Cassandra’nın Rüyası
    •     28% - 11 kritik
    •     60% - 24 kritik
    •     13% - 5 kritik

En yeniler
    • En çok eleştiri yazmış üyeler
    • En çok takip edilen üyeler
    throughout
    throughout

1 takipçi | Onun 339 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

3-4 yıl önce sinemada izlemiştim ve şu an aklımda kalan sadece final sahnesi.. izlerken de zaman zaman sıkıldığımı hatırlıyorum.. oyuncu performansları ve finali sayesinde kendini kurtaran bir film.. ama daha fazlası değil.. 6/10

Eklenme Tarihi 01 Mar 2011, saat 13.53
    Eski Üye
    Eski Üye

4 - Çok iyi

temiz bir woody allen filmi... ritmindeki hafif sürprizlerle ilgiyi canlı tutmayı başarıyor... oyunculuklar da çok iyi.. 7/10

Eklenme Tarihi 12 Oca 2011, saat 03.44
    Kurallara uymuyor ise tıklayın
    Cassandra’nın Rüyası i gördünüz mü?
    ramizdesica
    ramizdesica

0 takipçi | Onun 58 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

Woody Allen in en rahat anlaşılabilir,aile kopukluklarının neden olduğu menfaat ilişkilerine ve sevgisizliğe dair,sıradan olmayan bir film olmuş 10/9

Eklenme Tarihi 03 Eyl 2010, saat 17.03
    Chev
    Chev

6 takipçi | Onun 947 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

Belki Colin Farrell hayranı olmamdan dolayıdır ama bence bu film gayet iyi bir film..En azından 8 puanı hakediyor..Yorumları ve puanı görünce şaşırdım desem yeridir..

Eklenme Tarihi 25 Tem 2010, saat 02.30
    rudeonerudeone
    rudeonerudeone

0 takipçi | Onun 821 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

şahane bir film.woody allen yine sahnede.neden bu kadar aşağılandığına ve beğenilmediğine anlam veremiyorum.oyuncular da son derece kaliteli,film de.sanırım filmin adından da gelen mesajı ve durumu anlayamamışlar,önceki seyircinin yorumunda belirttiği yunan mitolojisiyle ilgili durumu yani.hatta filmin de bir iki sahnesinde yunan mitolojisine bariz göndermeler bulunmakta.film bittikten sonra anında bir match point havası alıyorsunuz,en az onun kadar kaliteli bir woody allen yapımı bu da.sürükleyici ve gerçekçi.usta yönetmen hiçbir zaman aman mutlu sonla bitireyim,aman başrol şöyle olsun,aman bu karakteri öldüreyim diye düşünmüyor filmlerinde.cassandra da şok finaliyle tipik bir allen yapımı.oyuncular rollerine çok yakışıyor,harikalar.bunu yapmayı sevmem ama öneri amaçlı bir şey söyleyeyim,eğer geçmişte snatch,match point,in bruges,rocknrolla izlediyseniz ve beğendiyseniz,cassandras dreami de izleyin.

Eklenme Tarihi 12 Eyl 2009, saat 02.27
    darkchild38
    darkchild38

0 takipçi | Onun 3 yorumunu gör |

1 - Çok kötü

bu ne saçma sapan bi filmdir. senaryoya bak yaw gercek kesitte bile daha yaratıcı senaryolar var :) tek eksigi collin gibi adamlar oynamıyor .. bu filmi sevdim diyenleri hele hiç anlamıyorum boşa geçmiş bi 1-2 saatten ibaret bi film 10/ 2

Eklenme Tarihi 05 Mar 2009, saat 20.28
    AstalaVista
    AstalaVista

2 takipçi | Onun 284 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

Colin Farrell olduğu için kendini izlettiren ve Colin dışında tüm oyuncuların çok vasat oyunculuk sergilediği bir yapım..

Eklenme Tarihi 29 Oca 2009, saat 13.24
    beck31
    beck31

8 takipçi | Onun 1371 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

Dram ve kara mizah ögelerininin çok yerinde ve dozunda kullanıldığını düşündüğüm , çok beğendiğim , ilk sahnedesinden itibaren oldukça saran woody allen filmi.

Eklenme Tarihi 16 Oca 2009, saat 00.40
    x-tacy
    x-tacy

0 takipçi | Onun 9 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

ilk defa bir woody allen filmini sıkılmadan sonuna kadar izleyebildim ama yinede filmden çok şey beklemeyin.

Eklenme Tarihi 01 Oca 2009, saat 21.56
    techtonic-329
    techtonic-329

0 takipçi | Onun 136 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

woody allen maç sayısına benzer bir şey çekmiş maç sayısı kadar olmasada güzel bir film vicdan azabı üzerinde durmuş bir film..

Eklenme Tarihi 31 Ara 2008, saat 18.37

5.0 : Başyapıt
    Kaydediyor…
    Kaydedildi
    Eleştiri
    Daha fazla yorum görmek istiyor musun?
     Facebook'ta Beyazperde'nin hayranı olun.