Davetsiz
    •     42% - 71 kritik
    •     5% - 9 kritik
    •     0% - 0 kritik

En yeniler
    • En çok eleştiri yazmış üyeler
    • En çok takip edilen üyeler
    Snm Ynr
    Snm Ynr

0 takipçi | Onun 4 yorumunu gör |

3.5 - İyi

Psikolojik gerilim filmleri sevenler için iyi denebilecek bir film. Tavsiye ederim

Eklenme Tarihi 30 Nis 2012, saat 14.17
    JeanClaudeVanDamme
    JeanClaudeVanDamme

14 takipçi | Onun 785 yorumunu gör |

2 - İyi değil

Sadece sürpriz finallere bel bağlayan korku-gerilim filmlerine alıştığımızdan ilk bakışta onlardan biri gibi gelebilir ama Guard Kardeşler'in bu ilk Hollywood işlerinde türe hakim bir yönetim gösterdiklerini söyleyebilirim.Başarı ölçüsü tartışmaya açık tabii ki ama kadronun da hatrına bir şans verilmeli.

Eklenme Tarihi 02 Şub 2012, saat 15.08
    Davetsiz i gördünüz mü?
    Sandalphon
    Sandalphon

4 takipçi | Onun 44 yorumunu gör |

1 - Çok kötü

Bütün film boyunca sıradan bir diziden farksız olarak gelişen ve sırf sonundaki saçmalıkla uyumakta olan seyirciyi şaşırtarak güya kaliteli bir filme dönüşeceğini sanan çok saçma bir yapım, aslında böyle tamamı tutarsız filmlerden oldum olası nefret etmişimdir, yani filmin tamamının aslında boşuna izlendiğini düşündürerek konuların izleyiciye kasıtlı olarak yanlış pencereden sunulduğu filmlerden tiksinmişimdir, çünkü böyle filmler bir nevi izleyiciye hakaret etmişlerdir, gerçekten kaliteli bir film başlangıcından sonuna kadar her anıyla tutarlı bir konu ve izleyiciyi de içine çeken bir görselliktir , yahu madem bütün filmi sadece manyak psikopat bir kızın deli bakış açısına bağlıyacaktınız konuların işleyişine de bu yönde daha fazla ağırlık verseydiniz, bu tıpkı şeye benzeyen bir durumdur; "yediğiniz kek aslında portakallı değildi çikolatalıydı diyip sonra da şaka yaptık ya aslında ortada kek falan yoktu siz sadece hava yediniz!" demek gibi birşeydir, onlar bunu yapıp izleyiciye gülerlerken de biz oturduğumuz sofradan aç kalkarız! bizi aç bırakanlara da güya hayran olup vay be sanata bak diyeceğiz öyle mi!!! insanları salak yerine koymaktan farksızdır bu durum ve bu şekilde kaliteli film yapılmaz, bu yüzden bence baştan sona kadar sıkıcı ve sonlara doğru da zaten bütün filmi boşuna izlediğimizi düşündürerek izleyiciyle alay eden çok ucuz bir film olmuş, televizyonda bile izlenmeye değmez....

Eklenme Tarihi 03 Eki 2011, saat 00.54
    kemerlee
    kemerlee

7 takipçi | Onun 626 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

2003 yapım güney kore filmi Karanlık Sırlardan esinlenerek yaratılan ama bir çok şeyi değiştirip modernize edip dinamik, zeki gerilimi hissettiğiniz Emily Browningin büyüleyici performansıyla etkileyen şaşırtıcı sonuylada ters köşeye yatıran çok iyi bir gerilim. Bu tarz süpriz sonla biten filmlerin en büyük sorunu başıyla sonunun çelişmesidirki bu filmde herşey yerli yerinde tekrar seğrederseniz başından itibaren küçük ip uçları ve karakterlerin psikolojisini anlatan küçük ayrıntılar dikkat çekiyorki buda filmin değerini arttırıyor kuşkusuz.

Eklenme Tarihi 31 Ağu 2011, saat 22.56
    omer saglam
    omer saglam

0 takipçi | Onun 42 yorumunu gör |

3.5 - İyi

filmin sonu güzel bitti.hoş bir filmdi.gerilim severlerin beğeneceği bir yapım

Eklenme Tarihi 11 Tem 2011, saat 08.45
    Yeşim K.
    Yeşim K.

1 takipçi | Onun 4 yorumunu gör |

5 - Başyapıt

son zamanlarda izlediğim en güzel gerilim filmlerinden biri bu diğeri de Orphan (evdeki düşman ) tavsiye ederim

Eklenme Tarihi 04 Tem 2011, saat 22.34
    secilatalayy
    secilatalayy

1 takipçi | Onun 8 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

şimdiye kadar izlediğim en iyi gerilim filmlerinden biri sonu mükemmel herkese tavsiye ederim 10/10

Eklenme Tarihi 16 Haz 2011, saat 15.05
    napitexfilm
    napitexfilm

0 takipçi | Onun 34 yorumunu gör |

4 - Çok iyi

filmi geç olsada yeni izledim final olarak gerçekten çok beyendim senaryo gayet ii oturmuş film boyunca merakta kalmanız sıkılmanıza kesinlikle engel oluyor ....

Eklenme Tarihi 12 May 2011, saat 15.18
    AstalaVista
    AstalaVista

2 takipçi | Onun 317 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

sa gsterip sol vurmay amalam ama filmin daha banda solunu belli edip gstermi olan film.. bkz: Katil uak :) 6 puan ok bile..

Eklenme Tarihi 03 Nis 2011, saat 17.36
    emresabahat
    emresabahat

0 takipçi | Onun 12 yorumunu gör |

2.5 - Eh işte

Şimdi izledim.Halkanın yapımcısı yine konuşturmuş klasını.Şiddetle tavsiye ediyorum.Gerilim hiç azalmıyor ve sonunda olayı müthiş bağlamışlar.Kaliteli bir film 10/8.5

Eklenme Tarihi 23 Mar 2011, saat 03.48

5.0 : Başyapıt
    Kaydediyor…
    Kaydedildi
    Eleştiri
    Daha fazla yorum görmek istiyor musun?
     Facebook'ta Beyazperde'nin hayranı olun.