Pars: Kiraz Operasyonu

58 kritik
18%
43 kritik
Sırala En yeniler- En çok eleştiri yazmış üyeler
- En çok takip edilen üyeler
nskmourinho
3 takipçi |
Onun 1003 yorumunu gör
2.5 - Eh işte
Fazla batıya özenilmiş bu filmde kendini çok belli ediyor.Bazı sahnelerdeki aksiyon o kadar gereksiz ve abartıki o sahne komik geliyor seyirciye.Senaryo bildiğiniz senaryo işte.Gençlerimiz uyuşturucu batağında falan filan.5/10
Eklenme Tarihi 27 Oca 2011, saat 12.41
filmhastası
10 takipçi |
Onun 690 yorumunu gör
1 - Çok kötü
vasatın altında kalmayı başaran bir film malesef ki :(yani konu güzel türkiyedeki olayları anlatıyor falan. ama oyunculuklar okadar kötükü ve zaten bir sürüde hata var filmde.birkere filmin kendine bağlayan sahneleri aksiyon ve macera sahneleri olması gerekirken aksine o sahneler sizi filmden uzaktırıyor. yani o sahneler olmasaymış film daha başarılı olacakmış.bi tır sahnesi var zaten aksiyon olarak o filmin en kötü sahnesi olmuş tır söförünün oyunculuğu berbat üstündeki baş rol oyuncusununda oyunculuğu berbat.helki dövüş sahneleri adam kötü adamın suratına tekme yapıştırdı sahnede ağeç dalı sokmuşlar ki ağaç dalı okadar kalınki zaten anlıyosunuz cüneyt arkın filmlerinden farksiz. e adam yere düşüyor karnına tekme atıyor yönetmen öyle vasat iş çıkarmışki resmen adam ayağını kaldırım taşına sürtüyor arada o kadar aralık var :( yani olmamış ya keşke olsaymı ama olmamış keşke Osman sınav bu işe girmeseymiş tvdeki programları daha çok izleniliyor.10/1..
Eklenme Tarihi 23 Eyl 2010, saat 01.12
Kurallara uymuyor ise tıklayın
Pars: Kiraz Operasyonu i gördünüz mü?
Eleştirimi yayınla
Eski Üye
1 - Çok kötü
Filmin ele aldığı konu önemli,oyuncu kadrosu fena değil,işleniş tarzı ve sunumu da başarılı diyebiliriz...Ama gelgelelim aksiyon sahneleri berbat!nedense Türk yapımcılar ya özenerek yapmadıklarından ya da beceremediklerinden aksiyon sahnelerini olması gerektiği gibi izleyiciyi etkileyecek şekilde yapamıyorlar.Cidden bu konuda tüm Dünya sinemaları arasında en gerilerde kalan ülkelerden biriyiz...Bu filmdeki gibi aksiyon sahneleri çok kötü,yapay,ağır çekim modunda olunca doğal olarak filmin tüm gerçekçiliği gidiyor...Gelişigüzel-alakasız bir tane araç patlatmakla gerçek anlamda çatışma-aksiyon sahnesi olmuyor malesef...Diğer birçok kriter açısından fena film değildi, benzeri türde Türkiyede çok film yapılamadığını da göz önünde bulundurursak geçer not verebiliriz ama sadece Türk sineması olarak değil de genel açıdan bakarsak kesinlikle vasat bir yapım.6 / 10
Eklenme Tarihi 28 Mar 2010, saat 17.16
ardahan1974
Onun 37 yorumunu gör
1 - Çok kötü
çok beğendiğimi söyleyemem bir uğraş var ama sanki bir şeyler olmamış gibi
Eklenme Tarihi 05 Mar 2010, saat 11.25
Eklenme Tarihi 28 Şub 2010, saat 13.37
pentatonik
Onun 20 yorumunu gör
1 - Çok kötü
mehmet kurtuluşun güzel oyunculuğunu bir kenara ayırırsam kötü bir filmdi diyebilirim.
Eklenme Tarihi 25 Şub 2009, saat 10.08
blondman-gs
Onun 3 yorumunu gör
4 - Çok iyi
arkadaşLar öyLe sahneLer elbette olarak adam güzel çekmiş bana göre türkiyedeki en iyi aksiyo filmi görüntü vs olarakdan herşey mükemmel bir şekilde oluşmuş durumda beğenmeyenler elbette olacaktır ama beğenilmeyecek hi birşey yoktur.izledikden sonra görür insan.
Eklenme Tarihi 12 Şub 2009, saat 18.45
yenilige-dogru
Onun 176 yorumunu gör
4 - Çok iyi
filmin neden bu kadar kötü eleştiri aldığını anlamadım beni baştan sona sardı senaryo iyiydi üstelik uyuşturucu gerçeğini vermeyi başarmışlar bana göre.oyunculuklar zayıf olsa da film iyiydi bence.katlanarak izlediğimiz Türk filmlerina 10 basar.10/7
Eklenme Tarihi 20 Oca 2009, saat 16.01
volkanick
2 takipçi |
Onun 497 yorumunu gör
1 - Çok kötü
Hızlı başlayıp giderek yavaşlayan ve klişe bir finalle sonlanan senaryosu ,karizmasıyla role yakışmasına rağmen başrol oyuncusunun gelgitlerle dolu oyunculuğu ile vasatın altında bir film.Mehmet Kurtuluşa çok da haksızlık etmeyelim çünkü filmde iyi bir oyunculuk çıkartan kimse yok zaten..Filmin adının neden Pars olduğu anlatılmıyor.Belki bu Osman Sınavın bir seri film çekme amacından kaynaklanıyordu ama sinemada ilgi çekmeyen film televizyonda bile tutunamadı.Genel anlamda ABD de sadece video piyasası için çekilen 3.sınıf aksiyon filmleri ayarında bir film.Ama sanırım o filmlerde kameralar, yerde yatan birini tekmeleyen adamın aslında ayağını yere vurduğunu görmemizi engelleyecek açılara yerleştiriliyordur..
Eklenme Tarihi 12 Oca 2009, saat 09.30
t-26
1 takipçi |
Onun 137 yorumunu gör
2.5 - Eh işte
hayatımda izlediğim en kötü filmler sıralaması yapsam kesinlikle ilk 10a girer... çünkü 2.sınıf amerikan filmlerinde göreceğimiz tarzda aksiyon sahneleri vardı(arabaların üstünden atlamalar vs gibi),oyunculukların yapmacıklığı hayatında hiç film izlememiş insanın bile gözüne batabilecek şekildeydi,senaryo çok klasikti...filmi uzun zaman önce izlediğim için aklıma ilk gelen şeler bunlar fakat daha da çoğaltılabilir.sözün özü aldığı puanı kesinlikle ve kesinlikle haketmiyor eğer filmi izlememiş ve izlemeyi düşünen arkadaşlar varsa sakın puana bakıp aldanmasınlar
Eklenme Tarihi 03 Ara 2008, saat 01.11
Filmle ilgili fikirlerin
İzlemek istiyor musun?
Evet
Hayır
İzledin mi? Puan ver

Kaydediyor…
Kaydedildi
Daha fazla yorum görmek istiyor musun?