Hesabım
    Görüşme
    Görüşme
    28 Eylül 2007 Sinemada | 1s 23dk | Dram
    Yönetmen Steve Buscemi
    |
    Senarist David Schechter (I), Steve Buscemi
    Oyuncular: Steve Buscemi, Sienna Miller, Michael Buscemi
    Orijinal adı Interview
    Üyeler
    3,0 90 Puanlama, 29 Eleştiri
    Beyazperde
    3,5
    Puanım :
    0.5
    1
    1.5
    2
    2.5
    3
    3.5
    4
    4.5
    5
    İzlemek İstiyorum

    Özet

    Steve Buskemi'nin hem yönetmenlik koltuğunda hem de başrolde kendini gösterdiği bu film, savaş muhabiri Pierre'in yaşamını anlatıyor. Bombalar altında gazetecilik yapmaya alışkın kahramanımız hayatının en sinir bozucu işi ile karşı karşıyadır. Kendisine kızgın olan editörü, Pierre’e pembe dizi yıldızı Katya ile röportaj yapması işini verir. Katya’nın kendisi ile ilgili hiçbir fikri olmamakla birlikte, onun içinde bulunduğu yıldızlar dünyası ile ilgili de bir fikre sahip değildir. Kendisi savaş alanlarının acar muhabiriyken şimdi sabun köpüğü filmler çeken bir yıldız ile röportaj yapmak adeta kendisine verilmiş bir ceza gibidir! Doğal olarak, Katya ile karşı karşıya geldiğinde, birbirlerinden çok farklı hayatlar yaşayan bu iki insanın dünyaları ve egoları sert bir çarpışma yaşayacaktır. Birbirlerine karşı duydukları bu uzaklık ve yaptıkları sert atışmaların arkasından neler yaşanacağı ise ikisinin de tahmin edemeyeceği kadar farklıdır.

    Hollandalı yönetmen Theo Van Gogh’un aynı adlı filminin yeniden çevrimi olan Görüşme, Steve Buscemi ve Sienna Miller isimleri ile dikkat çekiyor. Bir dikkat çekici ayrıntı ise, orijinal filmin yönetmeninin köktendinciler tarafından kısa bir süre önce Hollanda'da katledilmiş olması.

    Beyazperde Eleştirisi

    3,5
    İyi
    Görüşme

    Bir Görüşme’nin Her Hali...

    Yazar: Bige Akdeniz
    Steve Buscemi'nin yönetmenlik macerasındaki yeni durağı Görüşme, eğlendiren, düşündüren, heyecanlandıran ve cezbeden bir yapım. 1408 ile aynı anda vizyona girmesi ilginç bir tesadüf. Her iki film de kapalı bir mekan içinde geçiyor. Farklı türlerin ve yönetmenlerin kapalı mekanları nasıl değerlendirdikleri açısından izlenebilir ve değerlendirilebilir. Amerikalıların "loft" olarak adlandırdıkları, geniş bir depo tarzındaki bir dairede geçen filmin klostrofobik hiçbir yönü yok. Tam tersine mekanı daha da büyüten, izleyeni daha da rahatlatan ve adeta o mekanın içinde yaşatan bir yönetmenlik ile göz dolduruyor. Açıkçası iyi yönetmenliğin ve ayrıca iyi oyunculuğun el kitabı bu filmde yazılı.Buscemi, bir tiyatro sahnesi gibi kullandığı apartman dairesinin tümünü filme açıyor. Film sonunda bilmediğimiz bir köşe görmediğimiz bir yer kalmıyor. Özellikle tüm film boyunca göreceğimiz ana kadın kahra
    Öneriler

    Oyuncular

    Steve Buscemi
    Rolü : Pierre Peders
    Sienna Miller
    Rolü : Katya
    Michael Buscemi
    Rolü : Robert Peders
    Tara Elders
    Rolü : Maggie

    İzleyici eleştirisi: sevdiler

    En iyi ve en faydalı yorumlar
    Chuck-Cole
    Chuck-Cole

    Takipçi 39 değerlendirmeler Takip Et!

    3,5
    10 Mart 2008 tarihinde eklendi
    mükemmel değil ama gayet güzel. Steve Buscemi zaten bir usta oyuncu olarak. Yönetmen olarakta belli bir seviyeyi zorlamaya başladı.. Bu film hakkaten kendini izlettiriyor. Tek mekanda 2 kişi ile ama ne olacağı belirsiz bir durum.. o gece orda kalmakta var gitmekte var! merak uayndırıyor!
    r-mcmurphy
    r-mcmurphy

    Takipçi 23 değerlendirmeler Takip Et!

    3,5
    10 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    Steve Buscemi gibi çok sevdiğim, iyi bir oyuncuyu yönetmen olarak da izlemek istiyordum. Fark edilen başarısı yönetmenlik açısından, bir evde geçmesine rağmen nerdeyse filmin tamamı, mekan basık ve bunaltıcı değil. Bu açıdan Buscemi yönetmenlik koltuğunda başarılı diyebiliriz.

    Sienna Miller da Buscemi de oyunculukları açısından çok başarılı. Tek kötü yanı bir süre sonra diyaloglardan yorulabiliyorsunuz.
    beck31
    beck31

    Takipçi 1.383 değerlendirmeler Takip Et!

    4,0
    16 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    Ters köşeye yatıran film.Diyaloglar cok hos ve etkileyici bir son.Steve Buscemi ye olan hayranliginiza dahada artiriyor.
    dellandouv
    dellandouv

    44 değerlendirmeler Takip Et!

    4,5
    14 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    Film tek mekanda ve sadece diyaloglardan ibaret olmasına rağmen, büyük bir zevkle izledim.. Muhteşem bir film olmuş. Akıcı diyaloglar, steve buscemi gibi bir usta, ve Sienna Miller’ın güzelliği, çekiciliği ve muhteşem oyunculuğu, filmi kesinlikle izlenilir kılan faktörlerden..

    Fotoğraflar

    Teknik bilgiler

    Ülke ABD, Kanada, Hollanda
    Dağıtımcı -
    Yapım yılı 2007
    Metraj uzun metrajlı film
    İlginç Detaylar -
    Bütçe -
    Yeniden çevrim
    Dil İngilizce
    Görüntü formatı 35mm
    Renk Renkli
    Ses formatı Dolby SRD
    Yapım formatı 1.85 : 1
    Viza numarası -

    Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

    Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 2007, En iyi film: Dram, {Genre} türündeki en iyi filmler : 2007.

    Yorumlar

    Back to Top