Hesabım
    Arka Sokaklar
    11. Sezon
    Arka Sokaklar

    Sezon bilgisi:

    39 Bölüm
    orijinal kanal: Kanal D
    143 Fotoğraf | 38 Video
    Zafer Ergin
    Zafer Ergin
    Şevket Çoruh
    Şevket Çoruh
    Özgür Ozan
    Özgür Ozan
    Oya Akar
    Oya Akar
    Arka Sokaklar 485.Bölüm Fragmanı 0:47
    Arka Sokaklar 485.Bölüm Fragmanı
    216 gösterim
    Arka Sokaklar 484.Bölüm Fragmanı 0:56
    Arka Sokaklar 484.Bölüm Fragmanı
    118 gösterim
    Arka Sokaklar 483.Bölüm Fragmanı 0:58
    Arka Sokaklar 483.Bölüm Fragmanı
    374 gösterim
    • Fotoğraf Arka Sokaklar
    • Fotoğraf Arka Sokaklar
    • Fotoğraf Arka Sokaklar
    • Fotoğraf Arka Sokaklar
    • Fotoğraf Arka Sokaklar
    • Fotoğraf Arka Sokaklar
    • Fotoğraf Arka Sokaklar
    • Fotoğraf Arka Sokaklar
    • Fotoğraf Arka Sokaklar
    11. sezon bölümleri
    Arka Sokaklar 448.Bölüm
    S11E01 - Arka Sokaklar 448.Bölüm
    Mesut, Urfa’ya tayin olmuş ve sınır bölgesindeki operasyonlarda görevlendirilmiştir. Yüklü miktarda mühimmat ele geçirirler. Selin ve Tunç sürpriz yapıp yanına ziyarete gider. Mesut, köy çocuklarının iyi eğitim alması için, kendini seferber eden Necmi Öğretmen ve eşiyle tanışır. Aralarında yakın bir dostluk oluşur. Selin geldiği zaman onunla da tanışırlar.
    Arka Sokaklar 449.Bölüm
    S11E02 - Arka Sokaklar 449.Bölüm
    Kudret, Suriyelileri bir pansiyonda toplayıp paralarını alan bir çetenin üyesidir. Başlarında da Asaf isimli adam vardır. İzmir’den gelen komiser yardımcısı Bahar ve Osman, çeteyi çökertmek için pansiyonun karşısından izleme yapmaktadır.
    Arka Sokaklar 450.Bölüm
    S11E03 - Arka Sokaklar 450.Bölüm
    Selin işi bırakmayı düşündüğü için Mesut’a kızgındır. Urfa’dan arkadaşı olan Veysel’de Mesut’u ziyarete gelir. Mesut, Bedran’ın ölmediğini Veysel’den öğrenir. Mesut yarım kalan işini tamamlamak için görevine geri döner.
    Arka Sokaklar 451.Bölüm
    S11E04 - Arka Sokaklar 451.Bölüm
    Bedran’a çatışmada kurşun saplanmıştır. Doktor ve Asiye, Bedran’daki kurşunu çıkarır; ancak Bedran kendine geldiğinde, ikisini de öldürmelerini emreder. Hüsnü'ler, Bedran’dan önce Asiyeleri bulmak için harekete geçer. Köyde yaşayan Caner, Mesut'lara yardım etmek için Bedran'ları gördüğü yerde polise haber verir. Mesut'lar baskına hazırlanır. Caner’i evine Hande’yle gönderirler. Bedran, Hande ve Caner’in karşısına çıkar ve silahını onlara doğrultur.
    Arka Sokaklar 452.Bölüm
    S11E05 - Arka Sokaklar 452.Bölüm
    Ekip, Bedran’ın adamı Polat’a ulaşır. Polat, yurt dışına gönderilecek eroinlerin olduğu yerde baskına uğrar. Bedran Mesut’tan, Selin’e karşılık adamını getirmesini ister. Mesut ekibin elinden Polat’ı kurtarır. Rıza, Mesut’un bireysel olarak hareket etmesinden rahatsız olur ve Mesut’u Volkan’ı yaralamasından ötürü gözaltına alır. Bedran, eroinlerin eline ulaşmasından dolayı mutludur; ancak Mesut’un ona bir sürprizi vardır.
