ayberkxxx
28 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
arkadaşlar film gayet güzel sinemada izledim çok değişik bir konusu var,ama film 2.yarıda dahada güzelleşip filmin sonuna kadar hep macera içinde geçio,izlenilir.
Konusu gerçekten mükemmeldi fakat konuya göre işleniş basit kaçtı gibi basın olaya hiç sokulmadı ve katil daha zeki ve psikopat bi tip olabilirdi mesala hannibal lecter gibi ve daha fazla katilden bahsedilebilirdi fakat yinede herşeye rahmen izlenirliği yüksek bir film. 8/10
tek kelime geçer o da harika ama niye?çünkü ne abartı var nede mantıksızlıkbence harika bir filimBu filme Gerilim-Aksiyon Sevenler gitsinki kaçırılmıycak bir fırsat10/10
son zamanlarda izlediğim bilişim suçlarıyla ilgili ikinci film sanırım bundan sonra yeni bir gerilim türü karşımıza çıkacak teknolojik suçların toplum içerisinde yarattığı kaotik durum işlenmiş web üzerinden canlı yayınla cinayet daha önce sinemada işlenmemiş bir öldürme şekli umarım bazıları için ilham teşkil etmez filme kötü diyemiyecem ama bir gerçek varki kesinlikle iyi diyemem
aklını intikam için hazırladığı planı uygulamak için kullanan kötü ve herzaman kötüyü bulan FBI ajanları klasik senaryo ama asla mantıksız değil sıkmıyor film tabii insanlığın geldiği noktayı duyarsızlığı gözler önüne seren izlenebilir bir film
bu diana lane hakikaten iyi oyuncu.. sadakatsizden sora aynı kadının izlediğim 2. filmi ikisde çok iyi.. filmin sonu seyirciyi doyuruyor ama, bilgsayar ve internet yardımıyla bukadar uç noktalara çikilabileceği konusunda şüpheliyim..
finali kesınlıkle az ve yavan olmuş.ama genel olarak mantıklı bır senaryo ve muzık vardı.keyıf aldım fılmden.oyunculuk guzeldi.mesajı ıyı verdı ama anlayana tabi...8/10 dıyorum.öz ve az fılmlerden...
filmin verdiği tek güzellik medyanın ve internetin ne kadar kötü kullanıldığı idi.özellikle katilin söylediği bir cümle vardı.şöyle diyor.'şunu kesin olarak söyleyebilirim ki insanlar internetten adamları kadınları nasıl ... ettiğini seyretmek için bir sürü para veriyor.'film bu rezilliği gözler önüne serdi.film ekibine çok teşekkür ederim.insanlık bir taraftan çığrından çıkıyor artık.gerilim filmi olarak bakarsak da eeehh .işte şöyle böyle.6/10 .izlenebilinir.