Hesabım
    Arka Sokaklar
    12. Sezon
    Arka Sokaklar

    Sezon bilgisi:

    36 Bölüm
    orijinal kanal: Kanal D
    129 Fotoğraf | 36 Video
    Zafer Ergin
    Zafer Ergin
    Şevket Çoruh
    Şevket Çoruh
    Özgür Ozan
    Özgür Ozan
    Oya Akar
    Oya Akar
    Arka Sokaklar 521.Bölüm Fragmanı 1:02
    Arka Sokaklar 521.Bölüm Fragmanı
    45 gösterim
    Arka Sokaklar 520.Bölüm Fragmanı 0:52
    Arka Sokaklar 520.Bölüm Fragmanı
    40 gösterim
    Arka Sokaklar 519.Bölüm Fragmanı 0:53
    Arka Sokaklar 519.Bölüm Fragmanı
    14 gösterim
    • Fotoğraf Arka Sokaklar
    • Fotoğraf Arka Sokaklar
    • Fotoğraf Arka Sokaklar
    • Fotoğraf Arka Sokaklar
    • Fotoğraf Arka Sokaklar
    • Fotoğraf Arka Sokaklar
    • Fotoğraf Arka Sokaklar
    • Fotoğraf Arka Sokaklar
    • Fotoğraf Arka Sokaklar
    12. sezon bölümleri
    Arka Sokaklar 486.Bölüm
    S12E01 - Arka Sokaklar 486.Bölüm
    Ekip yeni maceralara doğru yola çıkarken, yüksek bir otel odasından atlayan bir kızın ölümü ile tekrar harekete geçerler.
    Arka Sokaklar 487.Bölüm
    S12E02 - Arka Sokaklar 487.Bölüm
    Suna ve kızı Figen bir cinayete tanık olurlar. Ekibimiz Suna ve kızını koruma altına alır. Figen okuldaki tiyatro müsamerelerine gitmek konusunda diretir. Ekibimiz tehlikeli olacağı konusunda uyarsa da Figen gizlice gitmeye yeltenir.
    Arka Sokaklar 488.Bölüm
    S12E03 - Arka Sokaklar 488.Bölüm
    Oğuz, uyuşturucu bağımlısıdır. Aldığı maddenin etkisiyle annesine şiddet uygulamaktadır. Ekip şikayet üzerine eve gelir. Durumu öğrenince Oğuz’un peşine düşer. Oğuz bağımlıların yanında ölmek üzereyken bulunur. Hastaneye kaldırılır ve sonrasında taburcu edilir.
    Arka Sokaklar 489.Bölüm
    S12E04 - Arka Sokaklar 489.Bölüm
    Selin'in, İzmir’e gitme durumu netleşmiştir. Yolculuk için hazırlıklarını yapar. Mesut bu duruma çok içerler. Selin’i bu kararından döndürmek için radikal bir karar verir. Ancak, bu kararını Selin’e açıklayıp açıklayamayacağı da merak konusudur.
    Arka Sokaklar 490.Bölüm
    S12E05 - Arka Sokaklar 490.Bölüm
    İsmail, sahte jandarmalar aracılığıyla nakil aracından kaçırılır. Ekip durumu fark ettiğinde Altan’dan şüphelenir ve evine baskına gider. Halis ise, durumdan haberdar olur. Ekip, baskına hazırlanır. Halis’in suçüstü yakalanması an meselesidir.
    Arka Sokaklar 491.Bölüm
    S12E06 - Arka Sokaklar 491.Bölüm
    Tekin aldığı reklam tekliflerini kutlamak için ailesini, Metin’in çalıştığı restorana yemeğe çıkarır. Aylin ve Hakan’ın da harika bir sürprizi vardır. Hakan, baba olacağını coşkulu bir şekilde herkese açıklar.
