Türkiye'nin en çok, dünyanın 8. en çok okunan Sinema sitesine Hoşgeldiniz.
Ana Sayfa Sinekritik Sinemasal Sinegişe Pek Yakında Haberler Arşiv Forum BeyazPerdem Fragman TV
Vizyondaki En Yeniler   |  Box Office TR   |  Box Office US   |  SinePuan
Mesaj Kutum   |   Film Listelerim
 bordeR=

Tanrıdan Gelen

Godsend


SinePuan: 6,3    538 kişi puan vermiş
Fragmanı izlemek için buraya tıklayın...
Tanrıdan Gelen - Godsend Tür : Gerilim / Korku / Fantastik
Gösterim Tarihi :
16 Eylül 2005
Yönetmen : Nick Hamm
Senaryo :
Mark Bomback
Görüntü Yönetmeni : Kramer Morgenthau
Müzik : Brian Tyler
Yapım : 2004, ABD / Kanada , 102 dk.

Oyuncular

Greg Kinnear (Paul Duncan) , Rebecca Romijn-Stamos (Jessie Duncan) , Robert De Niro (Richard Wells) , Cameron Bright (Adam Duncan) , Merwin Mondesir (Maurice) , Jake Simons (Dan Sandler) , Elle Downs (Clara Sandler)
Paul ve Jessie Duncan'ın çok sevdikleri 8 yaşındaki oğulları Adam, trajik bir kaza sonucu ölür. Cenaze hazırlıkları yapmakta olan üzgün çift, Dr. Richard Wells adlı gizemli birinden inanılmaz bir teklif alır; oğullarını klonlayarak yaşama döndürmek...

Doktorla şeytani bir anlaşma yaparak teklifi kabul eden çift, Riverton adlı küçük bir kasabaya taşınarak buradaki klinikte hazırlıklara başlarlar. Adam bir kez daha doğar ve büyür. 8 yaşına gelene kadar herşey normaldir, fakat bundan sonra gariplikler başlar.

Greg Kinnear, güzel yıldız Rebeca Romijn-Stamos ve Robert De Niro başrollerde...
Tanrıdan Gelen üzerine SineKritik'ler:
Etik Çıkmazı

Tanrı'cılık Oynayan İnsanlar

 
Bu sayfada yer alan tüm metinler ve diğer içerik özgündür. Kısmen de olsa hiçbir şekilde basılı veya herhangi diğer bir elektronik ortamda (CD, Internet, vs) izinsiz kullanılamaz. - Kısıtlamalar için tıklayın.
Diriliş
After.Life
6,7
Pirana 3D
Piranha 3-D
6,8
The Karate Kid
7,6

( 89 adet )
%42 %26 %32
rudeonerudeone Bu kişiye Web Mesaj atmak için tıklayın!
(31 Aralık 2009 Perşembe, 20:41)
sonlarına kadar iyi geliyor diyebiliriz fakat film bittiğinde tatmin olmuyorsunuz.final daha çarpıcı ve akılda kalıcı olabilirdi sanırım.film aslında çok tanıdık bazı konulardan ve sahnelerden oluşuyor fakat bunların hepsi bir araya gelip biraz daha farklı (klonlamanın amacı ve sonuçları mesela) bir yapı ortaya çıkarıyor.greg kinnearın oyunculuğunu beğendim,cameron bright da ilk işlerinden itibaren arızalı çocuk-genç karakter rolünü bu çağda üstleneceğini haber veriyor bizlere.gerilim veua korku unsurlarına gelirsek,onlar da dediğim gibi daha önce milyonlarca kez izlediğimiz büyük bir evde ve o evin bodrum katında geçen sahnelerle oluşturulmaya çalışılmışlar.konusu başlarda ilginç ve sürükleyici gelse de düzgün bir finalle noktalanmadığı için yetersiz ve gereksiz bir film statüsüne yerleştirdim kendi adıma.boş vakit filmi.robert de nironun varlığı tabii ki hissediliyor ama olmazsa olmaz değil kesinlikle.
[Bu mesaj kurallara uyuyor mu?]
phicjojuk2009 Bu kişiye Web Mesaj atmak için tıklayın!
(22 Kasım 2009 Pazar, 11:05)
fiLm anlamLıydı... Ama hiç korku Tarafı yoktu...
[Bu mesaj kurallara uyuyor mu?]
Midnight Blue Bu kişiye Web Mesaj atmak için tıklayın!
(2 Kasım 2009 Pazartesi, 17:51)
Bu haftasonu Hürriyet gazetesinin 2‚00 TL´ye verdiği orjinal DVD filmlerden biriydi‚
ordan almasaydım sanırım bu filmden hiç haberim olmayacaktı ama izledikten sonra iyiki alıp arşivime katmışım diyorum.

Öncelikle farklı ve güzel bir konusu var‚günümüzde de çok tartışılan İnsan Kopyalama olayını işlemişler ve bilimsel-ahlaki değerlerin sınandığı bir film çıkmış ortaya.

Şahsen ben beğendim‚sonuçta Gerilim-Gizem türünde bir yapım ve film boyunca bu havayı birebir hissediyorsunuz‚aynı zamanda sürükleyici‚izlerken sıkılmıyorsunuz...eee daha ne olsun değil mi

Sadece filmin orjinal finalini biraz yavan buldum ama DVD menüsünde 4 tane Alternatif Son vardı‚zamanım olunca onları da tek tek izleyeceğim eminim daha iyi finaller yapmışlardır.

Sonuç olarak farklı konusu olan birşeyler izlemek isterseniz;
ayırdığınız vakti heba etmeyecek değerde bir film karşınızda.
[Bu mesaj kurallara uyuyor mu?]
Demirtaş Bu kişiye Web Mesaj atmak için tıklayın!
(13 Ekim 2009 Salı, 23:10)
En sonda söyleyeceğimi en başta söyleyeyim. Film vasat. Kimse De Niro var, film güzeldir diye düşünmesin. de Niro bunu her zaman yapıyor maalesef. Sinema tarihinin en iyi oucularından biri ama maalesef sürekli böyle kötü veya vasat filmler çekmeye devam ediyor. Herşey paramı De Niro ! Filme gelince... Yönetmen sanki bir zaman sorunu varmış gibi herşeyi bir an önce yapmak zorunda hissetmiş kendini. Herşey o kadar çabuk gelişiyorki. Yani konuya gireyim diye anne-babaya yas bile tutturmadı be. Sadece ses efektleriyle korkutmayı denemekten başka bir varyeteside yok maalesef yönetmenin. Habire ses efektleri. Valla sesini kısmak zorunda kaldım televizyınun. Korktum diye değil valla, gürültüden. Uzun lafın ksası zamanınız varsa ve izleyecek başka flminiz yoksa izleyin. Sesini kısmayı unutmayın ama.
[Bu mesaj kurallara uyuyor mu?]
sılax Bu kişiye Web Mesaj atmak için tıklayın!
(18 Nisan 2009 Cumartesi, 17:49)
kadrosuyla göz dolduran bi film ama bundan öteye gidemiyor
film bittikten sonra insan so what demekten kendini alamıyor
zaman öldürmek için izlenebilecek müziklerle korkutmaya çalışan bi film
[Bu mesaj kurallara uyuyor mu?]
    
1.l i l a H
2.manolya
3.Jet Li
4.Aga_53
5.modalways
6.eaudelamer
7.NoCoNTRol
8.TalhaD
9.portobello ca...
tüm üyeler