Kaza Kurşunu

10%
8 kritik
0 kritik
Sırala En yeniler- En çok eleştiri yazmış üyeler
- En çok takip edilen üyeler
JeanClaudeVanDamme
14 takipçi |
Onun 782 yorumunu gör
3 - Fena değil
Erkeklere en uygun romantik komedi bu olsa gerek.İki saat boyunca kendine bağlayan tüm nedenleri geçtim,sırf Paul Rudd'ın mükemmel ötesi Robert De Niro taklidi için bile izlenir.2007'nin en başarılı yapımlarından.
Eklenme Tarihi 02 Şub 2012, saat 18.40
volkanick
2 takipçi |
Onun 497 yorumunu gör
1 - Çok kötü
İzlediğim her filmiyle kendisine biraz daha uyuz olduğum Seth Rogen i ünlü yapan film:
ABD de ne hikmetse çok tutulan ama amerika dışında karşılıksız bir çek hüviyetine bürünen,hollywood un bütün o şaşalı havasına rağmen yaptığı filmlerden damarlarında hala abazan kanı dolaştığı belli olan,komedi yeteneği olmayan bir komedyenin gereksiz filmlerinden biri.
Eklenme Tarihi 08 Mar 2011, saat 12.36
Kurallara uymuyor ise tıklayın
Kaza Kurşunu i gördünüz mü?
Eleştirimi yayınla
kemaleses
1 takipçi |
Onun 31 yorumunu gör
4 - Çok iyi
Film gerçek hayatta yaşayabileceğimiz konuyu çok sade ve güzel bir biçimde ele almış.Yönetmen filmi biraz uzun tutmaya çalışmış.Ama bu aralar izlediğim güzel filmlerden bir tanesiydi.İzlerken hoş vakit geçireceğinize eminim;)
Eklenme Tarihi 31 Eki 2010, saat 02.46
Eski Üye
4 - Çok iyi
Son dönemde izlerken en çok eğlendiğim, en matrak romantik komedilerden biriydi. Tam hayatın içinden, çok doğal bir sunumu var. Süre olarak biraz fazla uzatıp zorlama yapmışlar, sonlara doğru bazı yerlerinde sıkıldım ama genel olarak cidden güzel filmdi.7,5 / 10
Eklenme Tarihi 25 Eki 2010, saat 14.38
l-i-l-a-H
38 takipçi |
Onun 2135 yorumunu gör
4 - Çok iyi
Bir, Judd Apatow filmine gittiyseniz ve gülmüyorsanız, bu kendinizi çok kastığınızdan dolayıdır! Baştan sona gülmüştüm.
Eklenme Tarihi 11 Eki 2010, saat 02.21
rudeonerudeone
7 takipçi |
Onun 987 yorumunu gör
2.5 - Eh işte
süperdi.inanılmaz komikti.tam bir judd apatow tarzı.oyuncuların her biri ama ciddi anlamda her biri mükemmeller.çok eğlendim ve hiç bitmesin istedim film.hem matrak hem de dramatik bir konu üzerinden komikliğinin yanında kimi zaman aileye dair önemli şeyler de söylüyor knocked up.yalnız oyuncular gerçekten harikaydı tekrar söylemeden edemeyeceğim.judd apatow sinemasında eğlenenler için kesinlikle kaçırılmaması gerekiyor.daha yüksek bir puan hak ediyor bu sitede de.feci beğendim.
Eklenme Tarihi 08 Tem 2010, saat 08.06
juve-baby
3 takipçi |
Onun 171 yorumunu gör
2.5 - Eh işte
bu aralar izlediğim en eğlenceli filmlerden biriydi.. değişik bişeyler arayanlar için gayet ideal!..***..
Eklenme Tarihi 07 Haz 2010, saat 11.54
Eski Üye
4 - Çok iyi
genel olarak film çok güzel buldum başta başrol oyuncusu seth rogen çok iyiydi filmi konu olarakta güzel filmin dram komedinin bir arada olduğu iyi bir film ve filmin sonunda oyuncuların çoçukluk fotorağlarını koymuşlar izlenibilr güzel yapım
Eklenme Tarihi 18 May 2010, saat 03.21
colic-p
0 takipçi |
Onun 32 yorumunu gör
4 - Çok iyi
Hem komik ve çok sıcak bir senaryosu var çok güzel bir filmdi, bilm-kurgu manyağı bir adamım ama bu filme bayıldım.10/10
Eklenme Tarihi 24 Eyl 2009, saat 22.42
Filmle ilgili fikirlerin
İzlemek istiyor musun?
Evet
Hayır
İzledin mi? Puan ver

Kaydediyor…
Kaydedildi
Daha fazla yorum görmek istiyor musun?