Büyük Hata
    •     35% - 9 kritik
    •     50% - 13 kritik
    •     15% - 4 kritik

En yeniler
    • En çok eleştiri yazmış üyeler
    • En çok takip edilen üyeler
    kemerlee
    kemerlee

7 takipçi | Onun 626 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

Fransız yapım Nathalienin amerikan versiyonunda Egoyan orjinaline göre daha dinamik, daha seksi ve daha başarılı bir oyuncu performansı yakalamış.Usta oyuncu Liam Neeson biraz arka planda kalmış ama yaşına göre hala çok seksi olan Moore ile güzelliğinin doruğundaki Seyfield resmen karşılıklı döktürmüş, özellikle Chloe'nin gözlerinde o tutkuyu görüyor hatta tüm vucundada hissediyorsunuz.Öldüren cazibeden 20 yıl sonra bu kadar stilize ve başarılı bir iş görmek oldukça güzel, son yıllarda büyük süşüş içinde olan Egoyanında yükselişe geçtiği film olur diye düşünüyorum. 10/7,5

Eklenme Tarihi 04 Mar 2012, saat 22.39
    Smailov1907
    Smailov1907

20 takipçi | Onun 117 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

Julianne Moore ve Amanda Seyfried in göze hitap eden, Liam Neeson un usta işi oyunculuklarıyla kendisini izlettiren hoş bir seyirlik..Büyük beklentilerle izlenecek bir film değil.O zaman keyif alınabilir.

Eklenme Tarihi 25 Haz 2011, saat 07.53
    Kurallara uymuyor ise tıklayın
    Büyük Hata i gördünüz mü?
    JeanClaudeVanDamme
    JeanClaudeVanDamme

14 takipçi | Onun 782 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

Dram olarak devam ederken son yirmi dakikasında birden gerilime meyletmesi bu filmin en ilgi çekici ve ayakta tutan tarafı bence.Bu vites değişimi olmasaydı çok daha sıradan bir film izleyecektik.Ama sadece izleyiciyi şaşırtmaya bel bağlaması da bir o kadar zayıflatıyor elini.Ortalamanın üstünde.

Eklenme Tarihi 19 Haz 2011, saat 16.39
    rudeonerudeone
    rudeonerudeone

7 takipçi | Onun 987 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

filmin kendine göre bir "havası" var.bunu ilk saniyelerden itibaren hissedebiliyorsunuz.oyuncular,mekanlar,müzikler,çekimler bu havayı oluşturan temel faktörler.konusu belki ilk bakışta çok sade gözükse bile aslında bir düşününce çok kilit durumlardan bahsediyor.konusu sağlam ancak yönetmen bu konuyu hakkıyla işleyebiliyor mu?işte orası biraz tartışılır.aslında finaline kadar da gayet işliyormuş gibi gözüküyor.ne var ki finalin filmin en büyük kozlarından biri olması gerekirken son derece aceleye getirilmiş,özensiz ve çarpıcılıktan uzak bir hal alıyor.zaten filmin süresi de oldukça kısa,yönetmen sanki belli bir süre sınırını aşmamaya çalışıyormuş gibi bazı sahneleri ve konuları gereğinden kısa tutmuş gibi hissettiriyor.bu durum filmin genelinde olmasa bile en azından finalinde oldukça göze batıyor ve dediğim gibi verimli bir finalden bizi mahrum bırakıyor.oyuncular oldukça iyi.ve hatta oldukça da cüretkar.sanırım projeye ve yönetmenn egoyana fazla güvenmişler.hikayeyi ve filmi genel olarak beğendim,ancak belirttiğim gibi bazı önemli hataları var,yoksa daha da güzel olabilirdi.izleyeni pişman edeceğini zannetmiyorum.

Eklenme Tarihi 21 May 2011, saat 17.11

orientrap
    orientrap

0 takipçi | Onun 8 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

Lezbiyen ak bu olsa gerek.Duygusal dramatik bir kz flimi, az erotik erkek flimi.bo vakti deerlendirmek iin izlenebilir.Aile ile izlenmeyecek bir tr

Eklenme Tarihi 08 Nis 2011, saat 03.09
    Demirta-
    Demirta-

1 takipçi | Onun 644 yorumunu gör |

1 - Çok kötü

Zaman kaybndan baka birey deil akas. Harcadm zamana acdm. Bence uzak durun.

Eklenme Tarihi 06 Nis 2011, saat 13.57
    zafer-calayoglu
    zafer-calayoglu

1 takipçi | Onun 248 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

film son derece orta yaş sendromunun ne kadar ileri gidebileceğini vurguluyor ve helede karşınızda sizi kışkırtan, sapkınlık derecesinde size ayak bağı olan ve kendi amacına yönelik çaba sarferderken sanki size hizmet ediyormuş havasını çok iyi yansıtamamışlarda olsa çünkü filmi izlerken okuyabiliyorsunuz olacakları ama oyunculuklara gelince julianna moore harika oynamış aldatılma tedirginliğini çok iyi yansıttı bize. izlemenizi tavsiye ederim 10/7

Eklenme Tarihi 01 Mar 2011, saat 00.49
    gokhansld
    gokhansld

0 takipçi | Onun 145 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

Bu filme fazla açık diyenler Poison İvy filmini gördüler mi acaba? Julianne Moore gercekten çok cüretkar bir oyuncu, filmlerinin hakkını veriyor. Amanda Seyfried ise gerçekten çok güzel bir oyuncu sırf bu güzellik için bile izlenir bu film. Sonuç olarak erotik sahnelerinin yeri ve zamanlaması gayet iyiydi: Birde filmin ismini Türkçeye çevirirken daha özenli olsak çok iyi olacak ya...

Eklenme Tarihi 28 Şub 2011, saat 12.35
    l-i-l-a-H
    l-i-l-a-H

38 takipçi | Onun 2135 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

Amanda Sayfried ve Julianne Moore a bakmaktan, konuya hakim olmak imkansız ki!

Eklenme Tarihi 08 Şub 2011, saat 23.14

5.0 : Başyapıt
    Kaydediyor…
    Kaydedildi
    Eleştiri
    Daha fazla yorum görmek istiyor musun?
     Facebook'ta Beyazperde'nin hayranı olun.