Yaratık

- Seanslar
- Fragman ve Videolar
- Oyuncular
- Eleştiriler
- Beyazperde eleştirileri
- Basın eleştirileri
- Kullanıcı yorumları
- Resimler
- Biliyor muydunuz?
Ortalama puan:
3,3
4173 notu için,
59 kritik,
|
Eleştirimi yayınla
-
0%
-
0 kritik
-
58%
-
34 kritik
-
2%
-
1 kritik
-
27%
-
16 kritik
-
14%
-
8 kritik
-
0%
-
0 kritik
59 Kullanıcı yorumları
Sırala En yeniler- En çok eleştiri yazmış üyeler
- En çok takip edilen üyeler
Ogulcan B.
2 takipçi |
Onun 75 yorumunu gör
|
3 - Fena değil
Oyunculuklarin saglam oldugu farkli bir kore filmi.Bastan sona heyecanli bir film degil zaman zaman filmin temposu düsüyor ve insan sikilabiliyor fakat zaman zaman da dramatiklesen zaman zaman da izleyiciyi heyecanlandiran bir film.Filmin olay örgüsünü ben pek begenmedim daginik bir olay örgüsü yani bir konunun etrafinda degilde birden fazla olay etrafinda dönüyor film.Film degisik bir filmdi yani filmin tam bir türü varmi bilemedim bazen dramatik bazen neseli bazen de heyecan dozu artan bir film ben açikçasi filmin tam olarak türünü çözemedim.Filmde yasanilan olaylar gerçekçi oyunculuk performanslari gerçekçi ve filmdeki yaratikta bence oldukça gerçekçi yapilmis yani film genel olarak dogal fazla yapmacikliga kaçmayan bir film.Filmin bazi müzikleri güzeldi yani filme etkileyicilik katmis.Film beni zaman zaman hüzünlendirdi zaman zaman heyecanlandirdi ama zaman zaman da sikti yani orta dereceli bir film,eger degisik bir film izlemek istiyorsaniz izleyin derim ama çokta büyük beklentiniz olmasin.
6.5/10
Eklenme Tarihi 08 Ara 2011, saat 15.44
Kurallara uymuyor ise tıklayın
bagerberf
0 takipçi |
Onun 7 yorumunu gör
|
4 - Çok iyi
Film sadece yatatığa bağlı kalmayıp sistem eleştirisi ayrıca amerikayı eleştirmesi çok iyi güzel bir film
Eklenme Tarihi 24 Kas 2010, saat 14.57
Kurallara uymuyor ise tıklayın
Yaratık i gördünüz mü?
Eleştirimi yayınla
filmhastası
10 takipçi |
Onun 690 yorumunu gör
|
2.5 - Eh işte
filmin adı Gwoemul değil the host olaması gerekmiyormu? film güzel ama abartılacak bişe yok.yani tüm klişeleri kullanmış. bilimadamının yakarak imha edecek yerine labobaya döküyor bir balıkta mutasyona uğruyor.. hükümet yalan sölüyor hiç olmadığı halde virüs olduğunu falan sölüyor. güzel bir film okadar vakit geçirmek için birebir 10/7
Eklenme Tarihi 30 Eyl 2010, saat 18.54
Kurallara uymuyor ise tıklayın
Chev
6 takipçi |
Onun 953 yorumunu gör
|
2.5 - Eh işte
Şimdi afişti,güzel yorumlardı derken bir harika bir film beklemeyin..Ortalama bir yapım,hani izlesende olur izlemesende derler ya..İşte ondan.
Eklenme Tarihi 21 Nis 2009, saat 16.01
Kurallara uymuyor ise tıklayın
rudeonerudeone
7 takipçi |
Onun 987 yorumunu gör
|
2.5 - Eh işte
öncelikle şunu söylemeliyim ki,filmdeki aile tam gıcık olunası cinsten.uç karakterlerin bir araya gelmesinden oluşan pek çok aile yapımı görmüştük daha önceden ancak hiçbirinden bunlar kadar nefret etmemiştim.amaç da bir yandan bu aslında,yani başarılı olmuşlar bu aile profilini oluştururken.efektler bazında bakıldığında da göze batan bir problem yok,her sahne gayet inandırıcı,sanki pikniğe gittiğinizde sizin de başınıza gelebilir hissi uyandırılıyor.yaratıkın nedeni olarak da amerika gösterilmiş,bu da zaten başlı başlına evrensel bir mesaj anlamına geliyor.hoş bir seyirlik olabilir.
Eklenme Tarihi 16 Eki 2008, saat 23.24
Kurallara uymuyor ise tıklayın
widmark-2
8 takipçi |
Onun 458 yorumunu gör
|
4 - Çok iyi
Kore Sinemasından hoş , yer yer ilgi çekici ve de politik olmaya çalışan başarılı bi çalışma..
Eklenme Tarihi 11 Eki 2008, saat 15.13
Kurallara uymuyor ise tıklayın
atakanozruh
0 takipçi |
Onun 332 yorumunu gör
|
4 - Çok iyi
Klişe yaratık filmlerden çok farklı, tamamen özgün ve kaliteli bir yapım. Kore sineması gün geçtikçe daha güzel eserler yaratmaya başladı. The Host da onlardan biri. Kesinlikle izlenmeyi hak ediyor. 8/10
Eklenme Tarihi 11 May 2008, saat 07.23
Kurallara uymuyor ise tıklayın
vedek-2
1 takipçi |
Onun 63 yorumunu gör
|
2.5 - Eh işte
İyi bir yaratık filmiydi. Elbette zayıf yönleri vardı ama bunlar filmin başarısının önüne geçmiyor. Görsel olarak da gayet yeterliydi.
7 puanı hak ediyor...
Eklenme Tarihi 03 May 2008, saat 22.15
Kurallara uymuyor ise tıklayın
Demirta-
1 takipçi |
Onun 644 yorumunu gör
|
2.5 - Eh işte
Bence vasat bir film. Başlangıçta merak uyandırıcı gelişmeler var. Ama film temposunu aynı seviyede tutamıyor. Yer yer sıkıcı seviyeye geliyor. İzlensede olur, izlenmesede.
Eklenme Tarihi 25 Şub 2008, saat 09.09
Kurallara uymuyor ise tıklayın
volkanick
2 takipçi |
Onun 497 yorumunu gör
|
4 - Çok iyi
aslında bir yaratık hikayesi..ama hikayenin merkezindeki yaratık filmin başrolünde değil..aile ilişkileri,gençlik,amerika ve korenin kendi iç sorunlarına göndermeler yapan farklı bir film.izlenir.
Eklenme Tarihi 16 Şub 2008, saat 18.38
Kurallara uymuyor ise tıklayın
Filmle ilgili fikirlerin
İzlemek istiyor musun?
Evet
Hayır
İzledin mi? Puan ver

Kaydediyor…
Kaydedildi
Daha fazla yorum görmek istiyor musun?