    Arka Sokaklar 453.Bölüm
    S11E06 - Arka Sokaklar 453.Bölüm
    Aras, Hüsnülere soğuk ve ukala davranır. Aras aynı zamanda, Bahar’ın eski sevgilisi çıkar. Burçak’ın babasının eski arkadaşı Semih’te olayla ilgilenir. Tarkan, çalınan flash disklerin içinde, çok önemi bilgiler olduğunu söyler. Savcı yardımcısı Aras, Hüsnü’nün olaydan çekilmesi için başına büyük işler açmanın peşindedir.
    Arka Sokaklar 454.Bölüm
    S11E07 - Arka Sokaklar 454.Bölüm
    Taş ocağında yüzü görünmeyen iki adam, Kayhan’ı bıçaklayarak öldürürler. Kayhan, Yonca isimli, kendisinden yaşça büyük biriyle kalmakta ve kadının çocuklarına bakmaktadır. Ekibimiz katillerin peşine düşer. Cemre, Mafya babası Gündüz’le iş birliği halindedir. Gündüz, Özcan isimli zengin bir iş adamına çalışmaktadır. Gazeteci Tarık, Özcan’a şantaj yapmıştır. Özcan’da Tarık’ın elindeki delilleri alması için Gündüz’ü görevlendirir.
    Arka Sokaklar 455.Bölüm
    S11E08 - Arka Sokaklar 455.Bölüm
    Operasyon anında Selim, Gündüz, Özcan ve Cemre de birbirine girer. Herkes diğerine silah doğrultup paraları almanın peşindedir. Selim yaralıyken polisler gelir. Hüsnüler, Selim’e hastanede gizli tanıkların sahte olduğuyla ilgili ifade imzalatmıştır. Belge, Başsavcı Haluk’a teslim edilir ve Hüsnü aklanır.Aras, tüm itirazlarına rağmen tutuklanır.
    Arka Sokaklar 456.Bölüm
    S11E09 - Arka Sokaklar 456.Bölüm
    Turan’ın adamları durumdan haberdar olmuştur ve Hilmi’yi kaçırırlar. Rıza Baba, Hilmi’nin eski bir PÖH olduğunu öğrenince Mesut’tan şüphelenir. Hüsnü de, Mesut’un olayla ilgisi olduğunu düşünür ve gözler Mesut’a çevrilir.
    Arka Sokaklar 457.Bölüm
    S11E10 - Arka Sokaklar 457.Bölüm
    Kerem ve Fulya, AVM’de esrarengiz bir adamla karşılaşır. Adam peşlerinden koşar ve Kerem’in gırtlağına yapışır. Adamın kim olduğu ile ilgili sonradan öğreneceğimiz gerçek şaşırtıcı olacaktır. Adam, Fulya’nın peşine düşer. Kerem üzerinden Fulya’ya ulaşmanın yollarını arar. Kız korkulu anlar yaşamaktadır.
    Arka Sokaklar 458.Bölüm
    S11E11 - Arka Sokaklar 458.Bölüm
    Bora silahını, dürüstlüğüyle bilinen avukat Yalçın’ın odasında bırakır. Silah ofisinde bulununca Yalçın tutuklanır. Avukat Rıza Baba’nın eski tanıdığıdır. Yalçın bu yalana ortak olmak istemez. Mahmut karısı ve kızını kaçırtır. Rıza Baba gizli görev için Hakan’ı mahkumların arasına gönderir.
    Arka Sokaklar 459.Bölüm
    S11E12 - Arka Sokaklar 459.Bölüm
    Bora, Muhsin’i arar ve yeri kısa sürede olduğu yer tespit edilir. Nazike, Hüsnü’den, Gonca’yı yemeğe çağırmasını ister. Hüsnü kabul eder; ancak Tekin, annesinin yerini alma ihtimali olan birinin eve gelmesinden dolayı çok rahatsızdır. Tekin yemeğe geç katılır.
