Hesabım
    Behzat Ç.
    2. Sezon
    Behzat Ç.

    Sezon bilgisi:

    31 Bölüm
    orijinal kanal: STAR
    Sezon yapım tarihi: 2011
    75 Fotoğraf | 4 Video
    Erdal Beşikçioğlu
    Erdal Beşikçioğlu
    Rolü : Behzat Ç.
    Ayça Varlıer
    Ayça Varlıer
    Rolü : Bahar
    Canan Ergüder
    Canan Ergüder
    Rolü : Eda
    Ege Aydan
    Ege Aydan
    Rolü : Şevket
    Behzat Ç. - season 2 Dublajlı Fragman (5) 0:32
    Behzat Ç. - season 2 Dublajlı Fragman (5)
    927 gösterim
    Behzat Ç. - season 2 Dublajlı Fragman (4) 0:42
    Behzat Ç. - season 2 Dublajlı Fragman (4)
    Behzat Ç. - season 2 Dublajlı Fragman (3) 0:34
    Behzat Ç. - season 2 Dublajlı Fragman (3)
    • Fotoğraf Behzat Ç.
    • Fotoğraf Behzat Ç.
    • Fotoğraf Behzat Ç.
    • Fotoğraf Behzat Ç.
    • Fotoğraf Behzat Ç.
    • Fotoğraf Behzat Ç.
    • Fotoğraf Behzat Ç.
    • Fotoğraf Behzat Ç.
    • Fotoğraf Behzat Ç.
    2. sezon bölümleri
    S02E01 -
    Ercüment Çözer, sözünde durarak kızının katilini Behzat Ç.’ye teslim etmiş ama bu durum Behzat Ç.’de yeni yaralar açmıştır. Kızı Berna’nın katili, bugüne kadar varlığından bihaber olduğu diğer kızı Şule’dir. Bu yıkım yetmezmiş gibi, Ercüment Çözer, Behzat Ç.’ye büyük bir tuzak kurmuş ve hapse girmesine neden olmuştur.

    Bu durum ünlü polisimizin umurunda olmasa da cinayet büro elemanları, Savcı Esra ve Şevket canla başla Behzat Ç.’yi hapishaneden kurtarmak için çalışmaktadır. Cinayet Büro elemanları, Behzat Ç.’nin yerine geçici olarak atanan Tekin'le beraber bir yandan işlenen cinayetleri çözmeye çabalarken, diğer yandan Behzat Ç.’yi temize çıkaracak ipuçlarının peşine düşecektir...
    S02E03 -
    Cevdet, evinin posta kutusunda bir CD bulup Cinayet Büro’ya getirir. CD’de korkunç bir cinayetin görüntüleri vardır. Katil, bir adama önce işkence yapıyor, ardından da parmağını kesip öldürürüyor. Maktulün kimliğini bulmaya çalışan Cinayet Büro ekibi on beş yıl önce de benzer cinayetler işlendiğini fark ederler. Behzat Ç., Tahsin’in de önerisiyle emekliye ayrılmış olan eski Cinayet Büro başkomiseri Aziz’le konuşmaya karar verir. Savcı Esra, adliye binasına giderken takip edildiğini fark eder. Ardından gizemli bir ses telefonda Savcı Esra’ya önemli bir konuda konuşmak istediğini söyler. Telefon eden kişiye ulaşmaya çalışan Savcı Esra ile Behzat Ç.’nin karşısına hiç ummadıkları biri çıkacaktır.
    S02E04 -
    Behzat Ç., kesik parmak cinayeti için yardım istediği Aziz'in parmağının neden kesildiğini anlayamamaktadır. Kendi parmağını kesen Aziz'in ise başka planları vardır. Aziz, katilin kendisi ile bir meselesi olduğunu söyleyerek soruşturmaya dahil olmaya çalışıyor.Bu sırada parmağı kesilerek öldürülen Ömer'in bir uyuşturucu çetesiyle bağlantısı olduğu bilgisine ulaşan cinayet büro elemanları, narkotik büro başkomiseri Suna ile beraber çalışmaya karar verirler.