    Arka Sokaklar 492.Bölüm
    S12E07 - Arka Sokaklar 492.Bölüm
    Sultan isimli genç kadın hamiledir ve kocasının şiddetinden kaçmak için komşusuna sığınır. Ablası ve eniştesi gelerek Sultan’ı evlerine götürür. Kocası Aykut nezarete atılır ve Sultan’ın eniştesini arayarak çocuğun kendisinden olmadığını söyler. Eniştenin içine kurt düşmüştür ve Sultan’ın evlerinde olmasından rahatsız olmaya başlar.
    Arka Sokaklar 493.Bölüm
    S12E08 - Arka Sokaklar 493.Bölüm
    Ekip, Rıza Babanın evine gelen tesisatçının peşine düşer. Adam ortalardan kaybolmuştur. Birileri Rıza Baba’ya büyük bir oyun oynamaktadır. Ekip, Rıza Baba’nın bu durumu ile ilgili çok üzgün iken Engin Müdür’ün tekrar ekibe katılması ise, ekipte bir sevince sebep olacaktır.
    Arka Sokaklar 494.Bölüm
    S12E09 - Arka Sokaklar 494.Bölüm
    Kazım isimli adam kızını kaybetmiştir ve polislerden yardım ister. Sözü dinlenmeyince bir kişiyi rehin alır. Kızın kredi kartıyla yapılan alışveriş üzerinden adres bulunur. Kızlar, Tarkan isimli biri tarafından fuhuş batağına düşürülmüştür. Ekip rehineyi kurtarmak için fuhuş çetesinin peşine düşer.
    Arka Sokaklar 495.Bölüm
    S12E10 - Arka Sokaklar 495.Bölüm
    Nimet'e kurulan tuzak, Hakan'ın hayatını tehlikeye sokuyor.
    Arka Sokaklar 496.Bölüm
    S12E11 - Arka Sokaklar 496.Bölüm
    Pınar, Zeyno’yu okuldan almaya gider. Bu sırada maskeli adamlar Zeyno'yu kaçırır. Pınar, feryatlar içinde çocuğunu kurtarmaya çalışır; ancak, elinden bir şey gelmez. Panik olmuş bir halde Ali’yi arar. Rıza Baba torununun kaçırıldığını öğrenince kalp krizi geçirir ve hemen hastaneye kaldırılır.
    Arka Sokaklar 497.Bölüm
    S12E12 - Arka Sokaklar 497.Bölüm
    Ivana ve Engin, gizli görev icabı müşteri gibi kumarhaneye gider. Altan ve Halis de ordadır. Engin ve Ivana, ikisini de oracıkta yakalamak için harekete geçerler. Derman silahların bozuk olduğunu anlar. Verdiği talimatla Zeyno’yu tehlikeye atar.
    Arka Sokaklar 498.Bölüm
    S12E13 - Arka Sokaklar 498.Bölüm
    Ekip Derman’ın adamlarından, bir adres bulmuştur; ancak adres tuzaktır. Etrafta snipperlar beklemektedir. Ekip sağ salim çıkabilecek midir? Rıza mahkemeye çıkacaktır ve Altan’ın vereceği ifade çok önemlidir. Altan Rıza’nın aleyhine ifade vereceğini ve böylece ekiptekilerden ve Rıza’dan intikamını alacağını düşünmektedir.
    Arka Sokaklar 499.Bölüm
    S12E14 - Arka Sokaklar 499.Bölüm
    Gizemli bir adam Ivana’yı tabuta koyup yirmi saatlik oksijen tüpüyle baş başa bırakmıştır. Ivana için İgor isimli müşteriyle alışveriş yapılmaktadır. Ekibimiz istihbarattan aldığı bilgi doğrultusunda İvana’yı kurtarmak üzere harekete geçer. Ivana’nın oksijen tüpü bitmeden kurtarılması gerekmektedir.
    Arka Sokaklar 500.Bölüm
    S12E15 - Arka Sokaklar 500.Bölüm
    Selin ve Mesut evlilik hazırlıklarına başlamıştır. Mesut sürekli arıza çıkarır ve önüne gelenle kavga etmeye başlar. Selin gelinlik bakarken Mesut da damatlık provası yapar. Ancak bu sefer de terziyle ters düşer.