    Arka Sokaklar 460.Bölüm
    S11E13 - Arka Sokaklar 460.Bölüm
    Tekin, babasından tokat yedikten sonra evi terk eder. Hüsnü mahcup bir şekilde Gonca’yı yolcu eder. Baba oğul arasına, büyük bir uçurum girmiştir artık. Cüneyt ve Sinem, Hakan’ı, Oktay davasını takip etmeyi bırakması konusunda tehdit eder. Eğer davanın peşine düşerlerse çektiği fotoğrafları Rıza Baba’ya ve Aylin’e dağıtacaklardır. Hakan mesleği ve özel hayatı arasında sıkışmış durumdadır.
    Arka Sokaklar 461.Bölüm
    S11E14 - Arka Sokaklar 461.Bölüm
    Tekin, Semih diye bir arkadaşından motosikletini ödünç alır. Arkadaşı Tekin’e gizlice pis işlerini yaptırır. Tekin polislere yakalanır. Hüsnü ise Gonca’ya evlenme teklif eder. Gonca Hüsnü’nün teklifini kabul edecek midir?
    Arka Sokaklar 462.Bölüm
    S11E15 - Arka Sokaklar 462.Bölüm
    Selin’in üvey abisi Erdal, Selin’i arar ve babası Korkut için ameliyat parası gerektiğini söyler. Selin yıllarca dayak yediği üvey babasıyla yüz yüze gelmek zorunda kalacağı için endişelidir. Selin, Mesut’a bir şey söylemese de Mesut durumun farkına varır.
    Arka Sokaklar 463Bölüm
    S11E16 - Arka Sokaklar 463Bölüm
    Mesut’un memleketine yolladığı Burhan’ın kızı, İstanbul’a kaçmıştır. Burhan, Mesut’tan yardım ister. Mesutlar, kızı bulur; ancak, Buse kendisine karışmamalarını söyler. Nesrin, Hakan ve Aylin’i barıştırmaya çalışır; ama, Hakan pek oralı olmaz. Sinem’in serbest kalması için Hakan şikayetini geri çeker. Sinem durumdan umutlanır ve serbest kalınca Hakan’ın evine gider.
    Arka Sokaklar 464.Bölüm
    S11E17 - Arka Sokaklar 464.Bölüm
    Adem, Şamil’in bir numaralı adamıdır ve Filiz isimli hamile bir kadını evde alıkoyar. Zübeyir ve Zeynel’i de kaçmaması için yanında bekletir. Filiz adamların elinden kurtulmak için kendini dışarı atar. Karşıdan gelen bir araba feci şekilde kadına çarpar.
    Arka Sokaklar 465.Bölüm
    S11E18 - Arka Sokaklar 465.Bölüm
    Melda eve gelir ve sancıları artar. Hastaneye götürmedikleri için evde doğum yapar. Erdal bebeği ve Seher’i alıp kaçar. Ekibimiz Adem’in kaldığı bağ evine baskın düzenler. Mesut ve Selin, Erdal’ın peşine düşer. Selin yaklaşmıştır ki bebeğin sesini duyar. Selin ve Erdal karşı karşıyadır.
    Arka Sokaklar 466.Bölüm
    S11E19 - Arka Sokaklar 466.Bölüm
    Mahmut elinde para dolu çantayı Halit’e teslim eder. Oğlunu sorunca ortam karışır ve Halit, Mahmut’u yaralayıp adamlarıyla birlikte kaçar. Mahmut’un karısı ve çocuğu radikal bir örgüt tarafından kaçırılmıştır. Bu durumu öğrenen ekip Halit’in adamlarının yanına gider ve adam kendini patlatır.
    Arka Sokaklar 467.Bölüm
    S11E20 - Arka Sokaklar 467.Bölüm
    Mesut, Aylin’in vurulmasından Hakan’ı sorumlu tutar ve onu yaka paça hastaneden dışarı atar. Hakan ise, Sinem’in peşine düşer ve bir şekilde Vitali’nin izini bulur, kıyasıya mücadele başlar. Mesut, Selin’i görmek için hapishaneye gider; ancak, Selin’e hiçbir şekilde ulaşamaz ve çılgına döner.