    Şule hastaneye geri dönmek istememektedir. Hiçbir şeyden haberi olmayan Şevket de Şule'in Behzat Ç.'de kalması için ısrar eder. Şule'nin Behzat Ç.'nin evinde kalmaya başlaması Behzat Ç. ve Şule'nin hem birbirleriyle hem de geçmişleriyle hesaplaşmalarının başlangıcı olacaktır aynı zamanda.
    S02E05 -
    Şule tekrar Behzat Ç.'nin evine dönmüştür. Şule'nin eve dönüşü birbirleriyle hesaplaşmalarının başlangıcı olacaktır. Kesik Parmak cinayetini aydınlatmak için basılan evin boş çıkması cinayet büro ve narkotik büro arasında gerginlik yaratır. Operasyonun sonuçsuz kalmasından dolayı iki büro da birbirini suçlar. Diğer yandan Behzat Ç. göreve resmi olarak dönmüştür. Sokakta yaşayan bir kadınının cinayetini aydınlatmak için görevinin başına geçer. Herkesin “Kara” diye bildiği kadının gerçek adına dahi ulaşılamaz. Olayı aydınlatmaya çalışan cinayet büro elemanları Kara'nın cinayetinin altında başka işler yattığını görür ve sonuna kadar gitmeye karar verirler.
    S02E06 -
    Şule, Behzat Ç.'nin evine yerleşmiş ama bu durum ilişkilerini daha da karmaşık bir hale getirmiştir. Tekin başkomiserin cinayetini araştırmaya devam eden cinayet büro elemanları, suikaste adı karışan birinin adres bilgilerine ulaşır. Adamın peşine düşen cinayet büro elemanları hiç beklenmedik bir durumla karışılaşırlar.

    Diğer yandan cinayet büroya gelen bir Cumartesi annesi, Behzat Ç.'den otuz yıl önce gözaltında kaybedilen oğlunun katillerini bulmasını ister. Behzat Ç. bu durum karşında nasıl hareket edeceğini bilemez ama yine de Cumartesi annesine yardım etmeyi kabul eder.
    S02E07 -
    Cevdet’in vurulması ekipte şok etkisi yaratmıştır. Bütün cinayet büro Cevdet’i vuranları yakalamak için seferber olur. Oysa Cevdet’i vuran tetikçiye cinayet büro elemanlarından önce ulaşan biri vardır; Memduh Başgan. Ercüment’i korumak uğruna üstleriyle ilişkileri bozulan Memduh Başgan’ın tetikçilere ulaşma nedeni, Ercüment yüzünden bozulan ilişkilerini yeniden düzeltmek istemesidir.
    Üstleri her ne kadar yeni yapılanmalarında Memduh Başgan’a yer olmadığını düşünseler de Memduh Başgan’ın bütün çabası değişen bu yeni yapıda kendine yeni bir yer edinmektir.
    Bunun için Cevdet’i vuran tetikçiyle bağlantı kuran Memduh Başgan’ın planları Behzat Ç. ve ekibinin Memduh’un Ankara’da olduğunu öğrenmesi ile altüst olur. Memduh Başgan kendisini örgüte yamamaya çalışırken Behzat Ç. ile aralarında müthiş bir aksiyon yaşanacaktır.

    Diğer yandan, Kesik Parmak cinayetlerinde cinayet büro ile çalışan Emekli başkomiser Aziz, eline geçirdiği bütün ipuçlarını değerlendirerek daha önce ulaşılmayan bir bilgiye ulaşır.
    Bütün bu koşuşturmanın içerisinde boğulan Behzat Ç. ve cinayet büro elemanları bir yandan da işlenen bir lise cinayetini aydınlatmaya çalışmaktadır.
    S02E08 -
    Akbaba’nın evinde bir kavanoz kan bulunur. Olayın kesik parmak cinayetiyle ilgisi olduğunu düşünen cinayet büro elemanları kanı bırakanın peşine düşerler.Ceyda, Şule’nin yalnız kalmasını istemediği için onu kendi evine götürür. Fakat bu durum işleri daha karmaşık hale getirecektir.Diğer yandan, Cinayet büro elemanları Harun’un eski mahallesinde öldürülen genç bir kızın cinayetini aydınlatılmaya çalışırlar. Olay yerine giden Harun büyük bir sürprizle karşılaşır; eski nişanlısı Meliha öldürülen genç kızın yakın arkadaşıdır.