    Arka Sokaklar 501.Bölüm
    S12E16 - Arka Sokaklar 501.Bölüm
    Hüsnü ve Meryem iyice yakınlaşmıştır. Birlikte keyifli bir gün geçirirler. Hüsnü yeni yıl için Meryem’i evine çağırır. Evdekilerin bu davete tepkisi ne olacaktır? Bankaya Taylan isimli biri müşteri gibi girmiştir ve herkesin eve gitmesini bekledikten sonra kasalara ulaşır. Güvenlik bankayı açtığı zaman Taylan’la karşılaşır. Taylan güvenliği öldürür. Kendi de yaralanmıştır.
    Arka Sokaklar 502.Bölüm
    S12E17 - Arka Sokaklar 502.Bölüm
    Dilan, bir hücre evine gider ve Mesut’u öldürmesi için teröristlerle anlaşır. Adamlar Mesut’u kaçırır ve Dilan’a getirir. Mesut Dilan’ı görünce geçmişte operasyonda kocası Reşo’yu öldürdüğünü hatırlar.
    Arka Sokaklar 503.Bölüm
    S12E18 - Arka Sokaklar 503.Bölüm
    Suriyeli Fatima yüksek bir yerden düşmüş ve ölmüştür. Kocası 70 yaşında bir adamdır. Kamuran kızı yaşlı adama satmıştır. Bilgileri Fatima’nın kardeşi Selman vermiştir. Kamuran suçlamaları reddeder. Bahar gizli göreve gider ve Kamuran’ın sattığı kızların arasına karışır. Kamuran, Bahar’dan şüphelenmiştir.
    Arka Sokaklar 504.Bölüm
    S12E19 - Arka Sokaklar 504.Bölüm
    Yol kenarında Reyhan isimli kadının cesedi bulunur. Reyhan, hastanede hayatını kaybeder. Saldırgan kişi, eşi Ufuk’tur. Ufuk, Reyhan’ın erkek kardeşinin kapısına dayanır ve bebeğini ister. Zorla bebeği alıp kaçar. Ekibimiz durumdan haberdar olmuştur ve Ufuk’un peşine düşerler. Hakan, Ufuk’un bebekle kaçtığından habersizdir ve çatışmaya hazır şekilde adamın peşine düşer. Bebeğin zarar görmesi an meselesidir.
    Arka Sokaklar 505.Bölüm
    S12E20 - Arka Sokaklar 505.Bölüm
    Zeliha, kocası Fedai tarafından defalarca bıçaklanan Serpil’in haberini yapmaktadır. Fedai, hastaneden çıktıktan sonra da kadının peşini bırakmaz. Serpil’i arayarak tehditler savurur. Serpil’in akrabası ile ilişkisi olduğunu iddia edip, şüphelendiği kişiyi de öldürür. Fedai’nin Serpil’in akrabasını öldürdüğü delillerle kanıtlanır. Hakkında yakalama kararı çıkar ancak Fedai polis kılığındaki adamını göndererek, Serpil’i kaçırır.
    Arka Sokaklar 506.Bölüm
    S12E21 - Arka Sokaklar 506.Bölüm
    Mesut patlamış araca gidince, yaralı Volkan’ı ve ölen Umut bebeği bulur. Herkes yıkılmış haldedir. Selin, Umut’un ölümünden Derman’ın peşini bırakmaması sebebiyle Mesut’u suçlu bulmaktadır.
    Arka Sokaklar 507.Bölüm
    S12E22 - Arka Sokaklar 507.Bölüm
    Mesut yeniden içki içmeye başlar. Ekrem, Derman’dan haber aldığını ve operasyona Mesut’la birlikte gitmek istediğini söyler. Mesut en sonunda kabul eder. Uyuşturucu yüklü kamyonu durdurur. İçindeki adamları vurup Ekrem’le birlikte kamyonu kaçırırlar. Muhip’e kamyonun içindeki uyuşturucular karşılığı, Derman’ı istediklerini söylerler.
