0 takipçi | Onun 236 yorumunu gör |
sert bir film olmasına rağmen yumuşak bir dokunuşla bitti.
Eklenme Tarihi 11 Ara 2011, saat 09.37 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 236 yorumunu gör |
sert bir film olmasına rağmen yumuşak bir dokunuşla bitti.
Eklenme Tarihi 11 Ara 2011, saat 09.37 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 15 yorumunu gör |
oyunculuklar muhteşem.film de oldukça sürükleyiciydi.fakat sonu beni kesinlikle tatmin etmedi.film bitince bu bir film miydi yoksa iq testi miydi diye düşündürüyor.genel olarak ortalama bir filmdi.izlemeye değer. 55/100
Eklenme Tarihi 22 Eki 2011, saat 03.07 Kurallara uymuyor ise tıklayın
2 takipçi | Onun 464 yorumunu gör |
Benim bildiğim müzikle gerilim yapmayan tek film.Ama genede ahım şahım bir şey değildi.Son olarak Anthon bizim Gafura'mı benziyordu ne :)
Eklenme Tarihi 08 Tem 2011, saat 15.48 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 357 yorumunu gör |
film bittiinde akllarda cevap bulamayan soru iaretlerinin kalmas filmin ho senaryosuna ve oyunculuuna glge drdn dnyorum. Fazla bir ey beklemeden izlenebilecek trdendi... 10/7.6
Eklenme Tarihi 05 Nis 2011, saat 01.11 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 6 yorumunu gör |
javier bardemin oyunculuğuyla hayran bıraktığı bir film.Sadece filmin bitiş kısmında bişeyler eksiklik gibi gelsede izlebilirliği yüksek,sürükleyici bir film.
Eklenme Tarihi 05 Şub 2011, saat 01.08 Kurallara uymuyor ise tıklayın
1 takipçi | Onun 117 yorumunu gör |
karakterin o tüpü kullanmasını görmek için olsa bile izleee =)=)
Eklenme Tarihi 24 Ara 2010, saat 16.01 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 21 yorumunu gör |
BU filmi sinemada izlemiştim olumsuz yorumlara katılmıyorum gayet iyi ve sağlam bir filim bu çocuk filmi değil yetişkin filmidir
Eklenme Tarihi 21 Ara 2010, saat 02.09 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 6 yorumunu gör |
bu filmin kötü karakteri javier bardem inanılmaz etkiledi beni. sadece bu yönüyle ancak filmin bazı kareleri net değil , ki buda film için olumsuz yorumlara neden oluyor, özellikle;- para ile kaçan adam ve katilin müthiş kovalamacısı nefesleri kesmiş iken, adamın ölüm sahnesini bile görememek? - parayı kimin aldığını anlayamıyoruz?- anton, son sahnede kadını öldürdümü?bu konularda yorum yapan olursa sevinirim.
Eklenme Tarihi 05 Ara 2010, saat 23.16 Kurallara uymuyor ise tıklayın
1 takipçi | Onun 126 yorumunu gör |
bu filmi bluray ve güzel bir ses sitemiyle izlerseniz bu filmin tadına doyamazsınız filmde hiç müzik olmaması filmi dahada gerçekçi yapmış müthiş bir film filmin atmosferinde kayboluyorsunuz daha yüksek bir puanı hak ediyor 8,3-8,4/10 falan
Eklenme Tarihi 20 Kas 2010, saat 16.34 Kurallara uymuyor ise tıklayın
38 takipçi | Onun 2135 yorumunu gör |
Bardem, kötü adam listelerinin en başlarında durur, uzun bir süre daha...
Eklenme Tarihi 19 Kas 2010, saat 04.10 Kurallara uymuyor ise tıklayın