Tıkanma

16 kritik
12%
3 kritik
Sırala En yeniler- En çok eleştiri yazmış üyeler
- En çok takip edilen üyeler
sarpcore
Onun 197 yorumunu gör
2.5 - Eh işte
Bütün kitaplarını büyük bir zevkle okuduğumun yazar Chuck Palahniukun en sevdiğim kitaplarından biridir.Chuck Palahniuk kitapları sinemaya aktarılması bana kalırsa kolay bir iş değil.Ya dövüş külübü gibi iyi bir film çıkar yada sıradan bir film.Malasef tıkanma sinemaya aktarılma konusunda başarılı olmamış.Kitabı okuyan kişilerde bana katılacaktır sanırım.Çok yavan basit kalmış film.Tabi bunu kitapla kıyasladığımda söylüyorum.Kitapı okumadıysanız yinede ortalama bir film diyebilirm.Ayrıca filmi komedi tarzına sokulması ilginç.Sonuç olarak kitapı bilenler için tatmin etmeyecektir ama kitaptan haberdar değilseniz izleyebilirsiniz.Konu ve işleyişi yüzünden herkez begenmeyebilir.
Eklenme Tarihi 07 Mar 2010, saat 17.09
pampili
Onun 1 yorumunu gör
2.5 - Eh işte
hiç beğenmedim komediyle falan alakası yok tam bir porno film ilk 10 dkkasını zorla izledim ve sonra çıktım yazık yaniiii
Eklenme Tarihi 04 Eki 2009, saat 13.31
Tıkanma i gördünüz mü?
Eleştirimi yayınla
gokhankocgida
Onun 213 yorumunu gör
1 - Çok kötü
dövüş klubunun yazarından mı cıkmıs bu roman hayret????
berbat konusu felsefe degıl tabıkı...
tamamen porno fılm sayılabılecek amacsız bır gulduru dıyecegım .... yada porno fılme sanat gıydırılmesı ..ama yok oda degıl..sanat adına ne muzık ne oyunculuk nede çarpıcı dıyaloglar.senaryo hıcbırsey yok..sadece bel altının keyfını suren sapıklar ve bızım bunun altında yatan salak psıkolojıye hak vermemız beklentısı...yozlasma ve saçmalık. 00000000000000 vermek ısterdım ama 1.
Eklenme Tarihi 06 Eyl 2009, saat 23.34
pinkcadillac
Onun 127 yorumunu gör
1 - Çok kötü
Kitabı okumadım, ancak film çok başarısız. Vermek istediği mesajı iletmekten aciz son derece boş bir film çıkmış ortaya.
Eklenme Tarihi 04 Eyl 2009, saat 02.32
Onun 5 yorumunu gör
2.5 - Eh işte
merakımı giderdim izledim:)) kitapla birebir olmuyo tabii ki farklı bi filmdi izlenebilir filmin sonundaki çalan parçayı da begendim
Eklenme Tarihi 23 Ağu 2009, saat 12.09
halusinojen
Onun 2 yorumunu gör
2.5 - Eh işte
kesinlikle izlenmesi gereken bir film...
normal diye tabir edilen insanların aslında ne kadar hastalıklı düşünceleri olduğunu hatta bu düşüncelerin toplumlarca normalleştrildiğini...
ve daha bir çok şeyi bulabileceğiniz belgesel tadında bilgi alabileceğiniz bir film...
ama sakın ola fight club gibi herkezi etkileyebilcek bir film beklemeyin sadece insan üstüne bir film izliceksiniz.
yönetmen pek iyi iş çıkardı demiyorum ama iyi izlenmesi gereken filmdir. bu puanı haketmiyor (6,1)
Eklenme Tarihi 19 Ağu 2009, saat 19.19
AstalaVista
2 takipçi |
Onun 317 yorumunu gör
2.5 - Eh işte
Çok saçma.. benim için vakit kaybıydı..
Eklenme Tarihi 18 Ağu 2009, saat 10.15
sewinc1903
Onun 2 yorumunu gör
4 - Çok iyi
chuck palahniukin bütün kitaplarını okudum ve ilk söyleyeceğim şey kitapların filmden daha akıcı olduğu. kitapları (dövüş kulübü, görünmez canavarlar, günce, tıkanma. gösteri peygamberleri, ninni, kaçaklar ve mülteciler. diğer 4ü de sırada) bir buçuk haftada bitirdim. başlandı mı bırakılamayacak bir anlatım tarzı var bu kitaplarda. filmleri daha skıcı, ve sanki sansürlenmiş gibi. böyle diyorum çünkü aynı anlatım şekli kitapta yok. kesinlikle okunması gereken bir seri :)
Eklenme Tarihi 17 Ağu 2009, saat 13.29
spidey003
Onun 1 yorumunu gör
2.5 - Eh işte
Kitabını filmden önce okumamıştım. Filmi izledikten sonra merak ettim. Dün akşam kitabını da buldum. En kısa zamanda okuyup bir karşılaştırma yapma fırsatı bulacağım.
Eklenme Tarihi 10 Ağu 2009, saat 13.35
klace
2 takipçi |
Onun 186 yorumunu gör
2.5 - Eh işte
her kesime hitap edebilecek ,herkesin beğeneceği bir film değil.tipik bir sam rockwell filmi.değişik bir anlatım,değişik bir kurgu..10/6..iyi seyirler..
Eklenme Tarihi 09 Ağu 2009, saat 12.32
Filmle ilgili fikirlerin
İzlemek istiyor musun?
Evet
Hayır
İzledin mi? Puan ver

Kaydediyor…
Kaydedildi
Daha fazla yorum görmek istiyor musun?