0 takipçi | Onun 236 yorumunu gör |
gümüş sörfçü geldi ben bu filme bayıldım. 1. film ortaydı fakat bu film müthiş olmuş.
Eklenme Tarihi 18 Ara 2011, saat 16.32 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 236 yorumunu gör |
Eklenme Tarihi 18 Ara 2011, saat 16.32 Kurallara uymuyor ise tıklayın
38 takipçi | Onun 2135 yorumunu gör |
İlkinden daha eğlenceli. Ah birde Alba nın yapay lensleri olmasa!
Eklenme Tarihi 15 Kas 2010, saat 11.09 Kurallara uymuyor ise tıklayın
1 takipçi | Onun 31 yorumunu gör |
Filmi sadece vakit geçirebilmek için izledim.Filmden hiçbir şey beklemiyorum keza öyle çıktı.Film vasatın üstünde bir film olmuşş. 10/6
Eklenme Tarihi 01 Kas 2010, saat 18.00 Kurallara uymuyor ise tıklayın
2 takipçi | Onun 497 yorumunu gör |
Bu tür filmlerde bundan daha kötü özel efektleri görebilme şansımız gayet az,özellikle en saçma özel kahraman olduğuna inandığım lastikimtrak adamın sahneleri çizgi film gibi olmuş.Senaryoda herhangi bir derinlik yok,oyunculuklarda da öyle aslında lastik gibi bu yazıyıda uzatmanın gereği yok sevenler gümüş sörfçünün hatırına sevmiştir zaten filmde kayda değer başka bir şey yok.yok yok..
Eklenme Tarihi 27 Eyl 2010, saat 12.58 Kurallara uymuyor ise tıklayın
23 takipçi | Onun 804 yorumunu gör |
1.sinden kötü ama fena değil...dr.doom karakteri daha etkin ama filmin adı gümüş sörfçü pek anlam veremedim ama fena da değildi...
Eklenme Tarihi 25 Şub 2010, saat 14.31 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 24 yorumunu gör |
izlenilebilir... ama 1.si daha iyiydi...
Eklenme Tarihi 30 Oca 2010, saat 18.10 Kurallara uymuyor ise tıklayın0 takipçi | Onun 4 yorumunu gör |
en kısa zamanda gümüş sörfçü film olarak vizyonda yerini almalı..
Eklenme Tarihi 11 Eyl 2009, saat 14.18 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 9 yorumunu gör |
fena film değil.konusu çizgi filmlerdeki konusu kadar basit.sade ismi namına izlenibilr bir film.7/10
Eklenme Tarihi 13 Ağu 2009, saat 11.09 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 155 yorumunu gör |
çok vasat bir film sadece harekei için izlenir dicem ama maalesef o da yok.
Eklenme Tarihi 27 Tem 2009, saat 17.41 Kurallara uymuyor ise tıklayın0 takipçi | Onun 82 yorumunu gör |
Güzel film. Aldığı puanı hakediyor bence. Kaçmamalı.
Eklenme Tarihi 15 Haz 2009, saat 16.12 Kurallara uymuyor ise tıklayın