Hesabım
    Arka Sokaklar
    18. Sezon
    Arka Sokaklar

    Sezon bilgisi:

    35 Bölüm
    orijinal kanal: Kanal D
    İlk yayın tarihi: 1 Eylül 2023
    210 Fotoğraf | 31 Video
    Arka Sokaklar 673.Bölüm Fragman VCRH STCRH 0:00
    Arka Sokaklar 673.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    Arka Sokaklar 672.Bölüm Fragman VCRH STCRH 1:07
    Arka Sokaklar 672.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    Arka Sokaklar 671.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    Arka Sokaklar 671.Bölüm Fragman VCRH STCRH
    • Fotoğraf Arka Sokaklar
    • Fotoğraf Arka Sokaklar
    • Fotoğraf Arka Sokaklar
    • Fotoğraf Arka Sokaklar
    • Fotoğraf Arka Sokaklar
    • Fotoğraf Arka Sokaklar
    • Fotoğraf Arka Sokaklar
    • Fotoğraf Arka Sokaklar
    • Fotoğraf Arka Sokaklar
    18. sezon bölümleri
    Arka Sokaklar 639.Bölüm
    S18E01 - Arka Sokaklar 639.Bölüm
    Aylar önce başlarına gelen büyük felaket, ekibin dağılmasına sebep olmuştur. Ekibin demirbaşlarından dört isim artık polis değildir. Gençler (Arda, Emre, Alper, Sinem) ufak tefek cezalarla kurtulsa da bir arada kalamamış, her biri farklı bir şubeye verilmiştir. Tüm bu olumsuzluklardan İstanbul da payına düşeni alacaktır.
    Arka Sokaklar 640.Bölüm
    S18E02 - Arka Sokaklar 640.Bölüm
    Kardeşinin intikamını almaya yemin etmiş olan Kadir bir muhbir vasıtasıyla Sadullah’a ulaşmaya çalışmaktadır. Ancak bu zorlu yolda onu tehlikeler beklemektedir. Hakan’ın korumalığını yaptığı İpek’in erkek arkadaşı Kaan başlarına iş açmaktadır.
    Arka Sokaklar 641.Bölüm
    S18E03 - Arka Sokaklar 641.Bölüm
    Rıza Baba ailesine ve görevine tekrar kavuşunca ilk işi Sadullah’a çalışan köstebeği bulmak olacaktır. Sadullah, Bedri’yi geri almak için bir plan yapıp harekete geçer. Bu sırada ürettiği uyuşturucu İstanbul’u kasıp kavurmaya devam etmektedir.
    Arka Sokaklar 642.Bölüm
    S18E04 - Arka Sokaklar 642.Bölüm
    Sadullah’ın emrindeki göçmenlerin Altınova’da çıkardıkları olaylar gitgide büyümektedir. Anlaşılan odur ki Sado ekibin yakasından kolay kolay düşmeyecektir.
    Arka Sokaklar 643.Bölüm
    S18E05 - Arka Sokaklar 643.Bölüm
    Arka Sokaklar 644.Bölüm
    S18E06 - Arka Sokaklar 644.Bölüm
    Savcı Ekin ve icraatları yüzünden Engin ile Başak’ın arası gerilir. Ayla ve Pınar’ın organize ettikleri deprem gezisine katılan Baran’ın başı akrabalarıyla derde girer.
    Arka Sokaklar 645.Bölüm
    S18E07 - Arka Sokaklar 645.Bölüm
    Ünal’ın, Alper’e attığı tokat ona pahalıya patlar. Rıza Baba, Alper’in intikamını kendi üslubuyla alır. Sado’nun şehirde yarattığı terör sivilleri de hedef almaya başlamıştır. Rıza’nın ailesi alışveriş yapmak için gittikleri AVM’de kötü bir sürprizle karşılaşacaktır.
    Arka Sokaklar 646.Bölüm
    S18E08 - Arka Sokaklar 646.Bölüm
    Kadir, Bedri’den uzun süredir almak istediği intikamı almak için sonunda fırsat bulmuştur. Bu sırada John’u yakalayan Sadullah ona hiç beklemediği bir sürpriz hazırlar.
    Arka Sokaklar 647.Bölüm
    S18E09 - Arka Sokaklar 647.Bölüm
    Holding sahibi Asude'nin oğlu Baybars, bir kaza olayına karışır. Asude, bu kaza sonucunda bir küçük kızın hayatının tehlikede olduğu gerçeğini örtbas etmek için elinden geleni yapmaya kararlıdır.
    Arka Sokaklar 648.Bölüm
    S18E10 - Arka Sokaklar 648.Bölüm
    Ekibimiz, holding patronu Asude'nin oğlu Baybars'ın suçunu açığa çıkarırken, Asude, Ünal'ı kullanarak bu türlü işlerin içinden sıyrılmaya çalışmaktadır. Kadir'in annesi Hatice'yi ziyarete gelen bir "Hayırsever" dernek, şehitler için bağış toplamak amacıyla gelmiştir. Ancak işler Kadir'in beklentilerinin dışına çıkınca, olayın perde arkası gün yüzüne çıkar.
