7 takipçi | Onun 680 yorumunu gör |
7 takipçi | Onun 680 yorumunu gör |
defalarca izlediğim sağlam espiriler olan bir film 10/9
Eklenme Tarihi 06 Ara 2010, saat 22.31 Kurallara uymuyor ise tıklayın
3 takipçi | Onun 953 yorumunu gör |
Animasyon demek sadece gülmek demek değildir artık bunu öğrenmek lazım.Canavarlar yaratıklara karşının amacı tamamiyle sizi eğlendirmek.Bir kaç saatliğine bu dünyadan alıp çocukluğa götürmek.Bencede bunda başarılı olmuş 7/10
Eklenme Tarihi 16 Eyl 2010, saat 22.36 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 6 yorumunu gör |
Gerçekten Çok çok kaliteli bir animasyon ismi çokı itici gelmişti fakat kendisi çok başarılı
Eklenme Tarihi 10 Haz 2010, saat 14.37 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 60 yorumunu gör |
şahsen gülmek için izlediğim bir filmdi ama gülmek için kendimi biraz zorladım. eğlencelimi evet ama kahkaha atmayı düşünmeyin bence biraz sıkıcı ilerliyor. 5/10
Eklenme Tarihi 04 May 2010, saat 15.21 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 10 yorumunu gör |
Bol esprili ve güldüren bir yapım, keyifle izlenebilir...
Eklenme Tarihi 14 Mar 2010, saat 23.53 Kurallara uymuyor ise tıklayın
4 takipçi | Onun 590 yorumunu gör |
Son haftalarda izlediğim en güzel animasyon. İnce espriler ve sahnelerle dolu. 8
Eklenme Tarihi 10 Şub 2010, saat 03.13 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 21 yorumunu gör |
Aşırı derece güzel bir animasyon... büyük küçük herkes izlesin. Çok keyifle izlenir. küçük esprilerle dolu çok keyifli
Eklenme Tarihi 21 Oca 2010, saat 05.40 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 140 yorumunu gör |
Süper bir animasyon filmdi. Espriler çok yaratıcı ve akılda kalıcı. Hiç sıkılmadan izledim. İzlemek için yaş sınırlamasının olmadığı ender animasyon filmlerinden biri.
Eklenme Tarihi 20 Kas 2009, saat 18.45 Kurallara uymuyor ise tıklayın0 takipçi | Onun 17 yorumunu gör |
Gerçekten çok güzel bir animasyon, o kadar esprili sahneleri varki yaşım 23 olmasına rağmen gülmekten öldüm :D Hele toplantıdaki kadının, generalin her gösterdiği canavarda çığlık atması,o sahnede gülmekten gözümden yaş geldi :D
Eklenme Tarihi 13 Eki 2009, saat 19.48 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 213 yorumunu gör |
klıse hollywood anımasyonu ama eglencelı ızlenebılır...her zaman wall-e ve persopolıs kalıtesınde anımasyon beklenemez..7
Eklenme Tarihi 08 Eyl 2009, saat 17.14 Kurallara uymuyor ise tıklayın