    S02E09 -
    Kesik parmak cinayetleriyle ilgisi olduğu düşünülen Rıza’nın Ankara’da olduğunu öğrenen cinayet büro ve narkotik büro ekipleri Rıza’nın peşine düşerler. Aziz ise kesik parmak cinayetlerini işleyen katilin bıraktığı yeni CD’de görüntüleri olan Sabiha’nın peşindedir. Sabiha, geçmişinde hiç kimseye zarar vermediğini, bu yüzden katilin hedefi olamayacağını düşünmektedir. Diğer yandan turne için Ankara’ya gelen bir tiyatro ekibinin Hamlet’i oynayan oyuncusu, Hamlet oyununun finalindekine benzer bir şekilde öldürülmüştür. Behzat Ç. ve ekibi bir yandan da Hamlet’in katilini bulmaya çalışırlar.
    S02E10 -
    Ankara’nın işlek olmayan bir yol kenarında bir travesti cesedi bulunur. Travestinin adı Çağla’dır. İlk bulgularda Çağla’nın öldürülmeden önce dövüldüğü de anlaşılır. Katilin peşine düşen Behzat Ç. ve cinayet büro elemanları, olayın sıradan bir cinayet olmadığını, Çağla’nın öldürülmesinin emniyet içinde de uzantıları bulunan çok daha karmaşık bir olay olduğunu anlayacaklardır.

    Behzat Ç. bir yandan Çağla’nın cinayetini aydınlatmaya çalışırken diğer yandan da eski karısı Ceyda’nın neden olduğu problemleri çözmeye çalışmaktadır. Bu yüzden Şule ile de çatışmaya başlayacaktır.
    S02E11 -
    Rıza’yı vurduğu için Suna hakkında soruşturma açılmıştır. Suna, açılan soruşturmadan rahatsızdır. İfadesinde Rıza’nın silahına davrandığını, bu yüzden de ateş etmek zorunda kaldığını söyler. Fakat Savcı Suna’nın daha önceki vukuatlarını da bildiğinden soruşturmayı derinleştirmek istemektedir.

    Aziz, Kesik parmak cinayetleriyle ilgili gönderilen görüntülerde gördükleri Sabiha’yı kendi yöntemleriyle korumaya almıştır. Bir yandan da Sabiha’ya belli etmeden kesik parmak cinayetleriyle nasıl bir bağlantısı olduğunu araştırmaktadır.
    Diğer yandan Seyfi adlı birisi evinde ölü olarak bulunmuştur. Behzat Ç. ve ekibi banka kredileriyle başı belada olan Seyfi’nin ölümünün ardındaki sırrı aydınlatmaya çalışır.
    S02E12 -
    Sabiha’nın kaçırılması tüm emniyet birimlerini harekete geçirmiştir. Emniyet birimleri Sabiha’yı ararken Harun’un evine kesik parmak cinayetleri ile ilgili yeni bir CD gelir. Diğer yandan Ankara’da bulanan bir karikatür dergisinin bürosu basılarak karikatüristlerden biri öldürülür. Cinayet ihbarını alan Behzat Ç. ve ekibi bir yandan kesik parmak cinayetinin ipuçlarını aydınlatmaya çalışırken diğer yandan da karikatüristin katilini bulmaya çalışırlar.
    S02E13 -
    Bir gecekonduda vurularak öldürülen maktul, Ercüment Çözer’in adamlarından biridir. Behzat Ç., Şule’nin babası olarak da gelen adamı görür görmez tanır. Behzat Ç. ve ekibi cinayeti çözmeye çalışırken, Behzat Ç.’nin öldürülen arkadaşı Tekin başkomiserin kızı kaçırılır. İki olayın birbiriyle bağlantılı olabileceğini düşünen Behzat Ç. olayların üzerine gittikçe işler içinden çıkılmaz bir hal almaya başlar.