    Arka Sokaklar 649.Bölüm
    S18E11 - Arka Sokaklar 649.Bölüm
    Terör hücresi lideri Miran, Dilan’ın intikamını almak için kardeşi Baran’ı kullanıp yeni bir saldırı planlar. Aylin, Elif’e gün geçtikçe daha çok bağlanmaktadır. Serdar bu durumu Aylin’e yaklaşmak için bir fırsat olarak görür.
    Arka Sokaklar 650.Bölüm
    S18E12 - Arka Sokaklar 650.Bölüm
    Sadullah’ın planlayıp terör örgütünün uygulamaya koyduğu bombalı saldırı, sadece ekipte değil tüm emniyette infiale neden olur. Basının yoğun ilgisi ve Ankara’nın baskısıyla stresi giderek artan ekibin bir kulağı hastanededir.
    Arka Sokaklar 651.Bölüm
    S18E13 - Arka Sokaklar 651.Bölüm
    Arda, Emre ve Kadir'i bir konteynere hapseden Sadullah'ın planları istediği gibi gitmez. Polislerimiz konteynerden kurtulmayı başarabilecek midir?
    Arka Sokaklar 652.Bölüm
    S18E14 - Arka Sokaklar 652.Bölüm
    Sadullah’ı vuran Engin tutuklanır ve cezaevine gönderilir. Engin’i ve ailesini zor günler beklemektedir. Rızalar bu kez Engin’i cendereden kurtarmak için kolları sıvarlar.
    Arka Sokaklar 653.Bölüm
    S18E15 - Arka Sokaklar 653.Bölüm
    Nazike'nin internet fenomeni Rengin’i takip etmesi evde hoş karşılanmaz. Ta ki Rengin, Hüsnülerin evine gelene kadar.
    Arka Sokaklar 654.Bölüm
    S18E16 - Arka Sokaklar 654.Bölüm
    Seri katil Cem rast geldiği insanları acımasızca öldürmektedir. Ekip onu bulmak için zamana karşı yarışmaktadır; çünkü, Cem’in kurbanlarına her gün yeni biri eklenmektedir.
    Arka Sokaklar 655.Bölüm
    S18E17 - Arka Sokaklar 655.Bölüm
    Esra’nın İngiltere’de yaşayan kuzeni Sezin Hüsnü’lere misafirliğe gelir. Kızın güzelliği ailenin ve ekibin erkeklerini birbirine düşürecek cinstendir.
    Arka Sokaklar 656.Bölüm
    S18E18 - Arka Sokaklar 656.Bölüm
    Uyuşturucu bağımlısı Okan satıcılara borçlanmıştır. Kız arkadaşı Seçil bu yüzden tehlikeye düşecektir. Teröristler tarafından kızı kaçırılan Mevlüt kızını bulmanın yollarını arar. Bu durum acılı babayı Şehmuz’la yüzleştirecektir.
    Arka Sokaklar 657.Bölüm
    S18E19 - Arka Sokaklar 657.Bölüm
    Ekip teröristler tarafından zorla örgüte dahil edilen Seher’in izini ararken işin ucu Ramo'ya uzanacaktır.
    Arka Sokaklar 658.Bölüm
    S18E20 - Arka Sokaklar 658.Bölüm
    6 Şubat depreminde ailesini kaybeden Avukat Nilay ailesine yapılanların hesabını müteahhit Erkin'den soracak ve bu diğer mağdurlara örnek olacaktır.
    Arka Sokaklar 659.Bölüm
    S18E21 - Arka Sokaklar 659.Bölüm
    Arda’nın son zamanlarda arkadaşlarından borç istemesi dikkat çeker. Sebebinin ne olduğu yakında ortaya çıkacaktır. Ünal tahliye olur. Bundan sonra ekibimiz için gizli istihbarat elemanı olarak çalışacaktır.
    Arka Sokaklar 660.Bölüm
    S18E22 - Arka Sokaklar 660.Bölüm
    Genç Feriha, bahis çetesine borçlanan kuzenini bu beladan kurtarmak için kendince bir plan yapar. Hüsnü’nün aldığı reklam teklifi ailede coşku ve sevinçle karşılanır. Gelecek paranın nasıl harcanacağına dair herkesin kendince bir fikri vardır.
    Arka Sokaklar 661.Bölüm
    S18E23 - Arka Sokaklar 661.Bölüm
    Pınar ve Yağız nişanlanır. Ancak Yağız’ın annesi bu ilişki için bir engel teşkil edecektir. Tefeciden para alan mahalleli esnafının başına iki serseri musallat olur. Bu serseriler paraları şantaj yoluyla tahsil edecektir.
