Hesabım
    Üç Haydut
    Üç Haydut
    16 Mayıs 2008 Sinemada | 1s 19dk | Animasyon
    Yönetmen Hayo Freitag
    |
    Senarist Bettine von Borries, Achim von Borries
    Oyuncular: Tomi Ungerer, Saïd Amadis, Francois Siener
    Orijinal adı Die drei Räuber
    Üyeler
    2,5 66 Puanlama, 10 Eleştiri
    Beyazperde
    4,0
    Puanım :
    0.5
    1
    1.5
    2
    2.5
    3
    3.5
    4
    4.5
    5
    İzlemek İstiyorum

    Özet

    Çok eski zamanlarda anlatılan bir masala göre karanlık ormanlarda üç azılı haydut yaşamaktadır. Geceleri at arabalarının yollarını kesip yolcuları soyup soğana çeviren bu iblis ruhlular günün birinde bir arabada çalacak bir şey bulamazlar. Haydutlar arabanın küçük yolcusu Tiffany’yi alıkoyarlar. Öksüz Tiffany ise teyzesinin yetimhanesine gitmektense yeni bir aile bulduğunu düşünüp sevinecek kadar saf ve sevimli bir ufaklıktır. Üç haydutun ise hayatları hiç ummadıkları şekilde değişecektir. Ünlü sanatçı Tomi Ungerer’in 2 milyondan fazla satan ve 18 farklı dile çevrilen resimli çocuk kitabı, sinemaya uyarlandı. Üç Haydut, kaliteli bir çizgi filmin değerini bilenler için nefis bir seyirlik olmayı vaad ediyor. Bu film yetişkinlere de hitap etmekle birlikte esas olarak çocuklar için yapılmış.

    Beyazperde Eleştirisi

    4,0
    Çok İyi
    Üç Haydut

    Üç Haydut

    Yazar: Ayşegül Kesirli
    Son zamanlarda özellikle Walt Disney ve Dreamworks animasyonları hem üç boyutlu çizimleri hem de içerikleriyle öyle standartlaştılar ki, tıpkı seri üretim Hollywood komedileri gibi birbirine benzeyen ve kendilerine has bir dokunuş teşkil etmeyen sıradan yapımlara dönüştüler. Fiziksel komediyi fazlasıyla ön plana çıkaran hatta belirli bölümlerinde fiziksel komediden başka hiçbir şey barındırmayan bu filmlerin çoğu, günümüzün popüler kültürünü hayvanlar alemine taşıyıp, bununla eğlenmemizi bekliyorlar. Ve daha da önemlisi bunu yaparken çoğunlukla çocuklara hitap ettiklerini unutup, sadece yetişkinleri hedefleyen esprilerle amaçlarından sapıyorlar. Hayvanların birbirleriyle çarpıştığı ya da sersemce yerlerde yuvarlandığı bölümleri çocuklara saklayıp, sözel esprilerle yetişkinleri tavlamaya uğraşan animasyon stüdyolarının, bugünkü zihniyetleriyle devam ettikleri sürece yetişkinlere çocuk olm
    Öneriler

    İzleyici eleştirisi: sevdiler

    En iyi ve en faydalı yorumlar
    Dhjsgaiagbabs
    Dhjsgaiagbabs

    Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

    5,0
    17 Şubat 2020 tarihinde eklendi
    Merhabalar bu üç haydut filmi küçükken gazeteden çıkmıştı ben de ilk günden beri deliler gibi defalarca izlemiştim bayılmıştım hala şarkısını az çok hatırlarım ama tam ne oldu bilmiyorum ama ben o CD i kırdım yanlışlıkla ve dediler gibi ağladığımı hatırlıyorum şimdi yıllar geçti ve bu film benim aklıma geldi CD si hiçbir yerde satılmıyor internette dahil filmi korsan olarak bile bulamadım ama yıllar ...
    Devamını oku
    shaqattaq1979
    shaqattaq1979

    28 değerlendirmeler Takip Et!

    5,0
    1 Mart 2010 tarihinde eklendi
    amerika taraflarından gelen kalıptan çıkma animasyonlardan birkaç seviye yukarıda uzakdoğuda yapılan hemcinslerinden farklı tarzda, çok keyifli, her anlamda güzel ve kaliteli bir fabl seyretmek istiyorsanız kaçırmayın.
    teachersss
    teachersss

    5 değerlendirmeler Takip Et!

    4,0
    20 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    Güzel bir film ,hoş vakit geçirmek isteyenler için birebir.Seslendirme harika olmuş,seslendirmede emeği geçen herkese tşk.ederim.
    irmaaakkk
    irmaaakkk

    1 değerlendirme Takip Et!

    4,0
    23 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    Bence diğer çizgi filmlere göre oldukça farklı ve sevimli bir film.verdiği mesajlar da çok hoş.

    Fotoğraflar

    Teknik bilgiler

    Ülke Almanya
    Dağıtımcı -
    Yapım yılı 2007
    Metraj uzun metrajlı film
    İlginç Detaylar -
    Bütçe -
    Dil Almanca
    Görüntü formatı -
    Renk Renkli
    Ses formatı -
    Yapım formatı -
    Viza numarası -

    Bu Filmi Beğendiysen, Şunlara da Göz At:

    Bu filmi sevdiyseniz, şunlar da ilginizi çekebilir: : Yılın en iyi filmleri 2007, En iyi film: Animasyon, {Genre} türündeki en iyi filmler : 2007.

    Yorumlar

    Back to Top