    S02E14 -
    Savcı ve Tahsin, Memduh Başgan’ı yakalamak için gereken her şeyi yapmaya kararlıdır. Behzat Ç. ise çabalarının boşa gideceğini düşünür. Savcı ve Tahsin, Behzat Ç.’nin neden vazgeçtiğini düşünürken Tekin’in karısı Ayten'in, kızının kaçırıldığını inkar ettiği haberi gelir. Diğer yandan, ünlü bir boksör bir otel odasında öldürülmüş olarak bulunur. Öldürülmeden önce feci şekilde dövülen boksör ile Mersin’de evinin küvetinde bilekleri kesilmiş olarak öldürülen bir kadın arasında ilginç bir bağlantı vardır. Behzat Ç. ve ekibi ipuçlarından yola çıkarak üçüncü bir cinayet işleneceğini fark eder. Cinayet büro, katilin izini sürerek üçüncü cinayet işlenmeden katili yakalamaya çalışır.
    S02E15 -
    Behzat Ç., Aziz’in serçe parmağını kendisinin kestiğini öğrendikten sonra onu soruşturmadan uzak tutmak ister. Aziz ise tek başına da olsa cinayetleri çözmekte kararlıdır. Diğer yandan, Songül adlı bir doktor evinde ölü olarak bulunur. İlk bakışta kadının eve giren bir hırsız tarafından öldürüldüğü düşünülür. Fakat Behzat Ç. ve cinayet büro ekibi doktorun öldürülmesinin planlı bir cinayet olduğunu fark ederler. Olay yerindeki delilleri takip eden Behzat Ç. ve ekibi kısa sürede cinayetin büyük bir planın parçası olduğunu fark edeceklerdir.
    S02E16 -
    Aziz, Suna'yı yeni bir cinayet işlemeden engellemeyi başarmıştır. Suna’nın öldürmek üzere olduğu Tacettin hastaneye kaldırılır. Behzat Ç. ve cinayet büro ekibi bir şeyler öğrenebilmek için ağır yaralı olan Tacettin’in kendisine gelmesini beklemek zorundadırlar. Diğer yandan işyerinde ölü olarak bulunan bir veterinerin katilini bulmaya çalışan Behzat Ç. ve ekibi, veterinerin birçok hayvanın ölümüne neden olduğunu öğrenirler.
    S02E17 -
    Şule, Savaş’la eve çıkmaya kararlıdır. Şule’ye karşı duygularında kararsız olan Behzat, Şule’nin eve çıkma kararını duyunca Savcı ile arası açılır. Aslı, Larissa konusunu kafasına takmış, Cevdet’in de kendisine yeterli bilgi vermediğini düşünerek Larissa’yı araştırmak için Eda’dan yardım ister. Eda ise, Harun’a karşı kendini kötü hissederek durumu ona aktarır.Diğer yandan Behzat Ç. ve Cinayet büro elemanları öldürülen bir mağaza müdürünün katilini bulmaya çalışır.
    S02E18 -
    Behzat Ç., Şule’nin evden ayrılma kararına öfkelidir. Şule'yi kızı olarak kabul edemese de yanından ayrılmasını da istemediğini fark eder. Bu durum içinde birtakım çelişkilere yol açacaktır. Diğer yandan, kenar bir mahallenin dışında genç bir adam cesedi bulunur. Olayı araştırmaya başlayan Behzat Ç. ve ekibi öldürülen adamın, üç arkadaşıyla birlikte yüklü miktarda bir para ele geçirdiklerini öğrenirler. Dört genç parayı paylaşma konusunda ayrılığa düşmüşlerdir. Soruşturmayı derinleştiren Behzat Ç., olayın basit bir soygun olmadığını fark edecektir.
    S02E19 -
    Harun, Larissa’yı adalete teslim ederken Behzat, Şule konusunda kararsızdır. Suna, kız kardeşinin intikamını alarak kendi yöntemleriyle adaleti sağlarken Aziz, kendini kesik parmak cinayetlerinin katilini bulmaya adamıştır. Diğer yandan, cinayet büro ekibi, av sırasında vurularak öldürülen yaşlı bir adamın katilini bulmaya çalışır. Cinayetin tek tanığı ise geçmişini hatırlamayan bir adamdır.
