Maradona: Tanrı'nın Eli
    Ortalama puan:   3,3 69 notu için, 8 kritik,  |
    •     75% - 6 kritik
    •     25% - 2 kritik

En yeniler
    • En çok eleştiri yazmış üyeler
    • En çok takip edilen üyeler
    rol-back
    rol-back

0 takipçi | Onun 4 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

bu film sayesinde hayatında bilmediqim bazı qerçekleri öqrendim qayet qüzel bi film mutlaka izlemenizi tavsiye ederim...

Eklenme Tarihi 10 Nis 2008, saat 20.26
    serhan-kilicak
    serhan-kilicak

0 takipçi | Onun 3 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

Ben filmi beğendim. Maradona hayran olduğum futbolcuydu ve hayatında ki bazı saklı kaldığımız yönlerini her zaman öğrenmek istemişimdir.Film hayatan bu kesitleri çok detaya girmeden,sıkmadan anlatıyorç

Eklenme Tarihi 16 Ara 2007, saat 16.35
    Kurallara uymuyor ise tıklayın
    Maradona: Tanrı'nın Eli i gördünüz mü?
    furkan-furkan1960
    furkan-furkan1960

0 takipçi | Onun 3 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

güzel bir film.sadece futbolu anlatmıyor maradona var diye futbolla ilgidir ep diye gidicekseniz sakın gitmeyin ama futbolda var içinde maradonayı anlatıyor.ben seyretmeye değer.

Eklenme Tarihi 09 Ara 2007, saat 14.35
    mrage
    mrage

0 takipçi | Onun 1 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

gazeten okuduğum ve edindiğim kanıya göre bu filmde duygusal temalarla realizim içiçe verilmiş.filmde varoş kültürnden gelen maradonanın nasıl bir dünya starı olduğu ve bugün tükenmekte olan bir fitil gibi adım adım sönüşünü göreceğiz sanırım.bence gidip izlemeye değer bir film...

Eklenme Tarihi 02 Ara 2007, saat 00.25
    Beethoven-2
    Beethoven-2

0 takipçi | Onun 80 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

Maradona hem dünyanın -Pele ile birlikte- en büyük 2 futbolculcusu, hem de sıradışı bir yaşamı olduğu için kesinlikle biyografisini izlemeyi istediğim birisi. 86 Dünya Kupasında İngiltere’ye attığı 2 gol (biri bütün İngiliz oyuncularını çalımlayarak, öbürü Tanrı’nın eli) hala hafızalarda. Hayatımda ilk kez Türk ve Amerikan yapımı dışında bir film göreceğim, ilginç olacak.

Eklenme Tarihi 02 Ara 2007, saat 00.13

0 takipçi | Onun 4 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

O sadece bir futbolcu değil, 1986 Dünya Kupasında İngiltere'ye elle atmış olduğu gole, daha sonra, "O tanrının eliydi!" diyebilecek kadar zeki bir insan. Filmi izlemedim henüz ancak; ilk fırsatta izlemeyi düşünüyorum.

Eklenme Tarihi 30 Kas 2007, saat 22.59
    fb-godfather
    fb-godfather

0 takipçi | Onun 10 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

beklediğim bir film sanırım bu george best in hayatını anlatan bir film de sonra her halde maradona nın hayatı george best ten farksız değildir. best in hayatını anlatan film (adını unuttum ama ) etkiliyici bir futbolcu biyografisi çıkarmıştır. buda onun gibi etkiliyici olur ilk gidenler olmak isterim

Eklenme Tarihi 24 Kas 2007, saat 13.16
    ozgurseyben
    ozgurseyben

0 takipçi | Onun 1 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

etkileyici bir biyografi. afisinden sadece futbolla ilgili bir film gibi algılansa da aslında gayet duygusal özellikler de barındırıyor. Maradona'nın Arjantin'in varoşlarında başlayan çocukluk öyküsünü yıldızının parladığı napoli ve barcelona dönemleri ve günümüze kadar uzanan bir serüven biçiminde aktarıyor.

Eklenme Tarihi 20 Kas 2007, saat 20.22

5.0 : Başyapıt
    Kaydediyor…
    Kaydedildi
    Eleştiri
    Daha fazla yorum görmek istiyor musun?
     Facebook'ta Beyazperde'nin hayranı olun.