Bölüm
    Tunç, kendisine geldiğinde ortalığı yakıp yıkmaya başlar. Rehabilitasyon merkezindeki hastalar birlik olur ve hastanede ayaklanma olur. İçeriden dumanlar çıkmaya başlar. Kapıdaki Mesut, dumanları görünce panikler. Ne olduğunu anlamaya çalışır. İçeride adeta bir isyan başlamıştır.
    Arka Sokaklar 418.Bölüm
    S10E10 - Arka Sokaklar 418.Bölüm
    Tahsin'lerin tır şirketindeki kamera kayıtları incelenir, araştırmalar yapılır ve Rafet’in, Erdal’ı bayıltıp Şahin’i öldürdüğü anlaşılır. Rafet, yakalanır sorguya alınır.
    Arka Sokaklar 419.Bölüm
    S10E11 - Arka Sokaklar 419.Bölüm
    Hapisten kaçan Sami’nin planı, Yonca’nın cezasını kesmektir. Yonca’nın polise bildiği her şeyi söylediğinden kendince neredeyse emin olan Sami, polisleri atlatıp Yonca’nın evine girer.
    Arka Sokaklar 420.Bölüm
    S10E12 - Arka Sokaklar 420.Bölüm
    Tuncay, Sezgin Onuralp’e borcu olan, taşımacılık yapan bir iş adamıdır. Bir sabah saldırıya uğrar, saldırganlar şirkete ve önünde duran araçlara kurşun yağdırır. Emniyette ise, ekip toplanmış Hakan ve Aylin’in düğün hazırlıkları hakkında konuşmaktadır. Nesrin ise Hakan’a, Aylin konusunda baskı yapmaktadır.
    Arka Sokaklar 421.Bölüm
    S10E13 - Arka Sokaklar 421.Bölüm
    Komiser muavini Mehmet ekibe alışmaya çalışmaktadır. Ekibin tamamı bu süreçte Mehmet’e fazlasıyla destek olurlar. Mesut, Ali ve Mehmet’in bulunduğu ekip gelen bilgi üzerine Sezgin’in kaçacağı nokta olan sahile gelirler ve sıkı takibe başlarlar.
    Arka Sokaklar 422.Bölüm
    S10E14 - Arka Sokaklar 422.Bölüm
    Veysel ve Sezgin cezaevi görüş odasında ekibin üzerine sağlam delillerle gitmek için görüşmektedir. Sezgin, hücresinden gizlediği cep telefonuyla eşi Sema’yı arar. Sema evladını kaybetmenin acısına dayanamamakta Sezgin’e öfke, kin ve nefretini kusmaktadır.
    Arka Sokaklar 423.Bölüm
    S10E15 - Arka Sokaklar 423.Bölüm
    Hüsnü’nün açığa alınma haberi ekipten sonra Çoban ailesinin de gündemine bomba gibi düşer. Ekip arkadaşları Hüsnü’ye moral vermeye çalışır.
    Arka Sokaklar 424.Bölüm
    S10E16 - Arka Sokaklar 424.Bölüm
    Sezgin ve Cengiz ellerinde uzaktan kumanda ile aracının içerisinde beklemektedir. Ekip adım adım eve yaklaşır. Bomba düzeneğini fark eden ekip hızla olay yerinden uzaklaşır. Bu sırada bomba patlar. Ekip hastaneye kaldırılır.
    Arka Sokaklar 425.Bölüm
    S10E17 - Arka Sokaklar 425.Bölüm
    Suat’ın da Haydarberk ile birlikte Safranbolu’ya, Hüsnü’nün yanına gitmesinden sonra İstanbul’da evin reisliği Metin’e kalır. Zeliha’nın bir gün önce yaptığı yayının işe yarayıp yaramayacağı merak konusudur.Veysel’in ipliğinin pazara çıkması, Hüsnü’nün ekibe ve İstanbul’a geri dönebileceğinin ışığıdır.
    Arka Sokaklar 426.Bölüm
    S10E18 - Arka Sokaklar 426.Bölüm
    Veysel’in ölümüyle ilgili bütün ekip savcıya ifade verecektir. Kenan Aslan, 2009’dan beri çete davasından hapistedir ve artık serbest kalma zamanı gelmiştir. Kenan’ın yokluğunda işleri biricik kızı Yeşim idare etmiştir. Yeşim, küçük yaşına rağmen güçlü bir mafya kadını haline gelir.
    Arka Sokaklar 427.Bölüm
    S10E19 - Arka Sokaklar 427.Bölüm
    Kenan ve Yeşim’in kurduğu tuzak, Rıza Baba’yı suçlu duruma düşürerek tutuklanmasına sebep olur. Ekip Rıza Baba’yı kurtarmak için Sezgin’in peşine düşer. Rıza Baba’nın ailesi ise Pınar’ın hamile olduğunu öğrenir.