    Arka Sokaklar 468.Bölüm
    S11E21 - Arka Sokaklar 468.Bölüm
    Ali ve Bahar devriyedeyken, Tolga isimli bir adam yardım çığlığı atmaktadır. Akif de peşinden koşar. Dur ihtarına uymayınca, Ali adamı vurur. Vurduğu kişinin polis olduğunu öğrenince nasıl bir hata yaptığının farkına varır. Ali müfettiş incelemesine girer.
    Arka Sokaklar 469.Bölüm
    S11E22 - Arka Sokaklar 469.Bölüm
    Asiye’nin ameliyatı başarılı geçer ve Metin, karısı taburcu olduktan sonra işleri kontrol etmeye restorana gider. Restoran çıkışında Asiye’yi yaralayan Tolga’yla karşılaşır ve takibe başlar.
    Arka Sokaklar 470.Bölüm
    S11E23 - Arka Sokaklar 470.Bölüm
    Vecdi, Can’ı, Mahmut’un yanından kaçırır. İstanbul’da terör eylemi yapmaya hazırlanır. Can’ın üzerine bomba düzeneği yerleştirir. Rıza Babalar durumdan haberdar olur ve patlamanın gerçekleşeceği meydana gelirler. Mesut bomba patlamak üzereyken müdahale etmeye çalışır.
    Arka Sokaklar 471.Bölüm
    S11E24 - Arka Sokaklar 471.Bölüm
    Eda, Koray isimli bir gençle tanışmıştır ve buluşmaya gider. Bu genç Eda’ya şiddet uygular. Ekibimiz saldırı anonsunu alır. Karşılarında darp edilen kişinin Eda olduğunu görünce herkes çok sinirlenir. Koray’ı bir an önce bulmak için herkes seferber olur. Koray’ın arkasında beklenmedik isimler çıkar.
    Arka Sokaklar 472.Bölüm
    S11E26 - Arka Sokaklar 472.Bölüm
    Eda, cinayet şube polisleri tarafından gözaltına alınır. Aylin ve Selin, sorguya alınmayacak olan iki kişi olarak Koray cinayetini araştırmaya karar verir. Cinayetin işlendiği yerde kameralar araştırılır; ancak, hiçbirine ulaşılamaz. Sadece oradan geçmekte olan bir otobüs tespit edilir. Şoförü takip ederler. Şoför biriyle buluşur. Buluştuğu kişinin yüzünü görmezler; ancak, cinayetin bir numaralı zanlısı kaçarken yaralanır.
    Arka Sokaklar 473.Bölüm
    S11E27 - Arka Sokaklar 473.Bölüm
    Tunç’un arkadaşı Erhan, otobanda kazaya uğrar. Mesut da hastaneye gider. Erhan’ın kanında uyuşturucu maddeye rastlanır. Olayın aslı araştırılınca, Erhan’ın uyuşturucu kullanmasına sebep olan kişiler tehlikelidirler ve bu durumdan Tunç’un başına bir şey gelmesinden korkulur.
    Arka Sokaklar 474.Bölüm
    S11E28 - Arka Sokaklar 474.Bölüm
    Rıza Baba ve ekip, rehin tutulanları kurtarmak için deponun etrafını sarar. Volkan ve bir sivil polis daha motorlarına binip, gizlice motorcu gibi takip etmeye başlarlar.
    Arka Sokaklar 475.Bölüm
    S11E29 - Arka Sokaklar 475.Bölüm
    Şükran, İlyas’ı, girdiği örgüt yolundan vazgeçirmeye çalışır ama başarılı olamaz. İlyas ve Hüseyin bir arabayı gasp edip içini plastik patlayıcıyla doldururlar. Büyük bir terör eylemi yapmaya hazırlanmaktadırlar. Ekibimiz onları bir an önce bulup durdurma peşindedir.
    Arka Sokaklar 476.Bölüm
    S11E30 - Arka Sokaklar 476.Bölüm
    Tekin Şenay’ın evinde kalmaya başlar. Şenay evde parti verir. Evde 18 yaşlarında bir kız vardır, Meltem. Partiden sonra Tekin kızı evine bırakır. Fakat, Meltem’in başına gelen olay sonrasında Tekin’in başı belaya girer.