    S02E20 -
    İshak adında birisi akşam saatlerinde sokak ortasında sırtından vurularak öldürülür. İshak'ın cebinden bir adres çıkmıştır. Adrese giden Behzat Ç. olayda kullanılan silahı bulur. Silahın sahibi pavyonlarda cümbüş çalarak geçimini sağlayan Emin adında biridir. İshak ve Emin arasında kan davası vardır. Behzat Ç. ise yıllarca töreden kaçan Emin'in birden bire neden cinayet işlediğini anlamaya çalışmaktadır. Diğer taraftan Şule'nin kendi kızı olduğunu Savcıya söyleyen Behzat Ç. hayatıyla ilgili önemli kararlar eşiğindedir.
    S02E21 -
    Yapılacak olan bir ihaleye girmek isteyen iki şirketin çekişmesine Memduh Başgan da dahil olur. Kendisinin desteklediği şirketin içine sızan muhbiri öğrenen Memduh Başgan, muhbirden bilgi almak ister. Ancak işler istediği gibi gitmeyince adam öldürülür. Behzat Ç. ve ekibi cinayeti aydınlatmaya çalışırken kendilerini beklemedikleri bir şirketlerarası güç savaşının içinde bulur. Üstelik çekişmenin diğer tarafında Şevket’in de bağlı olduğu şirketin adı geçmektedir.
    S02E22 -
    İstanbul’da başları beladan kurtulmayan ikili, mafyadan kaçıp Ankara’ya gelmiştir. Bir süredir Sincan'da yaşayan Salih ve Gürkan geçimlerini mahalle düğünlerinde müzisyenlik yaparak sağlamaktadırlar. Ancak Ankara’da da başları beladan kurtulmaz. Müzik yapmaya gittikleri bir düğünde damat ortadan kaybolur. Düğün yarıda kesildiği için paralarını alamayan ikili evin yolunu tutarlar. Gece düğünden kaçan damadın cesedine ulaşılır. Behzat Ç. ve ekibi cinayeti araştırmaya başlar. Olay gecesi yaşananlar ve birtakım deliller Salih ve Gürkan’ı şüpheli durumuna düşürür. Salih ve Gürkan damadın ölümüyle kendilerini trajikomik olayların içinde bulurlar.
    S02E23 -
    Behzat Ç. ve Esra nikah hazırlıklarına başlamıştır. Esra, gün içinde koştururken Behzat Ç., kendini psikolojik olarak evliliğe hazırlamaya çalışmaktadır. Nikaha yaklaştıkça Ankara’da art arda işlenen cinayetler Behzat Ç. ve ekibine nefes aldırmamaya başlar. Bu evlilik öncesi Ankara adeta şirazesinden çıkmıştır. Bu arada Behzat Ç.'nin evleniyor oluşu, cinayet büro elemanlarının hayatlarında da birtakım değişikliklerin miadı olacaktır.
    S02E24 -
    Kesik Parmak cinayetinde beklenmedik gelişmeler olur. Behzat Ç. ve ekibi Çiçek’in cesedine ulaşır. Çiçek’in katil zanlısı kimsenin beklemediği biri çıkar. Diğer yandan, bir inşaat alanın yakınında bir müteahhidin cesedi bulunur. Şüpheliler, müteahhidin inşaatlarının olduğu bir gecekondu mahallesinin sakinleridir. Behzat Ç. ve ekibi cinayeti araştırırken olayın göründüğü kadar basit olmadığını görürler.
    S02E25 -
    Savcı, Memduh Başgan hakkında yaptığı soruşturmayı derinleştirmeye karar vermiş hatta Memduh Başgan aleyhinde tanıklık yapacak iki kişi bulmuştur. Memduh Başgan ise aleyhinde tanıklık yapacak adamlardan haberdar olmuş ve peşlerine düşmüştür. Behzat Ç. de Memduh'un adamlarının peşine düşer. Diğer yandan bir araba kiralama firmasında çalışan Emre adlı genç işyerinde öldürülmüş olarak bulunur. Behzat Ç. ve ekibi Emre’nin katilini bulmaya çalışırken Emre’nin savcının kardeşi Savaş’ın yakın arkadaşı olduğu ortaya çıkar.
