0 takipçi | Onun 236 yorumunu gör |
az para çok iş misali güzel bir film olmuş. sonraki filmlerde paraya kıymış oldular.
Eklenme Tarihi 18 Ara 2011, saat 10.33 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 236 yorumunu gör |
Eklenme Tarihi 18 Ara 2011, saat 10.33 Kurallara uymuyor ise tıklayın
3 takipçi | Onun 8 yorumunu gör |
Hani izlerisin izlersin fırsatını bulur yine bıkmadan izlersin ya işte o tarzda bir film. Aksiyon var macera var ucundan azıcaıkta aşk var daha bekliyorsun ki izlemediysen BEKLEME!
Eklenme Tarihi 23 Ağu 2011, saat 16.43 Kurallara uymuyor ise tıklayın
9 takipçi | Onun 1385 yorumunu gör |
Keyifle izlenen aksiyon filmlerinden. En azından janrın hakkını verdiği için övgüye değer.7.3/10
Eklenme Tarihi 09 Mar 2011, saat 19.08 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 24 yorumunu gör |
on numara film hakkatten .mükemmel bir emek var full aksiyon , tarantinonun en çok sevdiği filmlerden birisi hala izlemedin mi:)
Eklenme Tarihi 16 Kas 2010, saat 19.18 Kurallara uymuyor ise tıklayın
4 takipçi | Onun 590 yorumunu gör |
Abartmamış olmakla birlikte demin galiba 4. defa izledim. Hep aynı heyecanı duymak. seyir zevki üst limitte ve Keanu Revers farkı puanı söylemeye gerek yok :D
Eklenme Tarihi 01 Kas 2010, saat 22.38 Kurallara uymuyor ise tıklayın
23 takipçi | Onun 804 yorumunu gör |
die hard 1 in yönetmeni jan de bond dan müthiş bir aksiyon başyapıtı...reeves ve bullock da gayet iyi oyunculuk çıkartmışlar...bence izlenmeli 1 saniye bile durmuyor film ...10/8
Eklenme Tarihi 17 Mar 2010, saat 16.05 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 182 yorumunu gör |
O zaman itibarı ile çok güzel bir yapım var karşımızda.Koltuğunuzdan kalkamayacağınız etkili bir aksiyon filmi.Ben bu filme 10 üzerinden 8 puan veriyorum.
Eklenme Tarihi 04 Mar 2010, saat 23.35 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 18 yorumunu gör |
ilk çıktığında sinemada izlemiştim. 10 dk.lık ara başladığında elimdeki patlamış mısırdan hiç almadığımı farkettim :)insan gerçekten gözünü kırpmadan izliyor. başından sonuna müthiş bir tempoda geçen olağanüstü bir aksiyon. 8.3 iyi puan ama bu film için çok az kalmış. bence de aksiyon filmlerinin kralı bu filmdir.
Eklenme Tarihi 15 Şub 2010, saat 15.20 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 91 yorumunu gör |
Güzel bir film tavsiye ederim
Eklenme Tarihi 04 Haz 2009, saat 17.24 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 568 yorumunu gör |
zamaninda izLeyenLerin begenmesine ragmen ben bu fiLmi bir turLu sewemedim... saLLa gitsin bir fiLm...
Eklenme Tarihi 04 Mar 2009, saat 00.11 Kurallara uymuyor ise tıklayın