    Arka Sokaklar 477.Bölüm
    S11E31 - Arka Sokaklar 477.Bölüm
    Yusuf, hastaneye yetiştirilir ve ameliyata alınır. Kadem adamları ile Salim Paşahan adamları arasında çatışma yaşanır. Ekip, çatışmaya yetişir. Kadem, hastaneden Eren’i kaçırır. Bahar ve ekip peşlerine düşer. Kadem, Eren ile deniz yoluyla kaçacaktır. Ekip, limana baskın yapar. Tam Eren’i kurtaracakları sırada Eren tekneden denize düşer.
    Arka Sokaklar 478.Bölüm
    S11E32 - Arka Sokaklar 478.Bölüm
    Ziya, bir otelin konferans salonunda konuşma yapmaktadır. Konuşma sonrasında Mecnun, Ziya’yı tebrik eder ve otelden ayrılırlar. Ziya’nın arabasına kimyasal bir madde sıkılmıştır. Arabanın içindeki kimyasal madde etkisiyle Ziya bayılır.
    Arka Sokaklar 479.Bölüm
    S11E33 - Arka Sokaklar 479.Bölüm
    Aylin son zamanlarda kendine bakmaya başlamıştır. Herkes hayatında biri olduğundan şüphelenir. Hakan ve Bahar rutin polis çevirmesi yaparken Aylin’i yanında bir adamla görürler. Hakan şaşkın bir şekilde kontrolleri yapar. Fazlasıyla bozulur; ancak, hiçbir şey yokmuş gibi davranmaya çalışır.
    Arka Sokaklar 480.Bölüm
    S11E34 - Arka Sokaklar 480.Bölüm
    Musa, sorgusunda kunduracı Nevzat’ın adresini verir. Rıza Baba bu işi tek başına çözmek ister. Tekinsiz bir mahallede yaşayan Nevzat’ın yanına, ziyarete gider. Nevzat eski kabadayılardandır. Rıza ile de eski tanışıklıkları vardır.
    Arka Sokaklar 481.Bölüm
    S11E35 - Arka Sokaklar 481.Bölüm
    Hüsnü, hastalığını ekip arkadaşlarından gizlemeye çalışmaktadır. İşler tahmin ettiği gibi sorunsuz ilerlemez ve Hüsnü hastanede olduğunu açıklamak durumunda kalır.
    Arka Sokaklar 482.Bölüm
    S11E36 - Arka Sokaklar 482.Bölüm
    Asım ve Sami, Selin’in evinden içeri girmeyi başarırlar. Ekip içerde güvenlik önlemlerini arttırmıştır. Hande ve Eda da evdedir ve uzun süre çatışırlar. Mesut son kez evine uğrar. Uğur’un vurulduğu yere ve olay yerine üzülerek bakar. Öfkeyle çıkar evden. Dila’nın cenazesini almaya gelen gençlerin evine gider ve Asımların adresini öğrenir.
    Arka Sokaklar 483.Bölüm
    S11E37 - Arka Sokaklar 483.Bölüm
    Şanlı’nın karısı Ebru ve üvey oğlu Can, bir villada yaşamaktadır. Şanlı eşine şiddet uygulayan ve üvey oğluna da kötü davranan bir babadır. Ebru oğlunu da alıp kaçmaya yeltenir. Can polisi arar, ekip bu kez Şanlı’nın peşine düşer.
    Arka Sokaklar 484.Bölüm
    S11E38 - Arka Sokaklar 484.Bölüm
    Ekibe, insan kaçakçılığı yapıldığına dair istihbarat gelmiştir. Polislerimiz izlemededir fakat insan kaçakçılığının altından Seyit Ağa çıkar. Ekibe Kazım isimli bir polis katılmıştır. Uyuşturucu çetesini çökertmek için gönüllü olur ve ilk gizli göreve gitmek için yola çıkar.
    Arka Sokaklar 485.Bölüm
    S11E39 - Arka Sokaklar 485.Bölüm
    Şanlı, dışardaki bir adama şifreli olarak Ebru ve Can’ın öldürülmesi emrini verir. Can ve Ebru koruma evindedir. Can’ın ufacık bir hatası sonrası adamlar koruma evinin yerini bulur. Ebru ve Can’ın hayatı tehlikededir.

    Hayran tepkileri

    Back to Top