0 takipçi | Onun 31 yorumunu gör |
efsanevi müziklerin yanında film sönük kalmış 6/10.
Eklenme Tarihi 24 Mar 2011, saat 15.43 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 31 yorumunu gör |
efsanevi müziklerin yanında film sönük kalmış 6/10.
Eklenme Tarihi 24 Mar 2011, saat 15.43 Kurallara uymuyor ise tıklayın
4 takipçi | Onun 140 yorumunu gör |
Sadeliği, kareakterleri, mekanları ve müzikleriyle harika bir filmdi :DSavaşın ne denli gereksiz olduğunu ve yaşayanları anlatılamaz acılara gark ettiğini, mükemel bir kurguyla anlatmışlar. Filmde son-baş-orta sıralamasıyla anlatılmış hikaye ;)10 / 10
Eklenme Tarihi 25 Kas 2010, saat 11.23 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 31 yorumunu gör |
birkaç kere seyrettikten sonra, üzerine düşünülmesi gereken, savaşın ne kadar acımasız olduğunu gösteren, ilginç bir film.
Eklenme Tarihi 21 Kas 2010, saat 22.13 Kurallara uymuyor ise tıklayın
3 takipçi | Onun 135 yorumunu gör |
Çok iyi bir döngü var, döngüyü yani çemberi tam özümsemek için film bitince kapatmadan 1. bölümü tekrar izleyin, her bir görüntü de bu da şu imiş dersiniz, çok iyi gerçekten.Müzikler süper ve filme iyi oturmuş, Karekterlerden Arnavut kız süper oynuyor.Farklı ve tadı süper bir film, kesin izleyin.8 puan
Eklenme Tarihi 11 Haz 2010, saat 00.36 Kurallara uymuyor ise tıklayın
1 takipçi | Onun 36 yorumunu gör |
mahsun kırmızıgül güneşi gördüm ü çekmeden bu filmi seyretmiş olsa kanımca daha oturaklı bi film yapabilirmiş....
Eklenme Tarihi 11 Ara 2009, saat 03.23 Kurallara uymuyor ise tıklayın0 takipçi | Onun 5 yorumunu gör |
İzleyeli çok oldu ama yazmadan duramadım.Film iyi, müzikleri iyi ,hepsi iyi izlenmesi gerek bir filmdir.
Eklenme Tarihi 20 Ağu 2009, saat 16.43 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 27 yorumunu gör |
sarmal kurgu ve 3 farklı hikayeymiş gibi gözüken bir şekilde birbirine bağlı olan hikayeler... bu filmin en büyük sömürücüleri tarantino pulp fiction ve robert rodrigez sin city :))'Zaman ölmez , çember yuvarlak değildir' yani zaman akar geçer insanlar ölür fakat zaman ölmez, başladığınız yere geri döndüğünüzde, çemberi dönüp dolaştığınızda durduğunuz yer başladığınız yer değildir siz aynı şeyleri hissedemezsiniz işte bu yüzden çember yuvarlak değildir...
Eklenme Tarihi 20 Tem 2009, saat 03.25 Kurallara uymuyor ise tıklayın
1 takipçi | Onun 114 yorumunu gör |
3 bölümden oluşan ve 3 bölümüde birbiri ile farklı yollardan kesiştiren bir senaryo,değişik bir tad ve tuz.Özellikle son bölümün diğer bölümler ile bağlantısını çok beğendim.Bayağılıktan sıkılanlar için bir alternatif.7/10.İyi seyirler.
Eklenme Tarihi 14 May 2009, saat 13.03 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 75 yorumunu gör |
işte bi başyapıt. hollywood filmleri dram görsün. belki kısıtlı bütçe ve bilinmeyen oyuncularla yapılmış olabilir ama ortaya mükemmel bi sonuç çıkmış.inanılmaz bi film.
Eklenme Tarihi 13 Eki 2008, saat 11.38 Kurallara uymuyor ise tıklayın
1 takipçi | Onun 130 yorumunu gör |
Demokrasi, insan hakları gibi evrensel unsurların ulaşamadığı toplumlardaki yaşantıdan bir kesit, insan hayatının ne kadar ucuz olduğunu gösteren bir şaheser ve oryantalist enstrumanların hakim olduğu müzikleriyle bir bütün. Mutlaka izlenilmeli...
Eklenme Tarihi 06 Tem 2008, saat 22.07 Kurallara uymuyor ise tıklayın