Son Hava Bükücü

32%
75 kritik
0 kritik
Sırala En yeniler- En çok eleştiri yazmış üyeler
- En çok takip edilen üyeler
ozmenmurat
Onun 28 yorumunu gör
3 - Fena değil
Anime olarak izlemedigim için begendim. Fakat çizgisini izleyip filmi elestirenler çok kati davranmislar. Bu konuda bir yorum yapamayacagim. Film olarak izlemeye deger diye düsünüyorum. 10/7
Eklenme Tarihi 07 Tem 2011, saat 07.02
BoRriZ
Onun 14 yorumunu gör
1 - Çok kötü
orjinal anime çizgi filmini tüm bölümlerini izlemiş biri olarak hiç tatmin olmadım filmden..
çok yavaş aksiyonu olmayan bir film..konular çok basit işlenmiş.. çok daha başarılı olması lazımdı.. umarım toprak ve ateş bölümleri daha güzel olur..
10/5
Eklenme Tarihi 15 Nis 2011, saat 21.41
Kurallara uymuyor ise tıklayın
Son Hava Bükücü i gördünüz mü?
Eleştirimi yayınla
haviconi
Onun 26 yorumunu gör
1 - Çok kötü
izgi filmde gzel espriler vard. Aang hep neeliydi, filmde ise elemann bi oturup hngr hngr alamad kald.
Uyarlama i yapmak gerekten zordur. Ama onu batrmak da bi o kadar zor olur.
Shyamalanda zoru baarm...
Eklenme Tarihi 05 Nis 2011, saat 11.52
napitexfilm
Onun 34 yorumunu gör
2.5 - Eh işte
film grsel adan son derece iyi konuda gzel fakat daha sindirilerek ilense ve oyuncu kadrosu asdan daha iyi seimler yaplsaym ok daha farkl vede gzel bir yapm olurmu. film hakkyla ilenmediinden tat vermiyor.
Eklenme Tarihi 04 Nis 2011, saat 10.58
Burak Doğanel
Onun 1 yorumunu gör
1 - Çok kötü
filmde konuyu bilmeyenler eminim hi birey anlamamlardr. izgi filmde ne kadar olay varsa nerdeyse tam tersini anlatyorlar.madem bu filmi ekmiler bari konuyu doru dzgn aktarsalarm ve bir olaydan bir olaya bu kadar hzl atlamasalarm.tamamiyle ticari ama gdlen bir film olduuna inanyorum.
Eklenme Tarihi 02 Nis 2011, saat 00.08
mehtap6
12 takipçi |
Onun 385 yorumunu gör
2.5 - Eh işte
bu tarz filmleri sevmemekle beraber bazılarına saygım vardır ama bu film onlardan biri değil, izleyemedim hatta, daha cok cocuk filmi gibi.
Eklenme Tarihi 23 Mar 2011, saat 17.28
rudeonerudeone
7 takipçi |
Onun 987 yorumunu gör
2.5 - Eh işte
görsellik oldukça sağlam.fakat geri kalan tüm sinemasal gerekliliklerin neredeyse hepsinde eksiklikler bolca var.en başta çok çok sığ senaryo,zayıf oyunculuklar,aceleyle çekilmiş ve bitirilmiş hissi göze çarpıyor sanırım.film kendini sonuna kadar da izletiyor bu arada,o konu yanlış anlaşılmasın,sıkıcı değil.ne var ki tipik büyük bütçeli yaz filmleri kervanına katılmaktan kurtulamıyor.aslında kurtulmak gibi bir niyeti de yok zaten.yani herkes böyle bir iş çıkacağını tahmin ediyordu neredeyse.serinin sıkı hayranı değilim,merak edip izledim öylesine.bir katkısı olmadı.farklı görselliği dışında tatmin edici bir yanı yok.son dönemin gişede patlayan en büyük balonlarından biri oldu neticede.
Eklenme Tarihi 27 Şub 2011, saat 01.33
Film-Kolik-3
Onun 1 yorumunu gör
2.5 - Eh işte
Film efektleri muhteşem ama senaryosu olsun, replikleri olsun aşırı berbat. Tavsiyem animesini izleyin.
Eklenme Tarihi 15 Şub 2011, saat 16.38
recoil
Onun 10 yorumunu gör
1 - Çok kötü
Animesinin hayranı biri olarak tamamen berbat etmiş. Keşke Peter Jackson amcamız çekseydi. Mükemmel bir üçleme çıkardı eminim. Yönetmen sokaktan bulduğu hintliyi filmde oynatmış! Bu ne toprakçılıktır kardeşim:))
Eklenme Tarihi 12 Şub 2011, saat 23.25
Vartenor
Onun 33 yorumunu gör
2.5 - Eh işte
Çocukluğumuz çizgi film kahramanı;Avatar.Bir şekilde yapmış adamlar.Görsel açıdan da fena değil ama kardeşim hikaye nedir öyle.Çizgi filmi bile daha güzeldi.Çizgi filmini izlememiş olsam beğenirdim.
Eklenme Tarihi 20 Oca 2011, saat 23.32
Filmle ilgili fikirlerin
İzlemek istiyor musun?
Evet
Hayır
İzledin mi? Puan ver

Kaydediyor…
Kaydedildi
Daha fazla yorum görmek istiyor musun?