    Arka Sokaklar 508.Bölüm
    S12E23 - Arka Sokaklar 508.Bölüm
    Celil, Asu’yu Antalya’ya uyuşturucu ticareti için göndermek ister. Küçük kızı Melisa’yı da rehine alır. Asu çaresizce arkadaşı Nimet’ten yardım ister. Nimet de polislerimize söyler. Küçük kızı kurtarmak için ekibimiz olaya el atar. Operasyon için Asu, Nimet ve Hakan, Antalya’ya giderler.
    Arka Sokaklar 509.Bölüm
    S12E24 - Arka Sokaklar 509.Bölüm
    Muhsin yaşı küçük çocuklarla bir çete kurmuştur ve çeşitli soygunlar yapar. Sıradaki soygun nakil aracıdır. Çocuklardan biri aracın önüne düşmüş numarası yapar. Nakil aracındaki güvenlik görevlisi öldürülür ve nakil aracındaki paralar çalınır.
    Arka Sokaklar 510.Bölüm
    S12E25 - Arka Sokaklar 510.Bölüm
    Teknede bir kadın cesedi bulunur. Genç kadın defalarca bıçaklanmıştır. Tekne sahibi Asaf, şüpheli konumundadır. Avukatı Müge aynı zamanda sevgilisidir. Engin kadını tanıyordur. Dişli bir avukattır ve Asaf’ı aklamak için her şeyi yapmaya hazırdır. Engin, Müge’ye ne olursa olsun Asaf’ı emniyette görmek istediğini söyler; ancak Müge onları beklenmedik bir yere götürür.
    Arka Sokaklar 511.Bölüm
    S12E26 - Arka Sokaklar 511.Bölüm
    Tahsin, Volkan’ın Antalya’dan aile dostudur. Volkan ve Arda, Tahsin’in kuyumcusuna yüzük bakmaya giderler. Tahsin göçmenler tarafından tehdit edilmektedir ve onların istediği haracı vermediği için, tehdit edilmektedir. Tahsin durumu Volkan’a anlatır. Volkanlar olaya el koyar.
    Arka Sokaklar 512.Bölüm
    S12E27 - Arka Sokaklar 512.Bölüm
    Ali ve Engin, Asaf’ın tutsaklığından kurtulmak için, plan yaparlar. Asaf, Zahir’in zorlamasıyla, Şamil’le iş birliği yapmıştır. Şamil, Ali ve Engin’in tutulduğu yeri ayırır. Asaf, Ali’nin keskin nişancı olduğunu öğrenmiştir ve birini öldürmek için Ali’yi kullanacaktır. Ali söyleneni yaptığı halde Asaf sözünde durmaz.
    Arka Sokaklar 513.Bölüm
    S12E28 - Arka Sokaklar 513.Bölüm
    Ali, ekip tarafından bulunduğu yerden hemen hastaneye kaldırılır. Müge adliyeye nakledilirken bulunduğu aracın önü Asaf ve adamları tarafından kesilir. Araçta bulunan Selin, Bahar, resmi polisler Asaf ve adamlarıyla çatışırlar. Müge ölür. Selin, Asaf tarafından rehin alınır. Mesut, Asaf’ın aracının peşine düşer.
    Arka Sokaklar 514.Bölüm
    S12E29 - Arka Sokaklar 514.Bölüm
    Barış isimli genç peşindeki Oruç’tan kaçarken araba çarpar. Barış polislerimize ifade verirken peşinde kimse olmadığını iddia eder. Görüntüler ortaya çıkınca kan davalılarının peşinde olduğunu söyler. Hüsnü çocuğa acımıştır. Barış’ın amcası emniyete gelir ve Barış’ın yalan söylediğini anlatır. Hüsnü, Barış’ın evine, olanlardan habersizce gitmiştir. Barış, Hüsnü’yü vurmak için silahını doğrultur.