    Arka Sokaklar 428.Bölüm
    S10E20 - Arka Sokaklar 428.Bölüm
    Pınar’ın vurulduğunun haberini alan Ali kendini kaybeder. Karısının yanında olamadığı, onu koruyamadığı için kendini suçlar. Pınar’ın hayatta kalması için herkes tek yürek olmuştur. Rıza, kızına ve ailesine bu acıyı yaşatan Sezgin’in yanına bırakmayacağına ant içer.
    Arka Sokaklar 429.Bölüm
    S10E21 - Arka Sokaklar 429.Bölüm
    Ekip, Sezgin’den kurtulmuştur. Oktay Ocak’ın ise, İstihbarat Şube Komiseri olduğunu öğrenmişlerdir artık. Oktay, Musa’yı yakalamış ve konuşturmuştur. Rıza Baba’nın suçsuz olduğu ortaya çıkar. Yeşim, Sezgin’in öldüğünü öğrenir. Oktay, Kenan davası kapanana kadar ekibimize dahil olur.
    Arka Sokaklar 430.Bölüm
    S10E22 - Arka Sokaklar 430.Bölüm
    Oktay kız kardeşinin hala ortaya çıkmamasından dolayı gergindir. Müjde, istihbaratın ayarladığı gizli evlerden birinde saklanır. Abisi izine bile rastlayamaz. Kenan ve adamları, Müjde’yi tuzağa düşürüp yakalamak üzerelerdir. Son anda ellerinden kaçırırlar.
    Arka Sokaklar 431Bölüm
    S10E23 - Arka Sokaklar 431Bölüm
    Oktay, kardeşiyle buluşmayı beklerken, Yaser, Arif Müdür’ü öldürdüğü takdirde, kardeşine kavuşacağını söyler. Oktay çaresiz durumdadır. Bir tarafta canından çok sevdiği kardeşi, diğer tarafta kendisine güvenen Rıza Baba ve ekibi vardır.
    Arka Sokaklar 432.Bölüm
    S10E24 - Arka Sokaklar 432.Bölüm
    Malik, örgütüne para toplamak için, doğu bölgesindeki önde iş adamlarından haraç almaya başlar. Bu iş adamlarından bir tanesi olan Seyfi ekibe tanıdık gelir. Ekip, Seyfi ile görüşmeye gider ve kendilerine bilgi vermesi yönünde onu uyarır. Seyfi, bu uyarıyı dikkate almaz ve kendi işini kendi halletmenin yollarını dener.
    Arka Sokaklar 433.Bölüm
    S10E25 - Arka Sokaklar 433.Bölüm
    Mesut oğluna kavuşmak için canı pahasına, Özel Harekât Amiri Sedat Çakmak ile beraber, Güneydoğu’daki operasyonlara katılmaya karar verir.
    Arka Sokaklar 434.Bölüm
    S10E26 - Arka Sokaklar 434.Bölüm
    Gümüş ve adamları, Tunç’u elleri ve kolları bağlı olarak, oradan oraya sürüklerler. Mesut oğluna tam yaklaşmıştır ki çocuğu başka yere götürürler. Rıza Baba ve ekibin aklı Mesut ve Tunç’tadır ancak İstanbul’da da yapacakları iş ve yakalayacakları suçlular vardır.
    Arka Sokaklar 435.Bölüm
    S10E27 - Arka Sokaklar 435.Bölüm
    Mesut ambulansla hastaneye kaldırılır. Oktay, Mesut’un yanındadır. Haberi alan Rıza Baba ve ekibi büyük şok yaşarlar. Selin ve Hüsnü, ilk uçakla Kovandere’ye, Mesut’un yanına gelirler. Gümüş kaçmıştır ve Mesut’a zarar vermek için her yolu dener. Mesut’un İstanbul’a gelmesi tehlikelidir. Gümüş ise, yapacağı eylem planlaması için İstanbul’a gelir.
    Arka Sokaklar 436.Bölüm
    S10E28 - Arka Sokaklar 436.Bölüm
    Gümüş doktor ve hemşireleri gazla bayıltarak Mesut’un ameliyatına sızmıştır. Silahı dayayıp tam öldürecekken ekibimiz, aldıkları istihbarat doğrultusunda ameliyathaneye girer. Son anda Mesut’u kurtarırlar ancak Gümüş baygın numarası yaparak hastaneden kaçmayı başarır. Mesut ve Tunç yeniden ameliyata alınır. Ameliyat başarılı geçer ve ikisi de gözlerini açar.
    Arka Sokaklar 437.Bölüm
    S10E29 - Arka Sokaklar 437.Bölüm
    Mesut taburcu olur ve bir süre evinde dinlenecektir. Herkes Mesut iyileştiği için çok mutludur ve karşılamaya gelirler. Selin bir süre onun yanında kalıp tamamen iyileşene kadar refakat edecektir. Sevgi ve Tunç’la beraber adeta bir aile olmuşlardır. Sevgi, bu durumdan çok memnundur.