    S02E26 -
    Harun, saldırıdan sonra hastanede yatmaktadır. Cinayet büro elemanları bir yandan Harun’un iyileşmesini beklerken diğer yandan da saldırıyı kimin yaptığını bulmaya çalışırlar.Bu arada mesleğinde çok başarılı olan bir doktor evinde ölü olarak bulunur. Doktorun katilini bulmak için harekete geçen Behzat Ç. ve ekibi doktorun hastaları ve hastanedeki mesai arkadaşları ile konuşur. Doktor hakkında tek bir kişi bile olumsuz bir şey söylemez. Bu durum cinayetin çözümünü daha da zorlaştıracaktır.
    S02E27 -
    Harun cinayet büroya dönmüştür. Behzat Ç. ve cinayet büro elemanları Harun’a kimin saldırdığını bulmaya çalışırlar.Diğer yandan cinayet büroya gelen bir taksi şoförü gördüğü bir cinayeti ihbar eder. Boğazına tornavida saplanarak öldürülen adamın gömüldüğü yeri de görmüştür ihbarı yapan. Behzat Ç. ve ekibi olay yerine gittiklerinde kazılmış bir çukur görürler fakat içinde ceset yoktur.
    S02E28 -
    Behzat Ç. ve ekibi buldukları ipuçları sayesinde kesik parmak cinayetlerinde sona yaklaşmıştır. Suna da sona yaklaşıldığını bildiğinden kendince tedbirler almaya başlar. Diğer yandan Ankara girişinde bir tır şoförünün cesedi bulunur. Yapılan ilk araştırmalarda şoförün kullandığı tırın çalındığı öğrenilir. Behzat Ç. ve ekibinin araştırdığı cinayet, sıradan bir hırsızlık olayı değildir. Arkasında, Memduh’un da olduğu karmaşık bir plan gizlidir. Behzat Ç. cinayeti araştırırken kendisi ile ilgili hiç beklemediği bir bilgiye ulaşacaktır.
    S02E29 -
    Behzat Ç. ve ekibi Hayalet’i aramaya devam eder. Hayalet’in telefonunun sinyalini takip ederek geldikleri yerde kesik parmak cinayetlerinin izleri bulunur ama Hayalet’ten iz yoktur. Cinayet büro ekibi Hayalet için kaygılanırken Aziz başkomiser esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolur.Diğer taraftan Behzat Ç.’nin annesi hastanede yaşam mücadelesi verir. Behzat Ç. annesini görüp görmemekte kararsızdır.
    S02E30 -
    Şevket, Behzat Ç.’den annenin katilini bulana kadar görevde kalmasını ister. Behzat Ç. annesinin katilini bulmak için ekibi ile birlikte cinayeti soruşturmaya başlar.
    Bu sırada Memduh Başgan, gerekli koşulları sağlayarak Ercüment Çözer’i Ankara’ya getirmiştir. Ercüment Çözer ihale sürecinde zorluk çıkaran Savcı Esra’yı devre dışı bırakmaya çalışır. Behzat Ç., Ercüment Çözer’in Savcı Esra’yı tehdit ettiğini öğrenir ve onu yakalamak için peşine düşer. Behzat Ç. ve Ercüment Çözer arasında amansız bir mücadele başlar.
    S02E31 -
    Ercüment Çözer ve Memduh Başgan'ın kurduğu tuzakla Savcı Esra cezaevine girmiştir. Behzat Ç. Savcı Esra'yı cezaevinden çıkarmaya kararlıdır ama bu isteğini kolayca yerine getiremeyecektir. Savcı Esra'yı kurtarmak için attığı her adımda yeni bir engelle karşılaşacaktır. Behzat Ç., Savcı Esra'yı kurtarmasının önündeki en büyük engel olarak Ercüment Çözer'i görmektedir. Bu yüzden de ilk amacı Ercüment Çözer'e ulaşmaktır. Diğer yandan Hayalet, Akbaba ile ilgili öğrendikleri karşısında kararsızdır. Akbaba ise sevdiği kadınla birlikte kaçmayı planlamaktadır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top