0 takipçi | Onun 94 yorumunu gör |
her tiye filmlerini seven biri olarak bu filmide ümitle aldım ama hüsrana uğradım saparsaçma olmuş
Eklenme Tarihi 02 Oca 2011, saat 17.10 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 94 yorumunu gör |
Eklenme Tarihi 02 Oca 2011, saat 17.10 Kurallara uymuyor ise tıklayın
38 takipçi | Onun 2135 yorumunu gör |
Gülmek için, taktım oynatıcıya ama sonuç hüsran!
Eklenme Tarihi 15 Kas 2010, saat 10.30 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 28 yorumunu gör |
filmi pek beğenmedim çok saçmaydı. bi kaç yeri hariç hiç gülmedim diyebilirim. çok çok çok boş vaktiniz varsa izleyin... 4/10...
Eklenme Tarihi 16 May 2009, saat 18.34 Kurallara uymuyor ise tıklayın0 takipçi | Onun 5 yorumunu gör |
sırf film izlemiş olmak için bile izlenemeyecek kadar kötü bir film..
Eklenme Tarihi 10 Oca 2009, saat 15.05 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 10 yorumunu gör |
emeğe saygı demiyeceğim . film baştan aşağı emeğe saygısızlık. 10 /1 daha fazlasına tahamül edemem . boş vaktiniz olsa bile bu filmle değerlendirmeyin . kadın programları izleyin daha iyidir :D
Eklenme Tarihi 09 Ağu 2008, saat 12.41 Kurallara uymuyor ise tıklayın
4 takipçi | Onun 590 yorumunu gör |
Film boyunca şöle birkaç kez tebessüme vuran bir gülümseme ile kalıyorsunuz. Son derece başarısız bir ti yapımı. Vakit kaybı
Eklenme Tarihi 11 Tem 2008, saat 04.18 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 2 yorumunu gör |
başarısız bir parodi örneği daha filmde gülünecek bişi yok arada bir gülümsetiyo oda çok nadir espri yapmaya çalışırken kendilerini çok zorlamışlar işin tadı kaçmış
Eklenme Tarihi 07 Haz 2008, saat 09.00 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 40 yorumunu gör |
Bu film çok başarısız. Bir parodi filmi. Özellikle çikolata fabrikası ve narnia günlüklerinin ve başka filmlerin parodisi yapılmış ama başarısız olmuş. Çok ender güldürüyor. Bir komediden beklenen performanstan uzak kalmış. Scary movie serisi hala daha iyi.10/4
Eklenme Tarihi 31 Mar 2008, saat 14.54 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 6 yorumunu gör |
bu film olur da sinemaya gelirse sakın vakit harcamayın, yalnızca izleyecek dvd bulamadığınızda işinize yarayabilir :)
Eklenme Tarihi 18 Şub 2008, saat 18.36 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 2 yorumunu gör |
bu tarz filmler bazen sıkıcı gelebiliyor. çünkü filmdeki sahneleri anlayabilmek için dalga geçilen filmleri izlemek gerekiyor. ben izledim. bir iki sahnesinde güldüm. o da boratın olduğu sahne bunun yerine daha iyi bir filme gidilebilir
Eklenme Tarihi 13 Şub 2008, saat 02.28 Kurallara uymuyor ise tıklayın