    Arka Sokaklar 515.Bölüm
    S12E30 - Arka Sokaklar 515.Bölüm
    Kemalettin hapisten yeni çıkmıştır. Samet’ten sahte pasaport ve araba almıştır. Araba yolda bozulur. Cenap yolda kalan Kemalettin’i arabaya alır. Arabada oğlu Oğuz da vardır. Araba terk edilmiş şekilde bulunur. Cenap ve oğlunun hayatı tehlikededir. Kemalettin’in tır parkında görüldüğü haberi Zeliha’nın haber merkezine gelmiştir. Zeliha ve kameramanı haber için giderler. Kemalettin, Zeliha’yı rehin alır.
    Arka Sokaklar 516.Bölüm
    S12E31 - Arka Sokaklar 516.Bölüm
    Hakan ve Aylin bebeğe bakması için Nesrin anneyi getirirler. Bebeğe hep beraber isim düşünürler. Aylin ve Hakan bebeği evlatlık edinmek için harekete geçer.
    Arka Sokaklar 517.Bölüm
    S12E32 - Arka Sokaklar 517.Bölüm
    Firaz, başladığı işi bitirecektir. Büyük oynar. Canan’ın koruması Salih’in nişanlısını rehin alır. Salih’i kızı öldürmekle tehdit eder. Ceren okullar arası koşu müsabakasındadır. Yarıştan dönerken Salih, Mesut’un kullanacağı arabayı bozar. Ceren ve Mesut yolda kalır. Firaz ve adamları ikisini de öldürmek için yollarını keser.
    Arka Sokaklar 518.Bölüm
    S12E33 - Arka Sokaklar 518.Bölüm
    Salih, nişanlısı kaçırıldığı için Firaz’a yardım ettiğini itiraf eder. Mesut ekip ile paslaşarak operasyonu kurar ve Ceren’i kurtarırlar. Canan kızıyla beraber yurtdışına seyahat edecektir. Emniyete gelip Mesut’a ve tüm ekibe teşekkür eder. Giderken de Selin’e iyi bakması konusunda birkaç güzel cümle eder.
    Arka Sokaklar 519.Bölüm
    S12E34 - Arka Sokaklar 519.Bölüm
    Mahalleye dadanan sapık Aykut, küçük çocuk Emir’i arabasına alır ve barakaya götürür. Çocuğu istismar etmeye niyetlenmiştir. Mahalleden bir kadın çocuğu götürdüğünü görür ve çocuğun annesine haber verir. Polisler gelir ve barakayı bulur. Emir kurtarılır. Hüsnü, Aykut’u barakada bir güzel döver. Aykut halk tarafından linç edilmekten zor kurtulur.
    Arka Sokaklar 520.Bölüm
    S12E35 - Arka Sokaklar 520.Bölüm
    Aylin ve Hakan, Cihan bebeğin evlatlık işlemlerinin tamamlanması için haber beklemektedir. Ancak bu süreçte hiç hoşlarına gitmeyecek bir gerçek ortaya çıkar. Cihan bebeğin hayatta olan öz dayıları yeğenlerine sahip çıkmak istemektedir. Aylinlerin bebeği evlat edinmesi de bu olay sonrasında imkansızlaşır.
    Arka Sokaklar 521.Bölüm
    S12E36 - Arka Sokaklar 521.Bölüm
    Mahalleye uyuşturucu çetesi musallat olmuştur. Aileler ve mahalleli durumu protesto eder. Engin mahalleyi uyuşturucudan temizleyeceğine söz verir. Narkotik ve Asayiş ekipleri bu olayda omuz omuza çalışırlar. Ekip uyuşturucu baronu Nejat’ın peşine düşer. Nejat ile girilen operasyon fazlasıyla zordur. Nejat, Volkan’ı vurur. Volkan’ın hayati durumu tehlikededir. Nejat’ın yakalanmasına yardım eden adamı Salih aslında en büyük felakettir. Salih’in hedefinde de Selin ve Mesut vardır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top