İklimler
    •     32% - 32 kritik
    •     27% - 27 kritik
    •     0% - 0 kritik

En yeniler
    • En çok eleştiri yazmış üyeler
    • En çok takip edilen üyeler
    volkanick
    volkanick

0 takipçi | Onun 422 yorumunu gör |

1 - Çok kötü

Nuri Bilge Ceylana büyük saygı duyuyorum ama filmi bitirebilmek için büyük bir mücadele verdim; -Pozisyon değiştirdim.Amuda kalktım.Ters döndüm.Olmadı.. -Tv nin önünde duran cam masaya düşen görüntüleri izledim olmadı. -Elimdeki bardağı ters çevirip gözlük yerine kullanarak farklı görüntüler yakaladım olmadı. Sonuçta henüz bu filme hayran olabilecek kalitede bir sinema bilgisine sahip olmadığımı anladım.Olmadı

Eklenme Tarihi 17 Ara 2010, saat 15.16
    fccagri
    fccagri

0 takipçi | Onun 42 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

senaryosu biraz zayıf olsa bile oyunculukların ve görselliğin zirve yaptığı bir "nuri bilge" klasiği.

Eklenme Tarihi 01 May 2010, saat 01.51
    İklimler i gördünüz mü?
    beyonce007
    beyonce007

6 takipçi | Onun 547 yorumunu gör |

1 - Çok kötü

Berbat ötesi sıkıcı ve zaman harcayıcı bir film. izlemeye değmez.

Eklenme Tarihi 03 Eyl 2009, saat 19.25
    Engin Yüksel
    Engin Yüksel

1 takipçi | Onun 255 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

sıcacık akdeniz ikliminde ayrılıp sğouk karasal iklimde barışan çiftin öyküsünü anlatan bu filmde oyunculukların kötü olması seyir zevkini düşürmüş. iyi bir yönetmen ama kötü bir oyuncu 5/10

Eklenme Tarihi 01 Eyl 2009, saat 00.23

0 takipçi | Onun 19 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

Bizim memlekette çekilmiş, izlerken çok duygulandım gerçekten. Nuri Bilge Ceylana burdan teşekkürler. Filmde güzel ve sakin. 7,5/10.

Eklenme Tarihi 28 May 2009, saat 10.47
    cudiferat
    cudiferat

0 takipçi | Onun 178 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

Bu filme böyle acımasızca eleştiriler yapan arkadaşları anlamıyorum. Yani Ceylan ın tarzı artık herkesçe biliniyor, buna rağmen neden bu kadar acımasızca eleştiriyorsunuz. Filmin eksiklikleri yok mu elbette ki var. Ama benim için 3 Maymundan kötü olduğu gibi, Uzak tan çok çok daha iyi. Filme gelince; bir keresinde filmin minimalize sanat anlayışıyla çekilmesi, Ceylan ın kendisinin oynaması "bence" filmi daha doğal yapmış ve yapay bir ajitelikten uzak kılmış. Kimileri bunu amatörce bulabilir tabii.. Ne istediğini bilmeyen, hayata bakışında duyguları ön planda olmayan vs. bir erkek bence çok güzel yansıtılmış. Ve yansıtıldığı sekanslarda ipin ucu gösterilmiş, tabir-i caizse gerisini çekmek bize bırakılmış. Manzaralar ve Görüntü yönetiminden tabii ki pek bahsetmeye gerek yok ama; Ceylan tepeden aşağı inmeden önce birden arkasında "İshak Paşa Sarayı Belirince" yüzümde de bir tebessüm belirdi hani :) Neticede Ceylan sinemasını sevmiyorsanız bence hiç izlemeyin, Ama Ceylan ın merdiven basamaklarını ustaca tek tek çıktığının bir kanıtı bu film. 7,9/10

Eklenme Tarihi 20 May 2009, saat 15.26
    Eski Üye
    Eski Üye

4 - Çok iyi

defalarca seyredilecek, sindirilerek iletişim meselemizin kalbine yolculuk yaptıran bir film. 8/10

Eklenme Tarihi 12 Nis 2009, saat 00.33
    savascetinkaya55
    savascetinkaya55

0 takipçi | Onun 21 yorumunu gör |

1 - Çok kötü

nuri bilge nin en kötü filmiydi bencede..kendsi inanılmaz bir yönetmen fakat kötü bir oyuncu bence..filmde diyaloglar cok sacma ve amatörceydi..inanamadım bu senaryoyu nuri bilgenn yazdıgına..vasattı..5/10..

Eklenme Tarihi 19 Mar 2009, saat 14.57
    nskmourinho
    nskmourinho

3 takipçi | Onun 953 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

Uzak filmi kadar duygu yoğunlugu barındırmıyor iklimler.Hatta uzak filminde aldıgım zevkin yarısını aldıgımı dahi söyleyemem fakat gelin görün ki nbc nın filmlerinde garip bir çekicilik var.Kamera kullanımı o kadar güzel ki kaybolup gidiyorsunuz bir süre sonra.Bu filmde de uzakta oldugu gibi insan var yaşamın ta kendisi var.İzleyin derim ne olursa olsun 6/10

Eklenme Tarihi 30 Oca 2009, saat 16.45
    rambo701
    rambo701

0 takipçi | Onun 6 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

filmde çok güzel görüntüler var filmi beğendim yanlız bazı ikili diyaloglar ki bazı demek iyimserlik olur çoğu diyalog çok saçmaydı

Eklenme Tarihi 18 Oca 2009, saat 16.54

5.0 : Başyapıt
    Kaydediyor…
    Kaydedildi
    Eleştiri
    Daha fazla yorum görmek istiyor musun?
     Facebook'ta Beyazperde'nin hayranı olun.