Yargısız İnfaz

30%
16 kritik
1 kritik
Sırala En yeniler- En çok eleştiri yazmış üyeler
- En çok takip edilen üyeler
throughout
2 takipçi |
Onun 369 yorumunu gör
2.5 - Eh işte
Yaklaşık 3 yıl önce sinemada izlemiştim ve genel olarak iyi bir film.. ama ben böyle bir konudan ve bu oyuncu kadrosundan daha çarpıcı bir film beklerdim.. yine de izlenmeye değer.. 8/10
Eklenme Tarihi 25 Kas 2010, saat 23.01
l-i-l-a-H
38 takipçi |
Onun 2135 yorumunu gör
Başarılı bir drama...
Eklenme Tarihi 19 Kas 2010, saat 04.09
Kurallara uymuyor ise tıklayın
Yargısız İnfaz i gördünüz mü?
Eleştirimi yayınla
Eski Üye
4 - Çok iyi
Sağlam bir politik drama.Öncelikle oyuncu performanslarından bahsetmek gerek. Her biri ama her biri müthişti? tüm Mısırlılardan tutun da Merly Streep´e kadar hepsi ancak bu kadar gerçekçi oynayabilirdi...Filmde hemen hemen hiç aksiyon olmamasına ve ağır bir tempoda ilerlemesine rağmen gayet beğendim? kurgu olarak iyiydi (filmin akışını 3-4 farklı cepheden ilerletmeleri) ve dramatik finali ile etkileyici bir son oldu? müzikler de filme uyum sağlamış.Konu olarak ise; Amerikalıların hem kendi sistemlerine eleştiri vardı, hem de teröre uzaktan da olsa ucundan bile değebilecek'yıllardır ABD´de yaşayan elit bir Müslümana bile neler yapabileceklerini göstermesi açısından gözdağı vermişler gibi.Yani yer yer popülist yer yer ise gayet objektif bir tavır ve özeleştiri içindeki bir senaryo.Sonuç olarak; bu türde herkese tavsiye edebileceğim etkili filmlerden biri.8 / 10Not: Bu filmin düşük puan almasının tek açıklaması sinemasal kriterler değil, 'Müslümanları terörist olarak gösteriyor' düşüncesinin puanlamaya yansımasıdır. Aslında öyle 6-7 puan civarında bir film değil, daha fazlasını hak ediyor, izlerseniz görebilirsiniz.
Eklenme Tarihi 03 Ağu 2010, saat 20.08
zgrklc
1 takipçi |
Onun 132 yorumunu gör
2.5 - Eh işte
klasık muslumanları kotuleme polıtıkalarının bır urunu fılm. mılım mılım yıllardır yol alıyolar.
Eklenme Tarihi 28 Tem 2009, saat 23.22
HAMLET1980
1 takipçi |
Onun 262 yorumunu gör
4 - Çok iyi
çok ii film harika kesin izleyin....jack baba geleceğin oyuncusu çok ii oynamış.
Eklenme Tarihi 17 Nis 2009, saat 22.25
dijital-kalem
Onun 18 yorumunu gör
4 - Çok iyi
Filme, 8 puan versem az; 9 puan versem bazı yönlerden fazla olacağı düşüncesindeyim. Kesinlikle izleyin derim. Fon müzikleride çok iyi olmuş. 8.5/10
Eklenme Tarihi 17 Nis 2009, saat 13.39
dt-usame
Onun 29 yorumunu gör
2.5 - Eh işte
traitor benzeri bi film daha. ama sonundaki kurgu beni şaşırttı ve güzeldi. bazı holywood firmaları müslümanlarında insan olduğunu belli eden filmler yapma peşinde. 10 numara film. yalnız iyi adamda amerikalı kötü adamda. kendilerinide ezdirmemişler hani:) çok fazla karakter var ve başrol yok nerdeyse. buda ayrı bi güzellik bence. filmin sonunda şunu anlıyorsunuz: ABD bütün bu savaşları vs. sadece para petrol vs. için yapıyor. yıkıyor yakıyor karşısında duran yok nasılsa. ama iş kendine gelince insan hakkı tanımıyor ve heryol mübahtır yoluna gidiyor.
Eklenme Tarihi 03 Nis 2009, saat 02.44
hozanserhat
Onun 8 yorumunu gör
4 - Çok iyi
Kurgusu mükemel..olayların izlediğiniz şekilde gelişmediğini asla farketmeyeceksiniz.....izlenilmesi gereke filmlerlerden....muhakkak izleyin...10/9..
Eklenme Tarihi 26 Mar 2009, saat 10.08
potasyum
2 takipçi |
Onun 464 yorumunu gör
1 - Çok kötü
Bana göre o kadar iyi değildi.
Eklenme Tarihi 23 Şub 2009, saat 22.07
Filmle ilgili fikirlerin
İzlemek istiyor musun?
Evet
Hayır
İzledin mi? Puan ver

Kaydediyor…
Kaydedildi
Daha fazla yorum görmek istiyor musun?