3 takipçi | Onun 34 yorumunu gör |
3 takipçi | Onun 34 yorumunu gör |
Adam sandler'ın muhteşem bir komedi/aile filmi!! mutlaka izleyin derimm!! ^.^
Eklenme Tarihi 14 Ağu 2011, saat 19.28 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 42 yorumunu gör |
adam çok güzel bir performans sergilemiş.ailecek izlenilicek bir yapım.hem komik hem de izlerken hiç sıkmıyor insanı
Eklenme Tarihi 12 Tem 2011, saat 09.02 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 42 yorumunu gör |
Eklenme Tarihi 12 Tem 2011, saat 09.02 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 4 yorumunu gör |
Tarzım değil fakat eğlenceliydi en azından rahatlıkla ailece izleyebilirsiniz
Eklenme Tarihi 20 Kas 2010, saat 02.31 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 7 yorumunu gör |
Eğlenceliydi ailece keyifle izlenebilir klişe yanları da az değildi..
Eklenme Tarihi 27 Ağu 2010, saat 15.48 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 37 yorumunu gör |
çok eğlenceliydi. keyifle ailecek izlenen bir film. kısaca... 8.5/10
Eklenme Tarihi 27 May 2010, saat 02.14 Kurallara uymuyor ise tıklayın
4 takipçi | Onun 590 yorumunu gör |
İyi film. Eğlendirici. Hani boş vaktiniz olur oturup ailecek (çekirdek aile hehe) 'ne izlesek ne izlesek' denildiğinde 'heh tamam' diyebileceğiniz bir film. A. Sandler bildiğiniz gibi. Filmdeki bölünen ve gidiş geliş yaşanan sahneler oldukça zevkli. 8
Eklenme Tarihi 29 Ara 2009, saat 23.17 Kurallara uymuyor ise tıklayın1 takipçi | Onun 33 yorumunu gör |
filmi kurtarıcak iki sahne adam sandler ın cep telefonunun çaldığı sahnelerdir .cep telefonu melodisi için izlerim yani bu filmi hatta o cep telefonu yeni bir filmde oynarsa mutluluktan havaya uçarım gişe manyağı yaparım o filmi ??????!!!!!!!??????
Eklenme Tarihi 22 Kas 2009, saat 18.05 Kurallara uymuyor ise tıklayın
7 takipçi | Onun 657 yorumunu gör |
Filmde adam sandler varsa hiç düşünmeden izleyeceksin. çok eğlenceliydi. kesin izleyin.
Eklenme Tarihi 31 Eki 2009, saat 12.40 Kurallara uymuyor ise tıklayın
0 takipçi | Onun 85 yorumunu gör |
Yaşım 19 olsa da sabah izlemenin eğlenceli olacağını düşündüm ve aldım filmi...ben de eğlenebiliyorum çocuklara yönelik filmlerde, ya da animasyonlarda arada bir bakmak güzel oluyor ama bu film çok kötüydü 12 yaşında izlesem gene de sevmezdim hiçbirşeye şaşırmıyor eğlenmiyorsunz ne oyunculuk var ne de senaryosu var eğer 12 yaş altındaysanız yaklaşmayın bile
Eklenme Tarihi 24 Eki 2009, saat 14.07 Kurallara uymuyor ise tıklayın