    Arka Sokaklar 662.Bölüm
    S18E24 - Arka Sokaklar 662.Bölüm
    Cansu, Andaç’ın elindedir ve Emre, Cansu'yu kurtarmak için yasadışı yollara başvurur. Ama bu Emre’yi de hedef haline getirir. Ekibimiz, telsizlere gelen bir anonsla yıkılır. Bir kadın cesedi kıyıya vurmuştur. Ceset Cansu’ya mı aittir?
    Arka Sokaklar 663.Bölüm
    S18E25 - Arka Sokaklar 663.Bölüm
    Mehmet’in yıllar önce yakaladığı Ramiz, kızı Melek’i bulmak için Mehmet’ten yardım ister. Çocukluk aşkı Özge yıllar sonra Kadir’in karşısına çıkar; ama, o artık eski Özge değildir. Yağız’ın annesi Yağız ve Pınar evlendikten sonra çocukların da onlarla yaşamasını istemez.
    Arka Sokaklar 664.Bölüm
    S18E26 - Arka Sokaklar 664.Bölüm
    Aylin'in komşusu Müjgan Hanım, Hakan'la birlikte yaşamalarını hoş karşılamaz. Hakan, kendini Müjgan Hanım'a sevdirmeye çalışacaktır.
    Arka Sokaklar 665.Bölüm
    S18E27 - Arka Sokaklar 665.Bölüm
    Buket, pedofili suçlamalarını ünlü iş adamı Feyza'ya yönelterek dikkat çeker. Feyza'nın uluslararası bağlantıları olan bir iş adamı olması, olayı daha da karmaşık hale getirir. Ekip, bu suçlamaların arkasındaki gerçekleri öğrenmek ve olayın iç yüzünü aydınlatmak için harekete geçer.
    Arka Sokaklar 666.Bölüm
    S18E28 - Arka Sokaklar 666.Bölüm
    Meraklı komşu Müjgan Hanım, Aylin'i sıkıştırmaya devam eder. Müjgan Hanım’ın yeni amacı Aylin ve Hakan’ı evlendirmektir. Metin’in kendinden yaşça büyük kız arkadaşı Şelale, önce evdekilerin tepkisini çekse de aileye katılmanın bir yolunu bulacaktır.
    Arka Sokaklar 667.Bölüm
    S18E29 - Arka Sokaklar 667.Bölüm
    Berat istediğini almak için Filiz'i, Engin'e karşı koz olarak kullanır.Şelale'nin eski kocası Bahtiyar Kıbrıs'tan döner. Bahtiyar, Şelale ve Metin'in aşkları için bir engel oluşturacaktır.
    Arka Sokaklar 668.Bölüm
    S18E30 - Arka Sokaklar 668.Bölüm
    Hüsnü'nün oğlu Haydar Berk okul arkadaşı İpek’e aşık olmuştur. Ama İpek, Haydar Berk’e yüz vermez. Kadir olayını araştırmak için ekibimize katılan Savcı Belgin’in, Rıza Baba'ya olan ilgisi dikkatlerden kaçmaz.
    Arka Sokaklar 669.Bölüm
    S18E31 - Arka Sokaklar 669.Bölüm
    Eşine şiddet gösteren bir adamı etkisiz hale getirmek isteyen Fırat yaralanır. Hastanede ifadesini almaya gelen Seval komiserden çok etkilenmiştir. 17 yaşındaki Edanur’un cesedi çöpte bulunur. Ekibimiz konuyu araştırdıkça kan dondurucu gerçeklerle karşı karşıya kalacaktır.
    Arka Sokaklar 670.Bölüm
    S18E32 - Arka Sokaklar 670.Bölüm
    Bir asker uğurlama töreninde havaya sıkılan kör bir kurşunla kızını kaybeden baba Kazım intikamını almak için ilginç bir yola başvurur. Melahat bu sefer de mahalle kasabı Rafet'e kaçmıştır. Ünal rahat bir soluk alır.
    Arka Sokaklar 671.Bölüm
    S18E33 - Arka Sokaklar 671.Bölüm
    Nazike'nin aktardan aldığı bitki çayı şifa olmak yerine başına dert açacaktır.Gazi kafeyi bir günlüğüne kiralamak isteyen Cumali'nin teklif ettiği rakam Metin ve Tunç'un dudağını uçuklatır. Ama Cumali'nin başka planları vardır.
    Arka Sokaklar 672.Bölüm
    S18E34 - Arka Sokaklar 672.Bölüm
    Eşi Selman'dan ayrılan Nur, hala onun şiddetine uğramaktadır. Şans oyunu satıcısı Zeki Nur’a yardım etmek için kolları sıvar.
    Arka Sokaklar 673.Bölüm
    S18E35 - Arka Sokaklar 673.Bölüm

    Hayran tepkileri

    Back to Top