    Arka Sokaklar 438.Bölüm
    S10E30 - Arka Sokaklar 438.Bölüm
    Mankenlik Ajansı sahibi Hale, Buse’nin ifade vermesini engellemek için her yolu dener. Kızı susturmak için adam tutar ancak polisler olaya müdahale eder. Erkek kardeşini devreye sokarak Buse’yi mahkeme günü kaçırtır. Ekip kızı mahkemeye yetiştirmek için peşlerine düşer. Buse, Ali’yi elde etmek için sinsi planlar yapar.
    Arka Sokaklar 439.Bölüm
    S10E31 - Arka Sokaklar 439.Bölüm
    Pınar boşanmaya karar verir. Ali, Buse’ye oyun oynar. Ona yakınlık gösterir ve çevirdiği dolapları itiraf ettirir. Konuşmayı Volkan da kayda alır. Pınar’ın ona inanması için elinde son olarak tek bir şansı vardır.
    Arka Sokaklar 440.Bölüm
    S10E32 - Arka Sokaklar 440.Bölüm
    Sacit, Nehir’le evlidir ve Erhan adında bir oğlu vardır. Oğlunu varlık içinde büyütmüştür. Sahte bir kimlikle ikinci bir evlilik daha yapmıştır ve o aileyi yokluk içinde bırakmıştır. Oğlu Kerem babasının gerçek kimliğini öğrenir ve yaşadığı eve gelir.
    Arka Sokaklar 441.Bölüm
    S10E33 - Arka Sokaklar 441.Bölüm
    Çetin, Nesrin’i vurduğu silahı satar ve silah banka soyguncularının eline geçer. Sibel ve Gökhan eskiden güvenlik görevlisi olarak çalıştıkları bankayı soyarlar. Ancak, arkalarında bıraktıkları ipuçları sonucu yakalanırlar.
    Arka Sokaklar 442.Bölüm
    S10E34 - Arka Sokaklar 442.Bölüm
    Gürcan, Behruz’dan uyuşturucu üretimi için, hammadde teminatı yapacaktır. Takas gerçekleşeceği zaman, ekibmiz suçüstü yapmak için baskına hazırlanır. Mesut, vericiyi üzerine yerleştirir ve Rıza Baba’ya sinyal gönderir.
    Arka Sokaklar 443.Bölüm
    S10E35 - Arka Sokaklar 443.Bölüm
    Gürcan, ürettikleri malları polise kaptırınca, arkadaşı Necati’nin evinde sakladıklarını yurt dışına satmaya kalkar. Bunun için eski sevgilisi Yeliz’i kurye olarak kullanmaya karar verir. Nişanlısı Cemre, bunu öğrenince kıskançlık krizine girer.
    Arka Sokaklar 444.Bölüm
    S10E36 - Arka Sokaklar 444.Bölüm
    Metin Asiye’ye aşık olmuştur. Peşinden Rize’ye gider. Asiye’yle evlenmeyi kafasına koymuştur ancak önce babasını ikna etmesi gerekmektedir. Suat oğlunun aşkına inanır ve onay vermesi için Hüsnü’yle de konuşur. Babadan izin çıkar ve ailecek Asiye’yi istemeye giderler.
    Arka Sokaklar 445.Bölüm
    S10E37 - Arka Sokaklar 445.Bölüm
    Harun, Rıza’yla işbirliği yapar. Katilin İlhan olduğu kanıtlanırsa, onun pis işlerini ortaya çıkaracaktır. Fakat, ekibimizin attığı her adımdan İlhan’ın haberi olmaktadır. Ekip, içlerinde muhbirlik yapan biri olduğundan şüphelidir.
    Arka Sokaklar 446.Bölüm
    S10E38 - Arka Sokaklar 446.Bölüm
    Rıza Baba eve gitmemiştir. Ayla ve Pınar, merak içinde emniyete gelirler. Rıza’yı, İlhan kaçırmıştır. Arif Müdür’ü arar ve Valeri’den olan bebeğine karşılık, Rıza’yı serbest bırakacağını söyler. Arif Müdür ve ekip çaresizce İlhan’ın teklifini kabul eder; ancak, bir planları vardır.
    Arka Sokaklar 447.Bölüm
    S10E39 - Arka Sokaklar 447.Bölüm
    Rıza, İlhan’ın ölmediğini anlamıştır. İlhan, Rıza’nın her şeyden haberdar olduğunu öğrenince Ferruh’a, Rıza’yı ortadan kaldırması için talimat verir. Ferruh, adamlarıyla beraber, Rıza’nın içinde olduğu cenaze aracına gelir. Silahlarını Rıza’ya doğrulturlar.

    Hayran tepkileri

    Back to Top